| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 20:52
- Nahlásit
Jéje, to je nějakýho napínání, taky chci dobrou zprávu!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:12
- Nahlásit
Eda
choco
No co byste řekli/y - Cora, i když je od odstavu krmená tou děsnou nevyváženou masitou stravou, vůbec netuším jaký měla poměr vápníku a fosforu, nemluvě o tom že se s Borgem furt honějí a skáčou po sobě... a to jsem vám ještě neukázala její letně podzimní nejoblíbenější kousek (dodám foto) - skok do výšky na balík slámy a skok zpět dolů z téhož ... - no zkrátka, přes všecky tyto hrůznosti, nám dnes došlo od Šebka DKK A/A a DLK 0/0
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:12
- Nahlásit
choco
Zabydlený? Blázníš. Jsme ve fázi čekání na pokládku podlah do podkroví,abychom mohli kupovat a zařizovat atd. Nějakejch termínů a přesnejch plánů už jsme se dávno vzdali. Člověk je pak jen mile překvapenej,když zrovna něco vyjde
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 21:39
- Nahlásit
Ketrin
Ty vadoooo, no tak to je naprosto úžasný,úžasný,úžasný. Mám velkou radost. To je prostě parááááááda
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 22:01
- Nahlásit
choco
Díky díky já mám taky velkou radost. Protože to její cirkusáctví, to se fakt nedalo moc ubrzdit, a i když vím že stejně je v tom rozhodující genetika, tak stejně jsem se často děsila. Když mi např. v práci schválně skákala z takový asi 1,2 m vysoký opěrný zdi na asfaltovej chodník
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 22:01
- Nahlásit
jana33
Ahá...no jo přítel už čekal od léta,kdy si truhlář udělá milostivě čas a ozval se teprve před 14 dny...právě jak jsi před tím mluvila o podkroví,tak jsem si teda myslela,že už to je hotovo...tak budu držet palec,ať to jde jak nejrychleji může A co to stříhání? Jde Ti to od ruky? A nemáš už nějaký svůj ostříhaný kousek?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 22:06
- Nahlásit
Ketrin
No to jo, to věřím, že nervičky museli být. A taky obdivuju,že ses toho krmení nebála...ve mě by furt hlodal malý červíček, jestli do toho u štěnda jít. A jak je vidět,tak to jde a ještě si u toho může dovolit dělat psí kusy
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 22:10
- Nahlásit
choco
Neblázni, Ty si to pořád u Andyho trochu vyčítáš, viď? žes ho nechala... atd. Neblbni, fakt za nic nemůžeš, to by Cora musela mít né čtyřky ale aspoň osmičky. Je to v genetice, ta strava a pohyb/nepohyb má myslím uplně minimální vliv.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 23:12
- Nahlásit
Ketrin
Malinkato jo no, někdy mě to coby kdyby přepadne...doufám, že to ale přejde, páč bych nerada pak případné další štěně držela v izolaci a nejlíp ve vakuu Corálka mi udělala fakt radost, tak ještě jednou gratulky.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 23:28
- Nahlásit
Jo a ten jerry, jestli je to ten pejsek na těch dvou posledních fotkách je fakt kouzelný a moc povedený synátor
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:23 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit
Ketrin
ahojky, připojuju se ke gratulaci! Je to supééééééééééééééér Nás rentgeny čekají tak za 3 týdny... (příští objednávám) tak jsem zvědavá....
A ještě dotázek, kde jste rentgenovali??? Díky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 10:57
- Nahlásit
Montik
Myslím, že tam někde u nich, ale ono ty výsledky jsou o to cenější, že to posuzuje Šebek,který na to kouká fakt přísným okem A ty to necháš teda nakonec zrentgenovat u svýho?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:25
- Nahlásit
Montik
Na rtg jezdíme sem
http://vetcare.cz/web_JBC/Vet_vstupni.htm
k MVDr Jiráskové - chová GR, takže to má v oku a umí udělat kvalitní snímek, který posuzovatel nemusí vracet atd., jak se někdy děje, když to fotí někdo kdo s tím nemá zkušenosti a nedělá to často, tím pádem to může udělat blbě.
choco
Jerry tam má jen tu jednu medvědí fotku v 7 týdnech. Jinak na tom odkazu B.potomstvo je černá Jasmína, taky hned po odběru, a to větší žluté je Jessika z minulého týdne (3,5 měs.)-byla jsem ji navštívit, chovatelé si ji nechali, chudáci si s dračicí ještě užijou ale oni se svýma zkušenostma vědí co a jak, takže to nehrotí Jenže ty fotky na těch estránkách jsou malý a vůbec to není ono to vy s Martinem máte na webu krááásný fotky- závidím
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:33
- Nahlásit
choco
ahoj, já půjdu nakonec k Duchkovi... Ale jelikož mám diář fakt přeplněnej (hlabvně mi to komplikuje to stříhání), tak se objednám až next week a uvidíme.. jinak to budu posílat na posouzení stejnak, ale doufám, že mi Duchek kdyžtak řekne názor, když nemůžeme být chovní...Uvidíme, no
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:06 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Holky, koukněte tady na forum Vánoční bižu - jsou tam docela hezké věci, nejvíc mě ovšem zaujaly náušnice nazvané "Korálek v kleci" - asi si to koupím
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 12:43 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ahoj všem....
b]Ketrin[/b]
Tak to moc gratuluji z nuličkám.
Dle odborné literatury se dysplazka vyvine u štěněte už u chovatele -nejvíc genetika,jak je štěně krmeno,na jakém povrchu vyrůstá atd,tak se CHOCO netrap.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:15
- Nahlásit
Ketrin
Ahá, tak to je teda i povedená dceruška No ono teda i Borgovi to teda sekne na té titulní stránce, už je to prostě kusanec Hele,tak si ty fotky dávejk někam do galerky jinam...a nebo zkus taky ten blog od picasa, je to vlastně na stejném princiopu jako estránky, ale zase by to zabralo asi dost času,to všechno,co už máš udělat v novým...
Jdu kouknout na vánoční bižu a Korálka v kleci mít jako talismana,tak být tebou neváhám,to je fakt originální
Zuzana T
Ahoj , já vím, že hlavní je genetika,ale prostě to člověku nedá...teď mi zase začíná kulhat častěji po větzším lítáním,tak asi brzy naklušeme znovu k Musilovi na rtg a na odběry krve jen tak pro jistotu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:21
- Nahlásit
choco
blog od picasa, je to vlastně na stejném princiopu jako estránky, ale zase by to zabralo asi dost času, a kde to najdu, prosím? To je to rajče? času teď právě mám až až tak se do toho třá pustím.
Zuzana T
Ahoj, díky. A co Tvoje malá? Ani jsem si Tě nevšimla v Praze na MVP, a to jsem u goldenů byla 2x. Bylas tam?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:36
- Nahlásit
Ketrin
https://www.blogger.com/start vytvoř si tady účet a pak už si s tím můžeš hrát, kdyby to chtěla nějak poupravit jako dát třeba taky vedle do lišty fotky s hafama na úvodní stránku a podobně,tak by ti to tam Martin nějak programátorks yv tom přepsal
Jinak fotky mám pak naukládaný tady
https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?hl=cs &continue=http%3A%2F%2Fpicasaweb.google.com%2Flh%2 Flogin%3Fcontinue%3Dhttp%253A%252F%252Fpicasaweb.g oogle.com%252F&service=lh2<mpl=gp&passive=true
Je to sdobrý v tom, že mám stažený ten program v počítači a uspořádaný ve složkách a pak jen vybírám ty co chci dát do alba na netu a ono se to tam uloží
Jinak přihlašovací jména apod, jsou stejný jak na u těch fotek na blog
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:37
- Nahlásit
Ketrin
Jo a kdybys potřebovala helpnout nebo cokoli si tam chtěla dát jinak tak máš písnout MArtinovi na maila schafa@gmail.com
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:40
- Nahlásit
Se vám sem vtírnu
Nevíte vo někom, kdo by chtěl 2,5 letýho labrouše? Jmenuje se Bondy, je výchovou poněkud nedotčen, ale není agresivní, je veselej, hravej a společenskej ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:51
- Nahlásit
choco
ups jen to vidím a už mě z toho bolí břicho
ale dík, možná to zkusím
Tinta76
chudák, co se stalo? - z fotek se nezdá, že by strádal... můžu to dát na své stránky, mám tam docela návštěvnost. Kde se pejsek nachází a je s PP? A zdravej?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:57
- Nahlásit
Ketrin
chudák, co se stalo? - z fotek se nezdá, že by strádal... můžu to dát na své stránky, mám tam docela návštěvnost. Kde se pejsek nachází a je s PP? A zdravej?
Jé to bys byla moooc hodná!
Pejsek je zdravej, je bez PP. Bohužel si ho pořídil jeden gembler, kterej si myslel, že pes mu pomůže zbavit se závislosti . To se jaksi nepovedlo. Chtěl ho dát utratit, ale psa si k sobě vzala jeho exmanželka, která na něj nemá čas kvůli práci. Má sice dvě děti, ale ty studujou, na psa taky bohužel nemaj čas. Pes nestrádá, ale potřeboval by někoho, kdo by se mu věnoval líp než oni dokážou. Nachází se ve Varnsdorfu.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:57
- Nahlásit
Ketrin
neboooj, ono je to fakt pak jednoduchý Jinak bych si v tom nemohla psát Jen mi tam pak Martin ty články nějak rozloží nějakým heslem v html,aby to pak nbebylo tak dlouhý na první stránce,ale žapo rozkliknutí se tam ukázal celý, ale to by ti kdyžtak písnul,co to tam do toho píše
Tinta76
a pročpak ho dávají pryč?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 13:58
- Nahlásit
Ketrin
Byla jsem na výstavě jen jako divák a ukecala mě jedna holka na předvedení čubiny v otevřené tř.Lexy jsem nevystavovala,protože patřila ještě do dorostu a původní Hampl a náhrada Holečková mě tedy nelákali na utrácení peněz za přihlášku.Pražskou výstavu budu asi i nadále bojkotovat z důvodu nezajímavých rozhodčí.
Jinak mrkni na mé stránky,jak děvče prospívá - hlavně v bahně se jí líbí a cupovat koberec to ji také moc baví.Ale abych jí jen nehaněla,je teď docela šikovná v práci.Po dvouměsíční nechuti aportovat je radost se nyní na ní dívat,dokonce bere na plno i pernatou.Mám radost.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:01
- Nahlásit
Tinta76
Aha,už to čtu...já jsem teda naopak při studiu měla víc času než teď...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:03
- Nahlásit
choco
Aha,už to čtu...já jsem teda naopak při studiu měla víc času než teď...
no jo, jenže ty jsi pejskař, ty sis psa pořídila cíleně ... jim ten pes spadl do klína ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 14:43
- Nahlásit
Tinta76
Večer to tam dám. napsala bys mi nějaký kontak na někoho, kam by se případní zájemci měli obracet? piš buďto sem anebo na
Helenakotasova@seznam.cz
jinak ty fotky odsud mi tam snad dát pudou, ne. Kdyby ne, budu otravovat, abys i je poslala na ten email. vypadá hezky a mile, to by mělo zabrat.
A ještě - předpokládám že ho darují, nebo chtějí nějakou symbolickou částku?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2008 15:01
- Nahlásit
Ketrin
Klidně tam dej kontakt na mě tintononc@gmail.com, já to pak předám dál. Fotky, jestli bude potřeba, pošlu. Slečna mi psala, že by psa rádi darovali, tak předpokládám, že zadarmo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2008 11:27
- Nahlásit
Ketrin
hurááá, jste jedničky, holky já to říkám pořád...
Jinak nestíhám, a to těžce, ale Edička se má fajn a moc se jí líbí naše "zrychlená" chůze s hůlkama. třeba za hodinku a půl toho v lese stačíme oběhnout mnohem dřív než dřív, a to je panečku zábavička, tolik pachů, vůní a zvířátek...
|