| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 11:46
- Nahlásit
no tak vy tam budete mít tři - já jen 2.
Asi vezmu pro sichr pár konzerv a buďto tam bude zverák s mraženým, anebo budu jezdit pro maso do normál.krámu. Ostatní není problém vzít z domu a zel.+ovoce se taky koupí, lednice tam, je tak co. Budeme vám tam s tím smrdět pod nos
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 12:17
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak cítím akutní potřebu se někomu svěřit
Jsem nás s Bernášem přihlásila na nácvik FTR..je to s dummyšema, kousek od Prahy, tak dokud jsem ještě schopná, tak ať si něco užije! Ale teď si čtu materiály co nám k tomu Eva Černá poslala a mám dojem, že jsem se asi musela pomátnout..teda to bude zas ostuda asi budu muset najít píšťalku a zkusit jestli ještě píská, Bernáš ji už od jara neslyšel, tak snad si vzpomene..achich juuu tak snad to nebudem ostatním kazit a zdržovat
jenže Bernášek se už letos nikam krom Albeře nedostane, tak jsem mu chtěla udělat radost a povyražení. Chtěla jsem jet ještě na jedny WT, ale další jsou až na konci září a v Budějkách, tak jsem to počítala a to budu ve 30týdnu..on by ho sice odvůdcoval možná i Petr ale představa, že se někam v tý době táhnu 120km nebo kolik a ještě tam poskakuju celej den...no asi se toho raději ušetřím...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 12:35
- Nahlásit
Jumi
Neplaš, vždyť je to jen trénink. a stejně zas určitě Bernáška pomlouváš a on bude šikula akce co mám říkat já, před sebou plno zkoušek, čas na cvičení žádnej a vysmátý pes pořád zkouší čím by mě přelstil a sebe obveselil
Za chvíli jedu do LTZ, tak možná zavolám
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 12:54
- Nahlásit
Ketrin
Za chvíli jedu do LTZ, tak možná zavolám
jéé děkuju moc si opravdu zlatá!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:32
- Nahlásit
Jumi
Kliid je to trénink,tak o co jde,ne?
Vy jedete teď do Albeře?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:00
- Nahlásit
jana33
Vy jedete teď do Albeře?
jo jo teď...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:05
- Nahlásit
Jumi
Tak to se tam sejde půlka cz-psa.
A kdy máš vůbec termín? A víte,co to bude?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:11
- Nahlásit
jana33
termín máme na přelomu listopadu/prosince..my jako správní exoti máme dva jeden 22.11. jenže miminko od začátku vypadá menší, takže pak ještě 2.12. tak já si myslím, že to bude někde mezi i když bych moc ráda 3.12. protože to má Petr narozeniny, tak to by měl takovej dáreček a nebo by nás mohli na ty narozky pustit dom...
no a je to holčička Sonička
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:21
- Nahlásit
Jumi
Hele všechny moje kamarádky měly dva termíny, to je skoro normální. Dáreček to bude v každém případě,ať se narodí o den dřív nebo později A gratuluju k holčičce. To bude Bernášek koukat,koho jste mu to pořídili
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 17:17
- Nahlásit
Ketrin
jak napadne první sníh, tak budem zpátky v Praze v paneláku
jo, tak to jsme zažili taky ale bylo to celkem "krutý", pamatuju si, jak jsme si nahřívali ruce nad právě domytou myčkou, než jsme přišli na kloub ovládání topení...
jana33
už je domeček? moc gratuluju a ať se vám tam všem líbí!!! a kde to je? nemáš nějaké fotky?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:58
- Nahlásit
Eda
Je to na Litoměřicku. Ještě musíme dorekonstruovat podkroví a garáž,to chceme stihnout ještě letos než se přestěhujeme a další příští rok. Dneska tam přijede paní projektantka,aby nám to zakreslila a mohlo se začít.
Nějaké fotečky pro ilustraci
http://jana333.rajce.idnes.cz/Dum_sepetely/
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 10:34
- Nahlásit
jana33
To je pěkně vypadající domeček,moc gratuluji! A ten pozemek vypadá také velký - to si máknete.No to teď budete trávit své volno na " maltě",že?
Jumi
Neboj,je to trénink,o nic nejde!Jo a Předpovídám Soniččin porod na Mikuláše!!!
My se včera vrátily s Lexy z Belgie.V Neděli tam byla klubovka a posuzoval strýček Dewmist a já byla zvědavá,jak se budeme líbit.No libily,jen jsme se trošku bály a tak jen - nadějná.Byl liják a vítr a štěňátka to některá neustála a on preferuje happy puppies.Ale tělesné proporce nám velmi chválil a to je podstatné.Měli jsme hold smůlu,protože po dorostu vylezlo slunce a ostatní měli prima počasí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 10:53
- Nahlásit
Zuzana T
Já už jsem fakt magor, místo aby mi došlo,že mluvíš o Soničce od Jumi,přemýšlím,která fena se jmenuje Soňa
Jj zlaté písky a malta,to bude teď naše
Zahrada tak veliká není,asi 600m,ale je hodně členitá a zabordelená, možná napalm by pomohl
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:03
- Nahlásit
jana33
jo jo dva termíny bývají ale většinou né tak daleko od sebe..věř že jsme fakt za exoty a při každé poradně to musím řešit a vysvětlovat nejprve u sestřiček a pak u dr
Barák je teda fááákt nádherne a luxusní, to by se ani se stěhováním čekat nemuselo né?
Zuzana T
ty nám přeješ nějaké čírtě do punčochy co jenže ono když se koukám na bernáše, tak to tak asi dopadne ta naše hyenka taky není zrovna žádný klidný andílek!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:29
- Nahlásit
Jumi
No ona je jedna místnost v podkroví nezrekonstruovaná a plus vedle garáž se musí zbourat a chceme jí rozšířit a přestavět - chci tam mít místnost na stříhání psů a v druhé části chceme něco na způsob dílny. A to jsou věci,kdy se bude ještě šahat do baráku a bude z toho čubes,takže to chceme mít dřív než se nastěhujeme
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:47
- Nahlásit
Jumi
potěším Tě, měla jsem u posledního termín na vánoce a narodil se 20.1. - uplně normální, nepřenošený a ten měsíc byl k nepřečkání - kamkoli jsem přišla tak pořád - tak coooo, uuuuž...?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:55
- Nahlásit
Ketrin
Myslím,že tím Jumi nepotěšíš,ale vyděsíš
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:00
- Nahlásit
Ketrin
tak tos rodila v osvícené době ..dneska nechávají přenášet max 14dní a pak dítě prostě nekompromisně vypudí...takže 16.12. to prostě jistí taťkovi narozky v porodnici možná ale svoje ni omylem (21.12.)
ledaže by nám zase chtěli posunout termín.....hele tak to ne..to teda v tom případě beru toho Zuzčinýho Mikuláše
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:29
- Nahlásit
Jumi
S třetím termínem byste ale byli úplný origoši
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:07
- Nahlásit
jana33
krásný domeček, opravdu!!! je to dost členitý, ale zase to vypadá pěkně a zajímavě!!! a hlavně krásná příroda kolem
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:25
- Nahlásit
Jumi
v osvícené době cha, hezky kulantně řečeno že to bylo skoro v pravěku no pravda, dnes by to asi neprošlo. Zřejmě to bylo tím že to bylo 3.dítě a tak jsem cítila pohyby hodně brzo, odtud ten rozptyl. Ale Sonička bude jak říkáš na Mikuláše Bernáškovi do punčochy
Holky mám temné podezření že se Cora rozhárá, Borgo cosi naznačuje... tábor, výstava, vše je ohroženo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:18
- Nahlásit
Eda
Ta příroda,to je to hlavní. Sebehezčí barák bez přírody okolo a možnosti pěšky v pohodě dojít do lesa,na louku atd. bychom nebrali. A na zahradě uděláme kamené zídky a prosázíme je bylinkama,mateřídouškou a tak
Ketrin
Nééé, to přece nebudeš mít takovou smůlu. I když věk už na to má Jo a jaká výstava,teď si neuvědomuju. To bys nejela ani s Brogoušem?
Včera byli asi erupce na slunci. Smradi zlobili tak,že jsem myslela,že poputujou do útulku. Doma shodili stůl se skleněnou deskou (klika,že spadla na židli,na které jsem nechala fleesku),protože se jim pod něj zakutálel míček. K tomu byl zechcanej gauč - předpokládám,že jak to spadlo,tak se chudák Ferda vyděsil tak,že se z toho počůral. No a venku slepý hluchý, zdrhali ke všem psům,i když měli jít u nohy, no prostě na zabití.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:25
- Nahlásit
jana33
erupce na slunci potvrzuju. Sali se včera doma chudák počůrala (je u nás moje máma a asií si nevšimla že sali potřebuje ven), večer B+B+C prohnali zajíce a Cora si zřejmě něco vrazila do packy nebo nevím protože si ji pořád líže a kouše a občas kulhne já šlápla na včelu a k tomu to očekávaný hárání, což mě fakt štve hlavně kvůli táboru. Výstava je 30.8. MVP MB, Cora je hlášená do mladých, ale to mi až tak neva, akorát že jsem jim nacpala zbytečně prachy No jestli se fakt rozhárá, tak nevím nevím s táborem, páníka mrskne až zjistí že by tu měl sám hlídat háravého tasmánského čerta, teď je sezona a on má spoustu práce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:50
- Nahlásit
Ketrin
Jo MB,já zapomněla.
O zajících mi nemluv, Samouš o víkendu na poli prohnal kočku a ráčil se otočit až na třetí zapísknutí,dostal céres jako blázen. Budeme muset trénovat, protože jak jsou tam v novým,tak jsou jak praštěný,ale zvěř tam fakt vyskakuje ze všech stran.
Hmm tak to by teda byla škoda,kdybyste na tábor nejeli
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:54
- Nahlásit
jana33
tyjo koukala jsem an fotecky, no mate prekrasnej baracek!!!! uplne zavidim !
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:55
- Nahlásit
Mar
Díky Ono to vypadá luxusně,ale práce číhá všude,to víš
Co malá,už je v pořádku?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:02
- Nahlásit
jana33
no to je jasny, ale vypada baracek moc krasne !
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:05 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
jana33
no a ta mala kravka se ma asi takto:
privede me jednou do hrobu asi
pro ty, co to nepoznaj, jsou to naplne do sesivacky...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:08
- Nahlásit
Mar
Šmarjáááá
To máš doma teda dobrou popelnici
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:10