Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:02
- Nahlásit

Mario
Lízat si tu ránu nesmí,měla by mít přes jizvu pruban a pokud to bude olizovat i přes něj,tak dát na krk " satelit" .Přejeme brzké uzdravení!

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:41
- Nahlásit

Choco a kde jsi sehnala tu knížku o Barfu?

U nás taky nasněžilo,v noci ze čtvrtka na pátek a vydrželo to až do soboty do večera, zimní pohádka,psiska řádili. Zato včera a dneska už jen bláto,bláto,tak jsem je popříjezdu do Prahy musela hned hodit do vany.Jinak víkend byl příšernej, přivezli nám nábytek,tak jsme montovali,natírali,samozřejmě jsme to ani nestihli a to jsme ještě objednali blbou jednu skříň a nevejde se. Prostě veselo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:14
- Nahlásit

choco
pozdravuj od nás mediální hvězdu Eli
si ty psí kusy musím koupit. A ta statistika o nemocných retr.- no ne že by (někteří) nebyli, ale co s tím mají společného pojišťovny - že by už bylo povinné zdravotní poj. i pro psy a já si toho nevšimla?!

choco
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:19
- Nahlásit

jana33
Ještě ji nemám doma,ale snad do vánoc dorazí, objednala jsem si ji z luxoru,ale stačí zadat do vyhledávače Zdravá strava pro psy a najde ti to různý knihkupectví...

Andy ještě ve vaně snad ani nebyl, zato máme velkou spotřebu ručníků, který jsou fakt eňo ňuňo od toho bláta...

To teda máte radostí před svátkama...a odkud jste si brali nábytek? Nás čeká dělání ložnice,tak jsem taky zvědavá,jak se nám povede ji zařídit

Ketrin
Hehe,to ne,mohla by začít nosit nops nahoooru DDD Jsem říkalm,že tam mohli dát chromýho An´dáka. Ten výzkum asi nebude moc objektivní právě,když to dělali pojišťovny...jako určitě nemocní jsou dost,ale myslím si, že jsou i nemocnější plemena a že by top bylo objektivnější,kdyby si vzali výsledky od vybrané skupoinky vetů a klinik...než tohleto

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 19:39
- Nahlásit

choco
velkou spotřebu ručníků
taky používám staré ručníky, prostěradla a pleny
Ten výzkum asi nebude moc objektivní
no při současné početnosti populace + různí bezPP a kříženci, což veterináři asi moc nerozlišují, je celkem jasné že to vypadá že jsou nejvíc nemocní retrívři... ještě že to doma zas tak moc nepozoruju

choco
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 20:30
- Nahlásit

Ketrin
Přesně tak, já to teda pozorovala u Andyho ten první rok až moc, ale ten druhý byl už mooooc lepší...ťukťuk Jak píšeš mají do toho co dočinění pezpapíráci a to,že je tady retrívrů hafo moc ...

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 20:49
- Nahlásit

Ketrin, choco
taky používám staré ručníky, prostěradla a pleny
ano ano, u nás je to stejné už jsme to dovedli tak daleko, že nám známí vozí vyřazené ručníky, aby jsme nemuseli ty nechutné po Edičce prát

choco
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 23:03
- Nahlásit

Eda
Fakt? To by se mi taky líbilo takový zásobování ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 07:32
- Nahlásit

Eda
cože, Edička má ložní a koupelnové prádlo na 1 použití?? - Luxus já si zas říkám že bych potřebovala extra psí nejen mrazák ale i pračku

Eda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 09:13 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
no né zase na 1 použití... někdy to i vymáchám, ale nemusím si dělat zase násilí, když se mi nechce
vždyť to říkám stále, že je to rozmazlenej jedináček
jinak ten mrazák bych brala všema 10...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:46
- Nahlásit

Ahoj, posílám slíbené perníkové Edy přiznávám, jsou trošku nepovedené, ale záměr je snad viditelný

choco
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 09:48
- Nahlásit

Eda
Jééé no ty jsou úžasný

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 10:50 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Přejeme všem jen to nej do nového roku...
Ať se Vám vše daří a jste spokojené...

choco
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 11:14
- Nahlásit

Děkujééém, dám si vás s perníčkama i pfkou na stránky

Zítra mají ANdy s Ellie druhé narozeniny To je hrozný,jak to letí...

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 21:50 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

choco
Moc gratulujeme!!! Eda je "ježíškovská", budou jí už 4
Jakou máte adresu webu? Estranky nefungujou jako odkaz

choco
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 23:07
- Nahlásit

Eda
Psíci děkují A že to zítra pořádně s psíma kámošema oslaví a pak i zají Te´d zrovna tady slintají při připravování dortíku a pořád čekají,kdy jako dostanou přídavek k véče.

Holkííí mám už tu knížku, jen jsem ji zatím měla čas jen trošku prolítnout, najde se v ní určitě spousta dobrých tipů,ale taky mě stačilo něco zarazit, jako že cibulke a čenske nejsou moc doporučovaná, že papriku ani rajčata by neměli vůbec...asi je to potřeba brát malinko s rezervou a brát to jako upozornění,že by se to s tím a tím nemělo přehánět,hlavně pro ty,co s tím začínají. No poreferuju,až to budu mít víc schoupaný.

choco
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 09:42
- Nahlásit

Eda
Jo a je to www.psizivot.blogspot.com

Mario
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 22:54
- Nahlásit

Zdravím přátelé,
dovolte mi,abych Vám popřál krásné prožití Vánočních svátků,bohatého ježíška a do nového roku nejen Vám,ale i Vašim pejskům oceán zdraví,moře štěstí,jezero lásky,rybník peněz a potůček každodenních radostí.

Jak jsem již psal,jsme po kastraci týden.Zahojilose to velmi dobře i doktor se divil.Nyní je absolutně v pohodě.Nicméně Vám mohu říci,že už s ní - Bobinkou nemáme absolutně žádný problém.Neutíká,na procházky chodíme na volno,stačí písknout a je u nás.Jako kdyby to byl jiný pes.Neustále se chce mazlit.Doktor nám ho snad vyměnil.Absolutně ji nepoznáváme.Nemá snahu nic demolovat,teda pokud se nepočítá třeba násada na hrábě atd.Je to paráda chodit na volno.Jen minule na procházce na nás vybafli dva pejsci - BRAZILSKÁ FILA a můžu Vám říct,že sem se skoro podělal strachy.I ta naše potvora stáhla ocas a kňučela.Ihned přišel majitel a zavolal je z5.Nutno říci,že okamžitě splnili povel.Nicméně sem mu řekl svůj názor.Sou to krásní pejsci,ale nebezpeční.Ta naše potvůrka se hned scovala za mne.Kdyby zaútočili,bránil bych ji i vlastním životem.Proti nim je ještě malinká.On má už 5ti leté pejsky a ta naše má 8 měsíců a je o cca 30 kg lehčí.Bobinka má jen 31 kg.
Zatím se mějte

choco
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 12:15
- Nahlásit

Mario
Taky přeji hezké svátky a do nového roku hlavně to zdravíčko a spoustu krásných chvil s feňulkou

choco
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 12:23
- Nahlásit

My jsme včera oprvadu náramně oslavili narozky chlupáčků Procházka s labíkama a bráchovým ohařem Izzym na Kokořínsku od 12 do půl páté byla parádní. Pánící od ollí si pro nás připrvaili narozeninové překvapení, přivezli čepičky a andělská křídla a hafíky nám nafotili. Společně s nimi slavila 22. narozky i Lenka od Ollí
Večer dostal každý svůj dortík a spoustu dárků i od páníků z prochajdy no prostě úžasný den s bezva lidma a hafama

Tady pár foteček

Andy jako andílek nemá chybu, a i eli to moc slušelo

http://picasaweb.google.cz/labik.olli/ProchZkaKoko Nsko201208#

http://www.ulla.estranky.cz/fotoalbum/prochazky-a- setkani/kokorinsky-dul---prochazka-s-labradory

Mario
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 16:11
- Nahlásit

Gratuluju a přeji vše nejlepší k narozkám hafíkům

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 18:30
- Nahlásit

choco
jééé,to máte ale krásný fotky!!! a jak jsou pesani naaranžovaný, to je snad neuvěřitelný a mají moc pěkný obojky,oba!

choco
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 21:53 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Eda
Děkuju z těch andělských jsem taky úplně nadšená. Andy nasadil zase svůj neodolatelný kukuč a tentokrát i Ellie by nikdo nevěřil, že to umí být pěkná čertice s tím jejím ksichtíkem

Obojky pořídil páník, nechal se ode mě udolat a místo svítících ve sport verzi,kdy by to bylo možná učinnější v té tmě,se nechal přesvědčit, na verzi fashion. hrozně jim to sekne a nejsou sice vidět na sto honů,ale stačí to,abych věděla ve kterých místech je a taky o nich případně ví ostatní na ulici a nejsou zděšení,když by se před nimi objevil ze tmy velký černý pes A taky to není ježiš to jsem lekl(a) ale jééé ten má krásný obojek

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 22:44
- Nahlásit

choco
:
Bomba, nádhera... ty čepičky atd... andělský křidýlka chci pro Coru, určitě by jí slušely

Nevím jak se sem teď dostanu, takže Vám pro jistotu všem přeju krásné vánoce a do nového roku hlavně hodně zdraví (vše ostatní už se vždycky dá nějak zařídit...)

choco
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 23:37 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Mario
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 08:09 - Změnil/a: Mario
- Nahlásit

Všem krásné ráno,
tak zase změna.Po týdnu klidu opět začala zdrhat ze zahrady.Je sice jen u baráku,nebo u sousedů na zahradě,ale i tak je to v pr.... .Nejhorší je,že jsou u nás pořád myslivci.Les mám tzv.za barákem.Vzdal jsem to.Včera přijdu z práce a ona lítá venku.No a protože se nedostane pak z5 na zahradu,tak byla celá zmáčená.Už to asi nemá cenu řešit.Prostě se to naučila a nyní je to v háji.Ted se musim naučit žít s tím,že jednou můžu přijít domu a pes nikde.To není možný,aby labrador takhle skákal a lezl jak po ženříku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 19:16
- Nahlásit

Prosím všechny hodné lidi o pomoc po pátrání po mé labradorce, která je mou pomocnicí neboť jsem prakticky nevidomá. Fenka má výcvik vodícího psa, je velmi přítulné povahy. Ztratila se při venčení v noci z 22.12. Na 23.12. Jmenuje se babetka. V uchu má vytetované číslo 17850. Ztratila se v habartově okres sokolov. Je 4letá, v kohoutku 53cm. Moc prosím o pomoc. Děkuji.
Adresa inzerátu: http://www.sbazar.cz/:-o2155911.html
Inzerce z 23.12.2008, Sokolovsko-habartov (Karlovarský kraj),
Spevakova88 +420 721 954 231

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2008 19:17
- Nahlásit

Našla jsem to na bazaru - tak kdyby někdo věděl...

pigie
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 08:38
- Nahlásit

Ketrin
Prosim ta, kedy planujes steniatka? Moja kamaratka sa obera po steniatku a vybera chovatela a tvoji hafani sa jej zapacili

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 20:54
- Nahlásit

Ahoj všem,tak jak jste prožili Silvestr? My se dneska vrátili z labradořího silvestru,účastnila se i Choco,tak určitě napíše i své dojmy. My jsme si to moc užili,pesani byli hodní a musím říct,že jsem byla doopravdy překvapená,jak dopadli procházky se háravou Baruškou. Kluci sice ze začátku otravovali,ale celkem brzy je prvotní nával testosteronů přešel a bylo to úplně v pohodě,nikdy bych nevěřila,že Samouše od háravky odvolám,případně prostě pošlu pryč. A dneska už ho víc zajímali stopičky srneček a zajíčků Ovšem největší legrace byla,že Baruška poslala do háje všechny labradoří fešáky a regulérně si pořádala námluvy s kastrovaným Ferdou,který z ní byl nakonec úplně rozpomprlíkovanej,protože se konečně cítil doceněnej jako chlap Prostě má Baruš úžasnej vkus

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání