Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
LucS
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 20:42
- Nahlásit

tak tady je pár slibovaných snímků...Enn je super houbař a velký výletník

LucS
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 20:52
- Nahlásit

LucS
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 20:54
- Nahlásit

Enn v olomoucké zoo s kozenkami ji to bavilo

LucS
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2008 20:57
- Nahlásit

PO VŠECH VÝLETECH SPINKÁ JAKO MIMINKO AŤ JE TO KDEKOLI A JAKOLIV...TY SEDAČKY VZADU V AUTĚ VYPADAJÍ UŽ ŠÍLENĚ.... JE TO ENNČINO "ÚZEMÍ"

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:21 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Zuzana T
Já to v žádném případě nemyslím zle a Evči si vážím. Ale prostě na takovéhle specifické problémy typu problémy s pouštěním nebo třeba i načínání bych prostě volila Radku,podle mě umí být víc rázná a spíš poradí. Ale to je jen můj názor. Tak jsem snad toho tak moc nenapsala?
A dost nechápu,co s tím má společné,že nemám odvedené psy na zkouškách nebo že mám teorii ze cvičáku. Já přece nezpochybňuju ničí kvality a s holkama ze cvičáku bych se nikdy neodvážila srovnávat.Mrzí mě,jestli to tak vyznělo.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:03
- Nahlásit

choco

tak ještě jednou a veřejně ti gratuluju... ještě si tu nenapsala ty OVVR... Tak to koukej napravit... Zdravím všechny...

jana33
čus, jak se těšíš na kurzík??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:11 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Hanka asi nemá čas, tak si to přečtěte u nás
choco Máš u mě skládací modrou misku, teda aspoň myslím že je Tvoje - chlapi říkali že byla tam, kde seděla vítězka A ještě se našel stříbrný řetízek-náramek s nějakým přívěskem.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

Montik
Těším,hlavně na přednášku o výživě
Ketrin
Gratuluju k proběhnutí a úspěšnému zvládnutní veverek a samozřejmě i Corynce
No a Andy je pašák,to se snad ani nic jiného čekat nedalo

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:30
- Nahlásit

A Eli dopadla jak?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:34
- Nahlásit

jana33
Ahoj, máš tam odpověď na email.
Eli vypadla
Andy je pašák,to se snad ani nic jiného čekat nedalo dělal pěkně, samozřejmě bylo na první pohled vidět že už je výcvikově někde jinde

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 10:34
- Nahlásit

Ketrin
Na tom aportu? Tak to je pech

choco
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:04
- Nahlásit

jana33
Radku B. znám ale jen z tábora z minulýho roku...tak nevím,jestli bych ji mohla s tímhle otravovat. Nicméně včera mi pan vrchní rozhodčí teda nejdřív řekl,že se to určitě dá napravit,ale že na to nemám pořádnou konstituci )) (takže asi aby miláčik dostal pořádně za uši) a dvak,že se mám vrátit o krok zpět....takže začne znovu "nuceně" ( no nuceně to pro něj fakt není,rptoože to otvírá držku hned jen po povelu a ještě nadšeně) dávat to z ruky, brát ze změ, chodit pro to na vodítku a atdatd a púořídit fakt těžký aporty a když ta situace nastane,tak mu prostě dát nekomrpomisně najevo ,že takhle teda ne a zdupat ho na tři doby, ale hlavně se teda vrátit zpátky. Takže te´d mu nechám chvíli padla a pak začneme znovu.

Jinak si Eli prostě z Martina neskutečně dělala prdleky na aportu a samozřejmě nepřinesla, možná měl zasáhnout hned razantněji,když viděl,že začíná legrace,ale to už je teď jedno. Doma to prý zase přinelsa ukázkově a to i činku,kterou neměla ráda.
Corálek je šikofná holčička a moc se nám líbila a Andymu prý dvojnásob ))) Stačilo,aby se na něj Cora podívala a mohl se potento
A jinak když srovnám veverky v jeho půl roce u Kchls a tyhle,tak to je nebe a dudy. Fakt přísný, ale je to fakt lepší, protože kdyby to takhle hodnotili všichni, pak by se nemohlo říkat,že veverky jsou sranda a jak píše Helča víc by si jich pak vážili. A rozhodčí skvěle každému popsali, jak tu disciplínu kdo provedl a co tam bylo špatně.

Jo, Helčo jasně,že to podškrábni za nás A mistička je opravdu moje, jsem ji tak šikovně zasunula pod tu lavici, že jsem si už na ni pak nevzpomněla

choco
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:06
- Nahlásit

Montik
Jo, děkuju Byla by ostudfa,kdybychom vypadli, mě spíš ale tu radost z těch výhet fakt kazí to jeho kravení s tou zvěří, takže se teď s tím s ním budu pěkně prát a snad to spravíme.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:10 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

choco mistička
tak jak ti ji předám? - nepudete se podívat do Letňan 15.11.?
kdyby ne, tak ji tam dám někomu s kým se uvidíš, třá Evě? - ta tam určitě bude. Co?

A jak se panu Andymu I. Vítěznému spinkalo na výherním obrpelechu? Hlavně mu dej pár dní padla, chudákovi

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:03
- Nahlásit

choco
Radka B. by ti určitě poradila, je fajn a myslím,že napravila už lecjaký potrhdílo
Pan rozhodčí má určitě pravdu,ale já bych se na tohle zaměřila mezi psiskama (jestli teda nepouští jen mezi nima a sám to nedělá). Protože jestli ten problém jsou psy,sama s tím nic nenaděláš,bude cvičit super truper,ale pak mezi ostatními se to vrátí nanovo.
Tak s Elčou je to škoda,ale svět se nezboří

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 17:54
- Nahlásit

jana33
na mě to tak působilo,je mi líto.

choco
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 20:43
- Nahlásit

Ketrin
na výstavu se chystám na kukandu a taky jako morální podpora bratrova zrzavého mlaďocha, který bude mít premiéru, takže si mističku vyzvednu tam. A ty vystavuješ Corálka a Borga? nebo se jedeš jenom koukat? A Andymu se spalo a spí na pelíšku moc dobře, akorát jsem mu ho povlíkla,abych ho nemusela prát pak celý,ale jen ten povlak A padla mu teď dám, než mi dorazí těžší aportíky a zvěř,kterou jsem si konečně objednala za rozumnou cenu odněkud z Brna,tak snad dorazí v pořádku. A pak ho čeká mučeníčko....nebo spíš mě ? ..... takže zimní odpočinek mít nebude,dokud to nošení a předávání zvěře nebude vypadat jako před tím .

jana33
Tak já jí zkusím napsat...za to nic nedám...a mezi psiskama se to budu snažit zkoušet taky,když budeme mít možnost třeba na hafbu nebo jestli začne výcvik v kolodějích /ale tam to bude zase asi bez zvěře)

Jj,s Elčou je to škoda, je to potfůrka, i na tom nácviku to alespoň MArtinovi flusla před nohy. Vybrala si na kravení hold nevhodnou chvíli.

choco
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 21:37
- Nahlásit

OPI
Já mám na den o něco víc, ale těch zrhuba 700 g masa (píšu masa,ale kolikrát jsou to ty masové kosti, držky a tak) mám rozdělených na asi tak 200-300 g ráno a 400-500 g večer, a ráno i večer tam šoupnu kolem těch 100g zeleniny, někdy do těch 100g i přílohu. Ale ty budeš dávat tipuju do těch 500g na den, takže bych mu dávala tak 100-200g na snídani a 400-300g na véču a kolem 100-200g těch příloh se zeleninou (ty přílohy nutný nejsou). A ještě až začneš dávat třeba ta křídla kuřecí, krky,skelety , hřbety apod. tak s tím začni po malých dávkách. Já Andymu dávám tak 200-300g (většinou k snídani) ob den-až dva.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:39
- Nahlásit

Zuzana T
Tak snad jsem ti to vysvětlila,tak o co jde? Nějak teď nechápu já tebe. Vlastně chápu,mám vořechy a žádný zkoušky,tak co si dovoluju
choco
Hele já myslím,že když teď začali jezdit holky s pokročilejma do honitby,tak by mohla být i zvěř během roku,ne? Nebo alespon teď v době honů. A jestli máš vlastní,tak není nic jednoduššího než si jí tam brát a s holkama se dohodnout

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:56
- Nahlásit

choco
zvěř,kterou jsem si konečně objednala za rozumnou cenu odněkud z Brna odkud a za kolik, prozraď? - taky jsem zvědavá, v jakým stavu Ti to přijde.
Takže se uvidíme v Letňanech, mističku přivezu. vystavuju oba, to zas bude cirkus s ohrádkou a všema těma krámama, abych si najala stěhováka no ale zahraniční rozhodčí je vždycky zajímavý a Studeník je taky dobrej. Pokud neudělají změnu a nedají tam nějakýho "osvědčenýho" allrounda!
Povlečení na pelech-to jsem předpokládala, tyhle obry ani nenacpeš do pračky. Já už tyhle pelechy nemám, mám takové tenčí, ptž je musím prát fakt často - u nás v Bahňákově, zrovna to začíná to šílený počasí. Jinak kdyby se vám chtělo přijet někdy v zimě o víkendu na cvíčo, se můžeme domluvit. Sice plánujeme v zimě dělat "jen" poslušnost, ale samozřejmě s různým aportováním. Tím myslím že se nebudou dělat vlečky a takový věci. Zvěř teď taky nějakou mám, tak případně můžu vytáhnout. Možná jste se i domlouvali s Kubou?
jo a koukala jsem včera na vaše stránky - moc pěkný! - a na fotky z výcviku Eli s figurantem, tak už je mi jasný důvod jejího neúspěchu - ona čekala že Martin nebo rozhodčí tam začnou s tím dummykem šaškovat asi tak jako ten figurant, ne? tohle prostě nebylo dost akční ne ale vážně, sice už mě dávno opustil ten fundamentalismus jakože obranu s LR nikdy a fujfuj, ale je fakt že pokud to chceš skloubit dohromady s tím co děláme my, tak ten aport musí být pořádně propracovaný, musí být pořádek v povelech atd., jinak v tom ten pes má jak je vidět guláš a hravě to v žádnym případě nestačí.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:05
- Nahlásit

Tak se na výstavě sejdeme,my se taky určitě přijdeme podívat.
Ad pelechy - my asi budeme do baráčku kupovat vetbedy,je to dobrá izolace,prací atd. Jsem zvědavá,jak budeme psiska koupat,okolo je všude jílovitá půda a jak zaprší,tak se psů lepí na drápy a tlapy,že za chvíli vypadaj,že mají botičky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:33
- Nahlásit

jana33
všude jílovitá půda
přesně jako u nás, vítej v klubu tohle počasí, to je lahůdka

choco
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:13
- Nahlásit

jana33
Myslíš,že to ježdění do honitby ještě platí? To by bylo fajn, to bych tam mohla před těma psama s vlastní zvěří zkoušet Andyho...a vůbec by to bylo dobrý,páč to mám nejblíž

A jinak si vážím tvých rad i když máš ty Vořechy ))))

Ketrin
Ty jo,tys na to kápla s těma obranama, to je fakt, koukala a poponášela to s pohledem jako tak co bude,jde se někdo tahat? Ty máš fakt čuch. A ještě se teď MArtin přiznal,že jí neřekl aport,ale přines, takže ji fakt akortá motal hlavu a ještě pořádně pak nezřval....takže to je pak jedno s druhým a máme vysvětlení na světě...ale oni lovečinu stejně dělat nebudou,takže jim jakýs takýs aport na tu jejich sportovku asi stačí.

Jinak s Kubou jsem se nedomlouvala....nechtěla jsem se vnucovat a tak (ale pár rad jsem dostala a hnedle je vyzkouším ....ale ráda bych někdy za vámi přijela, i kdyby to mělo být až na jaře,kdy se zase začne pořádně.

NA tiu zvěř jsem narazila náhodou , myslím,že na stránkách labradorweb.net. Vím,že už v létě tam prodávali bažanta,ale za 300, teď je tam kachna za 150, bažant za 190 a slepice od bažanta za 130, a ještě akce 3plus 1 zdarma )) No nekupto Jsem ráda,že budu mít aspoň něco, tak snad to dorazí v pořádku. Jinak mám slíbený holuby a zakrslý králíky ))))))

A počasí je fakt hroznýýýýý

choco
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:15
- Nahlásit

Ketrin
A děkuju za pochvalu stránek, i když mám tam resty,porotže než se k tomu dokopu tam něco napsat, navíc mě to v tom blogu už ani nebaví....tajk doufám,že se brzy páník rozhodně udělat stránky pořádný....

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:21
- Nahlásit

choco
No předpokládám,že ano,protože nic o tom,že by pokročilý cvičili zase na cvičáku,holky nepíšou a tu honitbu domlouvali dost dlouho a těžko,tak si to teď budou chtít určo užít,když jim to konečně klaplo
Tak pak napiš,v jakém stavu to přišlo, králíka snad někde ve vesnici seženu,ale o kačenky bych taky stála

Ad Eli,určitě má Helča pravdu,že je to v tom. Asi chtěla akci a přetahovat se. Ale aport budou potřeba vypilovat i u sportovky,ne? A činka jako činka. Tak si někdy můžou veverky zopáknout,když budou mít náladu

choco
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:28
- Nahlásit

jana33
Jéé tak to jsi mě potěšila.....že bych se ještě dohlásila teď na neděli....? Jj,dám vědět s tou zvěří.

A s Eli má Helča určitě pravdu. A vypilovat..to víš,že by to měli vypilovat,ale teď jim to na ty nižší stačí s tou jejich motivační činikou,tak jak to nosí, on udělal páník i blbost v tom,že tam hodil místo činky dummíka....dummík pro ni totiž už uirčo představuje peška....

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 11:34
- Nahlásit

A vypilovat..to víš,že by to měli vypilovat,ale teď jim to na ty nižší stačí s tou jejich motivační činikou,tak jak to nosí, on udělal páník i blbost v tom,že tam hodil místo činky dummíka....dummík pro ni totiž už uirčo představuje peška....
No tak teď jsi na to kápla asi ty. Já myslela,že dělali aport s činkou,co s ní cvičí aporty na cvičáku. Nojo,tak to je jasný.

Hele radši napiš Jindře,ale já myslím,že by to tak mohlo být Ale jistě to samozřejmě nevím,my už na cvičák nechodíme

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:23
- Nahlásit

choco
jana33
Asi to je jedno s druhým - od každýho něco. Dummy x činka, binec v povelech a to, že Martin už na disciplínu nastupoval s postojem vona to stejně nepřinese.
Na nácviku to sice flusla ale přinesla celkem pěkně, ale už si nepamatuju jestli měli činku nebo co.
A já mu tu naši nabízela - nechtěl! Se všichni tý naší štěňátkovský 1,5 kg činky bojí nebo co
3plus 1 zdarma wow, tak to se vyplatí!!!

Montik
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:32 - Změnil/a: Montik
- Nahlásit

jana33
ahoj Jani, prosím, omluv mě zítra na kurzu, nakonec nedorazim ASI ani odpo (už nevím, co je na programu,ale výživa je až v sobotu, že??) Sere mi to, to jako jooo, ale myslím, že to stíhat nebudu.... Ještě bych ti písla SMS....Ale nevím, nevím.....

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:46
- Nahlásit

Montik
Nekecej,ty mě teda točíš To se tam jako budu hádat sama? Fňuk,fňuk..... Ale radši zavolej tý ženský,ať to ví

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání