Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Handy
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 22:30
- Nahlásit

koukam že se tady rozjela tipovací soutěž o to, kdy se narodí a kolik štěnd to nakonec bude. Teda ještě jste zapomněli na to kolik pejsků a kolik feneček))
Jirikovo
Tak už to asi nevyjde ne? I když, Ketrin se dlouho neozvala, tak možná má práci s malýma ne?

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 22:32
- Nahlásit

Handy
neboj, tipy na holky/kluky tam už taky zazněly... možná, že to taky ještě stihneš...

Handy
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 22:44
- Nahlásit

Já bych řekl že to bude v 5:53 ráno, 7 štěnd, 3 klucí a 4 holky. To jsem na to sám zvědavej

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:26
- Nahlásit

tak mi volala Ketrin. narodilo se ji vcera 11 stenatek. takze jsem vyhral .....

no a nebo taky samozrejme ne .... takze jsem asi nevyhral ... ach jo

ola
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 10:47
- Nahlásit

Ketrin
Tak jak to vypadá????? Už jsme napnutý jak struny... Navíc Jirikovo blafuje telefonním spojením...

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 12:24
- Nahlásit

určitě rodily,nebo roděj..nemaj čas na net nebo telefon

aren
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 20:35
- Nahlásit

Požádala mně kamarádka, jestli nevím o nějakém švarném zlatém retríverovi, který by chtěl udělat štěňátka jejich retrívřici. Nevíte o někom, prosím? Je to ve Štěpánově u Olomouce, tel 603 214 091.

Tchor
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 20:37
- Nahlásit

aren
A proc chce mnozit zvirata bez PP?

aren
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 21:04
- Nahlásit

Tchor
Nedali si to rozmluvit.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 21:09
- Nahlásit

Tchor
No jo, asi jsem to sem neměla vůbec dávat. Taky se mi to moc nelíbí, hlavně když si to srovnám s tím, co se teď děje u Artemise. Ale oni si v tom Štěpánově stejně někoho najdou.

Tchor
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 21:14
- Nahlásit

Nedali si to rozmluvit.
Zkus je poslat at se jdou podivat do par utulku treba je to prejde.

aren
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 21:16
- Nahlásit

Tchor
Budu to ještě zkoušet.

Marek a Dasty
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 21:17
- Nahlásit

ve Stepanove snad nikdo nebude

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 22:01
- Nahlásit

aren
tomuhle já prostě nerozumím... nechci ty lidi vůbec urážet, to ani náhodou!!! ale to proboha nemají mozek v hlavě? proč šťěnda bez PP? no comment...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 20:20
- Nahlásit

Ahoj všichniiiii,
rodíme dnes, zatím máme 8 kousků-4 holky a 4 kluky. To je gender přístup a political correctness, co?
Jinak jsem sem nechodila, protože mi klekl notebook, zároveň už jsem byla s budoucí maminou doma, takže nepadal v úvahu kolegův comp v práci nebo internetová kavárna... To byl absťák!
Za chvíli čekám veterináře aby ji projel sonem a případně píchl oxytocin-nějak se mi nezdá, že by už byl konec. Pořád se tváří, že ještě bude rodit. I když mi těch 8 bohatě stačí! Zatím je všecko ok, akorát ten porod byl-je dlouhý.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 20:22
- Nahlásit

Ketrin
tak mooc gratuluju a doufám,že to dopadne pro všechny dobře to je fakt radostná nadílka..už se těším až sem dáš nějaký fotky..

Handy
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 20:26
- Nahlásit

Hezkýýý-moc gratuluju!!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 21:14
- Nahlásit

Ketrin
No konečně!!! Mysleli jsme tady na tebe všichni!!! Je mi líto, že sem propásla sázku
Tak moc velký CONGRATULATIONS Brestě i tobě!!!! a ať se mají k světu!!!!
Vítáme demoliční četu na tomto světě a přejeme jim krásný život!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 14:56
- Nahlásit

Takže, jak jsem včera předpokládala, to ještě nebyl konec a máme jich devět. Poslední pejsek, který si dal na čas, se narodil až skoro ve 23 hodin a byl ze všech největší - 450 g. I když velké rozdíly mezi nima nejsou, dva měli těsně pod 400 g a ostatní mezi 400-450. Takže docela mackové.
Jinak zatím je všecko ok. Pijou nebo spějí. Bresta je opět super máma, nehne se od nich a pečuje a pečuje a kojí a kojí.
Tak nám drrrržte palce, ať to všechno jde pořád tak pěkně a jsou zdraví.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 21:58
- Nahlásit

Jo a soutěž o "jeden den s Kakajdou" vyhrála BORD! Tipovala na jiném fóru, a to veršovaně, a jako jediná uhádla datum. Já sázela spíš na toho 7.

Handy
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 22:19
- Nahlásit

Ketrin
To víš že všichni držíme ty palce!!!)))hlavně že mají supr mámu a jsou zdraví a velký

bord
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 22:38
- Nahlásit

Ketrin
Pět lulánků a čtyři buchtičky
to jsou štěňata slavné Brestičky.
Plný košík údů - zažene jistě Ketrin nudu!
Pro pořádek spočítáme,
kolik toho vlastně máme:
36 tlapiček
18 oušek
18 očiček
10 kuliček
9 hlaviček
9 ocásků
9 čumáčků
Hrdé mámě posílám na čumáček hubana,
a ty Ketrin dej si pořádného frťana!

LUCKA
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 23:39
- Nahlásit

Ketrin
Posíláme obrovské gratulace a držíma palečky ať jsou všichni v pořádku. Pac a pusu mamině a miminkům

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 08:41
- Nahlásit

Ketrin
Jéé, to jsou teda mimiňáci veliký... !!!
Tak moc na vás s Edou myslíme, ať je všechno v pohodě a hlavně, ať Brestu moc netrápí!!!
Btw.,u nás jsme zapadlí jak vlastenci, Eda noruje cestu sněhem k vrátkům a loví zapomenuté aporty...Ale u ní platí přímá úměra,že čím víc sněhu, tím lepčí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 22:32
- Nahlásit

Tak jen honem mezi krmením, kojením, uklízením, mazlením atd.:
všem díky za gratulace a zachovejte nám přízeň všechno jde pěkně, mimina přibírají. Až přestanou vypadat jako myši, dodám fotky.
A zvlášť zdravím EVIČKU, kterou jsem dlouho nečetla Tak co, porodili jste o víkendu?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:04
- Nahlásit

Nevydržela jsem to-v galerii Labradoři Sali, Bresta a Rambo můžete kouknout na dnešní fotku.

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 06:13
- Nahlásit

Ketrin
jsou nádherní, jen tak pokračuj. Miluju fotky rostoucích miminek, takže vkládej, vkládej a vkládej.

Handy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 07:05
- Nahlásit

Ketrin
Ty jsou fakt hezounký...je strašně roztomilý jak má každej sůj šáteček v jiný barvičce

cherry
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:04
- Nahlásit

Ti jsou krásní - gratulujeme. Vůbec nevypadají jak myši.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:42
- Nahlásit

Ketrin
My se se Sárinkou po víkendu také přidáváme ke gratulantům...

Posíláme každýmu mímu pusinku na čumáček a Brestě dvakrát tolik za to, že je taková šikovná a hodná mamí...

Ty se drž, máš naše uznání... a odskakuj mezi kojením a staráním se o mimi i mezi nás...

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání