Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:39
- Nahlásit

jana33
já vím,proč ty všechny hmyzáky nesnáším ... a´t má zase brzy hlavičku labradoří

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:41
- Nahlásit

jana33
Cathy mela hlavu jako gumídek po štípanci od včely a také jsem nenašla vpich.Natékalo to postupně asi 2 hodiny.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:54
- Nahlásit

Zuzana T
Aha,tak to by mě taky nenapadlo,že to začne otýkat až po takový době. Uvidíme,co nám poví odpoledne na veterině. Achjo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:12
- Nahlásit

jana33 jejda Doufám že to bude "jen" nějakej ten štípanec!! napiš mi pak sms, co vám řekli a jak to vypadá, jo?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:15
- Nahlásit

Ketrin
Jasně,Helčo. Karel je teď v Praze a na veterině jsou odpol od čtyř do sedmi,tak tam pojedeme okolo té čtvrté,tak pak napíšu. Chudinka,teď vytuhla,je na ní fakt žalostnej pohled

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:19
- Nahlásit

jana33
A jinak se projevuje normálně drače nebo není ve své kůži?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:22
- Nahlásit

Ketrin
Je naprosto ve svý kůži,jen je ještě víc vzteklá,protože jí všechno svědí a ona by to chtěla sežrat,ale neví,co to je. Tak za to trestá Rozáru a Samouška Normálně baštila, ani teď už neblinkala jako večer. Teda dřív usnula a spí už asi hodinu v kuse,což je na ní dost,ale to má pravděpodobně po tom prednisonu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:25
- Nahlásit

jana33
není Prednison trochu silný kalibr?To se normálně dává na takové případy?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:29 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Tak Jasmína ze ZR ty veverky ulovila

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:29 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Zuzana T
Jj dává, dostala 5mg,vetka říkala,že když otýká celá hlava,tak je to lepší. Já ho mám právě doma,kdyby mě bodla včela nebo vosa.

Helčo,to bylo jasný,má být po kom šikovná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:31
- Nahlásit

jana33
Aha
Ketrin
To už mají hotovo? Tak gratuluji k odchovu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:33
- Nahlásit

Zuzana T
Dík, no není to odchov - jen Borgovo dítě - ale já se snažím si ty "vnoučata" hlídat a zůstávat v kontaktu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:25
- Nahlásit

Eda hezká fotka-čiší z ní pohoda

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:02
- Nahlásit

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10169538516- tisic-let-ceske-myslivosti/
Doporučuju se podívat, zhruba od třetiny pořadu je to o labradorských retrívrech, mluví tam p.Kučera o úplném počátku chovu labrošků v Čechách jak je vlastně vůbec nechtěli a přišli k nim jak slepý k houslím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:50
- Nahlásit

jana33 jé tak to se těším, kouknu se doma. Tady už zase leje!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 18:41
- Nahlásit

Tak Fanynka už je v pohodě, už i vypadá skoro normálně. Má ještě zvětšené na jedné straně uzliny,ale to je normální u alergické reakce, s největší pravděpodobností to bylo opravdu poštípání nějakýma hmyzákama sviňskýma,prý jsou na to štěnda citlivější. A to že natýká při aktivitě je prý taky normální,tím alergickým otokem se nahromadí lymfa a může den dva trvat než se zase odplaví a vstřebá,ale to už natéká jen podkoží, nemá to s alergií nic společného.
V neděli nám jí ještě švarný pan doktor zkoukne, přijede k nám domů očkovat Fanču ještě na normál očkování a dospěláky na tetanus

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:10
- Nahlásit

jana33
Tak to jsou dobré zprávy.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 18:50
- Nahlásit

jana33 Tak co ještě má te šarpejku nebo už zas labradorku?
Já jsem utahaná jak kotě, převážnou část víkendu jsem věnovala na to, abych dlouhými vycházkami, plaváním a aportováním unavila Borga natolik, aby tolik neprožíval Coryn vrchol hárání... byl to děs. Nestačí že jako při minulých háračkách nespí, píská a ponechán o samotě vyje, (takže s ním spím dole v obýváku), ale tentokrát to ještě vylepšil tím že nežere a navíc v sobě objevil talent pro bouldering - v jaké výšce a jakou škvírkou se protáhl, to by mu záviděl i David Copperfield!! - naštěstí mu to nebylo nic platné neb Cora zrovna nebyla tam, kde se domníval že je a kam se s takovým úsilím propasíroval navíc sem dnes lezli cizí psi, jeden podlezl pod plotem a druhej přeskočil... Cora taky nemůže být pořád zavřená, protože pak ječí a ruší sousedy, čili je nutno stále mít přehled kde kdo je a aby mezi C a B byly vždy aspoň dvoje zavřené dveře, zkrátka je to logisticky náročné, znáte z dětství ten rébus o koze, zelí a vlkovi, takže tak ňák

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 18:57
- Nahlásit

Ketrin
Hele nech si ty vyprávěnky pro sebe, já nechci vědět,co nás čeká stačí,že Samoušek v rámci her s ženskejma mládne a mládne a neustále na něj musím ječet,ať neobskakuje vykastrovanou Rozárku
Jj už je to zas labradorka a ne šarpejka, tak doufám,že jí to nějakou dobu vydrží
Máš maila

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 19:09
- Nahlásit

nech si ty vyprávěnky pro sebe,
a kde si mám postěžovat, když né tady?
už jsem odepsala

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 19:49
- Nahlásit

Postěžuj si na nádraží a tady mi laskavě nalhávej,že si toho Borgo vlastně skoro nevšimne

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 06:30
- Nahlásit

Ketrin
ajaj, ak to musí být silný kafe, když jsou pískající a vyjící psi slyšet až k sousedům nejsou zase až tak blízko vás...
tak snad jen: vydržaj pioňer

u nás byl fajn výlet, kombinovala jsem učení, kolo a Edo-výlety byli jsme na houbách (už jsou hřiby)) což ale hnědku děsně otravuje, protože chodíme pomalu. tak se baví aspoň tím, že přenáší klacky a obíhá nás v lese

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 21:22
- Nahlásit

Tak po dlouhéééé době nás pošoupnu nahoru a hodím sem odkaz na fotečky
http://jana333.rajce.idnes.cz/Sraz_a_prochazky/#al bum

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 11:53
- Nahlásit

Představte si, co se stalo jedné Cory kámošce páníček chtěl vařit guláš, připravil si v kuchyni maso a na chvíli odešel, ona pro to maso vyskočila na pult a shodila nůž tak nešťastně, že se jí zabodl kousek od páteře. Páník přišel, všude plno krve, měli co dělat aby ji zachránili.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
To já mám také kuchařskou horor-story.Na Jessynku,blahé paměti strčila do paničky,když přenášela hrnec kouřící polévky a ta jí opařila asi 10 x 20 cm záda - hojilo se to 2 měsíce.Opařenina u psa je něco!

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 14:13
- Nahlásit

Ježiš, to jsou fakt blboni. Tak hlavně,že obé dobře dopadlo.
Co se týká toho opaření, na to já si dávám obzvlášť pozor a jak beru hrnec do ruky,tak už předem hystericky ječím,aby se ke mě nepřibližovali.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 22:49
- Nahlásit

jak beru hrnec do ruky,tak už předem hystericky ječím,aby se ke mě nepřibližovali. to já taky a že oni tak rádi pomáhají v kuchyni a dělají doprovod a ochranku, když se nosí na stůl

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 10:59
- Nahlásit

Ketrin
Tak tak
Helčo prosím tě,jak jsi odstraňovala tu smůlu z kožichů? Fanča likviduje túje a včera v lese to dodělala,blbka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 11:16
- Nahlásit

Smůlu si nevzpomínám že bych odstraňovala, ale ten asfalt tenkrát sádlem, to šlo perfektně. tak na smůlu by to určo taky šlo. Nejhorší ovšem je když si pes sedne do žvejkačky což se nám naštěstí děje jen výjimečně, když jsme ti venkovani

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 11:23 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Vážení přátelé a účastníci Středočeského derby retrieverů (KCHLS),

při příležitosti konání I. ročníku dovoluji si vás pozvat

na přátelské posezení, které se bude konat
v sobotu 11.7.2009 Motelu Vítov.
(možnost posezení venku na terase i v restauraci)

Program:
19:00 – 20:00 hodin vystoupení skupiny Zlatý Orel
(tramp i country písničky) více o skupině zde

od 20 hodin tombola a poté opět do 22 hodin vystoupení skupiny Zlatý orel

srdečně zve Marie Šustová a tým organizátorů

vstupné dobrovolné, příspěvky do tomboly vítány

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání