Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:25
- Nahlásit

Ketrin
Hlavně ty zdechliny jsou nebezpečný... Ale moc jich tady není, Sára nepohrne žádným smradem...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:29
- Nahlásit

Jandula
Bohužel i když se to nesmí, tak každý rok se někde vyskytne případ kladení otrávených návnad (na škodnou). Kamarádka takhle přišla o roční labradorku, která tu nástrahu jen vzala do tlamy, nežrala ji. Během chvilky dostala strašné křeče a když dojeli na veterinu, umřela jim na stole.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:32
- Nahlásit

Ketrin
Fakt jo??? Já se teda třesu vždycky strachem, když vidím, že Sára něco žere, ale tohle mě nějak nenapadlo (tady ty případy nejsou)...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:38
- Nahlásit

Buď ráda. Chce to opatrnost, ale zase na druhou stranu kdyby člověk na tohle pořád myslel, tak psa nemůže ani pustit z vodítka. Tohle se stalo v okruhu Mimoně, kde je ten bývalý vojenský prostor a jsou tam strašně přemnožené lišky.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 09:43
- Nahlásit

Ketrin
Aha, no já se trošku bojím až se vrátím do Čech, okolo nás jsou lesy, ale jak to tam chodí - myslivci, návnady atd - to fakt nevím... Hlavně Sára je pošuk, který sice poslouchá, ale v novým prostředí si hned všechno musí prolítat, ozkoušet atd...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:12
- Nahlásit

Jandula
Jak říkám-člověk musí mít taky trochu štěstí. Myslet furt na to, tak se zblázníme.
Z jiného soudku - dnes začalo JARO!!! To jsem zvědavá, kdy roztaje ten kotel sněhu, co tu všude je...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:16
- Nahlásit

Ketrin
nerad te opravuji, ale astronomicke jaro skutecne zacine dnes, ale rozhodne jeste nezacalo ... zacina az v podvecer ... jinak kotel snehu roztaje pomerne rychle, me by spis zajimalo, kam se to vsechno vejde ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:17
- Nahlásit

Jandula
mela bys to videt u nas na sidlisti, kdyz roztal ten snih ... vsude jedno vedle druhyho. fakt dost desna hruza. chci radsi zase zimu, pod snehem to neni tolik videt a ani pes po tom tolik nejde ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:20
- Nahlásit

Jirikovo
No, poteče to z kopce dolů...to tak bývá...např.od nás do Jizery, pak do Labe a do Němec...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:22
- Nahlásit

Eda
Sedla jsem k PC a projížděla snad všechny chovky, kde měli něco o svých vrzích nevybírala jsem pouze výstavní liniovky, ale spíš pracovní a nejlíp s canisterapeutickou zkouškou. Našla jsem chovku Chlupaté štěstí a paní mi odepsala na mail a tak slovo dalo slovo, čapla jsem telefon, volala tam a myšku si hned zamluvila . Dokonce jsem si mohla dát i vlastní jméno
Akorát teď se asi nedočkám května a jestli jí uvidím v neděli, tak to bude ještě horší

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:24
- Nahlásit

Ketrin
aha, takze zalozit si v Nemecku firmu se zachrannymi pomuckami pri povodnich by mohlo byt docela dobry, ne? nejdriv vyzkousime tento novy kseft v malych ceskych pomerech na Jizere a potom se budeme presouvat spolu s vodou do Nemecka. to je fakt dobry. do toho jdu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:28
- Nahlásit

Ono to s tím táním nebude tak horký. Spíš se bude lyžovat ještě v červnu. Aspoń ten pocit mám když kouknu z okna.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:33
- Nahlásit

Ketrin
no neboj. koncem tydne ma byt snad i 15 nad nulou, to potom potaje pomerne rychle .... preci by mi pomale tani nezkazilo uzasny kseft ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:33
- Nahlásit

ko4ka
Chlupaté štěstí je dobrej a solidní chov, určitě sis vybrala dobře.

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:36
- Nahlásit

ahoj....ted me napadla takova otazka....kolik vazi vas pes? ja mam retrivra a asi je to moc...vazi 40kg...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:38
- Nahlásit

nika00
jak ti potvrdi brnaci, RLDC vazi priblizne 7 kg ... mimochodem, vsichni byli prekvapeni, ze je tak mala. by me zajimalo, co cekali ....

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:42
- Nahlásit

a co ze je ten rldc???

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:45
- Nahlásit

nika00
ty jeste neznas RLDC?? proboha, jak muzes vubec zit .... je to desne vzacna a draha rasa, teprve budu v CR zakladat prvni chov, pokud se mi podari objevit nekde i vhodneho jedince opacneho pohlavi ... jinak ta zkratka vznikla vlastne z hlavnich plemen, ze kterych byl tento pes cilene vyslechten. je to Ridglabrodalmatinsky chrt

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:47
- Nahlásit

aha....a jak to vlastne bude vypadat??bych si jednoho dyztak hned zamluvila

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 10:49
- Nahlásit

nika00
pockej, jak jak to bude vypadat? to plemeno uz existuje a uz vypada ... normalne je uz uznany i standard plemene. muzes se podivat na fotky moji ®onie a uvidis, jak vypada ukazkovy jedinec teto rasy ...

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:05
- Nahlásit

to je ten cerny??

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:14
- Nahlásit

nika00
samozrejme. jakakoliv jina barva nez cerna neni u tohoto plemene pripustna ...

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:21
- Nahlásit

sem totiz ocekavala ze se na barve projevi nekde ten dalmatin

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:24
- Nahlásit

nika00
Jirikovo jako obvykle ignoruje všecko co se mu nehodí do krámu, víš? např.viz poznámka Garfielda na fóru o brněnském SEKTÁNÍ, že ®onie nemá nic z R, L, D ani C...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:25
- Nahlásit

nika00
historie vzniku tohoto plemene je velmi dlouha a byly o ni popsany stovky stranek (zajimave, ze vetsinou jsem popisoval ja ...) dalmatin se projevuje skutecne na zbarveni, ale pouze za idealnich klimatickych podminek, zejmena pri hustem snezeni ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:27
- Nahlásit

Ketrin
zavistive prispevky majitelu podvyzivenych NO snad nelze ani brat vazne, ze ... Garfield proste neunesla, ze ®onie vzbuzovala vetsi pozornost mezi ostatnimi ucastniky setkani nez jeji tuctovy nedokrmeny vyhubly sobecky pes .... nic jineho v tom nehledej.

mimochodem, v zadnem pripade nelze rici, ze bych ignoroval nejake poznamky. vznik plemene RLDC byl podrobne vedecky probadan a s kazdou pripominkou se dokazi vcelku solidne vyporadat a rypalum vse vysvetlit ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:29
- Nahlásit

nika00
Jo a moje labradorka za normálního stavu váží 36-38 - jak kdy, teď po porodu nevím, asi trochu víc. Veteránka má těsně pod 40, ta je trochu tlustá. Na goldena je těch 40 řekla bych dost, jestli je to fena.

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:35
- Nahlásit

nika00
Už jsem ti to psala, fena goldena by měla mít do 30 kg.

Ketrin
Sára váží tak kolem 22 kg, ale on je sražená...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:39
- Nahlásit

Jandula
tys ji srazila ze schodu???

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 11:42
- Nahlásit

Jirikovo
néé, ale ona je takový ten retriever hozený do pračky na 90 stupňů a vytáhnutý ven trošku sražený o nějakou 1/3...

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání