Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:30
- Nahlásit

choco
no, minulý pátek u nás byli Kubovi, a že prý je Borgo tlustej (míněno pochvalně), tak jsem se s ním hned v pondělí stavila na veterině zvážit a ono fakt a takhle už to stačí, je pěknej akorát, má vyrýsovaný svaly a víc už nepotřebuje
Borgo tam má i novjěší fotky, ale Cora moc ne, ta nepostojí... a taky mě teď nějak zlobí foťák

Všem
Nejezdíte někdo lyžovat do Alp? - je pravda, že tam je to značení sjezdovek o stupeň těžší? - jako že co je u nás červená by tam byla ještě modrá atd... ?? abych věděla na co si můžu troufnout...

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:51
- Nahlásit

Ketrin
ahoj, já jezdím, ale nějakýho jinýho zančení jsem si nevšimla. Modrý bývají spíš takový pro dětičky, opravdu mírné, příjemné kopečky nebo takový mírný sjezdy, červený mi přijdou akorát, někdy je to prodčí někdy míň, to je různý, ale nic drastickýho a na černý si netroufám Většinou bývají buď boulatý nebo ledovatý...

choco
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:51
- Nahlásit

Ketrin
Jj, to určitě. nevím, jak byla aktuální ta fotka jak seděl na té hlavní stránce,ale tam teda jsem jen slintala,jak ty svaly na něm jen hrály a byly oprvadu jak narýsovaný

Do Alp jezdí mončičák, co sem občas nahlídne jako bílý záškodník Písnu jí...

choco
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:53
- Nahlásit

No já o vlku a Montík tady

Montik
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:54
- Nahlásit

choco
to víš....já jsem špión se fším všudy..

choco
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:55
- Nahlásit

Montik

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:04
- Nahlásit

choco
Oni jsou prostě šetrný a chtěli by žít ekologicky a vše recyklovat
Samouš má taky 37,tak jsou tady skoro všechny na stejný váze. Ale nezapomínejte,že správný mohutný labrador musí mít přes 40

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:06
- Nahlásit

Montik
dík, tak uvidíme, tu pro dětičky snad sjedu
choco
ta jak seděl na tom šutru byla z března t.r., jenže právě dělaná pořádným foťákem. A Štěpán je pryč, tak slušný fotky nejsou a nebudou
no to on Andy má ty svaly taky, jenže na černochovi nejsou tak vidět

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 14:07
- Nahlásit

jana33
správný mohutný labrador musí mít přes 40
a nejlépe už v roce

Mario
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:14 - Změnil/a: Mario
- Nahlásit

Zdravím lidičky,
snažíme se jí věnovat na plno.Doma být nemůže.Máme doma micinku a ta naše je tak energická,že by nám z toho udělala opravdu kůlničku.A vzheldem k tomu,že si zakládám na starožitném nábytku,to opravdu nejde.Zabezpečil sem plot,ale buďto to pletivo překouše,nebo vymotá.Samo to nepřijde,to je jasné,ale už nevíme co s ní dělat.Když deme ráno do práce,to ji stěží utaháme.Např.včera.Po 5km procházce jsme přišli na zahradu.Najedla se,napila.Já šel domu a chvilku sem stál na balkoně,aby mne neviděla.Najednou hop a byla mimo zahradu.
Bez problému na zavolání přiběhla,dostala vyhubováno a dnes to samé.Pes nás stál dva tisíce.To ostatní kolem už 30 tisíc.A to nepočítám ten plot z prken co budu muset udělat.Takže vydělávám na pejska.Asi tak 15 tisíc - velká zahrada.To micina mě vyjde na 4 měsíčně.To je rozdíl.Ale na druhou stranu je to krásný mít šikovnýho psa,jen nesmí být moc šikovnej.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 15:59
- Nahlásit

Bez problému na zavolání přiběhla,dostala vyhubováno
Koleduješ si o to,aby pes na přivolání přesal chodit.Pokud psa přivoláváš,NIKDY mu nesmíš vyhubovat,ani kdyby udělal kdoví co. Trest si nespojí s tím,že utekl,ale s návratem k tobě.
K té únavě- psa nemáš šanci unavit fyzicky (za krátkou dobu),ale psychicky - nechoďte jen na procházku,ale cvičte, aportujte,nech pesana něco hledat atd. Ale nemyslím si,že by to ve Vašem případě pomohlo. Většina psů,která se naučí chodit za zábavou,to prostě bude dělat,když zůstane sama anudí se. Takže Vám zbývají opravdu jen dvě možnosti. Buď psa nechávat doma nebo v kotci,když jste pryč anebo opravdu postavit takový plot,který nepřeskočí,nepřeleze. A dokud nebude postavený,tak opět psa zavírat. K tomu,aby neutíkal,když jste doma,ale ne na zahradě můžete vyzkoušet nácvik,který je ale hodně náročný na čas - prostě na psa neustále číhat a jakmile má snahu utéct,překvapit ho - zařvat,něco po něm hodit atd atd,prostě metoda šoku. Ale tohle bude fungovat jen tehdy,když se pesovi nepodaří nikdy utéct- tj. vždy ho třeba pustit na hodinu a tu hodinu "číhat" a zasahovat. Pak psa zase zavřít.

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2008 20:32 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ahoj všem!!!
Právě jsem dopekla perníčky a letos jsem vymyslela labradoří motivy tak až bude nazdobeno, zveřejním fotky
jinak já mám taky nejhodnějšího psa po vylítání v lese. zrovna teď leží zmordovaná po lítačce s labradorkama. 2 hodiny řádily a lesníkům ukradly i pěkně rezavý vidle (co měli u seníku) a že budeme "aportovat". naštěstí se na ně žádná nestačila napíchnout
a ve finále Eda nepozorovaně, ale VELMI hbitě snědla z plechu nepečené RUMOVÉ kuličky u paničky labradorek, když jsme je vracely k nim domu...
Ketrin
PS: hnědka váží 29

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 08:13
- Nahlásit

Eda
zmordovaná po lítačce s labradorkama. venčilas trikolóru?
hnědka váží 29
To máš fuk, hlavně že je zdravá a akorát... Kostma nechrastí, ne? Cora má možná ještě míň, já ani nevím. Zítra jde na očkování tak ji zvážím. Na přibírání má móře času, je po tatíkovi pozdňák

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 15:32
- Nahlásit

Ketrin
Ahojky, já bych spíš řekla, že značení v Alpách je mírnější a hlavně jsou tam ty sjezdovky upravený... Na černou bych tam nelezla, ale červená je v pohodě, možná jsou tam nějaký komplikovanější úseky, ale ty se dají pomalu sjet.

Kam se chystáte?

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 17:16
- Nahlásit

Ketrin
venčilas trikolóru? jo jo
jinak ad značení v Alpách... myslím, že jsi psala o Rakousku, tam se mi to zdá stejný jako u nás tzn., že černý boulovatý a sem tam plotna, někomu se to líbí a někomu ne

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 19:39
- Nahlásit

Jandula
Eda
Na ledovec Schnalstal-Val Senales - již.Tyrolsko, známe to tam z léta. Ale jen na 3-4 dny. Na černou nepolezu ani omylem

Holky,
mám pro vás tip na knížku http://www.susa.cz/kniha/Limericky-po-cesku.html
vhodné i jako drobný dárek, pobavila jsem se a připadá mi to jako bezva zábava zvl.těď když jsem koncem roku zavalená prací a pořád čučím do čísel, tak to musím nějak vyvážit (a křížovky mě nebaví)
takže např.

Též jsi z vánoc běsná vždycky?
Už máš z toho všeho ti(c)ky?
-namísto leštění,
pečení, třeštění
dej svářo a vymýšlej limericky.

nebo

Coralia Calenzana
zlobí večer, zlobí zrána,
ráda bližní okusuje,
pranic se nežinýruje,
nikdy není udolána.

a agitka o BARFu

Psíci šlechtění i prostí
oblibují hryzat kosti.
Masíčko, ředkvičky, bylinky, droždí...
s tím vším se granulář moc nerad hmoždí!
Pak je pes nemocen, páník se zlostí.

Oštěkávám, že se přidáte!

Mario
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 21:38
- Nahlásit

Tak Vás opět zdravím,
žádné zlepšení se nekonalo.Zítra jdeme na kastraci,tak nám držte palečky aby to proběhlo v pohodě.Rozhodli jsme se pro to,protože bych nedokázal dát malinkaté štěňátka někomu cizému.Asi mne tu nikdo nepochopí,alesem prostě takovej.Já bych si je nechal a to by fakt nebylo dobré.A proč se si nevzal místo fenky psa?Protože mám tu zkušenost,že fenky a kočičky jsou klidnější a přítulnější než klucí.Ale to je jen má zkušenost.Tak se zatím mějte krásně a piště básně.

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 21:53
- Nahlásit

Mario
Co jsem pochopila, tak máš fenky bez PP, viď?
Za kastraci tě tady nikdo určitě odsuzovat nebude

Mario
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 22:38 - Změnil/a: Mario
- Nahlásit

Ano,fenku Bobinku a micinku Flíčka.Čiči sem našel na poště opuštěnohubenou,špinavou před4 rokama a byla to láska na první pohled.Dnes je z ní dáma první třídy.Dokonce ani vodu nepije jakoukoliv.Jedině Rajec.Ale to sem nepatří.Bál sem se,že mne za to odsoudíte,za tu kastraci.Díky DINES
Můžete kouknout sem :rzjhtrehztrehztreh Plocha 0001
a ještě nedodělané stránky:www.naseradost.webgarden.cz

choco
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 23:59
- Nahlásit

Ketrin
Tak to je paráda Básnička o Corálce je naprosto senzační

Já zase narazila na tuhle knížku : Zdravá výživa pro psa-Barf

Knížka je určena pro všechny majitele psů, kteří nechtějí své miláčky krmit pouze kompletním granulovaným nebo konzervovaným krmivem či vařeným masem, a přednost dávají syrové stravě, která je pro psy přirozenější. Navíc, jak dlouholeté výzkumy ukázaly, zdravější a daleko vyváženější. Autoři v knize zodpovídají četné dotazy, které s tímto způsobem výživy souvisejí, radí, kdy a jak s ním u psa začít, předkládají celou plejádu rad, jaké maso, zeleninu, ovoce či těstoviny předkládat a jaké látky důležité pro psa obsahují, nechybějí recepty ani celotýdenní jídelníček.

Tak už ji mám objednanou,jsem na ni zvědavá

choco
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 00:04
- Nahlásit

Mario
Myslím, že s kastarcí děláte jedině dobře, kor když jste bez Pp.
A opravdu doporučuju vyhledat si nějaký cvičák, kde vás naučí, jak něco psa učit a trochu mu porozumět...zaměstná jí to pak stopro víc než 5 km procházka. Jen pro představu, feňule přítele může ujít 40 km a není to na ní znát....chce to unavit její hlavinku...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 06:50
- Nahlásit

choco
Když ráno vstávám, hned hrůza mě jímá,
jaká je tohle zas příšerná "zima"?!?!
Smečka chce ven a pak hned zase domů,
ťápoty, bláto sem nanosí k tomu,
chopme se kýble ať zmizí ta špína.

choco
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 07:15
- Nahlásit

Ketrin
Ty jsi úplný básnický talent

Snad tam z toho snížku,co u nás napadl se hned to bláto nezmění, jdu to hned ven s Andym prozkoumat a pak hurá do práce ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 07:18
- Nahlásit

choco
U vás je sníh??? - tady leje a sníh co napadl okolo 20.11. je dávno pryč

choco
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:48
- Nahlásit

Ketrin
Jj, u nás dokonce padá sníh o sto šest,přímo se chumelí...ale dlouho to nevydrží, docela jsem si počvachtala v břečce

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:36
- Nahlásit

Ketrin
ahoj paní, to tedy zírám, jaký máš básnický "střevo" přidala bych se, ale nic kloudného ze mě neleze
ano, u nás je taky sníh, teď jsem dorazila dom a jdeme to hned s hnědkou prubnout
jo, mimochodem, dneska dorazil obojek, který jsem vybrala peo Edu a kombinace oranžový s její hnědou je moc fajn!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:52
- Nahlásit

Eda
ahoj, já jsem ještě v práci ale už se mi nechce nic dělat právě jsem si přečetla v novinách, že Radovan Krejčíř má černého a žlutého LR (+ fotky) a jmenují se Bianco a Nero.
Oranžovou mám taky ráda (bez jakýchkoliv politických konotací

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 12:51
- Nahlásit

Ketrin
Radovan Krejčíř má černého a žlutého LR (+ fotky) a jmenují se Bianco a Nero.
ano, taky jsem na to v novinách koukala... pesani jsou ok, ale při pomyšlení na to ostatní se mi otvírá kudla v kapse
no vidíš, ani mě teď nenapadlo, s čím vším může být oranžová spojená

Mario
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 18:09
- Nahlásit

Všem krásný večer,
tak to máme za sebou.Včera dopoledne byla na operaci.Zbytek dne jsme ji měli doma i přes noc.4 krát v noci zvracela,ale ani nepípla od bolesti.Je to silná holka.Dnes jsme byli na kontrole a pani doktorka říkala (pan Kocába tam nebyl),že je v pohodě a můžeme jí dát ven.Doma se jí opravdu nelíbilo.Přes den byla venku a pohoda.Pak šla domu.Nyní je venku a půjdeme se za ní ještě podívat.Je ve své boudičce.Má ji dobře zateplenou a ještě sme jí tam dali flísovou deku.Ale bylo vidět,že by si doma rychle zvykla.Občas má snahu si tu ranu olíznout,jak tomu zabránit?Potřebovali bychom zde radu od těch co mají za sebou kastraci,jaký měli režim po kastraci,zda se změnila povaha atd.
Díky

Mario
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 23:25
- Nahlásit

Lidi,kde jste kdo?Zatím Vám chci jen říct,že moje láska Bbinka je v pořádku.Jen se mizdá,že se velmi sklidnila a chce se více mazlit.
To zatím vše a nemá ani snahu utéct.To bude asi tím,že sem udělal kus novýho plotu,kterej zdemolovala.

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání