Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 08:40
- Nahlásit

Další zkoušk.masakr na KCHLS - 8:10 (úspěšní : neúspěšní)

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:39
- Nahlásit

Ketrin
Jdu se podívat.
A máš mailíka

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:42
- Nahlásit

Tak masakr teda jo.
Já za sebe mám ohromnou radost,že zkoušky udělal Muku z Vlčí stepi. Panička má mojí úctu a smekám před ní.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:00
- Nahlásit

Ahoj všem,kde se touláte? Je tu nějak mrtvo!
Hlásím,že už mi dorazily propozice na Albeř a už se nemůžu dočkat!
Jo a abychom se nenudili,tak když jsme Rozárce vyléčili polštářek,tak se začal opičit Samouš a pro změnu nosí ponožku on. Fakt blázinec

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:38
- Nahlásit

jana33
ahoj...
mrtvo! já tu normálně jsem, v práci u PC - ale přece si tu nebudu psát sama se sebou, že
Fakt blázinec
u nás taky vše při starém, psovití užívají léta a propozice na Albeř už taky mám.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:45
- Nahlásit

Ketrin
Néé,piš si se mnou
Na Albeř se už moc těším,jen mě mrzí,že holky byly nuceny zavést ty vodítka. I když jim rozumím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:51
- Nahlásit

mě to nevadí, a taky ono to dřív tak na táborech bývalo. Stejně jsem nikdy na žádnym táboře nenechávala psa (ani fenu) pobíhat kde se mu (jí) zachtělo - chci vždycky vědět kde můj pes je a co zrovna dělá. Nemluvě o tom že budou dopo cvičit takže pak je žádoucí aby odpočívali a spali. No a jinak není problém se domluvit a jít se psy mimo tábor aby si pohráli atd., žejo.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:00
- Nahlásit

Ketrin
No mě to spíš mrzí kvůli Ferďáskovi. Celý naše cvičení je zavřenej v chatce a čeká na nás,tak jsme ho pak se stopovačkou vypustili a on si tam všechno zvizitýroval a byl spokojenej. Když byl puštěnej tam,tak nezdrhl.Takhle bude fut přivázanej,protože když půjdeme na procházku,tak ho rozhodně navolno nepustím.
Ale jak jsem psala,chápu to,na druhou stranu se zas nebudu muset bát,že mi někdo vlítne do smečky spokojeně ležící u chatičky. Jen si myslím,že by to měli zavést na všechny, páč na cvičáku třeba nejvíc a nejhůř mnohdy řvou feny

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:10
- Nahlásit

na druhou stranu se zas nebudu muset bát,že mi někdo vlítne do smečky
Jasně. Mně teda spíš vadilo, jak někteří psi celý týden courali po táboře, páníci seděli u chatek a pili kafe a vůbec netušili že psíček se někde u cizí chatky vysejřil, natož že by to měli po něm sebrat

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:36
- Nahlásit

Ketrin
No a to je to nejmenší. Já bych se vztekla,když jsem viděla lidi,co i poté,co byli upozorněni,že se to nesmí, dávali psům misky s granulema nebo žvýkací kostičky hezky před chatičku,aby se napápli na čerstvým luftě. No to bych se vztekla

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:40
- Nahlásit

to je to nejmenší
jo? asi jsi to nesbírala jako my jednou s Ilonou asi hodinu, páč už nás to fakt štvalo na každým kroku vyšlápnout h***o...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Jana 33
Čauky,já se také těším do Albeře.S tím uvazováním je to sice mrzuté,hlavně pro ty,co mají psy pod kontrolou,ale je to fakt nutné pro zachování klidu v táboře.S hovínky to je problém každý rok- já běžně uklízím kolem naší chatky enooona po jiných,protože máme chatku blízko WC a každý vezme ráno psa k umývárce a jde se mýt.Psiska udělají potřebu a páník o to ani neví.
My budeme v chatce se dvěmi vychovanými pejsky,co vodítko nosí sporadicky,protože poslouchají a taky ho budou muset mít.Jak říká Ketrin - na blbnutí a hraní je les a každý tam s tím svým může dojít- je to pár kroků.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:11
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj dovolenkářko
Jak jsem psala,chápu holky až moc dobře,jen mě to mrzí z toho hlediska,že je to prostě výsledek chování mnoha majitelů psů a to je smutný
Ketrin
Sbírala,sbírala,nejen tady,ale právě i na našich srazech,kde jako organizátoři ručíme za úklid areálu. Ale jsem proti tomu imunní,páč bydlím v Praze a jsem na to tak nějak zvyklá. Cizí hovna sbírám docela často,když nechci,aby si naši něco našlapovali,že

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:22
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj, jak bylo u móóře a co malá zlaťanda?
jana33
no já se netěším na to sbírání po granulích, to je uplně jiný h***o a pěkně hnusný, nic se nevyrovná malým tuhým úhledným bobečkům po BARFu

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:31
- Nahlásit

Ketrin
No taky tak,to zas budou hory
Tyjo koukala jsem k Radce B. a ona si pořídila najednou dvě štěňata

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:36
- Nahlásit

Ketrin
U moře bylo fain,malá se cachtala s nadšením i ve vlnách.Dokonce mi několikrát zdrhla k moři sama - a dostala kartáč...Už je to pěkně velké štěndo,je skoro přezubená - jen jedna stolička vpravo nahoře je ještě mlíčňák.V Chorvatsku masivně přezubovala a v jednu chvíli se neměla čím najíst.
Cvičení ji také jde dobře,já to sice moc nepřeháním,nejvíce pilujeme přivolání a chlůzi na vodítku,ale aport z vody vytáhne vždycky,na suchu ve známem prostředí občas chytne pustí a jde si čuchat.V neznámém terénu to jde lépe.S Cathy už jsou nerozlučná dvojka a maší primadomě dost pomohla štěńěčí aktivita k hubnutí- zaplaťbůh.Je to sice pořád přes čáru,ale už na dobré cestě - doufám.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:51
- Nahlásit

k Radce B
nemá jinou adresu, ? -jsem k ní dřív taky občas koukla a teď už dlouho mi to nejde.
a co si pořídila, GR?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:53
- Nahlásit

Zuzana T
to už mrně bude dělat v Albeři OVVR, ne

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:54
- Nahlásit

Ketrin
má web: www.rustylove.cz
JJ pořídíla si dvě fenky GR,jednu tu mladší má z Norska a druhou si vzala od Martiny Jíráskové.Bude mít holka frmol- 5 psů je na jednoho dost velká porce.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:56
- Nahlásit

Ketrin
nééé,6 měsíců jí bude 29.8.to jednak,druhak nemá ještě ofiko PP a za třetí nejsem zastáncem tak brzkého zkouškování.Jedem se jen učit - obě!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:00
- Nahlásit

Zuzana T
vím, to byl pokus o ftip

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:02
- Nahlásit

Ketrin
i ty mrško!A ty se chystáš s Corinkou na veverky?

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:04
- Nahlásit

Ketrin
Ty tam budeš adept na veverkování
Zuzana T
Jsem na holčinu zvědavá,to je děs,člověk má zafixováno,že jste si jí teď přivezli a ona už je druhozubka
Ad Radka - to musí být o nervy mít dvě skoro stejně stará štěnda,mě by asi kleplo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:28
- Nahlásit

Mě to jedno bohatě stačí,s Cathy nadělají bince až až...Teď o víkendu přijel na závody WS i syn s Jessinkou a já byla venčit v lese všechny tři - děkuju pěkně,pořád jsem je počítala a do vody jsem nestačila házet aportky a taky je odebírat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:16
- Nahlásit

Zuzana T
s Corinkou na veverky?
nevím. Popravdě řečeno, přijde mi škoda-přímo hřích, být někde kde jsou zkoušky a nezúčastnit se jich ale ona je děsná. Kdyby šlo opravdu jen o ty vlohy, tak je to bomba, jenže ono je tam taky vodění a taky by ten aport měla odevzdat do ruky bez různého přídavného šaškování, že já s ní teda vlastně ještě vůbec neaportuju, akorát jsem asi před měsícem začala házet míček s tím, že s ní blbnu atd. aby se rychle vracela ke mně a dávala mi to do ruky a hned jí to zase hodím. Ale činku nebo nohu jen na vodítku a jen tak 2x týdně. Prostě my tam budem jakýmkoli výcvikem nedotčení začátečníci takže uvidím, ale určitě bude mezi psy příšerně blbnout a řádit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:35
- Nahlásit

Ketrin
Třeba tě překvapí a bude vzorňák!

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:43 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

Ahoj všem, zdravím vás opět ze své pracovní židle!
Co je tady nového? Já se měla krásně leč krátce, uplně jsem propadla šnorchlování a potápění, vydržela jsem šnorchlovat 2 hodiny v kuse, až jsem měla pocit, že ze mě tou solí sleze kůže..bylo to boží, Rudý moře je opravdu asi nejkrásnější, dokonce jsem plavala i nad rejnokem!
Jinak v úterý večer jsem jela vyzvednout Sama a ta trubka mě nepoznala. Trvalo mu to asi 15 minut, ale byl chudák přetaženej, spal ve stoje a 120 dětí ho neustále hladilo, mluvilo na něj, takže se mu nevidím.Držel prý s dětma noční hlídky a vydržel celou noc nespat a přes den taky moc odpočinku neměl. Provedl akorát to, že rozkousal 3 míče a na večerním nástupu začal naskakovat na nějakýho klučíka, kterej si kleknul. Po převozu domu musel do vany, protože hrozně páchnul..usnul při šamponování, musela jsem ho z vany vyndavat já. Ráno jsem ho musela doslova vytáhnout ven, aby se vyčůral. Před odchodem do práce dostal do misky granule a navrh Lučinu jak to má rád a když jsem přišla ve 4 z práce, miska byla netknutá a on spal s hlavou v tý Lučině.
Nechala jsem ho odpočívat, probral se až večer, když přijela na návštěvu jeho láska Anny, ta mu vrátila kříídla a už je to zase starej dobrej Sam.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:45
- Nahlásit

Ketrin
Jen abys nebyla překvapená, po pár dnech se unaví a pak veverky vyhraje Nebo taky ne a zas bude alespoň sranda,ne?

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:48
- Nahlásit

Bára a Sam
Hele šetři ho,před fenkou se bude tvářit jako haur a pak ti někde klekne. ´Vím,že to na tom táboře asi jinak moc nešlo,nicméně tohle opravdu není pro psy moc ideální a člověk je od toho,aby je někam zavřel a řekl,teď budeš spát. Hlavně mu dej něco na imunitu, bude teď z toho vyčerpání oslabenej,tak ať nechytne psincák nebo něco

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:57
- Nahlásit

jana33
Zuzana T
překvapí a bude vzorňák
se unaví
Nic z toho opravdu, ale opravdu nehrozí
Bára a Sam
jak píše jana, tohle je hroznej záhul pro toho psa, nech ho odpočinout. Já tu teď taky mám na týden návštěvu se 7 dětma a jsem fakt ráda že konečně po letech psi mají svůj kotec, resp.místnost, kam je můžu v případě potřeby zavřít aby měli klid a mohli spát. Hlavně ty dva mlaďochy na část dne zavírám, páč ti by si pořád hráli a přetáhnou to i přes únavu a to není dobrý. Hlavně Korálek nikdy neví kdy má dost

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání