| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:11
- Nahlásit
Mar
Tak uvidíš, třeba je úspěšně vykadí všechny
Říká se, že děti sou blbuvzdorný - tak štěňata třeba taky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:12
- Nahlásit
Mar
Jo já to četla,tak právě čekám,kde se ty náplně právě nacházej
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:15
- Nahlásit
jana33
no, jednu sem po pulhodině dřepění u silnice u hovna a rejpání klacíkem vydolovala (k velké zábavě poloviny ulice kde se to nacházelo ) a druhá je nezvěstná (nebo tam byla taky, nevím,byla tam tráva, chlupy, vlasy, takový smotky jak ona vše žere.........a ještě to ho*no do toho, no bylo to takové nepřehledné.......)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:19
- Nahlásit
Mar
Nepřehledné Mělas to vzít domů a v cedníku propláchnout pod proudem vody
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:19 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
jana33
no,bydlime u pritelovo rodicu, jiste by byli nadseni
ale je fakt, ze ty 2 dalsi sem si vzala dom a v klidu porejpala v panelakove koupelne a nic .......
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:21
- Nahlásit
Mar
Co by pro vnučku nevytrpěli
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:37
- Nahlásit
Mar
jak je to dlouho??
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:39
- Nahlásit
Ketrin
co? co to polkla? nevim, par dni asi......
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:37
- Nahlásit
Mar
jejda teda to je ale fotka tak hlavně ať je vše ok!
Ketrin
tak přeju ať si malá s háráním počká....chudák borgouš místo tábora zavřenej doma s háravkou opodál, to by bylo krutý
jana33
nooo my jsme exoti jsem se ti to snažila vysvětlit! samozřejmě, že tohle je už náš další tedy TŘETÍ termín..ještě jsme měli 6.12. ale se jim to zdálo moc mít 3 tak ten 6.12. nám přelepili v průkajdě samolepkou a na to napsali toho 2.12.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:43
- Nahlásit
Jumi
Nojo tak to je ten Mikuláš jasnej
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 13:10
- Nahlásit
Jumi
další tedy TŘETÍ termín..ještě jsme měli 6.12. ale se jim to zdálo moc mít 3.... ještě že Sonička na to kašle a zařídí se podle sebe
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:11
- Nahlásit
Tak Ferďas zase ráno chytnul ježka. A to prosím chodí na vodítku,jenže to je vteřina,než zařvu,tak už ho má v držce (na procházkách na louce to samé předvádí s myšičkama). Jen se obávám,že to ježek asi nepřežil,on ho Ferda hned pustila,ale ježci jsou náchylný na stres a šok a chudák ježek jen ležel a lapal po dechu máme doma vraha
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:06
- Nahlásit
jana33
sponky jsou vysrany
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:22
- Nahlásit
Mar
Tak to je super! Nejhorší je,že ty naši blbečci jsou prostě nepoučitelný
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2008 20:15
- Nahlásit
jana33
stejně ale toho ježkožrouta celkem obdivuju... Eda jediný co dokáže, že ho večer najde a takovým divným hlasem na něj štěká, takže já už rovnou jdu s lopatičkou a bodlinku musím dát ze zahrady, protože bysme se nevyspali...
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 22:29
- Nahlásit
jana33
Jéje ježeček...Enn už měla s ním taky tu čest, ale je posera...šly jsme po chodníku a v trávě "cosi funělo a dupalo"...Enn mi málem utrhla ruku i s vodítkem jak zdrhala a neměla odvahu kolem osudného místa projít zpět ikdyž viděla, že ježeček prošel přes chodník jinam...no trdlo...
Jinak zdravím všechny...opět jsme dojeli z chaty a Enn celou neděli prospala (houbaření ji zničilo ) dokonce se seznámila se slepicí (naštěstí byla na stopovacím vodítku, který nám půjčila cvičitelka) a malými ptáčky,kteří spadli ze stromu...no takže bylo veselo...jinak musíme cvičit a cvičit pochvilkách to slavné "ke mně"...což na tom dlouhém vodidle jde dost dobře...musíme při další návštěvě paní cvičitelky blejsknout... Zvláštní je, že před cvičitelkou byla jak vyměněná a poslechla hned na všechno.... to měla asi dobrou chvilku...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:09
- Nahlásit
Eda
LucS
No chudák ježeček to nepřežil,dneska ráno jsem ho našla na stejným místě mrtvýho. Ferda je obyčejnej vrahoun
Jinak my se vrátili opět z baráčku,psiska jsou totálně grogy,vůbec se celý den nevyspí. V sobotu jsme šli asi na tříhodinovou procházku a Samouš měl zas průser,prohnal srnku a nereagoval na píšťalku,tak mě to tak vytočilo,že jsem sprintovala přes celou louku a řvala jako tur až se milostpán otočil a vracel se, v očích děs. Tak dostal céres,co se do něj vešlo,oni tam jsou fakt jak urvaný ze řetězu. Včera taky vypálili za srnkou,ale na druhý písknutí se obrátili a přilítli,měli kliku,jinak bych je už fakt zadupala do země. Ale Samouš si zjevně vybavil sobotní výstup,protože se pak táhnul za mnou jako smrad a musela jsem mu dávat snad desetkrát volno než se odvážil kousek popoběhnout. Tak mu to snad vydrží,loupěžníkovi
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:44
- Nahlásit
Ahoj všem po víkendu, u nás všechny plány přišly vniveč - jak Borgo před(po)vídal, Corálie hárá takže po zralé úvaze tábor vzdávám páník sice říkal ať jedu, ale já si ji tu radši ohlídám osobně žádnej tábor nestojí za to, aby mi ji tu nakryl nějakej wořech no ale je to škoda. Jinak včera jsem se byla podívat na Borgovy dětičky, jsou to pěkní cvaldové
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:46
- Nahlásit
LucS
dokonce se seznámila se slepicí (naštěstí byla na stopovacím vodítku
hele kde máš chatu, že tam běhají slepice na stopovačkách?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:48
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je nám líto,těšili jsme se na vás,ale chápu to,no
Aspoň nám ubyde konkurence na Platošáku
Tak si aspoň pořádně užijte zkoušky,když už nic jiného
A jaký je teda poměr pohlaví a barviček?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:51
- Nahlásit
Ketrin
Tak už jsem to vyšpionila
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:00
- Nahlásit
jana33
to je nám líto
nám taky
A zkoušky si teda fakt užijeme - aspoň Borgo, ten si mě rozhodně zas vychutná, háravka zrovna půjde do optima. Jak jsem doteď mohla možná doufat, že by to mohla být menší katastrofa než jindy, tak teď je opět jasné že máme jistej titul Největší šašek akce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:03
- Nahlásit
Ketrin
Nojo ale to ho musíš chápat,takovejhle nápor na nervy a hormony,to je pak těžký. Anebo ho to naopak tak zblbne,že na nějaký blbiny prostě zapomene
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:07
- Nahlásit
už jsem to vyšpionila
nojo mně tady pořád někdo volá, nestíhám odpovídat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:08
- Nahlásit
jana33
jo a děkuji za přáníčko docela mě pobavil ten upozorňovací email, že "člověk J.A." mi něco posílá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:11
- Nahlásit
Ketrin
Ses bála,že to bude zásilková bomba,přiznej se
Achjo stejně mě to mrzí,prostě nám není souzené společně táborovat Taky ta malá mrška nemohla dva týdny počkat. Každopádně je to děsný jak to letí,člověk jí má furt jak štěňátko a ona je to už ženská
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:23
- Nahlásit
ona je to už ženská
tak bych ji nenazývala, je to pošuk
Ještě k tomu má tu rozřízlou packu. takže stejně nemá moc běhat, mám ji buďto doma v kuchyni anebo ji nechávám zavřenou a občas jde chvíli ven na vodítku. Musím říct že je v kotci hodná, (na rozdíl od doma) i když je tam sama - nevřeští, neječí... má tam teda milion hraček, polínka atd.... a taky jí tam dávám na střídačku občas mámu nebo "bábu", aby měla koho zlobit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:25
- Nahlásit
Ketrin
A jinak to má čistý? Co na to dáváte? Já teď ty bídáky musím hlídat jak oko v hlavě, Samouš loni tábor prokulhal a v sobotu si taky vrazil trn do packy a belhal se,jak postřelenej.
Chudák mamča a babča,ty z tebe mají asi radost
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:33
- Nahlásit
Dostali jsme nějakou mast a mimoto dávám aloe. Ale je to vždycky boj, ona nesnáší být třeba jen na vteřinu nějak znehybněná ... botičku jsem úplně vzdala. ale je to čistý, dobrý, nehnisá to a nic, jenže se to prostě asi bude dlouho hojit jak to tak u těch polštářlů bývá
ty z tebe mají asi radost
cooo, vždyť je to jejich nynané štěňátko a kromě toho si ji v případě potřeby srovnají.
A máš email.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:39
- Nahlásit
Ketrin
Tak nám dorazily ty manmatácký botičky a bereme je sebou na tábor,musíme být připravený na vše tak jsem zvědavá,jestli budou aspoň chvilku držet
|