Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 13:33
- Nahlásit

choco
Co myslíte? Mám nechat už Andyho být s nacvičováním na tu sobotu, nebo ještě zítra s ním skáknout na dvouhodinový lovečák?

určitě už ho nech an pokoji.. jako bych ti to neříkala už po stý....

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 13:46
- Nahlásit

Montik
Jenže ty nejsi dostatečně labradoře fundovaná

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:09
- Nahlásit

jana33

tss. tohle platí na všechny psy, abys věděla..

choco
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:43
- Nahlásit

jana33
Jéé,páni ,tak to bude jistě od(p)ornice na slovo vzatá
To mě fakt štve, že místo toho,aby teda udělali přednášky na téma psí výživy,co a kolik toho potřebuje ve stravě pes a v čem to a ono najde a v jakém množství by to měl mít, tak raději budou tachat o granulích....grrr

Montik
Si se nám tady u labísků ňák zabydlela Nj, nechám mu padla...myslela jsem,že by nám ještě procvičení vlečky a slídění prospělo, ale raději ho teda nechám , ať si sbírá síly a nápady, jak mi to zpestřit

choco
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:05
- Nahlásit

Montik
Joo a Mamma Mia fakt supéééér Jdu ještě jednou se ségou a mámou A poslouchám soundtrack dokolečka dokola

choco
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:07
- Nahlásit

jana33
A ještě mě napadlo, kvůli čemu jste se tam s tím vetem a Svobodkou zhádaly?

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:08
- Nahlásit

choco
Já na Mamma Mia byla jen na muzikálu, a byla jsem z toho tak unešená, že mám tak trochu strach, že bych si to filmem zkazila -ikdyž si ho každej pochvaluje - mě osobně s teda líbí víc soundtrack k muzikálu, než k filmu (mám oba)

choco
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:15
- Nahlásit

Dines
Tak to chňápu, muzikál se přece jen zaryje pod kůži ještě víc

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:16
- Nahlásit

choco
Tojo, bylo to fakt nádherný

choco
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:21
- Nahlásit

Dines
To Ti závidím

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:22
- Nahlásit

choco
Dík

choco
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:24
- Nahlásit

Dines
Nemáš zač

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:26
- Nahlásit

choco
Sem dostala lístky od bráchy k svátku - pak taky na Gwen Stefani

choco
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:38
- Nahlásit

Dines
Tak tomu se teda říká brácha s velkým B )) To by toho mýho teda ani nenapadlo.

Dines
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:39
- Nahlásit

choco
Možná i napadlo - kdyby měl lístek za cca 200,-
Ale zase na druhou stranu ty lístky obětoval mě, než aby tam šel sám

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:43
- Nahlásit

Bílý a šedivý zdraví labradory....

choco

Já ti to říkala, taky bych šla ještě jednou,ale nemám s kým...
Počkám si, až to bude na DVD, to pak na to budu koukat pořád dokola... hele a kde si sehnala soundtrack?? Já ci takýýýýýýýýýý... bys mi ho mohla přepálit???? Budu mít narozeniny...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:58
- Nahlásit

choco
My se vyloženě nezhádali,jen jsme měli poznámky k jeho tvrzení,že frontline zabírá na všechno, má se očkovat proti psincáku atd. bylo toho víc.
A se Svobodkou? Nějak jsme se dostali na téma,kdo má doma ještě nějaký zvířata,třeba kočku,křečka,tak jsem prohlásila,že to by u nás nepřežilo a ona,že to je nedostatečnou socializací a že teda budeme mít poradnu s Pincem,že tam na to bude místo. Tak jsem jí řekla,že jelikož jde o kříženýho jagteriéra,nebude to ouplně tou socializací a u loveckýho teriéra to,že žere kočky nepovažuju za výchovnej problém

Jo a mimochodem čtu teď tu knížku od paní Tichý a ta tam má u výživy březí a kojící feny a štěňat vždycky i místo o tom,co dávat,když člověk krmí podomácku

Montik
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:04
- Nahlásit

jana33

no jo, jsme hold rebelantky... A bude hůř... Jinak pani Tichá je vážně třída....

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:20
- Nahlásit

Montik
JJ pak nás za to u těch zkoušek vykoupaj
Paní Tichá je super a ta knížka je vážně skvělá,čtivá a plná zajímavejch informací, i když člověk nechová

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:09
- Nahlásit

jana33
Kterou knížku od p.Tichý čteš? jestli tu Malou školu pro zač.chovatele, tak ta je vážně bezvadná, stejně jako autorka. jelikož jde o kříženýho jagteriéra,nebude to ouplně tou socializací a u loveckýho teriéra to,že žere kočky nepovažuju za výchovnej problém
To mi připomnělo, když jsme v červnu byli s Borgem na omskových LZ a s námi ve skupině samí jezevčíci a teriéři. A sranda - ti jejich vůdci (hlavně teriérů) si nepovídali o ničem jiným, než kolik který už zakousl slepic a koček atd. a vychloubali se, kdo má největšího vraha a kdo za psa platil nejvíc škod

choco
Už žádný cvičení, nechat ležet na gauči!!

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:14
- Nahlásit

Ketrin
A sranda - ti jejich vůdci (hlavně teriérů) si nepovídali o ničem jiným, než kolik který už zakousl slepic a koček atd. a vychloubali se, kdo má největšího vraha a kdo za psa platil nejvíc škod
To ještě můžeš bejt v klidu,oni se kolikrát chlubí i tém,kolikrát je jejich teroš pokousal. Berou to jako důkaz,že je pes dostatečně sebevědomej a bude dobrej na škodnou To Ferda je hotovej mílius Mě se to náhodou líbí,prostě berou psy takový jaký jsou. A chtít po psovi,aby byl ostrej na škodnou a zastavoval černou a přitom byl milej na kočky a slepice je jaksi nelogické
Jj Malou školu,dostali jsme jí na kurzu. Je fakt super

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 10:52
- Nahlásit

jana33
prostě berou psy takový jaký jsou
tak tak....
kolikrát si totiž člověk říká, jestli v některých kruzích vůbec je pes ještě považován za masožravou šelmu?!....
Malou školu,dostali jsme jí na kurzu
to my ne, musela jsem si ji koupit

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:02 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin
to my ne, musela jsem si ji koupit
Předpokládám taky,že ten náš kurz je sakra dražší než ten váš

Ono je prostě něco jiného pes typu labradora,jasně naši taky honěj kočky,ale když kočka nezdrhá,tak jí maximálně olížou a něco jiného prostě teriér,léta šlechtěný na ostrost. Nebo beagle aspol,prostě člověk musí počítat s tím,že když nasaje stopu,tak poletí. Lidi by si měli uvědomit,k čemu byli ty psi po generace šlechtěný.
Ad ty kočky - případ mluvící za vše. Ferda ještě neměl příležitost nějakou chytit (naštěstí). Ale jednou jsme při ranním venčení našli mrtvou kočku na chodníku,zjevně jí v noci srazilo auto,udělala pár kroků a zdechla. Labradoři se k ní vrhli a když zjistili,že se nehýbá,tak zmateně kňučeli a šťouchali do ní,prostě bylo vidět,že by jí chtěli probrat. A Ferda? Ten zmetek, byť na vodítku, zařval a vrhl se kočce na krk,chtěl jí zjevně zabít ještě jednoutakže u nás fakt asi kočička bydlet nebude

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:08
- Nahlásit

Ketrin
kolikrát si totiž člověk říká, jestli v některých kruzích vůbec je pes ještě považován za masožravou šelmu?!....

Anebo vůbec za šelmu nebo psa obecně. Když je jim každý zavrknutí,naježení apod. zakazováno jako projev téměř nezvladatelné agrese

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:15
- Nahlásit

jana33
ten náš kurz je sakra dražší než ten váš
to bych se divila možná tak o inflační index ČNB , páč já ho dělala v 2002

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:17
- Nahlásit

Ketrin
Kterej si dělala? Ty jsi dělala tu canisku od Svopapu? Tak to nevím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:18
- Nahlásit

No, canisku od Svopapu.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:19
- Nahlásit

Ketrin
Aha,tak to jsem netušila. A stejně je teď dražší a o hodně a basta Anebo jsme prostě sympatičtější

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:22
- Nahlásit

jana33
Hlavně dej vědět jaks byla sympatická výživářce

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:24
- Nahlásit

Ketrin
No to ti nevim,asi mi vzorky zadara nedá

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání