Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:47
- Nahlásit

jana33
ty manmatácký botičky
jsou nějak výrazně lepší? nám dali na vet. nějaké trixie, takový ten neoprén nebo co to je. Ale je to fuk protože jak říkám, na Coru to stejně nedostanu a i kdyby, asi by to na ní dlouho nevydrželo

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:55
- Nahlásit

Ketrin
Teoreticky. My máme skoro všechno vybavení od Manmatu a jsme s ním moc spokojený. Přece jen je to všechno zaměřené na psí sporty,takže je to kvalitní. Botičky uvidíme. My měli X značek,ale všechny padaly.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:56
- Nahlásit

Ahoooj holkiii, mám toho nějak moc,takže sice rychlostí blesku pročítám co se tady děje,ale nějak nestíhám nic písnout. Gratuluji k Borgově otcovství i ke zkouškám A Jani ten váš bejváček je fakt strašně hezkej, to se budete mít bájo.

My jsme včera s Andym vyjeli na ty klubový zkoušky vloh do Vážan...měla jsem fakt nervíky, páč sem s ním 14 dní nic nedělala a žádnou mrtvolku jsme na vyzkoušení celou dobu taky neměli, takže to ve mě pěkně hlodalo. No z retrívrů jsme tam byli čtyři, tři goldeni a my jako zástupce blabladorů (dokonce goldeni byli z Prahy a jednu holčinu znám určo z nějakýho cvičení) No vylosovali jsme si 13 a z retroušů jsme chodili první....uáááá už nikdy víc nechci chodit první Jen co jsme nastoupili a Andy navál svěží vzdoušek ochucený zvěří a kolem sebe viděl tolik psů,se kterýma si zrovna nesměl hrát, tak sem jen cítila,jak je napruženej jak péro z gauče a připraven ke startu jak raketa (a v duchu jsem volala flegmoušku můj vra´t se....)První disciplína byla hned chůze u nohy....tu obvykle docela zvládáme...ale ouha Andy čekal, kde už teda spadne nějaký aport a čuchal kolem sebe jak o život, takže jsem měla co dělat,aby mi fakt u nohy vydržel a pochoipil,že te´d fakt nikde žádný zvíře hledat nemusí...Naštěstí rozhodčí byli milosrdní a říkali,že je vidět,jak je temperamentní a že mi dají 4 ,ale abych si dala pozor během zkoušek,že si dělají i pomocné známečky....tak začalo krocení divé šelmy....druhá disciplína byla pamět k aportu, v Andym to cukalo jen co uviděl bažanta, moc dobře věděl,která bije. Naštěstí vydržel na povolení od rozhodčího ho pustit a já jen lehce klepla na plece a Andy už valil rychlostí blesku pro bažanta ani na povel aport nečekal (což naštěstí nevadilo) užuž jsem si chtěla oddechnout,ale ANdy celý rozradostněný čapnul bažanta a vesele si ho šel ukázat rozhodčímu,div mu s bažantem neskočil na hlavu, musela jsem na něj zařvat ke mě,aby se probral a běžel ho dát mě..to sice ke mě přiběhnul,ale zařadil se mi s bažantem k noze a ne přede mě...ani nevím,jak nám za tohle mohli dát za přinášení 4, asle prostěstovat jsem proti tomu teda nešla ))) No ty dvě goldenky taky připrvaili paničkám pěkná číslo,tak jsem si říkala,že aspoň trochu splyneme s davem Stopa vůdce naštěstí proběhla tak jak měla a Andy mě s MArtinem našel v cuku letu. Jako poslední byla kachna resp. holub na vodě...tak to už jsem si přehrávala, co mi tam vyvede...po tom,co rozhodčí všem psům holuba ukázal a Andy jako jediný bez zaváhání holuba čapnul, tak ho to ještě víc napružilo a jen co jsem s ním nastoupila, střelilo se, holub padl na vodu, tak Andy se vrhl do vody a já nestačila říct ani popel...při návratu ke mě,to ještě vypadlo jakože se znovu půjde pochlubit rozhodčímu, tak to už jsem na něj houkla raději dřív a ještě než si stačil sednout přede mě,tak se s holoubkem protřepal (což jsme ¨cvičili od začátku, že otřepat se může až mi do odevzdá....grrrrrrr) Za tohle měl pak v pomocných známkách 3,ale dohromady nám to teda kupodivu dalo za všechno 4 ,takže jsme skončili s plným počtem bodů v 1.ceně. Andy alespoň sklidil pochvalu,že je to opravdu temperametní a chu´tový pejsek, ale že by se panička neměla bát na něj trochu došlápnout. A taky se jim líbil teda postavově, že je takový vyšší a štíhlej

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:02
- Nahlásit

choco
No tak super,moc moc gratuluju!!!! A s kým jste na zkoušky nacvičovali? A co je v plánu dál?
No vidíš,temperament a přitom to byl takovej flegmouš Kdepak jak jde o zvěř, je i z flegmatika tryskomyš

choco
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:18
- Nahlásit

jana33
Tak nějak spíš čerpáme ještě z toho tábora, občas to stíháme na lovečák za Zuzkou, a dvakrát nás vzala známá za svým bratrem myslivcem do honitby u Benešova a sehnala nějakou kříženku kachny domácí a divoký a pak holuba...no a pak bylo takový nicnedělání,páč jsme byli na dovolený a pes s našima na chalupě a pak byl čas jen na jedno vyzkoušení s dummíkem ve vodě,protože měl nějaký středvní potíže ještě minulý týen a antibiotika....takže to tak nějak jako plácáme no....chci zkusit evu Píchovou,jestli bychom se k nim občas nemohli přidat,protože tu máme vlastně nejblíže,ale zase podle mě taky nemá tolik času věnovat se ještě jiným...Jinak plány žádný nemám, lámou nás na podzimky v říjnu, že bychom to měli zvládnout nacvičit, ale uvidím, jak mu půjou vlečky a slídění....jednou totiž vlečku jde moc hezky a po druhý bych se bez stopovačky neobešla,protože jde s frńákem nahoru a spíš to bere jako slídění. Jj, ještě nedávno jsem nevěřila,že by vůbec chtěl zvěř nosit a te´d mám co dělat,abych ho sklidnila...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:23
- Nahlásit

choco
Jste šikulové oba

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:24
- Nahlásit

choco
Evču určitě zkus. Tak ještě jednou gratuluju,je to fakt paráda. a co nožičky,drží?

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:25 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
Všechno nej k Tvému svátku!!! Corálka Ti už dáreček dala, tak já alespoň virtuálně...
jo, a holky, podívejte na mojí bahenní masku proti akné
http://bikefotky.rajce.idnes.cz/Extreme_Bike_Brdy_ 08/#Bike_Brdy_08_117.jpg
choco
gratulujeme!!! jste šikulkové

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:29
- Nahlásit

Eda
Díky
bahenní masku
Tak to je bomba!! to bylo v sobotu?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:33
- Nahlásit

Eda
Fuj,tohle bych nerozchodila,mám husinu,jen to vidím

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:35
- Nahlásit

Ketrin
to bylo v sobotu?
jasně trošku extrémek, já se bahnila v lese 4hodiny a 12 minut, (kluci o dost míň) ale jsem plná dojmů

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:41
- Nahlásit

Eda
já v první chvíli myslela že je to nějaký černoch
trošku extrémek
opravdu jen trošíííínku

choco
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:43
- Nahlásit

Ketrin
jana33
Eda
Kujeme

Tak já tu Evču zkusím, až na ni narazím v obchůdku, za zeptání nic nedám... A nožky drží...musím to zaťukat..te´d dlouho žádný kulhání nebylo...objednala jsem te´d po Canivitonu zase Alavis kl.výživu a k tomu ještě Celadrin a v září ho asi zkusím objednat k Musilovi ,jestli by mu to nezrentgenoval,abych věděla,jestli se tam dějí nějaký změny nebo ne...

Eda
Páni řekla bych,že spíš plná bahna ))))) Tomu se teda říká zápal pro věc

Ketrin
Taky vše nej k svátečku

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:45
- Nahlásit

Ketrin
já v první chvíli myslela že je to nějaký černoch
já jsem v cíli zase vůbec nepoznala přítele, dokud na mě nezavolal jménem...
jinak Eda má nějaký ekzém na straně hlavy, sice je veselá, ale doktora navštívit musíme, aby se to nezačalo rozlézat tzn., že má utrum s koupáním, což jí budu těžko vysvětlovat

LucS
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 20:01
- Nahlásit

Mmartin
slepice se nesou jako pávi a Enn se pere s vodidlem

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:11
- Nahlásit

Ahoj všem, hlásím se po dlouhé době a chci vám sem hodit tenhle odkaz, na kterej sem náhodou narazila- http://www.vonschobritz.cz/stenata/stenata.html
zaujal mě tam osud těch dvou pejsků, kousek pod tím hradem jsme totiž v Egyptě byli..
jinak se máme dobře, byli jsme na přeočkování na vzteklinu a při vážení jsme zjistili váhu 40.2kg. Hlavně Samovi za týden navždy odjede jeho láska Enny, takže dneska dáme asi poslední společnou vycházku a půjdem psychicky podpořit paničku, i když mě je z toho smutno taky. Pokusim se něco nafotit a pak to jsem hodim..

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:16
- Nahlásit

Bára a Sam
Oni se stěhují nebo co?
Hele nám se odstěhoval na začátku prázdnin ranní venčící kamarád ohař a ty blboni ho ještě dneska vyhlížejí

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:22
- Nahlásit

jana33
jen Enny, měli ji na rok na předvýchovu a teď jde k holčičce na vozíku do Prahy jako canisterapeut. Měli ji na předvýchovu na smlouvu, věděli do čeho jdou, ale na ten konec se asi připravit nedá..já osobně bych třeba tohle nezvládla

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:28
- Nahlásit

Bára a Sam
Hm,to já taky ne. Mají můj obdiv

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:18 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Holky, nemáte páky na dobrého němčináře? Nebo poradíte mi vy osobně? Mám na ZK překlad mimo jiné 30 str. textu a ne a ne hnout s tímhle odstavečkem.... CO TÍM CHTĚL BÁSNÍK ŘÍCI??? Děkuji moc za rady!!!
1998 wurde das neue Kompaktmagazin, das etwa 1,3 Millionen Bände aufnehmen kann, fertiggestellt. Der Umbau im Bereich des Turmmagazins, des Ausleihbereichs mit Lehrbuchsammlung und der Neubau von Multimediaräumen konnte 2001 weitgehend abgeschlossen werden.

Dines
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:33
- Nahlásit

Eda
zkus oživit starší téma

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:43
- Nahlásit

Dines
to se mi právě moc nechce, otravovat takhle hromadně.. tak jsem nejdřív zkusila vás, jestli pomůžete

Dines
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:51 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Eda
se mnou nepočítej - to by to dopadlo

Ale možná zítra Bára

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 07:48 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

Eda
1998 wurde das neue Kompaktmagazin, das etwa 1,3 Millionen Bände aufnehmen kann, fertiggestellt. Der Umbau im Bereich des Turmmagazins, des Ausleihbereichs mit Lehrbuchsammlung und der Neubau von Multimediaräumen konnte 2001 weitgehend abgeschlossen werden.

Roku 1998 byl dokončen nový magazín Kompakt, který může mít až 1,3 mil. výtisků. Přestavba v oblasti(v rozsahu) magazínu Turm, půjčovny* se sbírkou učebnic a novostavby s multimediálními pokoji by mohla být dokončena v 2001.

Ausleihbereich je opravdu překladatelský oříšek, nějaká složenina co nenašel žádnej slovník a já nevím správný slovo..ausleihen: vypůjčit, půjčit
bereich : obor, oblast tak nevim, jak to spojit dohromady.. ale budu ještě přemýšlet

Ausleihbereichvzhledem k tomu, že je to podst.jméno, bych řekla, že tim básník myslí tu část budovy, kde se půjčujou ty učebnice

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:27
- Nahlásit

Ketrin
Gratuluju s jednodenním zpožděním Brestičce k narozeninám. Ať je stále plná síly a energie

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:03 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Bára a Sam
aha, tak moc děkuju, já s tím zápasím převelice ale asi jsem to pochopila... ještě asi narazím na pár takových libůstek
Ketrin
také gratulujeme k narozkám žluťandě má tam pěknou fotku s kanárkem

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:22
- Nahlásit

Ahoj holky... děkujeme
představte si že dneska jsem právě 26 let vdaná

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:28
- Nahlásit

Ketrin
Týjo,tak to ještě jedna velká gratulace
Karel se toulal někde v antikvariátech a přinesl knihu Pes ve slovech a v obrazech. Je to příloha k časopisu Pes přítel člověka z roku 1973 a vedle různých článků,příběhů,vtipů atd. jsou tam portréty neznámých plemen. A je tam i labrador Píšou,že je to výborný lovecký pes,který působí těžkopádným dojmem A ta čubina,co je tam vyfocená,má teda delší hlavu a není úplně kompaktní,ale jinak jde teda rozhodně do dnešního typu labrošů,vůbec to není nějaký štíhlý atlet,jak rádi tvrdí zastánci trialáků

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:32
- Nahlásit

ta čubina,co je tam vyfocená,má teda delší hlavu a není úplně kompaktní,
mno jen aby to nebyl pes (myslím samec)
Už balíš na tábor, co?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:01
- Nahlásit

Ahoj všem,
holky máte někdo info,jestli rostou u Jindřicháče houby?Loni to byla bída,letos se těším na hřiby!
Jinak já ještě zdaleka nebalím,asi začnu v sobotu ráno.Ještě nemám 100% ani auto na půjčení,takže mě čeká ještě dobrodružství.

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání