| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 21:07
- Nahlásit
jana33
Já jsem plná dojmů, bylo to skvělý. Lidičky, penzion, okolí, procházky, psi (menší vjetí si do chlupů s Fadym a Dannym nepočítám, to se hold stane) Andy se teda od Báry nehnul a byl jako její stín, ale tak on si na každý procházce vybere nějakou holčičku,kterou pak doprovází,takže vlastně normálka Ale Andy byl určitě u Báry na druhém méstě hned po Ferďáskovi Na dnešní finální procházce jsme dokonce jedné paní s hnědou labradorkou totálně přeházely kynologické zásady, když se k její feňuli přihnal Andy a začal s ní laškovat a pán ji chtěl pustit,aby si mohli jako hrát a paní nene nepouštěj ji,vždy´t hárá a Amrtin od Báry, ta moje taky A paní,jo ? Já myslela,že ten černý je pes. A MArtin, taky že je .D A jejich tu víc PAní nevěřila vlastním uším Na Eli to asi taky brzy přijde, páč se v ní taky pěkně melou hormony a s Bárou byly dnseka jak dvě lesbičky, si Martin dělal srnadu,žer slyšely přednášku tvýho Karla Jo a to nás měla tvoje polovička vidět včera teda vlastně dneska v noci, když jsme byli naskládaní na matracích jako sardinky a koukali na Lásku nebeskou
Jééé mě se prostě vůůůůbec odtamtud nechtělo a doufám,že se nám poštěstí zase s touhle bandou někam vyrazit.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 21:09
- Nahlásit
jo a nějak jsme zaspali váš odjezd...Ste se nějak rychle vytratili...A držím palec na zítra, dej pak vědět, jak to šlo a jak to dopadlo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 21:44
- Nahlásit
choco
Andy byl hodnej,myslím,že jsi se nakonec bála zbytečně. Když jsou okolo normální lidi a normální psi,tak to vždycky nějak jde Jinak my odjížděli hned po procházce,abychom nejeli úplně za tmy. A kluci na mě prskli bacila,nějak mi dneska vůbec není dobře,tak doufám,že to zítra bude lepší. Na zkoušku se s Mončou už moc těšíme
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:24
- Nahlásit
Ahoj, všechny zdravím v novém roce, my tu máme na týden kamarády s irčanem Benem a užíváme si procházky, výlety a lyžování.
pigiekedy planujes steniatka? Bohužel, nejdřív za rok.
jana33chocoprocházky se háravou Baruškou. nechci vám kazit radost, ale byl tam nějakej pes co už kryl??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 07:59
- Nahlásit
Ahoj všem v novém roce! Dnes ráno teploměr ukazoval 12 pod nulou a přiznám se, že se mi ven vůůůbec nechtělo
Eda má také předlouhé procházky, moc jí baví klouzat se a válet po ledu
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 17:16
- Nahlásit
Ketrin
O rok by nebolo na zavadu, skor naopak. Rozhoduju sa daleko dopredu. Paci sa im najma Cora. Som ju popchla, nech sa ti ozve
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 17:58
- Nahlásit
Ketrin
Hele my jsme rádi,že se nechali odvolat naši nekrycáci. Ale ono je to hodně o tom,že Baruška měla to nej ještě před sebou,kdyby byla svolná i někomu jinému než Ferdovi,tak bychom si hlasivky mohly uřvat a nepomohlo by nic.
Jinak slavnostně oznamuju,že jsme s Mončou od švýcarů ode dneška akreditovaný stříhačky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 20:36 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
jana33
gratuluju ke stříhacímu úspěchu!
Ketrin
pěkný fotky z procházky! Cora už vypadá tak nějak "dospělácky" a taky se mi líbí žlutá fenka (?) na společné fotce 3. zleva
Takhle si hnědka užívá na zasněžené zmrzlé Berounce...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:32
- Nahlásit
pigie
Cora ještě není chovná (věk), ale chybí jí už jen 1 výstava - ostatní má splněné. Je docela hodně dost temperamentní (hmmm, spíš je to prostě rozvrkočené torpédo) ale má bezvadnou veselou povahu. Potěšilas mě, že se líbí, protože ona je taková trochu jiná než líbivé výstavní typy, bude se po tatíkovi Švédovi hoooodně dloooouho dodělávat
jana33 škoda že tady u LR se jako střihačky moc nechytáte ale samozřejmě gratuluju btw.jak je to s tou bílou?
Eda 3.zleva je skoro dvouletá fenka, odchov mojí kamarádky.
Dnes jsme byli na dlouhém výletě a v hospodě psi padli a když jsme pak po jídle odcházeli, tak se celá hospoda divila, že zpod stolu leze tolik psů, o kterých nikdo neměl tušení že tam jsou
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 11:43 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Ketrin
rotože ona je taková trochu jiná než líbivé výstavní typy
A to prave zaujalo Ak sa ti ozve slovenka a spomenie pigie, tak to bude ona
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 11:48
- Nahlásit
Ketrin
Netuším, v otázkách to nebylo,tak jsem to neřešila.
A mám prvního zákazníka. Teď volal Karlovichlap,co nám dělal topení,že má křížence jorka a čivavy,že by ho potřeboval ostříhat Tak si musím jít objednat nástroje
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 17:14
- Nahlásit
jana33
to je hezký, už máš prvního kumpána mám ráda nové výzvy a nové "poprvé" ať tě to baví
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 22:32
- Nahlásit
jana33
no vida
na mail odpovím zítra, už jdu spát, zítra zase do Kolbenky po dlouhé době
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 13:41
- Nahlásit
Ketrin
jana33
Před chvílí mi voĺala paní Melionová, že mají volná místa na field trial a že si nás z podzimek pamatují a tak mi nabídla účast....nasadila mi tím brouka do hlavy, řekla jsem jí,že jsem teď pauzírovali\a mám čas do večera se rozmyslet. Tak si jdu k vám pro radu. Jestli to má cenu jako cvične projít a nebo raději nee, páč by se mi mohl zase zvencnout...a taky jak říkala,že jde o noblesní akci,tak představa,co mi tam může provést a předvést se,tak bych se musela porpadnout.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 19:07
- Nahlásit
choco
Můj názor je NE. Je to ze stejnýho důvodu jako jsme ti radili,ať nejdeš na hon. FTje vlastně simulace lovu a pokud je sebemenší riziko,že Andy nepouští,tak to za to podle mě nestojí. Myslím,že stojí za to ještě vydržet,přes léto trénovat a třeba za rok v tuhle dobu zvládnete FT levou zadní
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:17
- Nahlásit
Kuju, já si to myslela...riziko tu je, od té doby jsem to ve společnosti psů a se střelbou nezkoušela...
Helčo taky dík, to víš, já do toho tak nevidím...
Ještěže vás tu mám ne že bych se tam bezhlavě hrnula, ale tak lákadlo to bylo
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:20
- Nahlásit
A navíc mi stejně nešli otevřít ty propozice , že by znamení ?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:35
- Nahlásit
jana33
A moc gratuluju k zakončenému kurzu, třá se nám to někdy bude hodit (když místo bulíka pořídíme chlupáče podobnému Hubertovi )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:38
- Nahlásit
choco
chápu,že je to lákadlo,ale určitě to není poslední šance na něco takového,tak se podle mě vyplatí počkat
Hele u tebe bych se ani nedivila, kdyby ses v něčem zase vzhlídla
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:45
- Nahlásit
Eda
Krásně si umí Eda užívat, jen co je pravda Martin měl hroznou bžundu z toho, když se s Eli po ledě rozběhl a ta pak ještě kus poodjela po zadnici.
Jo a definitivně je zortelována Eliina kastrace. Příští středu jdou na to. Snad se ještě nestihne rozhárat. Možná se nechá vytáhnout i mléčná lišta, ale to až po dohodě s operatérem...Je pak možný, aby si ji vzal MArtin s sebou druhý den do práce?nebo je lepší,aby byla doma?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 20:52
- Nahlásit
jana33
No on se v Hubertovi zhlídl naopak Martin
V neděli jsme po dlouhé době potkali naše známé veselé prasátko, teda on nám spíš vletěl přímo do chřtánu, rozesmátý jak lečo, takže mě ta představa ještě nepustila ... ale asi pustí mnooo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 21:34
- Nahlásit
choco
Nejlíp,kdyby mohla být doma a samozřejmě někdo z vás s ní.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2009 22:08
- Nahlásit
chocoaby si ji vzal MArtin s sebou druhý den do práce?nebo je lepší,aby byla doma? záleží co dělá za práci... kolik tam je schodů... atd... ideální by bylo doma. Já byla po kastraci i teď po saliněoperaci týden s ní doma,ale chápu že ten luxus si každej dovolit nemůže.
Kdo nebo co je Hubert?
Jinak my dnes měli -25°, ale toho sněhu... paráda. Psi v něm lítají jak o život
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 09:55 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Dělá programátora na seznamu, a k práci mlže autem a nahoru výtahem ...ale v kanceláři je víc lidí...asi ten první den bude lepší,když s ní bude doma a druhý třeba do práce...
Hubert je malá chlupatá tříměsíční piraňa http://picasaweb.google.cz/labik.olli/1109#5286827 858567674962
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 09:58
- Nahlásit
u vás musí být přímo pohádkově....v Praze se taky sníh drží,což je co říct. Andy ve sněhu taky lítá, ale když jsem mu hýzela balonek,tak z toho lovení ho ve sněhu moc na větvi nebyl a místo podávání mi ho znechuceně frkal k nohám, asi ho to studinkovalo nebo co
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:46
- Nahlásit
chocoHubert je malá chlupatá tříměsíční piraňa ten je hezkej
musí být přímo pohádkově.. to jo, je to super. Dnes jedem zas na večerní lyžování.
Cora včera nemohla najít ve sněhu jelení nohu co jsem jí hodila. Lítala okolo a nemohla to pochopit že musí zarýt vzpomínám si že s Borgem to loni nebo předloni bylo stejné na prvním sněhu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:52
- Nahlásit
Ketrin
Tak to ti závidím,jet z práce na lyžovačku.Také bych jela a hned.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:18
- Nahlásit
Zuzana T To je odměna za to, že při oblevě se topíme v blátě! my to máme asi 45 minut od baráku. vylítám psy, nakrmím a jede se. Je to fajn. Od 18 do 21, mě to uplně stačí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:38
- Nahlásit
Ketrin
My máme blátíčka také dost - za domem máme pole a sad,jen to lyžování nám tu chybí.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 08:03 - Změnil/a: Lucinda
- Nahlásit
Ahoj, co se děje, naposledy 7. ledna ? Jste nemocní, nebo se scházíte jinde. Mám dotaz. Kamarádka si koupila LR papíráka samozřejmě. Dala za něj desítku, ale chovatelka se jaksi nepodívala do tlamky a nezjistila, že pejsek má dost výrazný podkus (horní čelist výrazně vepředu). Včera jsem to u kamarádky zjistila a ta chudák překvapená volala ještě víc překvapené chovatelce, která jí řekla, ať si přijedou pro jiné štěně. To považuju za rozumné, ale samozřejmě kamarádka si na pejsu zvykla a nechce už ho měnit, tak mě žádala o radu, kolik by tedy měla požadovat slevu. Já si myslím, že 5 tisíc by mohlo být adekvátní, ale nikdy jsem se s takovým případem nesetkala, tak spíš prosím o radu, co by jste udělali Vy?
Jinak Šína nám hárá, tak má zaracha. Prcek roste jako z vody a ten starší zlobí čím dál víc, už chápu, že v zahraničí fungujou internátní školy.
|