| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:32
- Nahlásit
a chudáci psíci budou zas o kostech a masu místo krmivo Aport. ňam ňam
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:38
- Nahlásit
Co jsem koukala,tak ten canisterapeutický kurz stojí 12,5tis.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:46
- Nahlásit
choco
já před 6 lety platila 10 600,-
ovšem obyč.smrtelníkovi by se to prodražilo ještě o ubytování v Praze a vyčerpanou dovolenou...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:56
- Nahlásit
Dovolenou? To nebylo jako to mají holky o víkendech? Já o tom přemýšlím na příští rok...
Jinak tady videjko ze Zopek z druhé části (tu první nás natočit nestihli,což je velkáááá škoda )
http://www.youtube.com/watch?v=lQtTHh2tgXU
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 11:58
- Nahlásit
choco
Bylo to vždycky od pátku asi od 9, do neděle cca do 17 h
plus ještě na praxi se chodilo různě v týdnu, ale to jsem si domluvila že můžu chodit tady a většina mimopražských to tak dělala. Jedna holka jezdila až z Jablunkova - u Třince
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:04
- Nahlásit
choco
videjko ze Zopek
Hezký!! Andy tě pořád pěkně sleduje a jak se tam Eli opozdila, to čůrala??
To by snad Borgo taky udělal... akorát by asi byl zmatenej že držím vodítko v ruce a nemám ho přes sebe... a tak
Můžou se tam dávat nějaký povely?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:05
- Nahlásit
choco
Přesně jak píše Ketrin,jsou to bloky od pátku do neděle a praxe je ve všední dny. Takže na dovolenou náročný.
Jo a teď jsem našim chudáčkům týraným psíčkům udělala na baronovi objednávku za 2,5 tisíce. Jsem prostě šikovná
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:10
- Nahlásit
Ketrin
Páni takovou dálku? To jí teda muselo vyjít o pěkných pár kaček dráž.
JJ, ťapal fakt k nevíře moc hezky. To víš,že to by to Borgouš zvládl taky JJ, můžeš dávat povely plus posunky. Taky sem si to s tím vodítkem musela nacvičit, a taky že se pak buď dává při chůzi u nohy bez vodítka do kapsy nebo teda jako lovecký,ale aby vedlo z levýho ramene na pravý bok. A taky teda co jsem se bála jsou strany a taky jak je vidět,tak jsečm spletla vlevo vbok a šla jsem jakoby velel vlevo zatočit...ale tak za to nám naštěstí bodík nestrhl,páč jsem to popletla já a ne pes. JJ a to jak se tam opozdila,tak to se dáma rozhodla vyčůrat .... oaps
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:14
- Nahlásit
jana33
No chuďátka,copak jsi jim objednala chnusnýho ? )))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:20
- Nahlásit
choco
a co tam ještě je?
(nebo tě nebudu otravovat a najdu si někde zkuš.řád
a ty povely, je to jako u lov.zk. že jeden povel a dost? (nebo víc povelů a body dolů) nebo na něj můžeš mluvit furt?
z levýho ramene na pravý bok
???
a pes jde teda kde?
Takže rozhodčí říká třeba - teď vlevo v bok, vpravo v bok... nebo to je nějaká předem daná sestava?
To víš tohle je pro mě španělská vesnice ale už jsem si kolikrát říkala, že bysme tyhle základy mohli taky zkusit. Stejně Borgo nejvíc ze všeho potřebuje drtit poslušnost (kterou jsem 100% nedotáhla a pořád se mi to vrací
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:26
- Nahlásit
Ketrin
http://www.cz-pes.cz/zkusebni-rad-zop-zup.php
Tady to najdeš (ZOP)
Jj,jeden povel a dost, pak se strhávají body, mluvit se na něj nesmí mimo ten daná povel. Pes jde u levé nohy ,ale to vodítko prostě chtějí mít na druhý straně...asi aby to psovi nepřekáželo nebo nevím...já ho radši strkala do kapsy
Předem nacvičená sestava je pak u jiných zkoušek BH.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:26
- Nahlásit
choco
už to čtu - přenesení psa psovodem a cizí osobou - jak si jako představujou, že těch 36 kg unesu?? jak si to provedla??
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:29
- Nahlásit
Ketrin
Dobrý tip taky pro nás byl, že u té poslušnosti hcodíme rychleji a s tou levou rukou má zafixovaný pamlsek a a tak ji nosím u téhle psolušnosti pořád jakoby výš a pokrčenou, tak to snad i líp chápe,že teď se jde dělat něco jinýho než lovečák
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:30
- Nahlásit
Ketrin
hehe, no byli tam silné děvy,co ty svý psy tahali,ale teda já se o to nepokoušela....je tam možnost,že psa rovnou bereš s pomocníkem a jdeš místo pět a pět metrů každý sám , 10 m společně. .
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:34
- Nahlásit
s tou levou rukou má zafixovaný pamlsek a a tak ji nosím u téhle psolušnosti pořád jakoby výš a pokrčenou
to jsem si hned všimla že to tak děláš, já to totiž tak začala asi před 14 dny učit Corálii, protože pěkně chodit u nohy ji za tak krátkou dobu nenaučím, tak jsem ji to začla učit takhle jako cvik, jen aby to vydržela těch 50 kroků tam a zpět na OVVR ale celkem jí to jde a dělá rychlý pokroky, teda pokud není v dohledu (dočuchu) nějaká jelení noha
a vůbec co s ní teď dělám ten hravý aport se speeďákem tak mě pořád dost sleduje - jestli náhodou něco neházím
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:08
- Nahlásit
jana33
jé, co jsi objednala?? Já ci taky něco objednat...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:22 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Já jsem objednala přírodní antiparazitní kapky (chceme něco dávat i mimo sezonu klíšťat,protože koček nám chodí přes zahradu hafo,tak aby nechytli nějakou blešku), pak přípravek na detoxikaci jater a ledviny pro Samouška,léčivý sprej na odřeniny,rány atd., sušený špízy z plic a jatýrek, paštičky vaničky,abychom mohli vystavět Ferdulkovi dort a jako dárek nezničitelný míč. Jsem zvědavý,jak mu dlouho vydrží,spratečkovi našemu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:39
- Nahlásit
spratečkovi nezničitelný míč
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:41
- Nahlásit
jana33
žjůva...ty se teda maj.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:42
- Nahlásit
Ketrin
nevim,čemu se směješ. Je u něja napsaný,že je relaxační,měl by si na něm vybít všechny svoje zuřivé úchylky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:49
- Nahlásit
nevim,čemu se směješ
Neznám nezničitelnou hračku ani pro LR, natož pro spratečka
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:51
- Nahlásit
Ketrin
Náhodou my máme doma černý asi kilový Kong určený pro pitbuly a i když má pár zářezů a škrábanců,drží
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:55
- Nahlásit
Ketrin
jana33
Teda vy máte ale krvelačné šelmy, to Andy má lavor plný plyšáčků,který mají tak akortá voslizlý kožíšek, jak je rád dudá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:57 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
Tak plyšáci u nás nemají žádnou šanci,to je otázka minut. Ale je fakt,že pak psiska milujou ty kousky plyše,co z nich zbydou a všude je tahaj jak svátost,i když ty největší jsou tak centimetr čtvereční
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:59
- Nahlásit
choco
Andy je jedináček, to je jiná
My máme na zahradě plno vykuchaných plyšáků. Vždycky když nějakýho přinesu, tak Bresta si ho pár dní opečovává, nosí, leží s ním a nikomu ho nepučí. Pak ochabne v pozornosti a potomstvo se s ním začne honit a přetahovat, no a to ona už se pak taky přidá, vytahají náplň a zbydou placaté mrtvolky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 14:02
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je přesný. Akorát Brestinu funkci krkouna vykonává Samoušek a většinou tak hodinku dvě
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 18:53 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Eda jedináček si svoje plyšáky taky dost hýčká žádná rychlá smrt v podobě vyrvání vnitřností... no, je fakt, že je trošku zatížená na očička, nosy a (jsou-li) pupíky
choco
krásné video pěkně si to načasovala s vyčůráním
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:47
- Nahlásit
To zas bylo ráno. Že já se na to nevykašlu. Rozárku jsem musela přemlouvat,aby vůbec vstala ( když jsem vstávala já,tak mě zalehla s výrazem,ještě chvliku v pelíšku,nevstávej paničko,ještě si zdřímneme) a venku se táhla jak smrad, Ferda vstal normálně,ale jak zjistil,že venku leje,vzal zpátečku a snažil se zabořit drápy do asfaltu. Tak nevím,proč je vůbec venčím,asi nějaká moje úchylka či co
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:54
- Nahlásit
jana33
Copak, Rozárka nerada labradoří počásko? to já jdu ráno v 5 venčit a oni všichni už dupou a funí s výrazem no to to trvá, jaktože deš tak pozdě teď už dávno venčím za tmy, mám takovou tu velikou baterku co by měla šajnit do dálky, jenže je nějaká rozbitá, nedojdeme ani k lesu a ona skomírá a skomírá až zhasne tak pak jen podle dupotu, praskání klacků a větviček, chrochtání a zvuků potyček Borgo x Cora odhaduju, kde kdo je a jestli se vracíme domů v plném počtu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:59
- Nahlásit
Ketrin
Rozárka má ráda labradoří počásko,ale je to dámička a ráno v šest je podle ní ještě vhodné zůstat v posteli Ještěže máme Samouše,ten je šťastný,že se někam jde vždycky
|