Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:17 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Nikyky
No vida! já se trochu "bála" že napíšeš že tě hokej vůbec nezajímá
Ony ty plechovky mají něco do sebe, úplně jiná atmosféra - myslím že tu novou arenu budete mít stejnou jako je Tipsport v LBC, ne? - to vůbec neni ono, ta akustika je jiná, všechno takový ztlumený - já tomu říkám cukrárna

Lucie od Arta
Aha, vzpomínám si na dva kokříky v domečku, takže také gratuluju - určitě se nějaký VT urodil, ne?

Jana33 s tim D samozřejmě taky souhlasím, ale neboj, on jim někdo někde to VDčko dá

Nikyky
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:32
- Nahlásit

Mno právě teď tady žiju jenom hokej,Eykon už si musí myslet, že sem se zbláznila, když pořád mluvim o tom, že jsme vyhráli
Právě já vždycky koukala v Tv a až teď me vytáhli spolužáci, byli jsme na prvnim a poslednim finále, a ta atmosfra,, to je super, může se stát hned u mantinelu, vidíš jak o ně narážejí... Když vyhráli,tak hlasatel, ať se nepokoušíme jít na hrací plochu, stejně tam všichni skočili, procházela sem těsně okolo poháru, stála vedle Mensátora
Na tu novou arenu jsme zvědavá, každopádně pro auta to bude ještě horší než to co je u plechovky Se těšim a čtvrtek, už mám domlueny i spaní, tak aspoň mamka vydejchá třídní schůzky

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 22:12
- Nahlásit

Ketrin
hohó, koukám, že jste Boleslav úplně rozcupovali
konečně někdo poznal "skryté" půvaby B. i Cory... tak to má být

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:06 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Holky,kdo používáte spoty, co používáte? Včeraměli všichni psi zakouslý klíšťáky, zkoušíme ty přírodní kapky a zjevně teda nefungujou. A do obojků se nám moc nechce, Samouš má ještě teď vytlačenej pruh v srsti. Ale při nějhorším se k nim teda vrátíme, nemám moc představu, kolik ty spoty stojí a milionáři teda nejsme.
Btw včera se u nás stavovala Jindra H., psiska z toho byli celý vyplesklý Jo a každým okamžikem se mají narodit malý Herbertíci, tak kdyby někdo sháněl GR,tak můžete doporučovat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:21
- Nahlásit

jana33
Advantix.
Pipetka na psa 25-40 kg stojí okolo 230,-
je dobrej, ale jak jsou pořád ve vodě tak dlouho účinek nevydrží....
Jinak někdy když už jsem z klíšťat naprosto zoufalá, tak ještě psy sprejuju frontlinem - mám vždycky v záloze takovej ten velkej sprej. Ale nemám ho ráda, Sali z něj mívala vyrážku a té ho už nedávám.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:37
- Nahlásit

Ketrin
nojo,to jsme my-a VT se urodilo oboum,pri nulov konkurenci i KV a Vitez MB...at zijou male vystavy a pracovni trida to jisti

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:39
- Nahlásit

Ketrin
¨Hmm už jsem na to koukala, ale teda sedm stovek měsíčně jen za antiparazitika, to je docela luxus. A od léta skoro litr Tak holt koupíme znovu Scalibor a Samoušovi ho zkusíme dát nějak víc volně Mám pocit,že teď je klíšťat nějak abnormálně hodně, z Rozáry jsme jich za pondělí a úterý sundali snad dvacet a tři zakouslý

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:40
- Nahlásit

Lucie od Arta
A to jste přibrali bo co? Vždycky jste to projeli na hubenosti,ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:17
- Nahlásit

Lucie od Arta takže minimálně dva vítězové MB ze sk.VIII odjeli před přehlídkou - ušetřili na nás blejskavý plechy
jinak se mi už dnes nechce nic dělat, tak jsem koukla na stránky - pěkné a krásný fotky

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 15:03
- Nahlásit

jana33
no,lehce přibral a zmohutněl, ale na "normální" kokří rozhodčí by furt musel mít o kilo víc...ale to už by se mi nelíbil a neuběhal by,co uběhá teď...čekala jsem,že klasicky rozhodčí zabere na mlaďase,ten je mohutnej až na mě tlustej,ale to mu právě vytkl,tže jsem byla blahem bez sebe a příště budu jezdit už jen na Noska...s Benjim teda.S Teddym na všechny ostatní
Ketrin
hm,to tak, čekat ještě do odpoledne,když bylo tak pěkně, jeli jsme cvičit na pole,už to narostlo,kokři můžou slídit.a došli jsme si aspoň pro ten pohárek nebo plaketu nebo jak se tomu říká...

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:04
- Nahlásit

Tak hlásím,že jsou na světě herberťátka, celých devět kousků, 5 kluků a čtyři holčičky

choco
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:43
- Nahlásit

jana33
Jééé, mimíska A to je jeho první potomstvo??? A jinak já mám na Anďatovi Duwin,ale to se Ti taky nevyplatí na tak velkou smečku cenově...

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:46
- Nahlásit

choco
Jj první. A krytí probíhalo na Valentýna,prostě romantika jako blázen))))
No koupíme asi zase Scalibory a uvidíme až bude štěndo,jestli je nebude rvát. Zkusím jim ty obojky dát nějak navolno,no

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:01
- Nahlásit

Holky, ve Vetamixu mají momentálně lososa ( i když asi omezeně) a v akci rybu kapr+sumeček,tak jsem zvědavá,jak to bude vypadat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:08
- Nahlásit

jana33 to si asi Jindra bere štěně, ne?
Lososa mi právě v út.dovezli, chtěla jsem 10 kg, dali jen 6 no aspoň něco. Ten kapr-sumeček jsou takový malý kousky, taky dobrý, trochu to smrdí ale tak normálně - jako ryba, no.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:11
- Nahlásit

Ketrin
No asi nebere,jestli jí teda nezlomí pohled na malý Herbertky

Mě se líbí i normální rybí piliny, sice je to echt rybina,ale co čekat od ryby,ne? A psiska se jich můžou užrat Tak na kapra,sumečka se těšíme, akorát jsem teda nepochopila,jestli to budou mít stále v nabídce nebo to je jen nějaká akce. Já takhle jednou sehnala čistýho sumce za hubičku, nádherný maso,ale to byla náhoda.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:29
- Nahlásit

jana33 Rybí piliny jsem dřív brala, ale pak tam bylo čím dál víc vody.
No nejlepší je ten losos, jen kdyby byl vždycky...
Když jsme měli novofundlanďana, toho jsme krmili pořád hejkama, měli jsme zdroj.
Hurá právě mi volal kluk, písemku z ČJ má za sebou

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:19
- Nahlásit

Ketrin
No já,co jsem teď měla posledně várku dvaceti kusů,tak v tom moc vody nebylo
Tak jeden kámen ze srdce spadl

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 15:48 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
vy maturujete? tak hodně štěstí !!!
jana33
zakoupila a nasadila jsem Scalibor a zatím funguje na 100%... tak uvidíme, ale těch hnusnejch klíš'táků je letos děsně moc...

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 16:21
- Nahlásit

Eda
My měli Scalibor dva roky po sobě a byli jsme max. spokojený. Jediný,co mi vadí /když pominu tu bílou barvu obojku na černých psech/ je, že ačkoli jsme obojky sundavali v listopadu, Sam má ještě teď v místech, kde obojek nosí, slehlou srst nebo jak bych to řekla. Prostě je to vidět

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 06:57
- Nahlásit

Edavy maturujete? No já ne ale tu češtinu jsem dost prožívala, on moc nečte a na ty slohy zrovna moc neni - sportovec, no čímž nenarážím na Tebe

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 10:40
- Nahlásit

Ketrin
Tak máme novýho pana řidiče a kapra se sumečkem nenašel a vzhledem k tomu,že jsem při jeho hledání stála venku na slejváku, tak jsem nakonec rezignovala a vzala si normální ryby. Ještěže nás zaváží řáno,má čím nahrazovat

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 13:26
- Nahlásit

jana33
jo, to máš pravdu, Eda má pak dlouho v těch místech takový "číro" ale fungoval, takže estetiku neřeším...
Ketrin
no dovol? sportuju, ale čeština mě baví, a čtu (nezapomeň na můj knihovnický původ) jó, kdyby jsme se bavily o matice...hm... to by bylo horší, to je fakt

kaba
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 10:48
- Nahlásit

Ahojky lidi,
chci se zeptat, jestli může mít štěně labradora čokoladové barvy modré oči? Standart uvádí, že mejí oči hnědé, ale kamarád mi poslal fotku, kde má štěndo labíka modré oči. Ztmavnou mu věkem? Kdyby ne, vadilo by to při posuzování na výstavách? Díky moc za odpověď

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 11:04
- Nahlásit

kaba Záleží jak je to štěně staré - úplně malá štěňata (hlavně černá, ale s čoko já nemám zkušenosti) mívají oči které působí jakoby došeda-domodra:
http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/coralia-calenzana---cora/53
tohle je cca 5-6 týdenní štěně, pak už oko zhnědne.
Pokud by oko zůstalo modré v pozdjěším věku, tak to je vada a na výstavách samozřejmě vadí. Obecně ale čokolády mívají spíš problém s příliš světlým - žlutým okem.

kaba
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:27
- Nahlásit

Ketrin
Díky za odpověď. To štěně mělo světle modré oči (asi jako husky) a podle mého odhadu mu mohlo být tak 4-6 týdnu. Ten odkaz na kterém ta fotka byla se už z nějakého důvodu neotvírá.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 19:16
- Nahlásit

Tak holky,kde jste kdo? My si dneska byli u Jedličků vybrat holčičku. Mášenka nezabřezla, tak budeme mít fenku po Rosemary LB. A protože jsme tak dlouho čekali a snad jsme Jedličkům padli do oka dostaneme nejlepší fenku z vrhu, pokud bychom si jí nevzali, zůstala by doma. A bude se jmenovat Františka Až Karel stáhne fotky, hodím je na rajče a dám sem odkaz. Je kouzelnááá. Btw jedeme si pro ní za dva týdny, je to fofr

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 20:55
- Nahlásit

Tak fotecky:
http://jana333.rajce.idnes.cz/Frantiska/#album

Eda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 06:29 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
je je, ta je nádherná!!! takovej malej bobeček
moc vám přeju jen všechno nej s drobečkem ! ale podle čeho jste se rozhodovali... to teda nevím...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:02
- Nahlásit

jana33
Tak už je vybraná tak dlouho očekávaná holčička?Tak přeji hodně štěstí,hlavně zdravíčko aby bylo 100%!

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání