| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:01
- Nahlásit
Jasně, to je dobrá váha.
Btw. včera jsem se dověděla že na Albeři je Borgova černá dcéra a chystají se ulovit nějaký ty veverky (přestože až tam v sobotu poprvé v životě plavala)... cvičí s Jindrou a prej je tam nejmladší a řádí jak černá ruka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:03
- Nahlásit
Ketrin
Já jen,když je na tom mase, aby nějak nestrádala a neprojevilo se to na váze
Tak to odpovídá,ne,celá tatínek
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:08
- Nahlásit
jana33
No to už jsem neviděla A já fakt dle tvého popisu čekala malýho žraloka kousajícího do všeho,co jí přijde pod čumák a jak hezky se nechala chovat (hihi) a ani jednou mě do čumáku,do ucha, do brady nerafla . krásně přibíhala na zavolání a žádnýho hafa kromě Huberta se nesnažila terorizovat
Ketrin
To mi připomíná mýho černocha,který tam taky udělal svá první tempa , to dají
A co vy? vy se do Albeře letos nechystáte?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:13 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
Jenže ona taková je! Tam byla přeplněná ze všech dojmů, unavená a hlavně všechnu svojí zničující energii zaměřila na nejslabšího člena - Huberta. Kde jinde se jí poštěstí být někomu vyrovnanou soupeřkou nebo mít dokonce navrch
Měla bys vidět Karla,teď momentálně vypadá jak po průletem trním,páč má na nose tři krásné škrábance,ze kterých mu moooc hezky tekla krev A na přivolání v tomhle věku ještě fungují všichni,ale co bude za měsíc za dva,toho se děsím
Přijeďte někdy na návštěvu jen tak a uvidíte zač je toho loket
Jo a Fanynka udělala první tempa na Nesměři
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:19
- Nahlásit
choco No třeba dají, a když ne tak se nic neděje a přijedou v říjnu sem
My v tu dobu co bude ta druhá Albeř jedem právě zas na týdenní trek do Alp - teda doufám - že se do tý doby dám do kupy, teď bych asi nemohla a taky jsem chtěla za synkem co jsem ho už přes rok neviděla, no prostě cestovat by se dalo pořád ale s tim časem je to horší
jana33 celá tatínek
cha zrovna včera jsem trošku aportíkovali - Borgo, jeho synek a ještě jeden pejsek, a musela jsem se smát jak synátor vymejšlí úplně stejný triky jako kdysi (a někdy i teď) tatík
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:22
- Nahlásit
jana33na přivolání v tomhle věku ještě fungují všichni,ale co bude za měsíc za dva,toho se děsím Jani sama víš že Cora je superdrak, ale to přivolání kupodivu má a měla vždycky. jednak jsem na to dbala odmalinka (hmmm vlastně neumí nic jinýho) a taky okoukala od smečky. takže neboj
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:25
- Nahlásit
Ketrin
I kraviny se dědí
Dneska bude mít Fanyna preméru,bude zanechána doma v péči dospěláků. Chceme jít s koníkama na vyjížďku a to by pro ní bylo moc. Tak doufám,že některýho nezlikviduje. Včera málem zabila Samouška - on ležel na zemi na zádech,držku do kořán, obě důry ho okusovaly,načež se Fanča rozběhla a skočila na něj - a smozřejmě se mu strefila do tlamy. Naštěstí jen do huby, ale kousek a zapadla mu nohou do krku. To by se fakt člověk z ní zbláznil
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:26
- Nahlásit
Ketrin
Hele tady se toho ani tak nebojím,spíš,že když se pak někam pojede,mezi cizí lidi a psy - to tady jaksi nenacvičíme, tady potkáváme srnky a zajíce,ale dvounožce nee
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:34
- Nahlásit
jana33 no však my taky nebydlíme zrovna na Václaváku a vždycky právě v cizím prostředí drak předstírá vzorňáka třá jak ji nedávno měli 24 hodin na starost naši kamarádi, tak se toho dopředu děsili a pak se divili jaká byla hodná a káli se, že mi nevěřili že je v zásadě hodná
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:34
- Nahlásit
jana33
Naštěstí jen do huby, ale kousek a zapadla mu nohou do krku.To jde
Fany na Nesměři plavala? To je borec
Jani ty máš pro hafy tu bylinnou směs na nohy od Phytovetu?
Ketrin
A pořád tě trápí ta ruka? Tak to jo, trek v Alpách stojí určitě za to Já jsem zvědavá, jak zvládne Martin s Eli a spol tu štreku v Norsku ... škoda,že nemůžu s nima
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:37
- Nahlásit
chocoštreku v Norsku kam jedou? a proč nemůžeš?
Já to mám nakonec všecko od páteře, je to otrava
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:40
- Nahlásit
choco
Jj asi třikrát,vždycky tam hupsla,zjistila,že jí proud odnáší,tak zapískala a drala se na břeh. Ale vyděšená z toho nebyla, teda to ona není z ničeho Chceme jí vzít co nejdřív k rybníku,tak tam myslím bude s Rozárou řádit
Jj mám od Phytovetu pro Rozárku a Ferdu na klouby a pro Samouška na dýchání. Ale dáváme to spolu s chondry, ty bych nevysadila
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:42
- Nahlásit
Ketrin
A co se s tím dá dělat? To je teda děs,tak ať o brzo přejde,páteř je prevít,může se projevit všelijak
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:52
- Nahlásit
No zatím chodim na rehabilitaci a bráním se lékům proti bolesti přibývající léta a kila se prostě jednou projeví, takže se prostě musím snažit co nejvíc hejbat. nejhorší je to v autě a u PC ale i jakýkoliv dlouhý sezení, ležení... už se děsně těším na dovču kde budeme pořád jenom chodit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:53
- Nahlásit
jana33
To je pašanda
No vypadá to,že Andymu taky ten Nutradyl raději nevysadím, i tak si pokulhává, tak bych nechtěla vidět, co by dělal bez něj...a pořídím mu k tomu i ty bylinky, přemýšlím i o těch detoxikačních, abych mu taky pročistila játra A taky by mohli dělat něco na hlavu Na moji
Ketrin
A máš na to něco? Třeba by pomohla rehabka... Jejich trsau v Norsku přesně nevím, mají v plánu vždycky někam na dva dny popojet do nějakýho kempu a tam to projít... já nemůžu, páč je to v termínu,kdy už se schyluje k vyřizování dotací a budu mít hlavu v pejru a taky by se mi stýskalo po černochovi , přece jen je to na 14 dní ...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:55
- Nahlásit
Ketrin
Ahah,už to vidím,že na rehabku chodíš...tak ať ti to pomůže
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:57
- Nahlásit
choco
Hele zkus mu ještě přidat k Nutradylu Artican/Artidual na střídačku. Nám se tahle kombinace opravdu osvědčila a i Duchek nám říkal,že to je max.,co se může dát. Jinak co se týká těch bylinek,tak určitě nějakou funkci mají, vidím to hodně na Samovi,když jsem třeba týden vynechala,tak občas zakašlal, když dáváme každý den,tak ani ň. Btw určitě si kup to koňský balení. Nezkazí se to a finančně to vyjde podstatně líp.
Do Norska bych taky jela,ale s těma našima lazarama je to o ničem.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 14:10
- Nahlásit
Nojo Norsko je prý krásný, manžel tam byl s klukama ještě se všema 3 před 10 lety, projeli to Norskem až nahoru a Švédskem zpátky, děsně se jim to líbilo, rybařili a tak...a pak ty fotky jak za světla o půlnoci!! seděj před stanem a hrajou karty...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 21:10
- Nahlásit
Tak hlásím,že pirańa objevila jen zapomenutý noviny a sirky u krbu, psi přežili bez úhony
A jinak už se naučila,že když jdeme ven všichni,tak se lítá a blbne, a když jde jen sama se mnou,tak beru sebou dummíček a tvrdě vyžaduje,aby ho mohla skoro celou procházku nosit. Čůrá s ním, kaká s ním, čmuchá s ním, jen když ho blběě drží a už padá,tak si ho položí,ale hned ho zase čapne a hrdě nese je prostě veledůležitá
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:31
- Nahlásit
Ahoj holky
Včera jsem vzala Edu a její žlutou kámošku na pěší výlet s dětma ze ZŠ. Šli jsme celkem cca 5 hodin a byl to moc dobrý nápad. Přišly unavené děti i pesanky Líbil se mi výkřik jednoho kluka, když Roxy vcelku standardně valchovala Edu. Běžel ke mně a volal:"paní učitelko, koukejte, psí bitka!"
jana33
Fanča je sladká, podle fotek správný mimi!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 22:15 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Tak máme doma šarpeje po podvečerní procházce, svačince, králičím oušku a sešikanování celé smečky Fanynka spokojeně usnula,aby se okolo deváté vzbudila s kňučením, vztekáním, třením hlavičky o všechny myslitelné i nemyslitelné předměty - během pár minut jí otekla hlava, kůže se jí nakrabatila a očička zapadla a zešikmila. Po konzultaci s veterinářkou jsem jí dala prednison,kterej obratem dvakrát vyblila,tak teď čekáme,kolik ho v ní zůstalo a jestli začne působit,jinak pomastíme na veterinu pro pigáro. Holt už jsme na veterině faaakt dlouho nebyli
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 07:41
- Nahlásit
jana33
ať je malá brzo zase fit a ksichtík jí splaskne! držíme palce!
sice je to letošní fotka, ale nemám skoro žádný, kde jsem já i hnědka
URL
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:17
- Nahlásit
Eda
Hezká momentka
Malá je lepší,ale jen o trochu, šarpeje vzdáleně připomíná furt a stále se drbe, takže odpoledne frčíme na veterinu. Jinak je ale v kondici,jen ještě víc vzteklá a naprdlá,protože jakoukoli nepohodu považuje za útok na svůj majestát,tak si to dovedete představit
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:25
- Nahlásit
jana33
a z čeho to může chudinka tak mít?? To se přeci neudělá jen tak, ne??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:38 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Montik
No s největší pravděpodobností jí něco poštípalo, mohlo to být cokoli od sviní mušek po ovády,který se teď vyrojili. Nebo to taky mohl bejt nějakej brouk,který ve velkým loví a doplňuje si tak proteiny Určitě to nebyla vosa ani včela,protože to by jí to začalo natýkat hned a ne až po třech nebo kolika hodinách. Každopádně já už jsem si odpoledne všimla,že měla trošku nateklý jedno oko,ale pak jí to splasklo,takže je možný, že jí něco kouslo na dopolední i odpolední procházce a jak se to spojilo dohromady, tak to vyvolalo takovou reakci. Btw mě ve středu kousl ovád a ještě teď to mám nateklý,jak kdyby to bylo čerstvý.
Teda doufám,že tahle konsturkce je správná,protože mě už se v hlavě rojí myšlenky na nějakou hezkou nespecifickou alergii,ale takovou smůlu snad mít nebudeme
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:52
- Nahlásit
Tak jsem to zakřikla a zase začíná vypadat jak šarpej. Tak dostala další prednison a odpol šupajdíme na tu veterinu. Bože!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:02
- Nahlásit
jana33
Tak držím palce,ať je to jen poštípání.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:07
- Nahlásit
Zuzana T
Díky,taky doufám. Zjevně začne otýkat,když začne lítat a řádit, asi to má v sobě a jak se jí rozproudí krev, tak to zas nabyde na síle.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:28
- Nahlásit
jana33
Nemohla být uštknutá zmijí - třeba byla po lovu a neměla tak agresivní jed - fuj napadá mě leccos,nenašla jsi nikde vpich?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:35
- Nahlásit
Zuzana T
Ježiš,to nevim,ale předpokládám,že to by začala natékat hned a ona natekla až tak po dvou,třech hodinách. Vpich jsme nenašli,ona jak je zateklá,tak se to blbě hledá,ale vypadá to na čenich,protože okolo něj to má do červena
|