| Autor |
Zpráva |
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:35
- Nahlásit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 08:59
- Nahlásit
choco
Gratulace veliká! Ad štěndo,něco máme vytipované,ale uvidíme
A jaktože chce být přítel nevěrný labísům,chce něco jiného povahově nebo chce dělat sportovní kynologii?
My byli včera na výletě na zřícenině Oltářík, bylo to fak krásný a pesani ani nechtěli skákat po hlavě dolů,za což byli odměněni kravským uchem
Fotečky tady http://jana333.rajce.idnes.cz/vylet_zricenina_Olta rik/#album
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:01
- Nahlásit
OPI
Štendo krásný Hlavně si dej pozor,ať si jí Carlos nezačne hlídat a při prvním takovém náznaku zasáhni,ať si nepřiděláte zbytečný starosti. Hele na vás bude docela zajímavej pohled až půjdete s kočárkem a s kombinací Carlos a Bára ven
|
schafa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:19
- Nahlásit
A jaktože chce být přítel nevěrný labísům,chce něco jiného povahově nebo chce dělat sportovní kynologii?
jj jsem se spis zameril na sportovku, lovecak me teda moc neuchvatil ... tak uvidime kam az s elis ve sportovce dojdeme, zatim to vypada dobre, ale jsme stale jeste v zacatcich ... chodaka chci protoze se mi libi, jak vzhledove, tak povahove, temperamentem a ze je to neunavny pracant ... tak uz se zacinam pomalinku informovat a pokukuju po fenuli od ktere bych si pripadne stendo vzal.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:23
- Nahlásit
schafa
Tak to jo. To máš ještě kliku,že Elis sportovka baví,naši labradoři by na klasickým cvičáku usnuli nebo kravili A nebyl by lepší kluk,abyste nemuseli kastrovat?
|
schafa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:32 - Změnil/a: schafa
- Nahlásit
Tak to jo. To máš ještě kliku,že Elis sportovka baví
obrana ji bavi, ale je to prece jenom labrador, postupne se rozkousava a musi se trosku pomahat naruzivosti bicem, ale na druhou stranu je vyrovnana, takze neresi plac, naznaky uderu atd.
A nebyl by lepší kluk
ani ne, mam radsi feny a ja si s nima poradim, hanka zase psi, takze to budeme mit hezky rozdeleny
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:36
- Nahlásit
schafa
No já myslela kvůli kastraci. Tak hlavně,že jsi našel,co by tě bavilo. Já bych se u tohodle unudila. Pro nás už je zase jen lovečina
|
schafa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:45
- Nahlásit
No já myslela kvůli kastraci. Tak hlavně,že jsi našel,co by tě bavilo. Já bych se u tohodle unudila. Pro nás už je zase jen lovečina
ne kastrovat je zatim nehodlam, uvidime jak v budoucnosti ... jsem se prave dost silne nudil na lovecine, tak jsme zkusili sportovku a to je ono kdyz to pujde, tak pristi rok s eli testneme zkousky vloh a jenom doplnkove se zkusime pripravit na vodni prace kdyz je to ten vodni zivel ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:47
- Nahlásit
choco
gratuluju, jste skvělí a moc šikovní
choco+schafa
Přijedete na ten trénink?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:49
- Nahlásit
schafa
No tak jestli máte možnost,jak to v době hárání řešit,tak to pak jo. Vy vlastně máte baráček, teď si vzpomínám na nějaký fotky,že jo? Už to mám nějaký pomotaný
A choďáka schvaluju,jsou fajn a hlavně český plemeno Ad Eli ještě si to rozmyslete,nevim,ale mě v tomhle přijde,že to pesana pak dost blbne,když dělá víc druhů výcviků najednou. A jestli jí baví i sportovka,tak už bych se na vlohy a vodky asi vybodla
|
schafa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 09:55
- Nahlásit
jana33
jj v baracku je spousta moznosti
prave s tim loveckym jeste bojuju, jestli ji drtit dvema uplne odlisnejma formama vycviku ... ja bych chtel aby ty zkousky mela, ale preci jenom nevim jestli to pro nas neni ztrata casu, ktery bychom meli venovat spise na tu sportovku, ve ktere pomalu ale jiste postupujeme kupredu a tam se pokusit o nejaky zazrak
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 10:01
- Nahlásit
schafa
No být tebou,tak se věnuju tomu,co mě baví. A když máš tu ohromnou výhodu,že máš kliku na labradořici,kterou to baví taky,tak myslím, není,co řešit
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 12:09
- Nahlásit
jana33
do ted jsme byli dlouho mimo prahu a dnes se konala první procházka s kočárkem a dvěma labanama,myslím že pohled to musí být fakt výborný nejvíce se těším až bude v pubertě a nebudu vědět po kom dřív skočit zda po namachrovaném carlosovi nebo pubertální Báře, či po utíkající Lauře ale zase mě Bára donutí být u carlose fakt důsledná,pokrok jsme udělali si myslím teda velký,ale stejně sama se nachytám na chybičkách.
ted je velký machr,protože jsme byli dlouho pryč a zase dává najevo že mu patří celé Modřany
co se týče,hlídáni si Báry tak to jsem na to taky zvědavá,ale rozhodně mu nic takového procházet nebude...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:53
- Nahlásit
jana33
Jéé tak mi písni mailíka, po kom pošilháváte a o kom přemýšlíte Jsem zvědavá, jak vopice Jooo přítel bude lkabouchům nevěrnej,ale já NE
Jak píšeš, máme to stejně jako ty bere nás víc lovečina a i když tu poslušnost teď odvedl taky moc pěkně, až jsme překvapili všechny okolo ale že bychom se tím mučili nějak často, to ne On by se mi na to i potom taky vyprdnul Ale začíná mi pacholek blbnout u aportů bu´d vypálí brzy, nebo to mu trvá než si to do té držky nacpe, při tom jindy to drapne a běží zpět.....jindy zase běží s aportem k házejícímu...no prostě vymýšlí bejkárny.
Ketrin
Jj, dorazíme, ale přihlášku jsem teda nestihla poslat,takže můžu vše doplatit na místě? A MArtin teda s Eli váhají a nejspíš mě jen odvezou a půjdou se projít po okolí, ale třeba se ještě rozmyslí zkusí to. A můžu Tě pak ještě po nácviku otrávit s vlečkou? Jen abys na nás koukla ,jak to ten bambula dělá....a já...páč mi přijde ,že mu to tam na začátku taky kazím..
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:55
- Nahlásit
OPI
Taky mě hned jako první napadlo, že Carlos si pak holčičku bude chtít chránit a jestli se to ještě vůči psům s ním nezhorší...ale tak snad ne...Seš odvážná, že sis k LArušce pořídila ještrě druhý mimino )) Kde bereš tu energy? ))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:58
- Nahlásit
choco
Nenapíšu. Napíšu až proběhne krytí a budu vědět,že se povedlo. Nebo taky možná až se to narodí. Abych to nezakřikla
Mě stačil na klasickým cvičáku Samouš, když se během deseti minut potřetí dělalo sedni,tak se začal válet na zádech nebo podávat packy
Hele teď jsem mimo, Eli přece má dělat veverky nebo o jakým tréninku je řeč
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 13:58
- Nahlásit
OPI
krásný fotky, hlavně ta první,ta je prostě úžasná!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:02
- Nahlásit
choco
přihlášku jsem teda nestihla poslat,takže můžu vše doplatit na místě
jasně - i jsem s tím tak nějak počítala - na co zbytečně živit Českou poštu, že a proč by Martin s Eli bezcílně bloumali po okolí, když si to můžou naprosto nezávazně zkusit? no ale jak chtějí. Vlečku taky uděláme.
začíná mi pacholek blbnout u aportů bu´d vypálí brzy, .... vítej do klubu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:29
- Nahlásit
jana33
Ty seš aléééé, tak aspoň jakýho tátu....škemryškemry Né, chňápu, že nechceš,aby se to zakřiklo, po tom,co se stalo u Helči,to je lepčí to dopředu nehlásit
Jasně,má to být nácvik na Ovvrka, ale když už tam budeme....tak sem myslela,že by třeba šlo udělat nám vlečku ... A MArtin s Ellie....myslím,že si to na místě pak rozmyslí a aspoň to zkusí
Ketrin
Díkydíky, supr,tak s námi počítej. Ono to pak MArtinovi asi na místě nedá a zkusí si to,si myslím
Já neci do tohoto klubu vymýšlečů vopičáren ...béééééé
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:35
- Nahlásit
choco
Aha,já právě myslela,že Martin s Eli jdou na veverky a nácvik stopro a vy když tam budete si prostě zkusíte vlečku Tož to je bordel
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:42
- Nahlásit
jana33
No ono původně to mělo být hlavně pro ně, ale oni se s tím aportem hrozně couraj ))))))))))) a páníkovi se do toho moc tím pádem nechce . Takže zase abychom to táhli my s Andym )))))) Ale ne, já toho ráda využiju, každá zkouška je pro mě dobrá....a hlavně pro můj trénink nervů
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:42 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
choco
neci do tohoto klubu vymýšlečů vopičáren
já taky né ale voni se neptaj
jana33
máte hezký fotky, my byli včera zase na Jizerkách (odškodnit Borga za sobotněvýstavní nudu) ale fotky se mi moc nepovedly i když bylo krásně, mám tam všude nějaký stíny
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:43
- Nahlásit
choco
Co? Jaká zkouška? Už jsem totál mimo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:45
- Nahlásit
Ketrin
Vy jste byli na výstavě?
No my byli už v sobotu k večeru na jednom kopci,ale už se stmívalo,tak moc fotit nešlo. Tak se včera K vyřádil. Stejně je nejlepší ta z konce, kdy si Samouš s uchem olizuje nos Fotky jsou jinak pěkný,ale ty výhledy a tu krásu to stejně nezachytí. Fakt to bylo moc pěkný.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:46
- Nahlásit
ty výhledy a tu krásu to stejně nezachytí
No právě, včera bylo nádherně, a ty podzimní barvy atd.- a na fotkách to vůbec neni ono
byli jsm e ve Wroclawi, mám to na stránkách.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:48
- Nahlásit
Ketrin
Už jsem se mrkla Ráno to tam ještě nebylo
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:50
- Nahlásit
Ketrin
Kdepak jste byli na výstavě? Budějky byli až v neděli, ne?
já taky né ale voni se neptaj
to teda neptaj...bohužel...mě by nevadilo, kdyby mi takhle zkoušel nervy při cvičení a pak na zkouškách už tu potřebu neměl,ale to jako takovou radost mi nedopřeje, balvánek.
jana33
No píšu zkoušky,ale myslím ty veverky..¨.ale podzimky se blíží a já se teda připravená necítím ani za mák...
|
schafa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:54 - Změnil/a: schafa
- Nahlásit
jana33
Hele teď jsem mimo, Eli přece má dělat veverky nebo o jakým tréninku je řeč
porad me lanari na veverky je fakt, ze bych si je udelat mohl ...
mi se tedy u sportovky rozhodne nenudime neni to jenom o poslusnosti, tu uz jenom pilujeme, ted treba zaciname s prekazkama atd. jinak drtime stopy a obrany
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 14:54
- Nahlásit
choco
Jakože s Andym půjdete na veverky? nebo jen na ten trénink nebo jak? Su nějaká pomalá
Hele a na ty podzimky se chystáte kam? Hlavně nešil,Andy bude určitě šlapat,tak ať mu to nervama nezkazíš Vždyť to jsou jen veverky ve větším
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2008 19:35
- Nahlásit
jana33
Na podzimky se chystáme 11. na omsácký někde na Praze 5, a pak na 26. na klubovky do Ejpovic, s tím,že tam je na ně i nácvik 17. ... veverky ve větším jo? Mě to přijde jako naprosto nemožný se tím prokousat...noční můrou je pro mě to odpískání ho při slídění a vůbec všechnooo. Dneska jsem zjistila, že naše spolucvičící z výcvikáče a občas z hafba, výmarka, která je fakt hoooodně talent a šikovná, na podzimkách teď vypadala jakože zvěž nikdy nenosila a na vlečkách úplně ztroskotala....tak to nevím, co tam teda děláme my...
Helčo, a kolik máš už hafů na veverky přihlášený? A za ten nácvik se platí stejně jako za veverky,viď? A gratuluju k véčku , moc hezký fotky A Tracey už je v pracovní třídě, žjooová
|