| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:15
- Nahlásit
Ketrin
Nebyl,neměl pindíka,víš
Ještě nebalím,zítra mám dovču,ale musím do Litoměřic na blbý vodárny,protože zatímco elektřina jde přehlásit normálně elektronicky,na vodárny se musí osobně. Prostě sto let za opicema. A večer ještě jedeme na veterinu,doočkovat Ferdu a na kontrolu se Samouškem,abychom měli jistotu,že je v pořádku. A ke všemu se k nám přifaří ještě Karlova matka s kočkou,takže už vidím,jak celou cestu bude Ferda řvát. Legrace
Zuzana T
To nevím,my taky doufáme,ale moc nepršelo,takže pochybuju. Ale mrknu na houbařskej server na reference.
A ty nemáš auto?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:39
- Nahlásit
jana33
neměl pindíka
jen aby
Zuzana T
Loni to byla bída
cooo, vždyť všichni sušili jak vzteklí
Cora už má pěkně nateklou buchtu a Borgo chodí okolo a píská. ještěže odjedem aspoň na ty dva dny zašaškovat si na zk.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:42
- Nahlásit
Ketrin
A nebude to horší? Vím,že někdo psal,že takhle někam jel s psiskem a doma měli háravku a když se vrátili,tak to byl teprve bugr
Jo a koukej mi o víkendu napsat,jak jste dopadli
Nevíte,jaký má být počásko?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:45
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jsem se dívala a zpráva z posledního víkendu říká,že nic neroste
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:49
- Nahlásit
jana33
nebude to horší?
No to víš že bude. Hlavně, že je to poprvý, tak ještě nevím kdy jsou její ideální dny. Ale řekla bych že pomalu začínají koukej mi o víkendu napsat,jak jste dopadli to ti můžu říct rovnou teď, že jak sedláci u Chlumce a neutrácet za sms
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:11
- Nahlásit
Ketrin
Říkáš,že mi rovnou můžeš napsat - bodů hafo,ale naše oblíbená trojčička,páč Borgoušek nečekal až se panička rozmyslí a šel rovnou?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:03
- Nahlásit
jana33
nestraš..... Ketrin
Kam jdete na ZK?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 14:10
- Nahlásit
Zuzana T
Na to derby, jako obvykle před táborem-akorát že pak valím zpátky domů za hárafkou
jana33
vzhledem k vývoji situace na domácí scéně (hárání) nejspíš nebude ani bodů hafo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 14:41 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
ty máš teda přehršel výročí to jste plánovali cíleně, 21.? nebo to vyšlo náhodou?
na derby držíme tlapky, třeba B. změní strategii a překvapí tě 1. cenou
jana33
Nevíte,jaký má být počásko?
hnusný, to se ví, jedeme do lázní Bělohrad na závod, takže čekám déšť
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 14:49
- Nahlásit
Eda
Náhodou. Nechtěli nám tenkrát prodat sud piva na posvatební veselí.
Bude hezky a basta.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 14:51
- Nahlásit
Ketrin
Bude hezky a basta
no dobře, vždyť se nehádám...
a propos, jak je u vás aktuálně mokro v lesích? budeme v sobotu kousek od vás
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 15:26
- Nahlásit
Má být fajn. V sobotu pršet,v neděli oblačno,ale už bez deště a celý týden pak hezky, teplo akorát a bez deště. Takže houby asi nebudou,ale jinak bude krásně
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 21:41 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Bára a Sam
ahoj, mohla bych prosím ještě otravovat s jednou větou? neumím to poskládat logicky do jedné srozumitelné české věty
ZDB und EZB sind dabei, in Abstimmung mit Vertretern verschiedener Nutzergruppen beider Systeme (Verbünde, Bibliotheken, Endnutzer) ein Dienstleistungsprofil für eine gemeinsame Plattform zu erarbeiten sowie Möglichkeiten der technischen und organisatorischen Umsetzung zu eruieren.
DĚKUJU MOC!!!
(zkratky: ZDB je Zeitschriften Bibliothek a EZB je Elektronische Zeitschrifte Bibliothek)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 07:45
- Nahlásit
Eda
Je docela dost sucho. Letos tak nějak i když okolo všude prší, tak tady minimálně. Aspoň budeš na fotce k poznání Ale vy asi nebudete přímo tady. Škoda že nejsem doma, mohla jsem Ti jít zafandit
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:11
- Nahlásit
Ketrin
ne, je to v lázních Bělohrad. podle mapy je o kousek od vás, ale neznám to tam, nebyla jsem tam. jen v okolí, třeba na Kuksu a tak
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 08:59
- Nahlásit
Haloooo,teda koukám,kam jsme se to propadli!
My jsme zpátky z tábora,pesani jsou v komatu a my musíme makat,fuj
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
jana33
taky nestíhám, tak něco pro zasmání
http://pl.youtube.com/watch?v=xFAWR6hzZek&feature= related
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:22
- Nahlásit
Ketrin
Tak nějak se cítím A to mě čeká nervydrásající záležitost - autoškola.
ALe jedno pozitivum pro dnešní den mám, dala jsem výpověď
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 10:46
- Nahlásit
Halo halo,tak kde jste kdo?
Hlásím,že včera si labradoři udělali samostatně dohledávku srstnaté,naštěstí kořist nedohledali,protože chvilku před tím než tam došli,byla sebrána a vyhozena do koše - prý se tam týden válela mrtvá liška
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:07 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
týden válela mrtvá liška
V Praze, jo? jste si mohli zkusit ohrádku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:10
- Nahlásit
Tejden stará by asi nebyla ta pravá,když tam ležela na sluníčku
A nediv se,tady jsou králíci,srnčí i lištičky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:29
- Nahlásit
tak by trošku tekla, no...
a co jinak? - gratuluju k výpovědi i k autoškole
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:34
- Nahlásit
Ketrin
K atuoškole negratuluj, jak říkám,normálně jsem flegmatik,ale jak sednu za volant,stane se ze mě hysterická kráv.. No dneska mám zase jízdu,tak uvidíme.
Jinak překonávám únavu a už se těším na víkend až si trochu odpočineme a nabereme síly. Psiska už se zregenerovala a zase by lítala.
Jo mimochodem od té doby,co Sam bere ty prášky na rozšíření průdušek,máme doma jiného psa. Lítá jak tryskomyš a neustále někoho provokuje ke hře,fakt neskutečný.
Co uvás? Koukala jsem na výsledek z Bolky,tak gratuluju
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:45
- Nahlásit
To zvládneš (autoškolu). Taky vás hned první jízdu hnali hned na Jižní spojku a předjíždět kamiony atd.?
To je fajn že je Samouš fit.
U nás, Cora má dnes 20.den hárání takže by to mělo pomalu končit a zklidňovat se, ufff. nejhorší byl minulý čtvrtek, pátek, sobota (výstava!) - dík za gratulaci, fakt je k čemu, že se v tomto rozpoložení vůbec předved, když už dva dny a dvě noci předtim skoro nespal.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:47
- Nahlásit
Ketrin
No nevim,mám pocit,že jsem se prostě měla narodit v éře,kdy kůň byl jediný možný dopravní prostředek
A kolik vás bylo v pracovce? A víš nějaký jiný výsledky? Nikde nejsou.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:53
- Nahlásit
V pracovce nás bylo, éééh, 7 nebo 8 teď přesně nevím.
Já jsem si napsala akorát výsledky psů štěňat, dorostu a mladých. pak už na tabuli nic nepsali, aspoň pokud jsem tam byla, já pak jela hned domů z pochopitelných důvodů
Ale jako nic moc zajímavýho, protože Jílková je hrozně hodná a skoro všem dává výborný, a to její posuzování, ehm... např. jeden pes (v jiné tř.) na ní nejdřív skákal, pak štěkal a celou dobu posuzování proseděl, a ona mu dala do posudku výborně se předvádí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 13:56
- Nahlásit
Ketrin
No a nepředvedl se snad?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:31
- Nahlásit
jana33
zajímavý úhel pohledu na věc
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:36
- Nahlásit
Ketrin
A co jinak? Už se chystáš psychicky na Cořiný OVVR? Možná bychom si mohli udělat výlet a přijet vám dělat koronu
Mimochodem vzpomněla jsem si na různý kravinky psů u zkoušek,když jsme letos byli na platošáku. Rozárka,která má naprosto úžasnej marking šla úplně jinam a vesele si slídila,Samouš,kterej marking nic moc,předvedl marking úžasnej. A opačně Samouš,kterej nikdy nevybíhá a k vodě má vlažnej postoj,se mi u vody urval,skočil tam a plaval pro aporty. No bordeeel
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 14:42 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
se chystáš psychicky na Cořiný OVVR?
No já s ní asi ještě letos přece jen nepudu, nemá to smysl. Jsem si to říkala zrovna včera. To by se něco muselo za ty necelý 2 měsíce co zbývají hoooodně změnit. Takovou další ránu do vazu už by má psýcha nemusela unést, ono stačí to co na ní nakládá Borgo
a jak jste dopadli na Platošáku - už to ví i stůl na veterině zas??
|