Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:11
- Nahlásit

Tak kde jste kdo? Jak se máte? Tady nastalo bahenní období, dva dny deště sníh zničily, takže fakt humus. Ale jaro je blízko,alespoň jak se dá soudit podle naší smečky,začalo velké období výměny srsti,oba labradoři za sebou nechávají vystláno

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 17:37
- Nahlásit

Halo halo Tak co je nového. My dneska byli poprvé na koních (chceme se naučit jezdit) a skoro se nehýbeme. Mě to teda ještě trochu jde,ale Karel umírá Ale je to zlato, zaplatil nám to jako dárk k mým narozkám a navrch jsem ještě dostala tandemovej seskok padákem. To jsem zvědavá,kdy se k tomu odhodlám

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:44
- Nahlásit

jana33
Jo jízda na koni nejní jen o krásným pohledu ze sedla Vím, že když jsem třeba dlouho nejezdila a pak makala, tak to bylo taky utrpení. To je krásný dárek Monča už má seskok za sebou, myslím, že se na to dostala asi až po roce, co ho taky dostala k narozkám

O bahenním období mi ani nemluv, mám na hlídání na týden Eli a jsem už z toho vytírání pěkně upachtěná. Nehledě na to,že si ze mě Eli dělá venku kolikrát dobrý den. Taky se chystáme k Musilovi opět,protože se mi to častější kulhání už nelíbí, i když moc nevím, jestli to k něčemu bude...

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 18:46
- Nahlásit

A taky už se černoši koupali ...dokonce jsme to za těch pár dní oteplení už stihli třikrát Hlavně teda Eli je naprosto šílená.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:25
- Nahlásit

Vy se koupete? já ještě minulý týden chodila se psy na běžky a o víkendu jsem je vyměnila za sněžnice - už je to hodně mokrý a těžký. Bahno je akorát na cestě, tak chodíme mimo.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 20:45
- Nahlásit

choco Hani máš email.

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 23:19
- Nahlásit

Ketrin
Psiska se koupou v rybníce jdu číhnout na mail.

choco
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 23:24
- Nahlásit

Tady už je sníh definitvně pryč a rybník rozmrzlý, tak toho psi hned využili... minulý týden tady ještě nějaký zbytky byli, ale te´d už akurát pěkný blátíčko.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:33
- Nahlásit

U nás už po sněhu taky ani památky.
Hele a zdá se ti,že se to horší soustavně nebo je to spíš náhodný? Ona Rozára má taky třeba den,kdy neujde skoro nic a pak zas lítá jak vzteklá.

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:03
- Nahlásit

jana33
No náhodný mi to přišlo na jaře nebo v létě, to jak přišlo tak odešlo a zase jms eo kulhání dlouho nevěděli. Ale teď už je to podezřele často...ještě před Vánocema jsem si říkala,že to nebudu řešit, ale to se nedá...asi se těch dlouhých výletů budeme muset vzdát a chodit asi sami a uvidíme,zda se to upraví Hlavně doufám,že za toi může ta artroza když už a že se tam nic dalšího nevytvořilo.

Jani,chtěla jsem se jetšě zeptat...jak má Smaouš tu alergii na kuřecí...jak jste na to přišli?

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:07
- Nahlásit

No upřímně častý procházky s bandama psů opravdu nejsou to pravý. U Rozárky to byla nejčastější příčina kulhání, hlavně dřív,když se neustále chtěla s někým "prát" a pošťuchovat. Teď už má hlavní starost,aby se jí neztratil Samouš
No měl často průjmy,zažívací problémy a lupy. Furt jsem to považovala za nějakou "přecitlivělost",oni mu obecně granule nedělaly dobře, ale pak,když byli kluci otrávení dostal na ledviny veterinární dietu od Hills,ta byla na bázi kuřete a po pár dnech měl nechutný záněty v uších, lupy jak blázen a osypal se mu celej pupek. Copak.chcete se opičit?

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:23
- Nahlásit

jana33
Nj, tak od toho pošťuchování nám úplně stačí Eli,která je jak buldozer. Krapet to zklidníme a budu si ho brát třá na postroj,aby toho s nima tolik nenalítal.

A k tý alergii...tak to Ellie nemá tak hrozný...jen se už strašne dlouho šíleně drbe a nejdřív to vet přikládal blešímu kousnutí, tak dostala frontline a šampon, pak teda olej Dermanom, po kterým se to zklidnilo,ale po dobrání to je tady znovu a zase se může udrbat. A před tím měla obsypaný celý břicho, který taky léčili asi měsíc a hend na to nastalo to drbání. Tak si říkám, jestli jí ty kuřecí věci nevysadit. A krůtí mu dáváte?

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:29
- Nahlásit

choco
No ono na postroji se bude snažit tahat,takže buď bude muset chodit u nohy a bude otrávenej,nebo bude tahat a to na nohy není dobrý. Tak uvidíš,co vám řeknde Musil,kdy k němu jedete?
No tak to opravdu vypadá na nějakou alergii a vzhledem k tomu,že je zima,bude to něco ve žrádle. A ona dostává maso nebo granule? Zkus tak na tři týdny kuře vynechat (teda jestli má maso) a uvidíš. Krůtu? Jsme milionáři či co?

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:44
- Nahlásit

jana33
Krůtu? Jsme milionáři či co?
Tak já kupuju třá krůtí krky a křídla a z vetáče krůtí ořezy A k milionu mám taky daleko Krmíme je oba masem, je fakt,že páník ode mě dostává semtam držkovou,protože tu pestrost stravy zas až tak neřeší,takže to pak doháín já,když tam u nich jsem a taky se asi po třičtrvtě roce divil,že by měla dostávat ty masitý kosti tak často...Ale přičítám to fakt tomu kuřecímu...takže vysadit to a čekat,co bude...a možná než uplyne ta doba než by se to mohlo projevit tak koupit zase ten Dermanom? Aby se neudrbala?

Takže táhání na postroji pro něj nejní dobrý? Hmmm, tak to jdu rušit objednávku postroje...

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 16:24
- Nahlásit

choco
Bacha,v krůtím ořezu od Vetamixu je kuře! Teoreticky by krůta vadit neměla,ale mě se to nějak nechce zjišťovat,jsem ráda,že neřešíme problémy a teď bude stejně samej lup i bez kuřete dokud nepřestane to šílený línací období. Jestli jí ten Dermanom pomohl,tak ho klidně kupte,já s tím nemám zkušenost.
Tahání rozhodně ne. Zapírá se v tahu víc o nohy, plus když bude tahat tebe,tak se namáhá ještě víc o tvojí váhu. Ferďas chodí v postroji,ale nesmí tahat,na ty nohy to fakt není dobrý,tak bacha.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 17:27
- Nahlásit

jana33Bacha,v krůtím ořezu od Vetamixu je kuře! Přesně tak, ale za cenu krůtího ořezu zato v kuřecích křídlech z posledního závozu jsou krásný kusy kuřat - v podstatě celé kuře bez stehen, za cenu křídel
Jinak u nás se dnes servíruje prasečí hlava

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 18:56
- Nahlásit

jana33
Hmm, to jsou ale podvodníci!!! Tak to teda má i po krůtím ořezu...ale co jí teda vymyslím za kosti,když nebude moct ani ty krůtí ... ty ostatní seženu jen jednou za čas...A z křídel jsem byla posledně zklamaná, vypadali docela ošklivě, tak už je brát nebudu, ono to v masně stejně vyjde na pár kaček...

A s tím postrojem jsi mě teda nepotěšila...no nic. Dneska jsme byli na delší prochajdě s pejsama a oba si to nějka vyměnili, Eli se mě držela jako klíště, což u ní nebývá zvykem,vždycky musí být ta první a Andy naopak běhal a běhal a šmejdil všudemožně po poli, až vyšmejdil zajocha a i bez píšťalky zalehnul No domů šel zase všelijak,ale to už měla asi na svědomí zase Eli,která do něj pak rozjařeně s balonkem ke konci prochajdy pěkně drcla.

choco
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2009 18:58
- Nahlásit

A docela mě pobavili, když jsem se jim chstala umýt tlapky a podvozek, tak se oba sesunuli před dveřma na sebe a Andy skoro vypadal,že si dá dvacet a musela jsem ho skoro budit

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:26 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

No má v tom vetamix nějak bordel
Hani,my kupujeme klasický vepřový kosti sušený nebo uzený nebo jak to zpracovávaj, plus počítám s tím,že kosti jsou třeba v rybách pilinách apod. A částečně si myslím,že to jde i nahradit všema možnýma pokrutinama jako jsou uši, býčí penis apod. Prostě se to tak nějak uplácá,ale já to teda nijak nedramatizuju
Teda tady dneska nějak strašně funí, chci si jít s psiskama zacvičit,tak se bojí,že nás to odnese

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:56 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jana33
opraveno, tak mažu ať neprudim

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:04
- Nahlásit

Ketrin
Ježiš,to jsem fakt napsala

choco
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:45
- Nahlásit

Co jsi napsala? Já se chci taky zasmát

Jinak tady teda taky funí jak o život, já si dala dneska volníko a uklízím doma jak zjednaná před příjezdem matinky (aby mě tady ještě ňákuo chvíli s Andmy nechala přebývat ) Je po těch psech pěknej bordýlek ...

Já si zkusím zacvičit s Andym o víkendu, ale asi jen s dummyšema...zkusím zapátrat v paměti,co že se to s nima dá všechno vymyslet

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:02
- Nahlásit

choco
Neřeknu,bylo to strašný Já dožehlila a za chvilku asi taky vyrazím. Taky vezmu jen dummíky,stejně je budu muset nejdřív zabít,páč neměli od tábora v létě aport v hubě,tak neočekávám,že by snad poslouchali a nekravili

choco
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 19:52
- Nahlásit

jana33
Táááákhle dlouho? To jsi horší než já, tak aspoň někdo se najde )))

My máme po konzultaci u Musila...Andy kulhal, takže to neměl nijak těžký a pak obě nožky prohmatal a říkal,že tam cítí zbytnění, takže artroza krapte postoupila,ale že máme ještě šanci to zmírnit kůrou kloubní výživy do žíly po sedm týdnů...a podle toho,jak to zabere nebo ne,budeme rentgenovat a z toho usuzovat dál. Říkal,že když ta artroza pak postoupí dál,takže se může stát,že se tam zas něco odlomí,ale to bývají vyjímky , tak doufám,že vyjímky budeme a že bude stačit podstupovat případně tyhle kůry.Každopádně musíme opravdu přestat chodit na tak dlouhý prochajdy a spíše si to fázovat a šetřit ho...

Nikyky
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 21:38
- Nahlásit

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat?? Možná si náš pamatujete z Ml...zatim ahoj N+Eyko

choco
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2009 22:09
- Nahlásit

Nikyky
No jasně

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 07:35
- Nahlásit

choco

Každopádně držíme palce ať je to co nejlepší.
Nikyky
jak se má černý krasavec?

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 09:57
- Nahlásit

choco
Hmm,to teda nic moc zprávy. Tak snad ty injekce pomůžou a bude to stačit. Oni ty procházky se psama jsou o hubu, chce to prostě kontrolovat, my to opravdu děláme tak,že jednou za čas někam jedeme, procházky absolvujeme,ale pak jsou pesani prostě zavřený a musí odpočívat. Nojo jsou to trápení
Nikyky
Jé ahoj paní, vítáme tě

Tak jsem včera dostala zprávu,že Mášenka konečně začala hárat. Volám třikrát hurá a doufám,že v pohodě zabřezne a v druhý půlce května porodí kupu labradorků

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:17
- Nahlásit

jana33
konečně začala hárat. no to je dost
u nás pořád nic - teda ne že by mi to nějak vadilo - akorát si to nejspíš Cora vybere, až se budeme chystat na už nahlášenou a zaplacenou Hlubokou

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 19:32
- Nahlásit

Ketrin
A Bresta? Ti budou hárat najednou,ne?

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání