Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:19
- Nahlásit

Ketrin
tady nepadá bílej nesmysl, ale krásně tu rozhodně není... sice asi plus deset, ale zataženo, takový ten těžký vzduch...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:20
- Nahlásit

Jirikovo
aha, pardóóón, dotaz mi nějak unikl. No dyť pořád říkám, že pracovní názvy jsou podle šňůrek. Tudíž tento se svítivě oranžovou (jako ty fixy) stužkou se jmenuje Oranžový Neonek
A jak vůbec víš, že je to pes?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:21
- Nahlásit

A teď zrovna dotyčný leží na valné hromadě tvořené ostatními sourozenci.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:23
- Nahlásit

Ketrin
no zas tak dobry pozorovaci talent nemam, abych vedel ze je to pes ... ale proste jsem to tipnul ...
tak toho dej jenom do extra super moc dobrych rukou, ten se mi libi. kdyz tak hezky umi predsedat valne hromade ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:25
- Nahlásit

Jirikovo
Předlehat... nadlehat. Sedět eště neumí

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:27
- Nahlásit

Ketrin
je proste tak dobrej, ze je predseda aniz by umel sedet ... a predseda preci musi predsedat ....

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:42
- Nahlásit

Ketrin
je to matka. matka rodu
ruka se lepší den ode dne. dneska ráno jsem Edě házela (sice levačkou)už aporty, tak snad oka. a v pátek už jedu spinning, takže si nesmím dovolit žádný velký zevlování...
Jirikovo
tak dělej, vyřizuj....!!! to se bojím, ale za pravdu budu bojovat do roztrhání těla!

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:43
- Nahlásit

Ketrin
a už choděj? nebo se jen válej po sobě navzájem?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:44
- Nahlásit

Eda
budu bojovat do roztrhání těla
a uz jsi zacala, vid? nejprve sis nechala nariznout ruku, aby se to nasledne lepe trhalo ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:47
- Nahlásit

Eda
Choděj...? Ty bys to ňák hnala! Je jim 12 dní!
Válej se, přelejzaj, podlejzaj, plazej a zkoušej se postavit na nohy. A když při pití někdo chce ke struku, který je výš (Bresta většinou sedí) tak prakticky stojí a zároveň visí na tom struku.

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:47
- Nahlásit

Jirikovo
a kdo jako bude trhat? ty nebo snad maličká Ronie? nezapomeň, že já mám po boku věrného psa obranářského

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:48
- Nahlásit

Ketrin
neblbni. ona to bere podle sebe. Eda ve dvanacti dnech uz chodila, behala, cetla si noviny, varila obed a tak ... musis ji pochopit

Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:48
- Nahlásit

Ketrin
Stojí - visí - to musí být užasný...

Eda
Ty už jde v pátek na spinning? Si padla z jahody na znak? Máš to schválený od MUDr.?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:49
- Nahlásit

Eda
no ja si ruce spinit nebudu. ja si budu hrat s tvym "obranarskym" psem, hodim mu nejaky ten klacicek a ®onie ti ukaze, zac je toho loket ... teda spis zac toho byl loket, protoze ti ho proste utrhne ....

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:50
- Nahlásit

Ketrin
ne, ale psala jsi, že už zkoušej se stavět na nohy, tak takhle sem to myslela...
Jirikovo
tvoje poznámky nechávám jenom prosvištět kolem svého ouška jako bzučení ohavného komára...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:51
- Nahlásit

Jandula
Stojí - visí - to musí být užasný...
jako ze stoji i kdyz visi?? to musi byt fakt uzasny ....

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:52
- Nahlásit

Jandula
neblázni, přece jim nebudu všechno vykládat...
Jirikovo
ale dík, aspoň se po ránu zasměju při představě jak mi Ronie rve loket

tak se zaatím odlmčím, jedu se přesunout do školy... zatím čau

lab
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:52
- Nahlásit

Ahojte som z Bratislavy a chcela by som sa zapojit do vaseho fora o LR. Neda mi to spavat, moj labros bude mat v sobotu 5 mesiacov. V kohutiku ma 43 cm a hmotnost asi 13 kg. Rodicov ma papierovych a on sam bol ako najvacsie steniatko a matku som videla bola krasne stavana. Veterinar povedal aby som sa neobavala, ved bude papat kolko on potrebuje a ze je v poriadku. Teda nieje chudy ani tucny. No mam pocit, ze zozerie malo. Ked som sa rozpravala s niektorymi psickarmi, niekto povedal ze sa mu zda malicky iny ze nie. No ked pozriem na stranky chovnych stanic tak 5 mesacne stence su vazsie a mohutnejsie.(Ci je to len tak odfotene?)Nemate niekto labrosa ze mi viete povedat?Mne sa zda maly a chuducky napriek tomu, ze ho neprepinam v aktivite. Cez den mi aj ako mensie steniatko nespaval a ani teraz nechce len od tej 21 hod zalahne.Teraz odchadzam tak ako kazdy iny do prace a snazim sa co najskor vratit aby nemal problemy prave z toho.Tak neviem. Inak zerie Acana Large breed, predtym Royal Canine a Purina.Skuste sa mi niekto vyjadrit. Dakujem

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 10:10
- Nahlásit

lab
V 5 měsících 13 kg je opravdu docela málo.
Můj odchov z minulého vrhu v 5 měsících vypadal takhle:

Kolik vážil už si nepamatuji, ale "podle příruček" by to v 5 měsících mělo být okolo 20 kg.
Buďto je Váš pes a vždy bude svým založenám drobnější, se slabší kostrou, a pak mu neprospěje když se ho budete snažit za každou cenu vykrmit. Nebo se pomaleji vyvíjí a třeba to ještě dožene. Podstatné je, jestli celkově působí jako veselé, zdravé, hravé a aktivní štěně, anebo je podezření na nějaký zdravotní problém. A co odčervení?
Takže takhle na dálku asi nic moc neporadíme...

Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 10:15
- Nahlásit

lab
Já mám fenku retrievera a když jsem s ní byla v pěti měsících u veterináře, měla taky cca 13,5 kg... Veterinářka říkala, že je hubená a že by měla mít cca 18 kg...
Teď jí je rok a půl, sice zmohutněla, není to už takový kostitřas, ale je menší než většina retrieverů tak o 10 cm...

Takže asi budeš mít drobnějšího labrouše...

cherry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 10:38
- Nahlásit

Můj měl těch 13 kg asi ve třech měsících, takže se mi to zdá málo, ale pokud normálně žere.. Teď má 1,5 roku a váží 38 kg

lab
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:07
- Nahlásit

Ja si myslim, ze by mohol vazit viac a papat viac. Lenze on nechce. Dnes som sa nastvala a kupila mu 3kg balenie royal canine, ci mu toto zradlo nebude viac vonat kedze niektori mi vraveli, ze ma lepsiu chut tak uvidime. Ale nerobim si velke nadeje. Nebudem ho nutit ked nechce. Inak ak mu dam tvaroh kazdy 3 den mohol by byt problem s prerastenim? Co si myslite?Co sa tyka odcervenia bol odcerveny pred tyzdnom a pol, takze to by nemalo byt. Co sa tyka aktivity vyzera ako velmi stastne, spokojne a hrave steniatko. A to si nenahovaram. Mala som 15 rokov pudlika a v jej poslednych rokoch to bolo dost tazke, takze som sa aspon trosku naucila reagovat na psie bolacky. Aj ked labrosi su super simulanti.
Pre Ketrin - nemas nahodou mailovu schranku, ze by som ti tam poslala nejaku jeho fotku na lepsie prizretie.Popripade mi posli par slov na ria.koprdova@gmail.com a ja ti ju poslem. Pretoze vsetky mam tak velke, ze ich na web nemozem dat.
a len dufam, ze sa este vysvihne aspon v hmotnosti ked uz nie vo vyske.
Dakujem krasne za rady a podporu. lab

Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:12
- Nahlásit

lab
A dáváš mu jen granule? Jestli je nechce jíst samotné, tak mu je zalij teplou vodou, oni se krásně blemtnou a až to vystydne, tak mu je dej...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:22
- Nahlásit

lab
Helenakotasova@seznam.cz

Nebo mu přidávej masíčko, lipánek, apod. Vykašli se na rady typu že pes musí žrát jen suché granule-klidně mu ty granulky vylepšuj přídavkem vývaru, masa... Třeba se rozežere, v 5 měsících je opravdu brzo na nějaké závěry.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:25
- Nahlásit

Ketrin
Třeba se rozežere, v 5 měsících je opravdu brzo na nějaké závěry
spravne, ja pry v peti mesicich byl taky vyhubly a moc jsem nejedl a jak jsem ted dopadl .....

haji
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 19:35
- Nahlásit

Náš taky nechce suché ani namočené granule musí v nich mít vařené maso hovězí nebo kuřecí a tím vývarem navlhčené někdy jsem mu je smíchala s bílým jogurtem ale to tak jednou za čtrnáct dní a nebo nějakou konzervu třeba od calibra je to hrůza mít mlsného labradora.Tak hodně zdaru!

mac1
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 20:00
- Nahlásit

dnes jsme s kámoškou řešiliy váhu labrošů, je jich u nás asi 5 a všichni se nám zdají být poněkud tlustí , také nijak moc neběhají, byť jednomu jsou necelé 2 roky . Kámoška má 2 GR ,sice feny , ale výškou zhruba na úrovni zdejších labradorů a hřbet má poloviční ( no přeháním, ale tak 2/3 jo ), váží 28-29 kg ( pracuje) ,tak bych se chtěla zeptat jaká zhruba ideální váha labradorů . Dík, my jsme se totiž na váze nedohodly

lab
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 07:11
- Nahlásit

Ahojte znovu, davam psikovi granule vzdy namocene - sem tam s tvarohom, s kuskami maska aj vyvarom alebo konzervy pre puppies. Vcera zozral vecer 2 misky tak asi naozaj bude platit, ze trpezlivost ruze prinasa. No a ked mi narastie nieco neidentifikovatelne tak vam vsetkym poslem foto ale nebojte sa budem na nom aj ja ako spokojny majitel.... ))))))

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 08:06
- Nahlásit

lab
A jak často mu dáváš žrát? Dvě misky najednou je na štěndo docela dost... Hlavně dodržuj zásadu, že po nažrání by měl mít každý pes minimálně dvě hodiny klid...

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 08:07
- Nahlásit

Ketrin
Ukážu ti pravý myšky, jsou to dva týdny stará štěňata chorvatských ovčáků:

http://www.bordercollie.hr/5F01big.jpg

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání