Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 07:13
- Nahlásit

OPI
jé, štěňátko tak hodně zdraví a štěstí a hlavně ať to (časově) zvládáš
Lucinda
ó to jsou k nám hosti taky hodně zdraví a ať jste oba (obě?) v pořádku selektivní hluchotu má i Sali - např.vůbec neslyší Salino běž ven zato ale výborně slyší Salinko, papat!
jana33
odkud znáš Badyho? Já ho taky viděla takhle stál nehybně ve vodě a koukal

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:22
- Nahlásit

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:25
- Nahlásit

Bára a Sam
A nějaký komentář?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:43
- Nahlásit

Dines
foto n.1 je na Karlově Hrádku a 2 u Bagru..teď někdy z léta

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 08:51
- Nahlásit

Bára a Sam
a pes č. 2?

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:02
- Nahlásit

Dines
to je ta Anny, o který jsem psala nahoře..

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:07
- Nahlásit

Ketrin
Flata Badyho? Letos jsme s ním byli už podruhé na Albeři Bydlel přímo nad námi a testoval manmaťáckou botičku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:15
- Nahlásit

jana33
Ahá. A je pořád takovej, jak bych ehm slušně řekla, náruživej?

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

Ketrin
Náruživej? Jak na psy? No milovník to je,ale oni ho teď moc navolno mezi psy nepouštějí,protože začal machrovat,alespoň na Albeři to tak bylo. A ty ho znáš odkud?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:39
- Nahlásit

Taky z Albeře, ale nebyli na našem turnusu, jen se tam byli podívat, a pak z výstav.
Náruživej? Jak na psy? no spíš na feny

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:41
- Nahlásit

Ketrin
no spíš na feny
Ty jsi trdlo On je fakt krásnej,jeden z mála flatů,co se mi líbí. Ale domů bych to nechtěla ani omylem

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 09:54
- Nahlásit

On je fakt krásnej,jeden z mála flatů,co se mi líbí. Ale domů bych to nechtěla ani omylem
Taky tak Ještě se mi líbí Kordových Bimbo, vzhledem i povahově.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:28
- Nahlásit

Ketrin
No v Albeři teď byl jeden výcvikář (jméno si nepamatuju) a ten měl dva flaťáky,taky hezký. Ale nesměli se k nim vůbec psí kluci přibližovat,no nevim,děkuju,ale tohle bych fakt nechtěla

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:41
- Nahlásit

chtěla jsem se zeptat, jaký máte pelíšky?Já koupila je to tak půl roku velkej polštář, vycpanej trhaným molitanem. Vydržel, ovšem poslední dobou když se Sam nají, jde k tomu pelechu a začne si ho jakoby chmoustat pod sebe, veme ho do huby a cupuje ho ze strany na stranu..postě je roztrhanej a molitan se dere nemilosrdně ven, nebaví mě to každej den sbírat po celým bytě...tak nevim, jestli koupit plastovej, proutěněj nebo jen deku..(no ten proutěněj padá na 100pro)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:41
- Nahlásit

jana33
To byl Friedl a jeho Filip se synem.Ten syn je snad OK ,ale Filip je drsoň.On ho má ale zmáknutého,byl to vynikající pracovní pes,teď už dědkovatí.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:51
- Nahlásit

Zuzana T
Jj to je on. On je má oba zmáknutý,ale stejně,mě by tohle odradilo,nemoct svýho psa volně pustit mezi ostatní. V tomhle máme fakt se Samoušem strašnou kliku.
Bára a Sam
My máme klasický polštáře se snímatelným a pracím potahem. Do baráčku chceme koupit drybedy. Ale naši pesani na pelechy chodí jen když dostanou něco na žvýkání,tak se každej uklidí "do svého",jinak preferují gauč a postele

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:19
- Nahlásit

jana33
drybedy.
to je co?slyšim poprvý

,jinak preferují gauč a postele
tak to Sam preferuje jen když jsem doma jen já,jinak nesmí ani na jedno

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:24
- Nahlásit

Bára a Sam
,jinak preferují gauč a postele
tak to Sam preferuje jen když jsem doma jen já,jinak nesmí ani na jedno

Jsi podivnej páníček - u nás to má Denny přesně naopak

Tak to nesbírej, ale díry zašij - já sice zašívala asi týden v kuse, ale od tý doby polštář statečně drží (ale vypadá to, že už jen silou vůle)

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:30
- Nahlásit

Dines
se s tim budu zašívat, když do toho jednou hrábne a bude to to samý?To to radši vyhodim a bude bez pelechu..stejně spí v pokojíku na koberci, tenhle chodí jen ničit..
a s tim gaučem a postelí:Když je Karel doma, pes se nepřiblíží k nový sedačce ani na metr a to i když tam leží kočka a on jí chce honit. To samý s postelí. Ovšem když doma není, to si tam hupsne, začne cupovat peřinu a na nějaký moje :fuj Same dolu, okamžitě dolu nebo tě zabiju..zvysoka s**e.

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:33
- Nahlásit

Bára a Sam
Ovšem když doma není, to si tam hupsne, začne cupovat peřinu a na nějaký moje :fuj Same dolu, okamžitě dolu nebo tě zabiju..zvysoka s**e.
Asi ho málo mlátíš

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:44
- Nahlásit

Bára a Sam
http://www.stekaciobchod.cz/drybed-konakova-tlapky -cernahneda-100150cm-p-5132.html
http://www.stekaciobchod.cz/vetbed-premium-hneda-1 0070-p-5127.html

Na žraní prasečích uch to stačí
No my stále říkáme,že bydlíme v psí boudě a pesani nás tam nechávají milostivě bydlet Teď jsme třeba dospěli k tomu,že klasickou sedačku kupovat do baráku nebudeme,páč bysme se tam s našima chudinkama nevešli. Jsme prostě praštěný

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

jana33
díky, vypadá to dobře!

no mě se ten váš barák zdál na fotkách docela velkej..to je teda hustý, že nebudete mít sedačku kvůli psíkům
my to vyřešili levnou z Ikea, takže nám nebude líto když se zničí..navíc má světlej potah, takže identifikuju každej chlup a vlas a poznám, kdo se na ní zrovna válel

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:53
- Nahlásit

Bára a Sam
Jenže my + čtyři psi bychom se tam nevešli Tak zatím to máme vymyšlené tak,že koupíme tři futony, dva dáme vedle sebe na polosezení pololežení a před ně dáme jeden futon rozložená. Tam bychom se snad poskládat měli Na normální,byť rohovou bychom se nevešli a nějakej chudák by byl uzurpovanej

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:01
- Nahlásit

jana33
počkej 4 psi?máte novýho?

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:21
- Nahlásit

Bára a Sam
Ne,ale počítáme,že nejpozději na jaře přibude,tak s ním už musíme počítat

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:47 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

jana33
další labrador?hnědej, abyste měli komplet trikolor?
to jste dobrý, že to zvládnete..já kdybych měla čas, prachy, barák a každej pes by mě nebral jako sviňka Sam(jako kuchařku, nákupčí hraček a pamlsků, občasnou Anču a tu kterou nemusim poslouchat, protože je stejně měkká..) tak do toho jdu taky

(ta Anča je vtip, samozřejmě že to dělat nesmí, jen má občas tendence si hrát na tenhle způsob..)

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2008 13:50
- Nahlásit

Bára a Sam
Ne,žlutou holčičku. O hnědce jsme chvilku uvažovali,ale upřímně řečeno hezkých hnědáků od chovatelů,kterým bych věřila,moc není. Nebo o nich alespoň nevím. To je spíš náhoda a do toho bych nešla. Ale třeba časem
Jinak u nás se to už ztratí,jestli máme tři nebo čtyři. Ale kdybychom zůstávali v bytě v Praze,tak bychom si dalšího taky nepořídili. Není čas a hlavně bychom se nevešli do výtahu

choco
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 13:08 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Tak Andy včera udělal Zopky za 98 bodíků ))) Byl ze všech nejlepčí Překvapil mě, že i bez mlsku v ruce ťapkal a plnil povely,jak měl a to že se té poslušnosti zas tolik nevěnujeme na rozdíl od zbytku,co tam byli Eli a náš známý bělouš Lucky byli hned za námi s 96 bodíky. My jsme dva bodíky ztratily, když se mi Andy při otočce zařadil ke druhé noze a druhý,když mu trvalo než si sednul na igelit. Udělal mi velkou radost, že jsme tam nebyli za ostudy a můžu říkat,že máme teda ovladatelný psy Hlavně to budu asi ukazovat psům,aby na to nezapomněli a ovládali se ))))

choco
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2008 13:11
- Nahlásit

jana33
A už máte vybráno, odkud si budete tu holčičku brát? Přítel bude asi labískům dál nevěrný, uvažuje o dalším psovi jako o choďákovi, ale tak to je až tak za dva roky...já ale zase jedině labíka

OPI
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:33
- Nahlásit

Ahojky, tak včera byla Bára poprvé doma,první týden jsme byli totiž na chatě a akorát cesta jí dělala včera trošku problém,ale jinak to zvládá výborně.
carlosek jí zatím bere jen jako mimi které mu sem tam ukusuje ocas jinak jí bere báječně,ale největší radost asi udělala Laurince,ze začátku se jí snažila furt tahat,ale bylo jí vysvětleno že takhle teda ne a už je to v pohodě a říká jí Bája a nebo mimi když Bára spí tak chodí dělá pššš.
NO za to Barunka řádí jak černá ruka,ale užívám si té výborné poslušnosti
A tady pár fotek těch našich miminek

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání