| Autor |
Zpráva |
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:50
- Nahlásit
Bára a Samhlavně že tam neprší sestra se zrovna vrátila z Djerby.... a říkala, že pokud byl člověk naložený celý den v moři tak bylo supr ikdyž bylo 38C ve stínu.....hlavně klobrc na hlavu
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:52
- Nahlásit
jana33
jo vlastně...vy to máite z ruky....no ale pokud jste vášnivý houbaři tam sem cestu zvažte...houbová sezóna začíná a už teď jsou lesy plné hub...
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:56
- Nahlásit
jo a právě jsme se vrátili z procházky, kterou jsme vzali přes psí obchod a Enn kromě vitámínů dostala i košík...tak se odpoledne vrhnem na zvykání....ikdyž Enn vypadá v košíku jak vězením týraný pes....hrozný pohled
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:57
- Nahlásit
LucS
že pokud byl člověk naložený celý den v moři
tak to mám přesně v plánu, můj ideál dovolené
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:58
- Nahlásit
Bára a Sam...můj taky...ke štěstí mi stačí ještě pár vlnek ... ať je na lehátku prča ...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 12:14
- Nahlásit
Tak to bych nezvládla,já vydržím jen na pláži tak dva dny a pak už musím jet alespoň na výlet
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:07
- Nahlásit
v takovým vedru na výlet - tak to v mém případě jen večer... nejsem si jistá, jestli by mě někdo dostal na takovou Saharu dobrovolně...
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:09
- Nahlásit
chtěly bysme na fakultativní výlet do Jeruzaléma, je to teda poněkud drahá sranda, ale zase kolikrát se tam člověk podívá, tak proč to nevyužít, že jo?Ale hlavně moře, šíša a klíídek
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:59
- Nahlásit
Bára a Sam
týýý joooo.... tak hlavně pohoda a klííídek a ať si to užijete a líbí se vám tam...tiše závidím, páč ja letos moře neuvidím
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:02
- Nahlásit
dnes jsem v kynolog.poradně dostala kontakt na paní, která cvičí individuálně... no je to pro mě zajímavější...jen ta cena... asi budu šetřit...ať žijou polívky z pytlíku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:03
- Nahlásit
LucS
Buď v klidu, od té doby co máme smečku,k moři nejezdíme
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:05
- Nahlásit
jana33
se nedivím...pro Ennču jen to nejlepší, co si můžem dovolit...hlavně,ať je spokojená...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:13
- Nahlásit
LucS
No hlavně bych trojhlavou smečku nikomu na hlídání nenechala,rozdělit je taky nemůžu a do tepla,který nemají rádi,je brát nebudu
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:16
- Nahlásit
jana33
Jani upřímně, já se bojim i toho nechat Sama na hlídání příteli na tom táboře, aby mu tam nikam neutekl, aby mu dával dost najíst, když bude chudák týden o granulích.. asi nesmim být taková cíťa, vždyť to není batole..
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:23
- Nahlásit
jana33
se třemi je v tomto asi potíž, to je pochopitelné...to je máte v bytě? ... Bára a Sam.. jo Báro ani se ti nedivím, jakmile jsem měla "nabídku" dát Enn na týden ke známým, abychom jeli na "klidnou" dovolenou..a upřímně jsem z toho byla dost na prášky, že bych malou nechala jen tak u známých....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:26
- Nahlásit
LucS
A kde jinde než v bytě?
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:34
- Nahlásit
jana33
to maj pro sebe dětský pokojík? či vám okupujií gauč??? to pro mě - pejskaře amatéra - je nepředstavitelný...jak bych je stíhala rozmazlovat (a mazlit se s nimi) tak jak teď s jedináčkem hihi ale třebas časem budu mluvit jinak, že...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:38
- Nahlásit
LucS
No oni mají 2+kk a nechávají nás v něm bydlet
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:41
- Nahlásit
jana33
teda ti se maj...kde vydělávaj na nájem? nebo na vás rýžujou vysoké nájemné...a místo práce si doma válej šunky????
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:43
- Nahlásit
LucS
Jsou tak hodný a za to,že nás nechají bydlet,nechtějí nic jiného než zaplatit nájem,nakoupit žrádlo a dělat jim taxikáře a vozit je na procházky a výlety Prostě zlatíčka
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 14:48
- Nahlásit
jana33
tak to máte bydlení skoro zadarmo!!!!! a dokonce myslí denodenně na vaše zdraví...trvalý pohyb je celkově prospěšný....no co bychom bez nich dělali,že?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:05
- Nahlásit
LucS
Měla bych spoustu volnýho času a zdravý nervy
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:27
- Nahlásit
jana33
no právě!!! ještě bych se mohla krásně nudit!!a rozmazlovat přítele... haha Enn je nej nej adrenalinova hračka na světě... Chodí se smečka za tebou ještě mazlit, nebo si vystačí sami???? se snažím si představit jak se ke mně tulí tři telátka najednou hihi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:32
- Nahlásit
LucS
Samozřejmě,že mě zalehávají,ale bývá to někdy dost nebezpečné. Zvlášť,když se rozhodnou,že v rámci tulení si začnou navzájem okusovat hlavy,packovat se a prát a přitom mi všichni ležej na břiše a hrudníku
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:40
- Nahlásit
jana33
Jééééje to vypadá jak brutální masáž....
Enn mi při podobném mazlení se rozhodla, že mě obejme... jenže to nějak nevybrala a pacinou mi vrazila do oka... v prní moment jsem myslela, že budu novodobý Žižka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 15:45 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Běžné úrazy,to se nepočítá,stejně jako natržená achilovka, naražený nosy atd.
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 16:02
- Nahlásit
jana33
hihi na to se mám připravit já nebo Enn?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 16:08
- Nahlásit
LucS
Samozřejmě,že ty
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 16:14
- Nahlásit
jana33
no to není moc fééééééééér
Zrovna se probírám fotkama, které dám vypálit a mezi němi je mimi Enny.... fííííííííha toto letí
Enn zrovna spinká za mnou na sedačce s hlavou na polštáři...a je k sežrání (ikdyž jsem si musela přesednout...)
|
Weroniica
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 16:23
- Nahlásit
Se k vám vtěrknu, byla jsem na táboře a povedla se mi jedna fotka, která se mi moc líbí (fotek bylo víc), ale tahle je podle mě nej
|