Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
LucS
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 20:15
- Nahlásit

Jééé už jste viděli někdy jak labík žužlá berušku (fakt to Slunéčko sedmitečné) a ono to přežije????

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 08:51
- Nahlásit

Ahoj,tak jak jste prožili víkend? Helčo,co štěnda?
My byli na hromadé procházce na kokořínsku, bylo to moc fajn, trošku sexuálně úchylné,protože Fady se zamiloval do Rozárky a náš maniak pro změnu do Denyho Naštěstí jsme mu to rychle rozmluvili,ale všichni jsme byli v šoku,protože Deny se na Samovo dvoření tvářil naprosto spokojeně prostě hošánce
Kdo chce mrknout na fotečky:
http://jana333.rajce.idnes.cz/02/

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 09:25
- Nahlásit

jana33
To je ale psůch Ty vlasy z čela ti sluší.
Štěnda jsou pěkný baculky spokojený, dala jsem na stránky pár fotek, ale zatím není moc co fotit. pomuchlala jsem si je a spravila si náladu ze zkoušek radši jsem ale zas rychle padala domů, protože to skoro vypadalo že jedna fenečka si mě vybrala-pořád za mnou a děsně na mě pořád vrtěla ocáskem.
jinak asi byl nějakej psí teplouší víkend - když bylo tak teplo - Borgo zas na zk. roztouženě pískal na mladého pointra

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 09:26
- Nahlásit

Ketrin
To myslíš tu fotku,kde jsem zmoklá slepice? Tak to fakt díík

A už mají holky jména?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 09:43
- Nahlásit

Mají, ale nepamatuju si je - takový celkem obyč., něco jako Dara a tak. Měla být jedna Dakota, to se mi líbilo, ale pak se zas páník rozhod jinak, takže ta nebude. Stejně jim říká Modrá, Zelená... atd.podle stužek.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 09:51
- Nahlásit

Ketrin
Dakota by byla dobrá

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 10:17
- Nahlásit

abych nezapomněla, Cora zase excelovala. Že rozkousala zahradní konev tak šikovně, že při zalévání růží si zároveň sprchuju nohy, to je celkem prkotina. Ale! - v pátek mě doma z práce vítal nasupenej synek - ona stáhla ze šňůry jeho značkovou sportovní bundu, odkousala všecky patentky a požvejkala ji tak nějak celkově. pak jsme si dávali v altánku kafe a ona přišla a celá šťastná a vyvrtěná mi nesla jehelníček s asi 6 zapíchnutýma jehlama (otevřela si skříňku kde tydle věci mám)

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 10:42
- Nahlásit

Ketrin
A co se divíš,standartní poděs Ale jehly teda radši zamykej na patentní fabku ve výšce 10 metrů

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:05
- Nahlásit

se nedivím, jsem naštvaná sama na sebe - že jsem tam tu bundu nechala přes celej den, už kolikrát něco stáhla, ale jen ponožky atd.blbosti, tohle se prodražilo

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:12
- Nahlásit

Ketrin
Nojo to si člověk vždycky uvědomí až ex post. Jsou to lotřáci

LucS
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 18:09
- Nahlásit

Ketrinjana33
jóóó lotrovinky začínaj i u nás....Enn si začíná občas stavět hlavu - tedy hlavně v době "bez vodítka na ulici" (v lese či výběhu atd. to je celkem ok) - a je jak hluchá a už jsem ji párkrát "zachraňovala" před autem (chyběl krok a byla na silnici)... samozřejmně dostala seřváno....ale pak když už ji na chvilku před domem pustím tak ke mně néééé a nééé přijít ani na piškot či klacík...a když už se přiblíží a já chválím a chválím tak stejně vidím,že je nedůvěřivá a je ve střehu, kdy vezme roha...
Snažím se jí říkat když jde u nohy říkat "k noze" aby si to spojila s tou danou činností a samozřejmostí je i piškotek...ale jaksi po odměně "začne divočit, tahat atd."
No chvilkama zírám a hlodá ve mě červíček "kde soudruzi z NDR udělali chybu"
PS: ale na Ennčinu obranu musím konstatovat, že již pozná jednu ze svých plyšáčků - prase... pochopila povelřines prase, že ho fááákt najde a donese...to jo to je šikula,ale doma...né venku

LucS
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 18:20 - Změnil/a: LucS
- Nahlásit

...aportek čuníka na zahradě ....

OPI
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 22:03
- Nahlásit

ahoooojky všem, tak se flákáme na chaloupce a naprostá pohoda,ale hlavně se jdu pochlubit,ač jsem tomu už přestávala věřit tak ten náš PAN CARLOS se krásně rozaportoval, jak jsem naposledy psala, že pochopil že je podemnou a furt dolejzal tak to mělo taky velký účinek, dnes aportoval jako ďábel, na zahradě a jen dummy,mám z něj ohromnou radost a aportíkoval i z jezírka a různý vody co máme na zahradě.... fakt super pokroky

LucS
teda ta je už veliká

LucS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 08:45
- Nahlásit

OPI
jj téměř pětiměsíční lumpík, který poslední týden tak zlobí (venku), že budu dnes volat cvičitelce a domluvím si s ní individuál. hodinu....jsem holt začátečník a to její z ničehož nic neposlouchání (hl. povel !ke mě!) mě šokuje, protože mi na pubertu přijde mladá.... chaloupku a sluníčko závidíme, my jsme na chalupě měli děs počasí.

Jo taky jsem se chtěla holky zeptat: včera když Enn se dopoledne vzbudila, tak chvilku tak trochu kulhala - tedy jakoby měla dřevěnou pravou zadní....tak mě napadlo, jestli může mít tak jako je to i u lidí, když si nějak špatně lehne, že se jí ta noha odkrví? a pak zdřevění? či je to blbost?

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 08:56
- Nahlásit

OPI
Tak to je super,my ti říkali,že se to zlomí! Mám z vás radost a smečka posílá pac!
LucS
Přeležené to samozřejmě může mít jako člověk nebo mohla někde špatně šlápnout a jak spala,tak se jí to rozleželo. Jestli to rozchodila a pak už nekulhala tak se nic neděje,ale kdyby se to opakovalo,tak šupajděte na veterinu.

Já dneska ráno prožila šok, šli jsme na procházku a Rozárka skoro nechodila,poskakovala,šmatlala nohou,no vypadalo to fakt děsně. Mě polilo,samozřejmě hned vidím to nejhorší,že už jí kyčle odpadli definitivně,no fuj. Pak jsem si ale všimla,že když našlápne,tak tu nohu tak divně vytáčí,tak jsem jí začla prohlížet a zaplaťbůh jsem našla jeden polštářek sedřenej až do masa. Takže jsem jí to doma namazala,dostala ponožku a mě spadl obrovský kámen ze srdce

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 08:59
- Nahlásit

Jo a Ferda dneska ráno chytil ježka a to chodí na vodítku. Ten si na tý vesnici užije,jen aby nás nekleplo

LucS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:03
- Nahlásit

jana33 jau

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:05
- Nahlásit

LucS
Buď v klidu,ten to ani necítí. Nosit v držce ježky je jeho oblíbená záliba

LucS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:08
- Nahlásit

jana33
jo sleduji jako ostříž.... Enn jsem předevčírem kousek odtrženýho polsštářku odstřihla, páč ji to tam viselo.... Venku zatím lítá normálně....
jo volala jsem té cvičitelce - teda jsem nečekala že bude mít tak narvaný termíny - má volno až 11.8. (to bude mít Enn zrovna "oslavu" 5.měsíce... tak to bude mít jako dárek...hihi)
Tak doufám, že to bude mít brzy i výsledky, páč na normální cvičák se mi moc nechce - cvičit sedni, lehni...atd. už myslím moc nemusíme....jen to "ke mně"

LucS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:10
- Nahlásit

jana33 chápu...kamarádova rotvajlerka to likviduje jak na běžícím pásu...a jako vychytávku má lov krtků...pak maj na zahradě anglický trávník

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:13
- Nahlásit

LucS
A co to je za cvičitelku?

LucS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:23
- Nahlásit

jana33
Doporučila mi ji pani z kynologické poradny - tam chodíme s Enn pro vše co pejsek potřebuje...tak jsem s ní rozebírala jaké jsou cvičáky v Havířově, kde je jaký druh, úroveň atd. Tak jsme se dostali k pí. Johaně Poláškové, že cvičí individuálně...(hodí se mi to i tak časově)...tak uvidíme....

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 09:34
- Nahlásit

LucS
A nemá stránky?
Tak snad bude fajn, jen aby na vás měla dost času,když je tak vytížená

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:37
- Nahlásit

Opět po roce, a to 28.10.2008 (úterý - státní svátek) se konají OVVR pod záštitou RK-CZ v Libštátě u Semil, přihlášky lze už nyní posílat na adresu: Helena Kotasová, 512 03 Libštát 220.
Informace, dotazy: mob. 724 251 326 nebo email: Helenakotasova@seznam.cz
Dále proběhne nácvik na tyto OVVR, a to v sobotu 4.10.2008.- Nácvik je určen pro psy přihlášené na tyto OVVR, max.počet je 20 psů. Pokud nebude naplněn, mohou se zúčastnit i jiní, kteří ještě OVVR neabsolvovali.
Pro přihlášení na nácvik + další informace použijte výše uvedené kontakty.

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:39
- Nahlásit

Ketrin
Taky tě tu rádi vidíme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:50 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jana33
???
to je pro všechny kolemjdoucí, ta pozvánka

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:51
- Nahlásit

Ketrin
Že sem nepřijdeš,jak je rok dlouhej a když už se jednou objevíš,tak sem hoší oficiální informaci a zase zmizíš

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 10:58
- Nahlásit

nepřijdeš,jak je rok dlouhej
není ti horko?

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:06
- Nahlásit

Ketrin
není ti horko?
Sím sím, mě horko je

A jen tiše závidím Báře od Sama, která se touhle dobou válí někde u móře v Egyptě a my chudáci tu musíme makat místo ní

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:10
- Nahlásit

móře ´bych si taky dala říct....
ale už mi pro letos musí stačit bahňáček u nás za lesem kam chodím koupat psy, nevímproč se mu říká Černé moře

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání