| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:00
- Nahlásit
Jandula
a to me samozrjeme zajima, jak ji je, ale taky me zajima vyhra v te sazce ... protoze potom dostanu od Ketrin to jedenacty nechteny stene ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:03
- Nahlásit
Jirikovo
Bylo řečeno že pod podmínkou že ho budeš aspoň tři týdny kojit. Když jedna čuba zvládne kojit 10 štěňuchů, tak aby tys nezvládl jedno.
Jandula
Zatím dobrý, ale už se sotva valí. Přesto se furt pokouší skákat do závějí, nosit velké větve atd. ale tak ňák už sama cítí, že to není ono...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:05
- Nahlásit
sisi
povazujes-li za puvod slova mnozitelka slovo rozmnozovat, tak jo. ale jinak bych ji v klidu nazval chovatelkou ....
|
Jandula
Člen |
- Nahlásit
sisi
No jasně, množí labrouše i děti...
|
Ketrin
Člen |
- Nahlásit
sisi
I když bych občas asi někoho měla nenávidět, tak to jaksi neumím. A ty jsi přece jen blbější, než jsem původně myslela.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:06
- Nahlásit
Ketrin
hele k tomu kojeni. muzu tomu stenatku davat k piti misto mlika kolu?? (lehkou, aby moc nepribralo)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:08
- Nahlásit
Jirikovo
Bacha ať to někdo neveme vážně jako to čištění uší kyselinou sírovou trychtýřem do hlavy
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:08
- Nahlásit
Jirikovo
Štěňátko musí přibrat, musí být buclatý... Takže mu dávej těžkou...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:09
- Nahlásit
Ketrin
mne uz snad kazdy zna ... a zkousel jsem lizat ®onie bricho, abych si na to zvykl ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:18
- Nahlásit
sisichvd
Až se budeš chovat normálně a slušně, tak se s tebou každej bude rád bavit. Jinak vypadni a nelži že nejsi chvd, seš průhlednej.
Jirikovo
Jandula
mějte se, jdu radši něco dělat než se tu nas..u.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 10:20
- Nahlásit
Ketrin
Kliiid, to bude v pohodě. Podrbej budoucí mami a tetičku a až budeš mít mimi, tak se ozvi...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:46
- Nahlásit
Labradorům škodí, že jsou aktuálně jedno z nejmodernějších plemen.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:55
- Nahlásit
Garfield
Proč?
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:59
- Nahlásit
wensday
takovej smejd jeden Olympus Camedia Master C-460 Zoom del Sol
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 14:07
- Nahlásit
Marek a Dasty
Z toho celýho rozumím jen tomu OLYMPUS , my ho máme taky, ale asi nějakej jinej, protože fotky takový krásný nemáme .......
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 14:10
- Nahlásit
Marek a Dasty
jo tak my prej máme C50tku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 14:27
- Nahlásit
mě mrzí že Ketrin odešla..taky bych si vsadila jsem natěšená na jakýkoliv štěnda,to je se mnou hrůza
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 15:02
- Nahlásit
Jandula
tak tu tvojí odpověď na mojí soutěž dotáhni do konce a získáš bezvýznamný bod... a na Jiřinu se vybodni... jeho chyba, když neznám Brdy...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 15:03
- Nahlásit
nezná, ne neznám... sem se upsala...
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 15:16
- Nahlásit
wensday
no ten nas neni tez nic moc musis zkouset a zkouset ja uz par dobrrejch fotek mam ale porad jenom par, musim to nejak vylepsit
|
Marek a Dasty
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 07:51
- Nahlásit
Aportovaní
mam na neco chut!
no a konecne uz muzu v klidu spat
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 10:57
- Nahlásit
Marek a Dasty
ta spací fotka je moc krásná! jsou to naši medvídci!!! my jdem teď běhat, ať Eda taky takhle pěkně spinká
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2006 11:02
- Nahlásit
Marek a Dasty
jj je fakt úžasnej jak spí .
a vůbec ti musím pochválit fotky,fakt moc pěkný
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 08:47
- Nahlásit
Ketrin
TAK CO??? Jak to vypadá?
Eda
Jeden bodík? Tak říkám: Babka...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 09:24
- Nahlásit
Ketrin
tak nezapomen, dnes v 18.06 se ti narodi ty stenatka, tak bud na to pripravena .... vis, ze jich bude 11 a to bude celkem zahul ....
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 16:21
- Nahlásit
Labradoři nejsou zrovna moje téma, ale alespoň jsou tady lidi, které "znám".
Ketrin, u nás první fena, která měla rodit o víkendu nezůstala březí, takže nic, zato druhá má rodit o vídkendu a je jako soudeček, typuji 6-7 kousků. Martin bude celý víkend na jakési výstavě prezentovat firmu a rodit budu já. To mi nedělá dobře, musím díky své alergii mít na obličeji respirátor, špatně se mi dýchá a moje alergie je v plném proudu. Drží mě tak ještě týden po porodu, dokud se fena nejvíc čistí a pak je relativně klid. Z toho jsem usoudila,že alergie není o psích chlupech, ale o něčem jiném.
Jo a jedna zajímavost. Měla by nám co nevidět přibýt do naší základny importovaná fenka z Finska, ve stáří 16 měsíců. Tak jsem na ni velmi zvědavá. Naše malá Nulis bude mít kamarádku. Jinak v naší partě nic nového, snad jen že Berunka-babka byla na operaci nožky, měla utržený křížový vaz, pár tisícovek to spravilo. Je měsíc po operaci a už začíná zlehýnka došlapovat.
A co tvoje holka, koukám, že typujete kolik bude potomků? Hlavně ať jsou všichni OK a mamina taky.
Tak jsem se aspoň trošku realizovala na tomto foru. Už mě svrběly ruce. Díky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 17:05
- Nahlásit
Jandula
ne ne, chyba lávky!!! Normálně Skalka je to...
Ketrin
tak co??? dej nám jakoukoliv zprávu!!! jsme zvědaví!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 17:26
- Nahlásit
Eda
chtel jsem to napsat, hned potom co to napsala Jandula a dat ten druhy z jejich tipu ... ale rekl jsem si, ze by to byla srabarna ...
a co se tyka Ketrin. ta ted nemuze. dle meho tipu presne za 40 minut rodi, takze ted bych ji nechal fakt v klidu ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 17:35
- Nahlásit
Jirikovo
to jsem zvědavá,jestli těch 18:06 nebo kolik jsi psal vyjde..jo a ještě jakej den teda....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2006 21:58
- Nahlásit
Jirikovo
to jsi na omylu! Ketrin bude mít největší práci až zítra, to je totiž můj předpokládaný termín a deset štěňátek to bude taky fuška...
|