Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:35
- Nahlásit

Ketrin
Taky držíme palce...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 23:58
- Nahlásit

Jste hodný, všem dík za povzbudivá slova i esemesky. Zítra nás to čeká, nemůžu usnout. Předoperační vyšetření vypadají vcelku dobře, tak snad operaci a narkózu zvládne a pak budeme čekat na histologii.
Dneska dokonce došla po svých do ordinace - asi po 10 letech sice ne uplně dobrovolně, ale nakonec se podvolila, jakoby cítila že končí sranda a musí spolupracovat, že tohle už se neodbyde jako obvykle jednou injekcí v autě

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:08
- Nahlásit

Ketrin
Myslíme na vás a držíme všechny palce i tlapky,co máme. Všechno dobře dopadne

choco
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 10:16
- Nahlásit

Ketrin
Andíkovic na vás a Sali taky myslí, aby to dobře dopadlo .

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 23:18
- Nahlásit

tak jsme doma, Sali zvládla operaci i narkózu, z ordinace do auta odešla po svých, trošku mi tu teď pokňourává ale myslím spíš že je ještě dezorientovaná než z bolesti. Dostala ještě v 21 h když mi ji předávali injekci proti bolesti a další jí píchnu ráno. Když bude vše ok, zítra večer se vyndá kanyla. Chudinka vypadá hrozně, celá sešívaná Do víkendu s ní budu doma, v pondělí neděláme a v út je svátek, tak si ji krásně ohlídám. Díky za držení palečků, jeden už můžete pustit a druhej ještě radši držte

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:45
- Nahlásit

Je to prostě holka silná a statečná
Jo mimochodem jsem si říkala,jak je možný,že má ve svých letech všechna vyšetření v pořádku a je v takové kondici,když jí krmíš nejhůř,jak vůbec můžeš,masem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:13
- Nahlásit

Ketrin
držíme marodovi palce

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 14:39
- Nahlásit

Ketrin
hurááá, to je dobře, že je v pořádku!!! mám radost velikou a přece jen, ještě jeden palec preventivně držíme

choco
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 14:46
- Nahlásit

Ketrin
To je fajn, že to zvládla takhle dobře. Myslíme na vás, ať to má co nejdřív zahojený a hlavně ať ty výsledky dobře dopadnou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 20:03
- Nahlásit

jana33
jak je možný,že má ve svých letech všechna vyšetření v pořádku a je v takové kondici,když jí krmíš nejhůř,jak vůbec můžeš,masem chápej, to není proto ale přesto to víš že mi tam hned vnucovali nějaký dietní granule.

Jinak vše pokračuje dobře. Dopoledne byla ještě dost apatická, nechtěla se moc hejbat ani jít ven čurat, ale na kontrolu na vet. bez protestů šla, kanyla už je venku. Kvečeru jsem naznala že už to zas začíná být ona - hudrovala, že mi dlouho trvá příprava její večeře a když mi upadl kousek koláče (spíš jen drobeček), nebyla líná vstát a dojít si pro něj

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:44 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

Ahoj holky, měla bych u nás v ČB zájemce o cca ročního labradora, jedno jestli psa nebo holku, ale barva černá nebo hnědá. Je to pro pána co už má žlutou fenku (barák+zahrada) a chtěl by k ní parťáka. Tak kdyby jste věděli o nějakým pejskovi, dejte vědět

P.S. ještě jsem nezapoměla heslo, je to dobrý

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:49
- Nahlásit

Bára a Sam
No kdyby netrval na čistým labrošovi,tak se mrkni na retrívry v nouzi
Ketrin
Tak to je super,je to šikulka.

Já mám taky super zprávu,dnes jsme se Samem absolvovali sono ledvin,močáku a prostaty a je úplně zdravej,ukázkovej a ještě jsme byli moc chválený,jak je krásně štíhlej a jak je na sonu krásně všechno vidět. Prý se dost často setkávají s tím,že labradoři jsou v takové "koncici",že na sonu přes tuk není skoro nic vidět.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:22
- Nahlásit

Bára a Sam
http://www.muj-labrador.cz/component/option,com_ma rketplace/page,show_ad/catid,6/adid,141/Itemid,43/

Předpokládám,že to bude něco na způsob labradora,čistej asi ouplně ne.

Montik
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

choco

Hani, jak to máte s těma podzimkama, jdete nebo ne???

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:35
- Nahlásit

Montik
Hlavně jdou na veverky,aby si zvedli sebevědomí Budou machrovat na malý štěňátka

choco
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:37
- Nahlásit

jana33
...Je to velký miláček, rád si hraje a je středem pozornosti... Fakt nepochopím, když je to velký miláček, jak ho někdo může dát pryč, se vždycky tak naštvu,když si něco takovýho přečtu.

Tak Sam měl podezření na něco s močákem? To jsem nějak zaspala nebo co. Ale ještěže to je v cajku

Ketrin
Babušce držíme pořád palec

Andy včera slídil jak ponocný, ale za to vlečku udělal snad nejlíp za celou dobu. Kdo se v tom zvířeti má vyznat

choco
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:41
- Nahlásit

jana33
Nech si toho jo? ))))))))) Aby mi to sebevědomí ještě víc nespadlo, už takhle je hooodně mrňavý, tak snad neodejdeme aspoňm na těch veverkách s ostudou. Já věděla, že tam mám jet bez psa a dělat jen fandu Eli

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 10:50
- Nahlásit

choco
A ty podzimky máte mít kdy? A máte potvrzení,že jste ofiko přihlášený?

Samouš letos lítá po veterinách. Před létem začal kašlat,tak jsme absolvovali rentgeny, sono srdíčka atd. a vyšlo z toho,že má alergické astma. Tak mu nasadili prášky a začali průsery. Nejdřív kortikoidy,do tří dnů se začal ve velkém počůrávat. Tak jsme mu je vysadili a celé léto bral něco jiného na roztahování průdušek,zezačátku v pohodě a pak to zas začalo,třeba jednou za tři dny se počůral,ale stylem,že šel,v půlce kroku přičapl a čůral pět minut v kuse neskutečný kvantum. Tak jsme mu vysadili i druhý prášky,zlepšilo se to,ale úplně to nezmizelo. Někdy se to vrátilo dvakrát v týdnu,jindy jednou za čtrnáct dní atd. Tak jsme mu teď preventivně nechali udělat všechna možná vyšetření ledvin,abychom měli jistotu,že to není nějaká nemoc nebo něco vážnějšího. Naštěstí ne,takže to jsou prostě stále přetrvávající dozvuky vedlejších účinků těch prášků. Teď mám zase recepis na homeopatika,tak mu to snad pomůže

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 11:16
- Nahlásit

jana33
děkuju, už jsem to přeposlala, ale spíš bude chtít čistýho. .

Montik
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 11:40
- Nahlásit

jana33
ona na nás pěkně ta HANKA prdí!!!!!! HANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, ozvi se!!!!!!!!!!!!!! Sme se na něco s Janou ptaly!!!!!

jana33
Jinak my jdeme s Luckym na kardio teď v pondělí, mám docela strach... Uvidíme....

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 11:49
- Nahlásit

Montik
Kliiid,vždyť nemá žádné problémy,je to jen pro sichr,ne? To už máme za sebou heč, rentgen z jednoho boku,z druhýho,na zádech,soníčko..... co bychom pro chlapce neudělali,že

Ale teď má Samouš konec omluv,je zdravej,tak až se příště počůrá,dostane vejprask,simalnte bande

Montik
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 11:52
- Nahlásit

jana33
no, sice pro sichr, ale zasejc...víš jak.... No bude to zajímavý s jeho "láskou" k jakýmkoliv cizím osobám, veterinářům obzvláště..

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 11:55
- Nahlásit

Montik
Ale teď mu nic není,ne? Nebo kašle či co?
Hmm,nějak to zvládnete. Samouš z veteriny odvázanej není,ale drží a spolupracuje,což jsem zrovna na těch rentgenech a sonu ocenila, dneska byl zlatej. A kouzelnej,když konečně vyšetření skončilo a dali jsme ho na zem,tak lítal jak šílenej,mohl se uvrtět a uskákat,prostě řval na celej svět "že to zvládl,je děsně statečnej a šikovnej a hlavně to má za sebouuuuuu"

OPI
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 13:23
- Nahlásit

ahojky,
jdu se Vás optat na veškeré info o krmení pesana doma připravenou stravou,delší dobu mi to vrtá hlavou a po přečtení

http://www.baron.cz/pes/prirodni-lekarna/clanky/ci vilizacni-choroby-alergie-kozni-problemy-psu/i-0

mě to láme ještě víc,Cadlikouš dostává od mala jen granule,ale trpí na maz v uších, minulí týden jsme byli na vet.protože má zase zánět.Do toho u něj pozoruji poslední dobou časté drbání, v okolí loktů...atd... tak jako celkové svědění,nikde jsem nějaký ekzém nenašla a na vet. se na to koukala a říkala že to je bud k těm uším a pak že má suší kůži, že by to chtělo promastit stravu, koupila jsme mu pupalkový olej,tužím že jsme to četla kdysi zde že ho dáváte při línání.
Nazývám dobře ten způsob krmení BARF???Krmíte takhle své hafáky???Pjosim o některé odkazy nebo tip na knihu....atd...
Nebo co dáváte vy vašim labradůrám

No a co se týče naší psí slečínky, tak ta u nás dlouho nepobyla měla jsem celkem výčitky že jí nemohu dát tolik pozorností co si vyžadovala,do toho u nás doma nebylo dobré období a pak jsem mluvila s kamarádkou která musela nechat utratit 5 mesíční štěně labradora,prej nějaké infekce a klouby špatný a šlo to s ním hrozně z kopce a když už jim doma ležel a sotva žil,protože ani doktoři neuměli pořádně pomoci tak ho museli nechat utratit.Barunku mají oni,ale nevídám jí,což pro mě i lepší.
Nikdy jsme nechápala jak někdo může dát pejska pryč, ted jsme se dostala do té situace sama.
Ono totiž pořízení pejska bylo totiž tak trochu proti mé vůli,což oraganizoval přítel se švagrovou, když se tam mělo jet tak jsme řekla že ne, že to ted nejde a jak jsem říkala tak se tak stalo.
Bolelo to dost,slzyček padalo hodně,ale vím že jí je líp, ted se musím věnovat malé a hold sen a labradúrkovi se musí odložit...

A ještě dotaz na Vetamix odebíráte někdo od nich?
a u nich se musí objednat min, 5Okg???

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 13:29
- Nahlásit

OPI
Ahoj paní,
no tak hlavně aby Barunka byla zdravá a měla se fajn. Lepší,že jsi si to uvědomila dokud byla štěndo. Ale já právě myslela,že jsi Barunku chtěla ty? A co na to Carlos,nestýská se mu?
Hele tuhle jsem špekulírovala,z jaký chs Carlos vlastně je?

Ad papčo, Barfem krmím já, Helča a myslím,že většinou i Choco. Mrkni k Helče na stránky,má tam o tom povídání a i nějaké odkazy. Knížku určitě doporučuju koupit od Sehnerky - vraž do toho osm kostí aneb jak krmit psy. Fakt super a ještě se zasměješ. Vetamix opravdu zaváží až od 50 kg, ale počítají se do toho všechny věci,nejen maso. Ale chce to velký mrazák. Helča se nechává zavážet,my se na to chystáme hned,co se přestěhujeme, teď se nám nevešel do bytu velkej mrazák,takže kupujeme Vetamix,ale ve zveráku za hříšný peníze

choco
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 13:48
- Nahlásit

OPI
čusík
jj, taky mě tady holky ¨dostaly ke krmení zv.Barf, dost odkazů má Helča na svých stránkách. A knížku mám doma od Sehnerové.
Andymu dávám denně asi tak 600-700 g masa (z toho dělá obden tak 200-300 g masitých kostí jako kuřecí křídla, krky, skelety, hřbety, jindy to jsou jen dršťky nebo nějaké vnitřnosti jako kuřecí nebo krůtí nebo i hovězí játra, srdce, žaludky což dávám většinou k snídani ) a maso v týdnu prostřídám od hovězího kusovýho,po krůtí ořez, rybí filety se sardinkama, nebo hovězí hrubomletý...jako přílohu dávám tak +-100 g (už to dělám ale od oka,takže je to i víc) těstoviny,rýži, když se mi nic nechce vařit tak spařím ovesné vločky nebo dostane nakrájenýho kus cereálního rohlíku nebo chleba a někdy taky nic a co se zeleniony týče tak nejvíc dostává ledový salát, čínské zelí, brokolici,kořenovou zeleninu jako mrkve, petržel, celerm kedlubnu, cibulku (prostě vše co se dá dát do polívky a to mu taky většinou povařím a máme to tak na dva někdy tři dny), jinak taky dostane špenát, někdy rajčátka, někdy mu tam šoupnu i kousky papriky a česnek, a v zásobě v mrazáku mám různý zeleninový mixy, který jen rozmrazím a mám hotovo. Z ovoce pak dávám nejčastěji jablka, semtam banánek, z letních zásob pak třeba rybíz,borůvky nebo jahody,který máme na mrazáku. A tý zeleniny a ovoce taky dostává tak nějak 100g plusmínus od oka A různě tu zeleninu spolu kombinuju, tak jak by to chutnalo asi mě a tak jak to mám zrovna doma při ruce. Dvakrát v týdnu mu tam přidám i vajíčko a k snídani třeba i jogurt a méně často tvaroh. Jinak přisypávám Roboran pro psy (tak 2x týdně)a na srst Roboran pro bílé a černé psy a jinak kl.výživa a céčko a semtam hopdím pangamin a přikápnu lososový olej. Jinak se doporučuje třeba ten mikromineral nebo fitbarf na baronovi.

Taky dostává jednou za čas vepřovou nožku , protože jsem už líná z toho dělat sulc.

Jinak kdybys chtělůa tak se s objednávkou můžeš přidat k nám, máme teď obr mrazák a objednáváme 50 kg zrovna na příští týden. Ale jestli s tím začneš později, tak ti pak můžu dát vědět,až budeme objednávat znovu. Ale na to masíko od nich můžeš narazit i vněkterých zveráčích u nás v Praze, vím o jednom v Hostivaři.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 13:51
- Nahlásit

jana33
že většinou i Choco
Tss, jaký většinou? Už krmím takhle furt a jen nerada mu dávám granule, když někam vyjedeme bez možnosti dát mu masíko. Taky proto, že jakmile má přejít na granule na chvíli, tak po dvou dnech zvrací. A musím říct, že ať potkáme koho chceme, tak nám nemůžou vynachváílt, jak se leskne a jak vypadá dobře.

OPI
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 13:54
- Nahlásit

jana33
No carlosovi se fakt nestýská, ze začátku co jsme se vrátili domů tak z toho ani moc nadšený nebyl,v noci do něj furt prudila, spát ho nenechala.... a to víš pan pes se nenechá rušit nikdy jí nic neudělal, jednou na ní zavrčel,ale to když spal a ona po něm lezla a pak mu rajtovala po krku to ho dost nakrklo...
Jj taky to byl důvod k rychlému jednání,do kud byla malinká.
Já jsme sice chtěla bílou holčičku,ale když jsme je viděli, jasný nááádherný štěnátka,ale pak jsem celý den chodila a přemýšlela zda jo nebo ne , no a pak mi to přítel se švagrovou chtěli usnadnit a řekli že prostě jo,zavolali tam a jelo, i přesto že jsme řekla že ne tak se to uskutečnilo...no co víc dodat,ani jeden z nich labradůra ani jiného psa, já jsem už věděla co to vše obnáší a prostě když si pak srovnáš jedna k jedný tak ted to fakt možný není.

Carlos je od
http://labradori.wz.cz/

asi už to ani nedělají, spíš jen měli fenu tak at má štěnata...
Já když jsme si ho pořizovala tak jsem o LR věděla skoro prd s porovnáním dnes, no a jediný na co jsem koukala bylo aby měl PP a zdravé kyčle jeho rodiče

Barunka byla bez PP a teda už nikdy LR bez PP si fakt nepořídím.
U dalšího bych se chtěla fakt věnovat výcviku od malinka a udělat zkoušky atd..

Tak to je super, že tady krmíte takhle všechny, to mi aspon v tom poradíte
kouknu na stránky a vše pročtu,pak vás tady zahltím asi milionem dotazů
Máš představu jak velký mrazák na tolik masa???
ve zvěráči za to chtěj fakt prachy.

Montik
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 13:56
- Nahlásit

choco
halo, čti si příspěvky i výš, vo*e.... S tebou je to faaakt někdy těžký... Jo a já taky krmím BARF.... teda ne tak super jako Hanka(jako hustě to máš vymyšlený),ale taky tak nějak... Teď jsem rozmixovala zeleniny na měsíce, takže mám aspoň zásoby...

choco
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:02
- Nahlásit

OPI
A s feňulkou je nakonec dobře, že to takhle dopadlo .Věřím, že to nemůže být moc jednoduchý starat se o malou a ještě o štěndo a ještě se věnovat Carlosovi. Mě kolikrát stačí starat se jen o toho jednoho Však budeš mít ještě příležitost,až bude malá větší mrně si pořídit.

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání