| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 12:56
- Nahlásit
choco
moc krásný fotky, černoušci jsou stejně nej
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 13:16
- Nahlásit
Ketrin
Jojo, souhlas )))
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 13:21
- Nahlásit
choco
běloušci jsou lepčí...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 13:26
- Nahlásit
Montik
hele s tím na nás nechoď, s tím uspěješ u běloušů, my víme svý
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:03 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
No ano, fotky moc krásný!!! hlavně se mi líbí pesani naaranžovaný do fotopozic
ale přece mi holky, nebudete vykládat jaký LR jsou nejhežčejší...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:08 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
Krásný fotky
Nej jsou běloušci a černoušci a žluťásci a taky jagošci,hlavně když jsou naši
A naše čokoládky taky Eduš
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:19
- Nahlásit
ale přece mi holky, nebudete vykládat jaký LR jsou nejhežčejší
.hlavně když jsou naši
přesně tak... když jsou naši a jsou černý )))))))))))))))
Mě to dneska v práci extra neba, už jsem celá napjatá, jak to zítra bude vypadat.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:21
- Nahlásit
Eda
A že jsem se s těma pozicema natrápila To mě se víc líbí, když je to focený tak nějak přirozenějc,ale zase chtěj po fotografovi,aby s námi strávil celý den.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:23
- Nahlásit
a na žluťáky nikdo nevzpomene
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:25
- Nahlásit
Focení je hrozný já mám za těch 12 labradořích let asi milion fotek, ale použitelných jen pár
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:25
- Nahlásit
Ketrin
Jéé já to blbě napsala,bělouškama jsem nemyslela takový ty ušatý,ale labradoří. Já vím,že to má být žluťásci,ale Rozára je prostě bílá
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:27
- Nahlásit
jana33
koukám že užs to opravila - no proto
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:33
- Nahlásit
Ketrin
Jááá? Já nic,já muzikant
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:47
- Nahlásit
jana33
Jéé já to blbě napsala,bělouškama jsem nemyslela takový ty ušatý,ale labradoří Hehe, takový ty ušatý, to se Ti povedlo )))
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 14:49
- Nahlásit
Ketrin
To dopadnu asi stejně Za skoro dva labradoří roky mám nacpaný počítač fotkama, ale když to pak člověk prolejzá, tak zjistí, že zas tak dobrý jako vypadali nejsou. A hlavně fotit to kompaktem a pak takovýmhle profi foťákem je taky sakra rozdíl...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 17:38
- Nahlásit
choco
jejda, to jsem pako, myslela jsem, že jste si to fotili sami a ono je to profesionální... no stydím se...
ale inspirovala jsi mě, až dodělám dneska práci, dám zase na web nové Edí fotky
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:37
- Nahlásit
choco
jana33
jako dámy, Neštvete mi!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:56
- Nahlásit
Montik
Já čekala,kdy se ozveš
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 08:04
- Nahlásit
Holky pomóc, myslete na nás a držte nám palce, dnes jdu se Sali na velké vyšetření - interna a tak, a zítra zřejmě ( detaily podle toho co z toho vyplyne) na operaci, má nádor na krku, ještě se teda neví jestli zhoubný nebo ne, ale každopádně to musí pryč a samozřejmě v jejím věku problém narkóza, takže se fakt bojím všechno se to seběhlo pěkně rychle
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 09:10 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ketrin
Neboj se,držím moc palce. A budou jí dávat inhalačku? My zas jdeme se Samoušem ve čtvrtek na to sono a jestli se jim nebude něco zdát,tak mu rovnou udělají biopsii,takže taky legra
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 10:02
- Nahlásit
Ketrin
Jejda, tak to na vás budu myslet,aby to dopadlo ,co nejlépe...achjo, to stáří je hrozný
jana33
A co je Samovi?
Andy zase od včerejška kulhá, nějak jsme to s tím běháním po polích asi přehnali, tak tady te´d zase máme pěkný lazaret koukám.
Jinak Helčo mám pro Tebe obálku Že bych aspoň dostala diplom já za zásluhy? )) A mám Tě pozdravovat.
Jinak generálka na podzimky byla fakt super. Andy by prošel v první ceně. U slídění s dohledávkou jsem dostala sprdunk, že to tomu psovi kazím,což je fakt,protože jak se bojím,že mi zase zdrhne,tak ho radši držím zkrátka a zadownovala jsem ho úplně zbytečně a pak už ode mě moc nechtěl a u dohledávky to pak byl problém ho dostat ode mě dál,ale naštěstí se to povedlo....takže fakt nevím,co mám dělat Asi mu vyměním vůdce Jinak si miláčik zakravil pak u přinášení, takže jsem dostala radu nekompromisně zařvat ke mě, ať už si to rozhodčí pak posoudí ,jestli to za ztrátu bodu bude nebo ne,ale je to lepší varianta než aby se mu povedlo zvěř třeba nechtěně natrhnout. Byli jsme tam celý den, odjížděli jsme až kolem osmé hodiny večer. Ale stálo to za o, na příští rok si musím tyhle nácviky u Meliona líp pohlídat, je sice hrozně přísnej, ale myslím že ví o čem mluví. My se nakonec na ty podzimky už letos asi ale nedostaneme,protože nám bylo v pátek řečeno,že jsme už jako náhradníci, tak leda,že by ěkdo vypadl...možná je to tak lepší a do příštího roku to třeba natrénuju líp a nebudu mu to tak kazit.
a hrozně jsem se tam zakoukala do žluťáka Andyho (Jim Beam Royal Standart) ....to je fakt kus psa....a na to,že dělal minulý týden teprve ovvrka, tak makal panečku úžasně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 10:06
- Nahlásit
choco
Tak to je super,že šel tak hezky. Hele vůdce neměň,ale důvěřuj mu. Jestli bude chtít zakravit a zdrhnout jak minule,tak to stejně udělá,ale jestli ne a prostě hezky pracuje,tak ho nebrzdi. S tím nic jinýho asi nenaděláš
RS Eeee
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 10:13
- Nahlásit
Jo a vlastně jsem zapomněla, že na něm teda viděl reakci na střelbu....když jsem ho pracně dostávala od sebe při té dohledávce a pak se vystřelilo, tak se krapet zaseknu, takže to mu dal za tři. Tak možná bude problém i v tomhle....těžko říct, já jsem to na něm nikdy moc nepozorovala,že by mu střelba vadila.
jana33
Já vím, mě se taky psi z RS moc nelíbí, ale tenhle mi teda do oka padnul tou svojí silnou kostrou a těma nohama a pacinama velikýma, ten je měl jak medvěd. Byl tak dvakrát silnější než ten můj prďola.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 10:23
- Nahlásit
choco
A nemáš někde jeho fotku?
No já mám zkušenost,že dost psů se časem naučí,že za výstřelem někde padá kus,takže se "zaseknou" a čučí,kde to spadne. Nemohlo to být tak?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 10:38
- Nahlásit
jana33
http://www.jimbeamrs.cz/ tady jsou jeho stránky
Jj, mě to tak připadá, že hned čumí,kde co spadne, ale nevím,jestli ho to teda nerozhodí, pak u tý dohledávky taky, že teda nikde nic neviděl spadnout,tak nemám co hledat....těžko říct.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 10:52 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
No ono tu střelbu chce cvičit i jen tak. Podle mě to fakt může být tím
Hmmm nevim no,úplně to není můj typ. Ale možná že naživo vypadá jinak, oni ty fotky někdy klamou Ale obávám se,že za rok z něj bude mastodont
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 11:19
- Nahlásit
jana33
skoro určitě inhalačku, uvidí se po těch dnešních vyšetř., ale nepředpokládám že v tomdle věku by někdo riskoval obyč narkozu...
Sam ať se kouká držet, ten má na nemoci ještě dost času
choco
díky
ostatní si řeknem a pokecáme na veverkách, doufám že mi bude do řeči a že nejhorší bude za námi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:42
- Nahlásit
Ketrin
Helčo klid, já chápu,že se bojíš,ale Salinka teď potřebuje veselou a optimistickou,ne vynervenou paničku Až budete mít vyšetření za sebou,písni mi smsku,jo? Budu čekat. Kdy tam jdete?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:55
- Nahlásit
jana33
Já vím, neboj, před ní se ovládám a dělám jako že nic. Není to zas tak těžký, protože ona je jinak ok a taky se chová jakoby nic. Nebýt toho hnusu, nic na ní nepoznáš, normálně baští, chodí ven, je veselá. Jsme objednané na 15 h., dám vědět.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:58
- Nahlásit
Ketrin
No tak vidíš,určitě to nic nebude. A když bude tak to zvládnete,holka je plná síly
|