| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:14
- Nahlásit
Eda
Ty plánuýješ taky chlupatýho přírůstka? To jsou mi věci A zůstaneš u hnědý?
Hehe mě zase o víkendu uchvátila bulteriérka,co byla s námi na pokoji ...hehe raději no comment .
Byli jsme v Jilemnici s bandou plus minus 25 psů a právě, bylo to pátek,sobota ,neděle.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:16
- Nahlásit
Eda
Ty chceš štěndo po Viky?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 12:25
- Nahlásit
Ketrin
napiš mi do mailu jaký přesně a kolik jich chceš, odpovím té paní. čekala jsem, až je "vymáčkneš"
no, štěně... chtěla bych, ale situace tomu nenahrává, tak alespoň chodím venčit okolní LR
ale líbí se mi ta fenka. je bílá a ne žlutá, jestli mi rozumíte... nijak blíž jsem nepátrala...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:51
- Nahlásit
Eda
Aha,no záleží,co od štěnda čekáš. Vikča je (i podle Jedličků) klasická výstavní čuba, chce se předvádět,ale třeba výcvik,práce ji moc nebaví. Když jsme tam byli na návštěvě,tak byla jediná,kdo si náš vůbec nevšimnul a žvýkal si svoji kost Takže jako normální parťák určitě jo,ale k tobě mi přijde v souladu něco akčnějšího Ale zas tak "bílá" mi nepřijde,to naše Rozára je třeba určitě světlejší. Tak uvidíš,co k ní vyberou za psa. A v čem situace nenahrává?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 10:58 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Holky, poradíte mi? zčistajasna mi na estránkách nefunguje nově vložený odkaz - dřív to šlo - nevím proč?
(pro Lindu - už to nepíšu ručně!! - dávám vyjmout a Vložit )
Tak už jsem to vyřešila
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:47
- Nahlásit
jana33
v čem situace nenahrává?
no, dodělávám školu, učím na ZŠ a mám i další práce ještě... tak není tolik času a později budu chodit do "opravdový" práce, tak to nechci nechávat na druhých... tu péči hlavně, myslím...
Ketrin
už to nepíšu ručně!!
to je jasný, jsi kabrňák!!!
když už i moje maminka (známá pro svůj krajní odpor k počítačům) si na svém notebooku "skajpuje" s mojí ségrou a pak napíše mail jako by se nechumelilo... já osobně to považuju za vítězství (nejen jejího) ducha nad hmotou
téda, koukám, jak parádně sněží, hned jdeme s hnědkou zkusit kvalitku sněhu do lesa
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:52
- Nahlásit
Tady taky krásně napadalo. Teda krásně jak pro koho,Karel dvě hodiny odhazoval sníh Taky vyrazíme na nějakou pořádnou prochajdu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:41
- Nahlásit
Eda
jsi kabrňák!!!
vítězství (nejen jejího) ducha nad hmotou že? taky se cítím skoro jako po úspěšných psích zkouškách
My máme taky spoustu sněhu, a včera nás tak zafoukalo, že jsem ani nemohla jet na spinning
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:11
- Nahlásit
Tak hlásím dvouhodinovou procházku, byla to úplná zimní pohádka,vzhledem k tomu,že kromě nás tu na procházky skoro nikdo nechodí,tak neporušené bílo kam oko dohlédne,jen sem tam zaječí a srnčí stopy Prostě nádhera,jen jsem párkrát zapadla po kolena a psiska se na mě dívali jak na neschopku
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:46
- Nahlásit
jana33
no jo..ta tvoje šikovnost... A co, už si okudlala nějakýho dalšího chudáka??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:13
- Nahlásit
Ketrin
jsem ani nemohla jet na spinning
mě nic nezastaví ani vichřice nemůže, ale dneska se mi nechce, byla jsem pozvaná na bramboráky a je mi nějak těžko a nevidím to růžově...
jana33
neporušené bílo kam oko dohlédne
to mám taky moc ráda
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2009 19:43
- Nahlásit
Ahojky, my jsme si taky užili o víkendu spoustu spoustu sněhu s badnou dalších labíků v Orlickém Záhoří. Psi byli úplně happy a dělali fakt úžasný skopičiny ve sněhu. Hlavní náčelník nám dal teda v sobotu do těla po výstupu ve sněhu do kopce a ušlapání necelých 14 km všichni padli za vlast. Andy to kupodivu s nožkama docela ustál a tentokrát se všichni tři psí kucí snesli a žádný vjetí do chlupů se nekonalo..ťuk´tuk Však si taky Andy držel docela odstup a moc se do blbnutí ve smečce radši nezapojoval a držel se poblíž mě. Nj, byl to bájo víkend
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2009 06:37
- Nahlásit
choco ahoj, sníh je bezva, my se měli taky super, ve čtvrtek tu byl Kuba s oběma psy, takže lítací prochajda v pěti (Salinka už delší štreky nechodí), v pátek jsme byli synkovi na maturitním plese (bez psů ale nějaká paní tam měla yorka!), v sobotu tady byl Jerry -blbnutí a lítání synka s tatíkem - a včera jsme dali asi 15 km na běžkách, ale prošlapávali jsme stopu v hlubokym sněhu, takže docela dřina... Borgo vlastně tuto zimu chodí na běžky poprvé, páč předtím ty zimy sníh nebyl, a je z toho nadšenej, když vidí že beru běžky tak radostí skáče 2 m do vzduchu mimochodem pořád tady máš tu misku!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:46
- Nahlásit
Tak jak se mají labradoři? My opět zapadali sněhem, Karel měl hodinovou odhazovací rozcvičku A abychom se nenudili,tak se nám včera rozbil elektrokotel,takže topíme v krbu jak vzteklý a doufáme,že nám to dneska soused elektrikář opraví
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:48
- Nahlásit
jana33
Ahoj, měla jsem teď hodně práce, tak jsem tu nebyla často.
Ale jak se můžou labradoři asi mít v takové záplavě sněhu... Eda se v něm válí, plave a různě blbne. Teď chodím venčit i její 2 LR kámošky, a to je potom to pravý eldorádo. Nahánějí se po lesích o 106 a musím říct, že i pro mě je to relax
Držím palce, ať je kotel co nejrychleji opravený, ať neprotopíte půlku lesa...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 18:51
- Nahlásit
choco
Hlavní náčelník nám dal teda v sobotu do těla po výstupu ve sněhu do kopce
Nevím, o kom mluvíš...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 18:40
- Nahlásit
Ahoj všem, zima krásná, akorát mě nějak bolí nohy včera spinning, dneska 3 hod. na běžkách... zkusila jsem dát Borgovi postroj, že by mi v tom hlubokým sněhu trošku pomohl, ale ňák to nepochopil, vždycky když se vodítko napnulo tak se hned omluvně podíval a přiřadil k noze tak jsem ho netrápila a šli sme normálně běhat jako vždycky, jsem pěkně utahanáááá ale už mám všecko hotové, nakrmené atd., udělala jsem si salát a myslivecký čaj a jdu si číst a už se dneska ani nehnu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 19:27
- Nahlásit
Ketrin
Holt to není tažnej pes
Teda to ti závidím,že máš padla, já celej den dopisuju bakalářku a už jsem z toho značně uondaná. Krmení dravé zvěře mě ještě čeká Ale vůbec se mi nechce, asi je vypustím na louku,ať si něco obstaraj
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 20:26
- Nahlásit
jana33dopisuju bakalářku o čem píšeš (jestli to neni tajný)?
A jak se ti líbí život na venkově? Vlastně ani nevím jestli jste uplně na samotě (něco jako my?) nebo v zástavbě ve vesnici?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2009 21:59
- Nahlásit
Ketrin
Vzdělávání žen v českých zemí v historickém vývoji. A vedoucí práce je děsná feministka,tak to musím okořenit A už mám dopsáno,odesláno,tak snad se jí to už tak bude líbit
Život na venkově je super, hlavně Karel se baví tím věčným odhazováním sněhu Zatím jsme spokojený. Samota to není, pidivesnička, tak deset patnáct chalup, ale my jsme v kopci na konci, nevede okolo nás už silnice,jen polňačka,takže když nechceme,nikoho vidět nemusíme, dneska kupříkladu jel okolo jen jeden chlapík do lesa s koněm Ferdu málem hráblo
Najdi si na seznamu v mapách obec Šepetely, dej si fotomapu a poslední baráček nahoře směrem k lesu s jasně červenou střechou,to jsme my
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 08:18
- Nahlásit
dneska kupříkladu jel okolo jen jeden chlapík do lesa s koněm
ty jo, tak to u vás dávají lišky dobrou noc ještě víc než u nás! tady za víkend projelo několik aut, pár běžkařů, pán s koněm a psem a jedna rodinka s dítětem a sáňkama - to je provoz, co?! připrav se že za chvíli budeš děsně nesocializovaná
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:12
- Nahlásit
jana33
Čus, hele, to bys nevěřila, jsem mrkla na ty Vaše Šepetely a ono je to u Třebívlic, kam každý rok jezdíme na hřbitov a do Chrášťan zase za rozptýlenou babičkou.... Máma tam jezdila jako malá..Je tam vážně nádherná krajina, to se musí nechat.. A jak jse stříhání?? Už jsi okudlala dalšího chudáka?? já se o víkendu konečně vrhnu na Monťase, už to potřebuje jako sůůůl.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:38
- Nahlásit
Ketrin
Teda měla bys vědět,že socializaced probíhá v prvních týdnech a měsících života. Takže já už jsem ztracenej asociální případ
Montik
Hele tobě říkaj blesku,viď? Vždyť jsem to tam řešila s tou blonďatou krůtou,že ona původně pochází z Třebívlic Jinak zatím nestříhám,čekám na Karla až dodělá logo a stránky,abych pak mohla začít inzerovat Ale tenhle týden se vrhnu na Ferďáka,má to spočítaný,myšilov
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:48
- Nahlásit
jana33socializaced probíhá v prvních týdnech a měsících to jó ale i v těch dalších se dá leccos dohnat anebo podělat (třá Sali poznala civilizaci až v 18 měs. a dále)
jinak se těším na stránky a zejména na to až do kynohotelu U Ferdy odložím smečku a někam si odjedu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 14:15
- Nahlásit
Ketrin
kynohotel... pěkný novotvar...
pořád si říkám, že si začnu psát výroky dětí, ale směju se tak, že to zase zapomenu a dlouho neudržím...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:14
- Nahlásit
Kynohotel nebude, není tu místo Tak budeme hlídat jen psy známým a to si ještě budeme vybríat. Tak si,Helčo, můžeš zkusit podat žádost
Btw po třech týdnech na venkově budeme muset Samooušovi zvednout krmnou dávku,nějak se mu začali propadat boky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:22
- Nahlásit
jana33jenom škoda že ten venkof takhle nepůsobí i na mě - včera odhazování těžkýho mokrýho sněhu, pak v tomtéž hlubokým na běžkách atd... ale špeky se na mně natřásají pořád stejně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:28
- Nahlásit
Ketrin
Asi lítáš málo. Samouš je holt kříženej s ohařem a zatímco my vyjdeme na kopec jednou,on to stačí třicetkrát
Tady včera začalo tát, v noci zase trošku připadlo,teď ještě mrzne, tak to drží,ale obávám se,že období zaprasenejch psů je už na dohled
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:35
- Nahlásit
No já včera málem nevyjela domů na kopec - v 10 cm vrstvě mokrý těžký sněhový kaše je zimní vzorek celkem na nic. A dole bylo uplně jinak - pršelo, takže nám ani neprotáhli, netušíce že nahoře sněží s obdobím zaprasenejch psů máš asi pravdu, to se musí přežít - zas ale už budou delší dny
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2009 10:49
- Nahlásit
Ketrin
No to mi povídej, Karel to musí prohazovat vždycky,když napadne byť poprašek,protože dolů bychom sjeli,ale domů už nevyjeli A k nám neprotahují nikdy,protože by se už neměli kde otočit,končí na návsi
|