Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:07
- Nahlásit

choco
opravdu písemně přihlášený a zaplacený jsou 4, ale pořád mi ještě lidi volají že to pošlou/posílají atd., tak já to vidím tak že nás bude něco okolo 10-12... tak ňák. Za nácvik se neplatí - cha, to bych byla v balíku - budu vybírat akorát příspěvek 50,- na zvěř a střelbu. Věnovat se vašim psíkům budeme zcela zdarma

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:22
- Nahlásit

Ketrin
Teda ty jseš charita

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:40
- Nahlásit

jana33
přišlo by mi jaksi blbý vybírat prachy za to že připravuju lidi na klubovou akci
hele koukni na Jerryho - včera jsem se byla podívat na jeho páníky a odjezd do novýho domova - je uplně nádhernej, ale na tý fotce to nevynikne

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:51
- Nahlásit

Ketrin
Nojo to jsou ti idealisti,ale takhle budeš v důchodu o suchým chlebu a vodě
Jdu jukat

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 09:53
- Nahlásit

Medvěd a lední

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 10:38
- Nahlásit

jana33
je to uplně stejnej šarpej, jako byl Borgo - akorát světlejší. A pohodář! (zatim - prý se vždycky nají, pak obejde misky ostatních, dojede co zbylo, udělá pár kroků, zavrtí ocáskem, buch a spí

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 10:41
- Nahlásit

Ketrin
Tak takhle nějak si představuju Samouše,když byl malej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:38
- Nahlásit

taaak a už je tu zas ten podzimní hnus-tma, vichr a leje a leje

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:44
- Nahlásit

Ketrin
Tak u nás zatím poprchává,ale vichr šílenej,ráno nás to na venčení málem odfouklo. Lilo už včera. Samouš celej ožil a libuje si,jak je krásně,prej byl na procházce na zabití

choco
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:20
- Nahlásit

auvajauvajs...musím si postěžovat...trpím jak zvíře...o víkendu mi nedal pokoj zub, v pondělí jsem naběhla k zubařce,tam zjistila,že mám zánět nervu,tak mi tam šoupla nějakou tišící vložku,což jsem myslela,že bolestí budu křičet,páč injekce byla úplně naprd...a jsem objednaná na 23. s tím,že mi tam s tím bude dělat něco dál a nic by se tsam dál nenělo do té doby dít¨, jen že mě to bude pobolívat ještrě pár dní. Ale ono to nepobolívá,ale bolí snad ještě víc než před tím. Dneska v noci jsem už zase vůbec nespala a brufeny už na to taky vůbec nezabírají....takže tam musím znovu,ale má až od dvanácti,takže tady sedím v práci s mokrým kapesníkem na držce a mám co dělat,abych tady neúpěla na celé kolo

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:27
- Nahlásit

choco
Tak to tě lituju,zuby jsou prevíti

Montik
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:50
- Nahlásit

choco

vydrž prďka, vydrž!!!! Snad ti s tím něco udělá a bude líp..

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 12:54
- Nahlásit

Tak jak je po víkendu? Co dělali labradoři?

choco
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:00
- Nahlásit

jana33
ahojky, labradoři byli na nácviku na veverky a v neděli se byli nechat fotografovat na náš vlastní kalendář

Martin s Eli nakonec ty veverky prubnou, ikdyž Eli ten dummík před ním flusne, takže to bude buď a nebo (asi stejně jako naše podzimky) a my si to teda nakonec toho 28. s nima zopakujeme, prý když už tam budeme,tak ať to taky jdeme (tak abychom třá hned nevylítli ,když se na sebe kucííí špatně kouknou )

choco
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:02
- Nahlásit

jana33
A co vy? Jaký to je na stříhacím kurzu?

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:02
- Nahlásit

choco
Tak vždyť to flusnout může. Nebude mít aport za čtyři,ale veverky udělá)) Teda začínám litovat,že tam nebudu

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:11
- Nahlásit

choco
ahooj, střihací kurz docela dobrý, jen dlouhý... Ale dalo se... No, já seděla vedle nějaké dámy, krapet přidrzlý, co prý má taky nějaké ty labradory a pak vořecha... No, co ti mám povídat, společnost na nic...

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:18
- Nahlásit

choco
Mě tam zas neustále votravovala nějaká nána,co má bělouše,hele to byli kecy,že jsem si včera už zacpala uši. Naštěstí si toho nevšimla

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:31
- Nahlásit

jana33

ty jo, koukám, že si taky měla štěstí... by sme je měli dát dohromady, si myslím, že by si i rozuměly...

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:36
- Nahlásit

Montik
Já myslím,že se příště při přednášce o výživě dohromady dají akorát nevím,jestli je pak paní výživářka u zkoušek nezabije

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 14:00
- Nahlásit

koukněte na fotky, hlavně choco s Andym to tam moc sluší

Hanko zapomněli jsme na tu vlečku, měla ses připomenout

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 14:58
- Nahlásit

Ketrin
prosím a kde jsou??

jana33
jj, příště to bude hustýýýýýýýýýýýýýýýý, se už těšim....

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 15:00
- Nahlásit

Montik
http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/trenink-na-ovvr-_libstat-4_10_08_

choco
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 15:19
- Nahlásit

Teda ten kurz bych s váma chtěla dělat )))))))))) A vy tam u stříhání máte i výživu? To abyste věděli,co u toho stříhání asi máte a nemáte jíst,co A kolik vás na tom kurzu je?

jana33
Věřím,že jsi pak musela mít úplně vybílenou hlavu )))))

Ketrin
Cocococo? Komu že to tam sluší? Mě ,jo? Dyť tam vypadám jak rusalka bledá vyřehtaná jak lečo Ale Andy zese vypadá jak Swarzenegr )))))) To bych neřekla,že je takovej docela vypracovanej...kde to pobral? A nebo klamou ty fotky Na vlečku se mi už nechtělo otravovat, když jsme to stíhali tak akortá s tím obědem....opno to nějak buď udělá nebo ne....večra třeba zajíce na strništi udělal docela pěkně,až na jedno malý odbočení z cesty,ale pak u kachny,co jsme teda dělali na blbým poli,takovým docela míéstama zoraným,tak to prostě odněhl mimo,ale našel ji no....takže uvidíme....jsem z toho celá nesvá,že jsem se tam možná ještě letos hlásit neměla,ale tak co už teď. Teď už to musíme jít zkusit.

A Corálek byla fakt úžasná,když tam pro tu nožku odběhla ))) Je fakt hrozně šikovná,už ani trochu nevěřím těm tvým pomluvám tady

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 15:36
- Nahlásit

choco
Hele co se vlečky týká,tak v řádech vůbec není psané,jak jí musí vypracovat. Takže pokud ho nasadíš,půjde kus po stopě a pak začne dohledávat,tak je to v pohodě. Alespoň jsem to teď v poslední době několikrát slyšela,že to takhle hodnotí.
Taky jsem koukala,kde je ten nohatej střízlík Anďoušek
Ad kurz,je tam všechno, od anatomie v kostce,přes veterinární tématiku,chov,etologii až po úpravu. A příště máme i přednášku na téma výživa a podle pracovního sešitu,co jsme k tomu dostali to bude - jedině super truper granule, maso je fuj fuj
To bude bitka. Ale my jsme s kolegyní už tak dost problematický,zhádaly jsme se už s veterinářem i Svobodovou (spolumajitelka Svopapu)

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 16:52
- Nahlásit

Ahoj všem!!!
Ketrin
bezva fotky z nácviku, doufám, že si to všichni užili ke všeobecné spokojenosti pěkný fotky dvou hnědáků, ten třetí se mi moc nelíbí..i

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:00
- Nahlásit

Ahoj,
jana33
Montik
super truper granule, maso je fuj fuj
To bude bitka

cha, tak to nám pak musíte poreferovat. Kdo vám tu výživu bude přednášet? - Sehnerová asi ne, žejo
choco
Vy budete mít profi psí fotky na kalendář? teeeda ale fajn nápad, mohla bych se dokopat nechat něco takovýho udělat aspoň u Happy foto-letos máme nástěnný kalendář z našich loňských Alp, psi tam taky jsou. Jinak Andy má fakt nádhernou hlavu. Ad ani trochu nevěřím těm tvým pomluvám tady -já to věděla, že mi nikdo nebude věřit - ona mezi těma cizíma lidma a psama předstírá (skoro)vzornou - to má po mámě - ale jinak je to poděs!
Eda
ten třetí se mi moc nelíbí..i
no mně taky ne, je to drobek, ale zase ze všech nejšikovnější. Ale to je i vedením. Doufám že teda myslíme obě toho samého

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 09:05
- Nahlásit

Ketrin
Kdo vám tu výživu bude přednášet?
Hele legrace přednášet nám tu bude nějaká Blažejová (tuším),což je bejvalka Karla (první vážná známost kdysi kdysi). Svět je fakt malej

choco
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:58
- Nahlásit

jana33
Takže pokud ho nasadíš,půjde kus po stopě a pak začne dohledávat,tak je to v pohodě.Nj, ale náhoda je blbec a když sklouzne na stopu dřívější vlečky,tak se pak do toho může pěkně zamotata a nakonec najít starou belu....

Taky jsem koukala,kde je ten nohatej střízlík Anďoušek
A mě už bylo divný, že mi čím dál víc lidí říká,jaký je to kus psa...že by to bylo to krmení masíkem a víc pohybu Ale všimla jsem si toho,až teď co jsem koukala na ty fotky od Helči,jinak mi přijde furt takovej žížalovitej

což je bejvalka Karla Tyjo,tak to je fakt náhoda ) A to je nějaká veterinářka? Tak třeba se vám povede masíko obhájit a prosadit.

Ketrin
Vy budete mít profi psí fotky na kalendář?JJ, páč z našeho fo´táku to přece jen nejní taková kvalita a byla to docela sranda udělat z nich na dopoledne fotomodely i lidi kolem se podivovali a komentovali to jako psí ateliér )) Chceme pak ty kalendáře dát i příbuzným kVánocům a tak .)

Jinak Andy má fakt nádhernou hlavu děkujeme aspoň ta se na něm vyvedla )))

ona mezi těma cizíma lidma a psama předstírá Jo tak předstírá ))) Spíš to uvádí na pravou míru,jak to vlastně je

Co myslíte? Mám nechat už Andyho být s nacvičováním na tu sobotu, nebo ještě zítra s ním skáknout na dvouhodinový lovečák?

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:19
- Nahlásit

choco
Hele nevím,co je,ale dělá nějakou šéfku v Tekru - krmivo Aport. ňam ňam
A nechala bych Andyho napokoji nebo se ti to vymstí a vyprdne se ti na všechno

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání