| Autor |
Zpráva |
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:49
- Nahlásit
jana33
počkej, ta výživa nejni zítra, ne?? Písnu jí SMS...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:13
- Nahlásit
Montik
Netuším. Myslím,že zítra dopoledne je Pinc,odpol nevím a pak tam bude ta paní od stříhání s tím westíkem. Ale přesně si to nepamatuju. Tě nesnáším
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:17
- Nahlásit
jana33
ts. no, dopo určo nedorazim, to vím určo, ale myslím, že odpo taky nejni nic moc zajímavýho... Uvidím, mrknu doma na rozvrh a třá to odpo půjde nějak okecat....Dám vědět a nenesnášej mě, mě musíš milovat, jako každej
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:21
- Nahlásit
Montik
Jak třá to odpoledne půjde? Koukej nafičet,mám blok úpravy,tak ať pak nemusíš bejt po škole
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:24
- Nahlásit
jana33
Pokusím se...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:48
- Nahlásit
Montik
Se ti udělá prostě špatně,s tím nic nenaděláš
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:51
- Nahlásit
Montik
Dám vědět a nenesnášej mě, mě musíš milovat, jako každej Tys dneska jedla vtipnou kaši,viď? U mě máš teda vroubek s velkým V a vůůůůbec tě nemám ráda,abys věděla )))))
jana33
To je záškolák,co? A taková byla i jako studentka...to pak to stříhání dopadne )))))) nebude umět ,jak živit psa a to chce pak někoho stříhat.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:53
- Nahlásit
Ketrin
Jo,to už máš teď jedno, když si nedá říct, tak to je pak těžký
NA to 3+1jsem taky koukala jak tele
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:58
- Nahlásit
No Helčo já viděla jednu fotky Cory z veverku s činkou a ta činka vypadá větší než ona
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:19
- Nahlásit
jana33
taky,že jo DDD Tou by se dalo i zabíjet, je jako kyj Ale těžká nejní,jen je hold ohromná
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 22:01
- Nahlásit
jana33já viděla jednu fotky Cory z veverku s činkou a ta činka vypadá větší než ona cha, to se jen tak zdááá... no je trochu větší, ale ona s 0,5 kg kraví hele jedna paní tam měla jako na aport v terénu takovou lať a rozhodčí to potěžkávali a prej - máte s sebou váhu? - no neuznali jí to, bylo to lehký a kdes to viděla - u Kuby? Právě odjeli, byli jsme vylítat psy a dovezli mi fotky na flashce. Zítra to dám na web a pošlu něco webmasterovi na RK CZ, pokud to tam bude chtít dát - vítěze s pohárkem a tak. choco chceš něco poslat? máš tam pár pěkných fotek, budu to ale muset zmenšit, tak snad zítra jestli to stihnu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 23:22
- Nahlásit
Ketrin
Chci,chci,chci I nějakou Corálkovitou prosím
|
choco
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 00:39
- Nahlásit
Mám dneska noční hlídku, naši chlupatici bílou prohání střevní potíže....
Tak si tady listuju stránkama a co to obnáší field trial? Je to těžký? A jak to probíhá?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2008 09:17
- Nahlásit
choco
Jahodová, co zase máš... Co jsem ti provedla jako, zase???
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2008 12:55
- Nahlásit
Montik
no comment ;)
Tak jsem koukala, že na konci listopadu je field trial v Hluboký, tak se tam zajedu kouknout. Nějak si to i po přečtení v řádu neumím představit, co se tam dělá.
Ketrin
Moc na vás myslíme...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 20:03 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Aby to tady tak nespalo... přidala jsem kupu nových fotek na Edí adresu
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/cerven-listopad_20 08/
koukněte a bavte se...
malá ochutnávka a zároveň hádanka...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 07:41 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Eda
Moc moc hezké.
To žluté je Roxy? ta už je veliká...
Holky, kdo se chce potěšit a pobavit, koukněte sem
http://www.fena.cz/index.htm
legrační a vtipné stránky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 14:51 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
No sláva,že se tady někdo z labradovitých ukáže
Už jsem chtěla nechat vyhlásit pátrání. Musím si to chodit vynahrazovat na muj-labrador. A tam to bez vás teda nejní ono.
Eda
Co škola? Co závody? Co hnědka? Co dovča? ))) Pišpišpiš a nedělej,že nemáš čas. Fotky jsou povedený, jako vždy Ta labradoří směs barev je žůžo.
Ketrin
Přečetla jsem zatím jen kousek a zbytek nechám na doma, stojí to fakt za to
Jo málem bych zapomněla, naši včera přijeli domů z chalupy s tím,že mám domluvený se sousedem myslivcem hon na konci listopadu, tak jsem jak na trní,jestli do toho jít nebo ne a raději si pilovat to jeho nošení, přece jen,jak by na nás koukali,kdyby ho zase napadlo udělat to co naposled, a líp mu připravit kondičku kvůli nohám...zase na druhou stranu mě to hrozně láká, zajímalo by mě,jak by si vedl...Taky mi v létě říkal jeden výcvikář,že se psem na hony začít chodit,až bude mít po zkouškách,který chci absolvovat...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 17:53
- Nahlásit
Ahoj holky,my se dneska vrátili po třech dnech z baráčku a psiska chrápou a chrápou. Musím je pochválit,zvlášť Samouše, o víkendu nám dodělávali topení a psiskase chovali ukázkově,nikoho neotravovali ani na nikoho neblafali.
choco
Být tebou,tak to neriskuju. Vezme ti bažanta,kterej bude rozstříenej,nepustí,trochu víc stiskne a už je jen krůček k tomu,aby si na něm pochutnal. A to by byl průšvih. Ale to je jen můj názor.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 21:02
- Nahlásit
choco
Taky bych s honem počkala, až už nebudeš chtít chodit na zkoušky (i když chápu že to láká). Nejde jen o to, co píše Jana ale taky o poslušnost. Na běžným vesnickým honu pes zaručeně uvidí u jiných psů leccos, co by sis přála aby neviděl.
Souseda myslivce bych využila ke společnému cvičení s jeho psem, eventuálně bych na něm loudila mrtvoly k výcviku.
Přijdete se podívat do Letňan-mám ti vzít ty fotos?
na muj-labrador. A tam to bez vás teda nejní ono.
ale jsou tam pěkný smajlíky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2008 21:24
- Nahlásit
Ahoj, no to víte, že se topim v moři času, převážně mám celý den nohy na stole...
Moc ráda bych jela do Letňan, ale máme poslední bikový závody, takže smůla
Jinak dovolená samosebou bezvadná, aletýden byl žalostně málo Hnědka byla prý sama bez nás vzorná, hlídal jí ale její druhý páníček, takže to bylo fajn
No, otázku na školu bych taktně přešla mlčení... Nedávno jsem došla k názoru, že slušnou diplomku nemůžu do května spáchat, tak skončím až v lednu mám teď práce navíc, tak stíhám s jazykem na vestě
nedávno jsem slyšela, že jaký si to uděláš, takový to máš za tuhle bohužel pravdivou větu bych vraždila... tak se mějte, jdu ještě pracovat...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 07:46
- Nahlásit
choco
Přečetla jsem zatím jen kousek taky to čtu po chvilkách a po kouskách, je tam toho hodně ale je to fakt skvělý!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 11:50
- Nahlásit
Ketrin
jana33
Asi máte zase pravdu...raději si nechám zajít chuť a spíš budeme pilovat ty naše manýry...
Ketrin
Jj, smajlíci tam hezcí jsou, to je fakt No soused má sice hafany jezevčíka a bludhounda, ale tomu cvičení moc nedají a mrtvolky už jsem u nich škemrala,ale oni to všechno snědí ,jinak bych už je otravovala ...
Eda
Hele já jsem diplomku začala pořádně honit až po novým roce,a to byli teprve nervy, jestli to stihnu..vázat jsem ji šla nechat,až den před odevzdáním...co den, večer Tak neházej flintu do žita
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 11:42 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Ketrin
Helčo, tak já nakonec raději pojedu na chalupu než na výstavu v sobotu. Tak buď můžu říct bráchovi,aby tě tam někde našel a nebo si to prostě předáme až zase třeba někdy (teda doufám,že jo ) pojedeme tam k vám nahoooru.
Na chalupě aspoň zase po těch 14 dnech s Andym něco pocvičíme, zavýletíme a vůbec užijeme si pohodičku. Navíc jsem mluvila včera s Evčou P. a mám od ní slíbený tři kousky z honů, tak zkusíme i něco s tím aportem zvěře...A Evča mi taky potvrdila, že na honech se psi lehce zkazí a že teď byla s Dorčou na dvou a prostě ji pouštěla jen navybraný kouksy a měla jí hodně pod palcem. Což už vidím Andyho, jak by byl v ráži a poslušnost by šla ta tam...pojedeme jim radši zafandit na ten trial na Hlubokou
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 12:07
- Nahlásit
choco
raději pojedu na chalupu než na výstavu
to se ti vůbec nedivím taky bych radši šla do lesa
Bráchu nech klidně doma, on si tu fleshku stejně pučil synátor, a v pátek hrajou někde daleko čili asi ani nepřijede. Tak to necháme zatím, nebo jestli chceš si cokoliv stáhni ze stránek - dala jsem tam asi 40 fotek z OVVR.
Ad hony-s tou čubou se to asi ještě tak dá risknout, s Brestou jsem byla na honu po jejích prvních podzimkách cca v 15 měsících. S Borgem bych to neriskla času dost.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 13:26
- Nahlásit
Ketrin
On tam brácha musí stejně, vystavují s přítelkou svýho zrzounka Poprvý to bude poprask, fakt zlatý labroušci
Ale necháme to, až se uvidíme jindy
A ty jsi byla s Brestou v 15 měsících ,no páni...no ono vlastně i ten Rambo teda válel s těma zkouškama...to když si vždycky prohlížím, tak nevěřím vlastním očím
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 14:00
- Nahlásit
chocos Brestou v 15 měsících
vlastně i ten Rambo
no a o to horší je to shocking s kravícím komikem Borgem
ale teď mám uplně jiný starosti a na výcik prdím, chodíme na krásný dlouhý procházky a Borgo hraje s Honzou florbal, což miluje
vystavují s přítelkou svýho zrzounka
oni vlastně mají vižlu, žejo tak jim dej přečíst ten blog o feninismu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:59 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
Gratulujeme k V i CACovi Jste šikulky!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 23:46
- Nahlásit
Eda
všecko se hned rozkecá ale děkuji, B mi udělal radost, hezky radostně se předváděl... asi byl šťastný, že jsem ho konečně vytáhla z ohrádky do kruhu a tím pádem vysvobodila ze spárů Coralky
Co závody?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 10:07 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
hele, jakýpak rozkecá, jen jsem si přečetla Tvoje aktuality a fotky budou?
závody super, byla jsem na občerstvovačce alespoň jednou za rok vždycky vidím, jaký je to na druhý straně nejela sem, ještě se léčím ze zlatým stafylokokem a ty ATB mi nedělají vůbec dobře
|