Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:47
- Nahlásit

Lucinda
Spíš nikdo není přes den na netu. Já jsem sekla z prací,takže nejsem přes den moc online.
Ad kamarádku - myslím,že zkusit se dohodnout na poloviční ceně by bylo adekvátní. Jen mě teda překvapuje,že to chovatelka nepoznala

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 10:46
- Nahlásit

Ahoj všem, no to je pravda, že se nám to tady zaseklo Já nějak nestíhám a večer jsem ráda, že se dostanu do pelechu... Jinak Eda je v pořádku, tak doufám, že je tomu stejně i u Vás

choco
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 11:50
- Nahlásit

Ahoooj holkííí ), nj,tady se nám to zaseklo, já když už mám čas,tak se courám spíš na ML a facebooku Ale hlásím,že Eli přečkala kastrování bez potíží, akorát z toho byli páník i Eli dost skleslí, zítra jdou vyndávat stehy. Andy si stále užívá prázdnin a vážně ho podezírám, že ujíždí na trávě nebo bere pilulky extáze, protože jeho bláznění po balonku je čím dál tím větší a je schopen se uštvat jen,abych mu ho házela. Je happy a fee DDDD Ale už mám diářek pomalu zapmněný akcema,na který bych se chtěla dostat a zaměstnat zase jeho hlavičku při práci

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 12:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Lucinda
Jak je to štěndo staré,viděl to vet?Znám labíka,který byl prodán jako nestandartní s podkusem a on se mu růstem spravil.Vyrostl v pěkného kluka a je úspěšný na výstavách.Na slevu má určitě nárok a záleží jen na dohodě s chovatelkou.Vypadá to na slušnou chovatelku,když nabídla hned výměnu.
Jinak zdravím labíčkáře!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 13:26
- Nahlásit

Zuzana T
jo byla asi dobrá, prý si toho nevšimla a bylo jí to líto, dala jim slevu 5 tis. a dobrý. Stěndu jsou 2 měsíce a vet to zkoumal, až na popud kamarádky a to u ostatních štěňat ve vrhu a to nevim jak dopadlo.Já ti nevim, jestli se to srovná, má to dost a pochybuju, že by ta spodní čelist dokázala dorůst. Znám případy z nůžkového na klešťový a naopak, ale o podkusu slyšim prvně. To měl jako pak nůžkový skus, jo?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 13:30
- Nahlásit

Lucinda
Jo fakt měl pak pěkný skus- zřejmě nebyl podkus tak moc výrazný.
Tak to je chovatelka charakter - jen víc takových

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 14:00
- Nahlásit

http://www.utulek-dknl.estranky.cz/stranka/inzerce

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 14:08
- Nahlásit

Fifi
fuj,dávat pryč veterána....

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2009 14:09
- Nahlásit

Zuzana T
Ja nekomentuju, jen jsem nasla inzos, tak davam dal.

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2009 13:34 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ahoj, slíbila jsem jedné známé u nás ze vsi pomoc s umístěním štěňátek hnědých "labradorů" (jistě že bez PP...)
Tady jsou fotky:
URL
Jinak paní se jmenuje Cortésová a kontakt na ni: 602 212 969

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:41 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Nemáte zájem o LR kalendáře? Jsou za babku a paní mi odepsala, že je to možné je poslat poštou Kdybyste měly zájem, napíšu jí a dozvím se, kolik bude stát poštovné a podělily bychom se
http://www.labrador-rescue.com/

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 14:55
- Nahlásit

Jááá chci!! to je krása
(jako bych neměla dost labradořích fotek

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 18:09
- Nahlásit

Ketrin
dobře tak mi napiš do mailu jaký přesně bys brala a já paní přes víkend napíšu. jsem doma, učím se na zkoušky, tak čas relativně mám...

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 18:04
- Nahlásit

Tak co je kde u labradorů nového? My už jsme skoro komplet přestěhovaný,ještě nějaký blbosti a pak už budu jezdit do Prahy jen gruntovat byt Jinak mě štve počasí, místo aby hezky mrzlo,tak je nad nulou a psiska jsou jak dobytci
Ale musím se pochlubit, Helča to samozřejmě ví, dneska jsme se byli podívat v CHS Libošovská blata a domluvili se,že si vezmeme štěndo po Mášence. Tak jen aby holka začala hárat, už měla v lednu,ale dělá fórky bo co

LucS
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:36
- Nahlásit

Ahoj zdravím po šíleně dlouhé době, ale nějak už večer po práci nestíhám na net.... Naše Enn nám v prosinci poprvé hárala a od té doby máme problém s krmením.... hned první den hárání začala odvracet hlavu od misky a odmítala jíst samotné granulky (do té doby bez jakýchkoliv problémů-když uslyšela stisk tlačítka na váze, tak se mohla přerazit, aby byla co nejdřív v kuchyni) a tak jsem chtě nechtě začala vařit - čas na to byl, byly Vánoce.... ale dohárala, tak jsem chtěl zkončit s rozmazlováním a vrátili jsme se postupně ke granulkám (krmili jsme Fitminem), ale odmítala je, tak jsme zkusili ProPlan a to nebylo o moc lepší, teď jsme u nových granulek Puffins (www.puffins.cz nebo tak nějak jsou webovky). Ty žere - jakž takž - dle tabulky by měla jíst nyní tak 380gramů denně. Vím, že co pes, to jiné dávkování...ale naše Enn žere za den sotva polovinu... Nechci ji nechávat hladovět, vždyť bude mít teprve 11měsíců... Odčervit jsme byly v prosinci (před háráním-těsně). Myslíte, že ji ještě "přemluvím" na návrat ke granulím? Nebo to mám už marný, když už jednou ochutnala.....

LucS
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2009 20:38
- Nahlásit

Jinak váhově: před háráním měla 27kg(prosinec), tak teď to bude stejně... (nemá z čeho přibírat, no možná má i o trošku méně...)

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2009 14:09 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
jéé, bezva určitě jsi vybírala poctivě, tak ať se narodí mimi jako stvořené pro vás!
LucS
Edě (zatím) nevařím, ale tipuju, že si slečna zvykla na vařené a granulky už nechce...
jinak s tou váhou... Eda v jejím věku vážila stejně, teď /4roky/ má 28-29kg

LucS
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 09:42
- Nahlásit

EdaEnn začala oblizovat plyšakum bříška, a zahrabavala je do pelechu, tak jsem ji je zabavila a "naordinovala" jsem každodenní dlouhé vycházky se psim kamaradem a včera kupodivu snědla "dobrovolně" celou denni davku....Tak to tak vidím, že budu muset na každou vychazku sehnat psího kamaráda se kterým se vyblbne...(ono je potíž s tím,že od hárání si už jen tak s někým nehraje..-je z ní "madam")
PS: roztála řeka Lučina - a enn hned prubla vodu....

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 20:58
- Nahlásit

LucS
a nemá to spíš souvislost s falešnou březostí? ale delší procházky fungujou 100% i na můj apetit...

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2009 20:59 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

.

LucS
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 11:39
- Nahlásit

Eda
Taky mě to teď napadlo - proto ti zabavení plyšáci a ty větší a hlavně díky psím kamarádům i živější procházky ... Tak snad to nějak zaženeme...

impact
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2009 15:10
- Nahlásit

Brý den...

Jen prolítávám s nevhodným vánočním dárkem.

Kdybyste měli tip, kde ho upíchnout, tak je v Mostě...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:34
- Nahlásit

Lucko,taky mě napadla ta faleška. Ale může to být i věkem,hodně psů v období,kdy přestane takový ten prudký růst, začnou ve žrádle ubírat
Jinak u nás roztál sníh a je to zase bahenní lázeň,blee

choco
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:36
- Nahlásit

jana33
Ahojky, já lítám mezi ML a FB JAni o vaší návštěvě vím taky Tak te´d už jen čekat, co vám Mášenka nadělí

My většinou jen výletujeme s ji nýma hafama, občas kulžeme, takže pak má zase chvíli pauzu a teď léčíme zase zánět v uchu a šrámy od pokousání ridgebackem nevím, jestli jsem ještě pořád ráda,že se nebrání...i když kdyby se bránil, dopadlo by to možná ještě hůř. Taky jsme o víkendu byli svědkdy torze žaludku a urvané sleziny u goldenky známé a nebylo to teda nic příjemnýho, kor když je osm vetů odmítlo vzít...ale naštěstí se pak jeden za pět minut dvanáct slitoval a odoperoval...

choco
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:37
- Nahlásit

Jéé a Helčo, gratuluji k Véčkům...a jak to,že jsi tam nebyla s Corálkou?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 22:42
- Nahlásit

ahoj, já mám hodně práce a tak všelijak a jak to,že jsi tam nebyla s Corálkou? Corýšek má na výstavy moře času, je pozdňák po tatíkovi, letos pojede jen klubovky, pokud nám bude přáno. pokousání ridgebackem a co, jak moc ho pokousal? Borgo měl taky nedávno zas smůlu, se do něj zakousl pes, ale byl to přitom jeho celoživotní kamarád! Naštěstí nic vážnýho, jen ho chytil za ucho a držel, a oba řvali... a já je hned oddělila. Rekonstrukcí činu jsme pak shledali, že k tomu nejspíš došlo takhle - šlo se ven se všemi psy /bylo to u nás doma) a oni jak se těšili a poskakovali okolo, tak Cora z radosti skočila zezadu na Bena, který ovšem už je starý a artrotický, nejspíš ho to zabolelo a tak se automaticky ohnal a Borgo měl tu smůlu že byl na ráně zrovna on a odnesl to za Corálii.
a ta torze, to jsou věci

jinak o víkendu nám možná zase přijede Borgův synek, tak se těším, páník je docela natěšený něco s ním dělat, tak mu budu pomáhat, pokud budu moct

choco
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 23:00
- Nahlásit

Ketrin
No Andy k tomu taky přijde vždycky jak slepý k houslím...teď panička ridgebacka trestala psa za to, že zdrhl za srnama tím,že ho od sebe vyháněla a on se nasejřil a Andy byl zrovna na ráně a tak po něm skočil a smetl ho do příkopu. Má sežvejklý ucho a ránu na krku, která doufám nezačne mokvat, tak to má krapet vystříhaný dokola a piplu to betadinou. NAštěstí se tváil vyděšeně jen chvilku a možná zaskočeně,proč to jako schytal, když nic nedělal...no jsem zvědavá, jak se bude tvářit teď mezi dalšíma psama...se dáme asi oba na sebeobranu.
Zrovna jsem na vás myslela, byli jsme od Libštátu docela kousek
To ten žluťák Jerrýsek se bude vzdělávat a učit s taťkou? Tak to pak pišpiš, jestli je to celý tatínek )) A výstava se jinak líbila?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 23:10
- Nahlásit

chocobyli jsme od Libštátu docela kousek Jo, a kdy a kde? Jestli tenhle víkend tak to já byla v Brně jo, výstavě nemůžu nic vytknout, akorát že mě to prostě už nebavííí .... celej víkend v háji kvůli 2x20 min. v kruhu no ale aspoň tentokrát jsem to spojila s návštěvou syna a v sobotu večer stihla přímý přenos z Metropolitní opery v NY - to bylo krásný.
jj Jerryček se bude trošku učit, no spíš páník se bude učit jak ho má chvááálit a jáááásat

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 06:48
- Nahlásit

Ketrin
gratulujeme!!!
uff, minulý týden jsem překonávala "pnutí" jed do Liboš. blat a uchvátit tam mimi, kt. plánují v březnu (i když ještě nemají vybraného tatínka)
ale máme jedináčka, no...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 08:53
- Nahlásit

uchvátit tam mimi

co ty kalendáře, je to ještě aktuální? - já nějak zapomněla .... ale líbil by se mi jakýkoliv se všemi 3 barvami. Ale možná že než to pošlou, bude půlka roku a už si ho moc neužijeme... i když já bych z něj pak udělala skládačky dětem na CT

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání