Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 11:18
- Nahlásit

Ketrin
Tak to mě snad čeká móře v září (to za mě bude zase makat Barča )

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:05
- Nahlásit

Ketrin
Ahoj Helčo, chtěla jsem tě poprosit, jestli bys mi nenapsala tvůj mail..někde jsem ho vytratila
já mám stále mijur@atlas.cz tak buď sem a nebo na něj
děkuju opravdu moc

Jinak všechny zdravím!

LucS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:05
- Nahlásit

jana33A nemá stránky?
Zkusím pohledat...mám jen telefon...paní byla do telefonu příjemná...tak doufám, že nám pomůže
PS: včera jsem umyla okno a pověsila závěsy - ty jsem neměla od té doby, co se Enn, ještě jako mimi, s nimi "poprala" a vytrla i garnýž ze zdi a teď byla sice jen tři hoďky sama....a zavěsy visí.....kupodivu...ale palma ta to odnesla dost těžce (kdyby to viděla babička...je její a palma má asi třicet let a Enn z ní udělala rychlý konec...) Zvláštní, že ostatní palmy ji nechávaj vklidu...

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:16
- Nahlásit

Jumi
Jak se máme?
LucS
Nojo kytičky,to je něco,nejlíp vysypat zem a pak se do ní vyčůrat

LucS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:23 - Změnil/a: LucS
- Nahlásit

jana33
....nejlíp vysypat zem a pak se do ní vyčůrat[i][/i]
....jjj a udělat kytičce sestřih alá kořeny vzhůru...

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:26
- Nahlásit

Máme se dobře dík za optání...
a Bernášek taky, jen ho teď trochu zanedbávám..se zvěří má letos smůlu a dummíky jsem v poslední době ven taky nebrala protože se v těhle dusnech sotva táhnu..naštěstí si ale na jaře na wt v budějkách vyhrál speeďáka, tak alespoň taháme ten, aby nám chlapec úplně nezakrněl.

LucS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:26
- Nahlásit

jana33
o cvičitelce jsem toho moc nezjistila, jen že je členem kynolog. klubu ZKO Horní Suchá a nemá tam webovky... a pejska má australského ovčáka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:59
- Nahlásit

to je zase trapas... mám tu v práci všecky dveře dokořán jak je vedro a Cora si hraje se svou oblíbenou WC štětkou (pořízenou spec.pro ni), a teď šel domu nájemník co bydlí v patře a ona ho na schodech vítá a v hubě má tu štětku, a on se tvářil jakoby si myslel že to je normálně používaný příslušenství z WC

Jumi
Ahoj
Helenakotasova@seznam.cz
a co je to speeďák?

LucS
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 14:32
- Nahlásit

Ketrin
to je krásný.... já bych se tvářila jako že je Cora "paní uklízečka" tak co...

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 14:43
- Nahlásit

Ketrin
Speedy dummy - má to delší šňůrku a létá to dál,prý. Každopádně si to spousta lidí chválí,že to pesany baví víc než normální dummy. Až se přestěhujeme,taky si to asi pořídíme

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:23
- Nahlásit

Ketrin
jakoby si myslel že to je normálně používaný příslušenství z WC
ahooj, no přiznám se, že bych si taky nejprve nemyslela, že to je funglovka já Edě nikdy nic takovýho nekupuju

jinak dneska na procházce předcházíme dvě důchodkyně, Eda se ochomýtala kolem jejich er vé há pek (měly tam maso) a ta jedna povídá:"hele,to je ale pěkně macatej pejsek, takovej spokojenej" a druhá jí přikyvovala a dodala: "paní, to je ale ještě štěňátko, že jo? Podle toho čumáčku..." no, nestačila jsem se divit a to je hnědka (na rozdíl ode mě)podle mě ve svým hubeným období, dost s ní teď běhám...

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:35
- Nahlásit

Eda
Buď v klidu,já zas vždycky někde zaslechnu,že Ferda je ještě štěňátko a to Samovo

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:46
- Nahlásit

jana33
Eda
Na mě nemáte - já mam přerostlýho kokra

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 15:47
- Nahlásit

Dines
To se nepočítá,já mám zase rotvíka

Mar3
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 18:26
- Nahlásit

jana33
Dines
Eda

heeeh, ze se vam do toho vmesuju ja mam boxera a NO dybyste nevedeli

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 18:31 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Mar3
To ste asi potkali liliputa,ne?

Jinak kelpinka je fakt nynaná a krásně bleškatě skáče (koukala jsem na videjka na stránkách)

Mar3
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 18:42
- Nahlásit

Dines
ale jeden pan nahodou septal svoji polovicce ve fronte u stanku (stali za nama) - ze teda tagle malyho boxera teda vidi prvne

kelpinka je fakt nynaná a krásně bleškatě skáče
dekujeeeeeeem

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:05
- Nahlásit

Ketrin
a co je to speeďák?
jo jo správně řečeno je to speedy dummy je to malé asi jako ty štěněčí dummyše a na takovém poměrně dlouhém laclovém popruhu, takže se to dobře hází a dobře létá stejně jako ty míčky na šňůře, jak už tu psala Jana..jen ten důvod proč to psy baví není to že to dál lítá ale že se to používá úplně na něco jiného než klasické dummy, speeďák je odměna a slouží k urychlování psů...nečekáš u něj žádný předsedání atd. prostě jakobys mu hodila ten míček
ale my ho jako normální aport používáme..je to prostě jak na blbnutí, tak na práci..pro mě je totiž děsná výhoda, že je malej, lehkej a za tu šňůru se výborně nosí....což je pro mě v těhle vedrech fakt k nezaplacení, že ho jen tak vezmu do ruky a moc mě to neotravuje, musím říct, že je to k nevíře ale v tom dusnu fakt sotva funim a jsem kolikrýt ráda, že jsem ráda...mám totiž šílenej teda spíš žádnej tlak a už jsem se stihla i složit k zemi tak nevím nevím co budu dělat v listopadu!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:28
- Nahlásit

Eda
bych si taky nejprve nemyslela, že to je funglovka
no jo asi to vypadá divně ale ona je tím posedlá, právě že ji pořád kradla z WC, což jaksi nešlo, tak jsem jí koupila její vlastní, strašně ji baví a pořád ji v kanclu nosí a válí se s ní po pelechu...

štěněčí dummyše
speedy dummy
jo tak to vím, to je bezva a měli jsme to taky, celou zimu jsem to Borgovi házela na procházkách,(abych byla zajímavější než srnky) měl to radši než tenisák, ale jednou mu to Corálie sebrala a ztratila, ale chci ho zase koupit, jak říkáte je to fajn na vyběhání psa a vejde se to do kapsy.

Jumi
nevím jestli jsi psala, ale nic nedošlo.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:00
- Nahlásit

Ketrin
Takže jen tak na blbnutí? Nebo i na cvičení? Já se zas bojím,že jak je to malý,psiska s tim začnou kravit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:53
- Nahlásit

Nooo my to měli spíš, jak bych to řekla, na blbnutí ale prostě to normálně nosil, žádný kravení, akorát jsem mu to prostě házela bez povelů a nemusel sedět a čekat až ho pustím, moh na mě klidně i skákat - házej,házej!!! a tak.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 09:56
- Nahlásit

Ketrin
Aha,tak popřemýšlím
Jinak Rozárka furt děsně pajdá,má ten polštářek pěkně sedřenej,tak máme po procházkách a koupání.
Ale nej novina je - v neděli přebíráme baráček!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:01
- Nahlásit

jana33
Teeeda!!
a budete se stěhovat hned nebo nejdřív proběhnou nějaký úpravy?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:07
- Nahlásit

S polštářky je to vždycky na dlouho, zkusili jste aloe?
Borgo si taky v Alpách rozřízl nohu - asi o kámen - ale naštěstí ne polštářek a vůbec mu to v chození nevadilo ani nebránilo.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:09
- Nahlásit

Ketrin
Čekají nás úpravy a nějak si jich vymýšlíme čím dál víc.Ale zas to chceme prostě udělat než se tam postěhujeme,zvlášť ty,kdy se bude kutat v baráku Ale nejdřív musíme sehnat někoho,kdo je udělá,páč místní zedník Jožan by prej mohl příští rok. Tak se tam pojede podívat nějakej vzdálenej Karlův příbuznej a uvidíme,co nám řekne.
Hlavně Karel se tam chystá někdy v týdny,aby tam dodělal lot,páč bez něj bychom tam ferdu pustit nemohli a příští víkend se tam chystáme smečku převézt a baráček jim představit

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:11
- Nahlásit

Ketrin
Polštářek mažeme střídavě aloe a kalciovkou,blbý je,že to není řízlý,ale celá ta ploška sedřená a ještě tak blbě u prstů,že když jde a ty prstíky se jí stahují k sobě,tak jí to bolí. Už jsme včera večer objednali botičky od Manmatu,chtěla jsem je stejně objednat na tábor,protože Sam si tam loni hodně rozřízl tlapu v rákosí,pak si tam ještě zabodl něco v lese a poslední dva dny taky hodně kulhal a na tlapku moc nenašlapoval

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:13
- Nahlásit

jana33
Máte vyzkoušený manmaťácký?

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:16
- Nahlásit

Dines
Nemáme. Já se ptala a někdo si je chválí,někdo naopak nespokojenej. My vyzkoušeli už asi čtvery, a i ty,co někdo doporučoval,letěli do koše,protože furt padali. Takže to beru jako další pokus

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:19
- Nahlásit

jana33
Zkoušeli ste POLAR? Řekla bych že je to samý, a nám držela......
Mám ještě i nějaké doam (asi 3 )

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 10:24
- Nahlásit

Polar ještě ne,je další na řadě

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání