Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:21
- Nahlásit

Když tak prosím jestli vás napadnou i nějaký ty chovky se štěndama . Díky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:24
- Nahlásit

Fajka
Ještě jsem ti napsala na mail.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:26
- Nahlásit

Ketrin
jo jo moc díky píšu odpověd

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:07
- Nahlásit

Ketrin
Gratulujeme Salince k jubileu a za celou smečku posílám obrovskou pusu a pac
Btw včera tady byla sněhová bouře,docela legrace na konec března

choco
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 18:34
- Nahlásit

Ketrin
Téda, ty je máš všechny narozený tak nějak v jednu dobu Salince samozřejmě obrovská gratulace k jejím krásným náctinám Bude velký dort?

jana33
Jani mám Tě pozdravovat od Evy P.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 06:40
- Nahlásit

jana33choco Díky včera jsem udělala pár fotek, ale nebylo sluníčko a to pózování ji taky neba, takže nic moc. Dort k narozkám jsem letos ještě nedělala ani jeden - ani psům, ani dítěti, ani manžovi - Kubišovou, Srstku a Fond ohrožených dětí na mě Jinak tady je zas 10 cm sněhu, chvíli si odpočinem od bláta ale stejně mu nakonec neuniknem

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 07:28
- Nahlásit

Ketrin
Taktéž přejeme Salince hodně zdravíčka! A třeba se společně s ostatníma oslavencema dočká i dortu
Na fotkách vypadá skvěle, akorát ne a ne se podívat do objektivu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 08:24
- Nahlásit

ne a ne se podívat do objektivu. Jednu takovou taky mám, tak já ji tam přidám

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:24
- Nahlásit

Ketrin
No hele my letos Rozárce taky dort neudělali,stydim se Ale Salinka by si nějakej velkej zasloužila
choco
Jéé děkuju,tak jí taky pozdravuj. My si občas píšeme nebo mailujeme s Jindrou,ale Evču jsem už dlouho neslyšela.

Btw jak jsem se dívala na krytí Mášenky a Viky,tak by naše holčička měla být od H,takže to bude Hanička Jen ještě nevíme,jestli ofiko v papírech Hanny nebo Honey nebo co,protože pro nás to prostě bude Hanina. Jsme holt úchylný na ty český jména

choco
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:57
- Nahlásit

jana33
Jééé Haničku??? Tak to se na ni budu muset jet podívat , na jmenovkyni A i to Hanny je moc hezký do papírů

Budu ji pozdravovat, minulý týden jsme právě v obchůdku kecaly asi hoďku A ptala se na Tebe,tak jsem jí říkala, jak už bydlíte jinde

wensday
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 15:02
- Nahlásit

jana33
každopádně hezký jméno
do papírů se mi taky líbí víc Hanny
.. jo a zdravím

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 15:58 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

choco
Jj tak jí pozdravuj,docela se mi po cvičáku stýská,občas bych si zašla zacvičit do grupy. A hlavně labradorům ty víkendový sešlosti chybí

choco
wensday
Nojo,aby vám se nelíbila HaničkaTak hlavně držte palce,ať to vyjde a není od G,to bychom s českýma jménama byli dost na štíru Leda Gába
wensday
A co vy,jak žijete?

wensday
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:04
- Nahlásit

jana33
Gába taky dobrý
nj, furt stejný, fotky a občas i nějakej článek se snažíme dávat na web, takže veškerý info asi tam, jinak Ava čím díl lepší, mimo sídliště může být na volno a už ani nepodniká "běhy" do lesa a docela se drží s náma

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:37
- Nahlásit

wensday
Tak to je fajn,že je Ava tak šikovná. My si užíváme novýho bydleníčka a hlavně přírody a volnosti pro hafuše, to jsou jiný procházky než v Praze

wensday
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:59
- Nahlásit

jana33
nj, však závidím.... ještě že my to máme do lesa kousek ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 07:06
- Nahlásit

jana33jestli ofiko v papírech Hanny nebo Honey
to bude záležet, jestli něco z toho už neměli - přece jen už jedou po 2. (nebo po 3.??) abecedu. A vždyť by mohla být i ofiko Hanička, ne? - když může být Mášenka

To věčný bahno a déšť už mě sejří

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 17:01
- Nahlásit

Ketrin
Nojo to mě nenapadlo. To se budu muset zeptat. Každopádně Haničku nebo Haninu neměli určitě,tak prdlý jsme jen my
To věčný bahno a déšť už mě sejří
Nápodobně, teď jsme byli čtyřicet minut na louce a dalších dvacet jsem jim sprchovala podvozky.
Btw asi sto metrů před námi přeběhlo tak čtyřicet srnek (dvě spojená stáda) a Ferda přiběhl na píšťalku a celou dobu u mě hezky seděl. Se slzou v oku teda,ale seděl

choco
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2009 19:58
- Nahlásit

jana33
Ono i třeba Hannah by šlo .

My jsme tenhle týden s Andym procházky dost krouhali, ale nevypadá, že by mu to vadilo, spíš naopak.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 09:31
- Nahlásit

choco
No vidíš,to by šlo. Hanny už byla
My jsme tenhle týden taky neabsolvovali nic velkýho,bylo mi blbě,takže jsme obcházeli jen sad a louku - Sam se vylítá za stopičkama a Rozárce s Ferdou házím míček,o kterej se rvou,takže se vyřádí takyAle příští týden snad už budeme zase chodit na výlety, hlavně kdyby přestalo pršet a být to strašlivý bahno

lenca01
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2009 19:52
- Nahlásit

Ahoj holky, jak se tady reaguje na příspěvky?

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 10:30
- Nahlásit

lenca01
Jak jak se reaguje? Vždyť reaguješ
Když chceš reagovat přímo na něco a citovat,tak si to zkopči ctrl+c a pak dej kurzivu a vložit.

choco
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 16:36
- Nahlásit

lenca01:
stačí kliknout na jméno a pak zkopčit příspěvek,na který reaguješ

Tenhle víkend teda zase nějak rychle utekl, to je určo tou hodinou, o kterou nás připravili. Dneska jsem příšerku vytáhla i s s mámou a ségrou na koupací prochajdu, a i když vypadal, že k rybníku nedojde (a máma s eségrou teda taky ) tak po vykoupání byl jak vyměněný a domů doběhl jak happy hippo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:20
- Nahlásit

lenca01
levým myšítkem označíš text co chceš citovat a pak klikneš na "citát".

Tak jak se máte? Od zítřka už snad má být hezky. My ovšem ještě musíme přežít to hárání Kdybych chtěla Brestu krýt, tak ušetřím za progesteron apod.- ode dneška Borgo píská a je mimo, takže nejpozději zítra ráno bych jela

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:16
- Nahlásit

Ketrin
Tak ušetříš u Corynky Ta taky někdy začne,ne? Já jsem zvědavá,jak to bude zvládat Samouš až tady bude mít za čas háravku.Chudák,kdyby věděl...
Hele s tím jarem nevím,zatím to tady vypadá,že snad začne zase sněžit,jak je tu černá obloha,blee

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:12
- Nahlásit

jana33 jak to bude zvládat Samouš

Si vždycky říkám, že může být i hůř. Borgo je neklidný a píská, ale třá normálně žere, což spousta psů prý ani nežere, takže aspoň že tak. A můžu si ho vzít do práce a tady ji necítí a vyspí se, takže celkem pohoda.
Včera je syn vzal ven a on mu někde už dost daleko zdrhl zpátky domů a lítal tady před barákem po cestě, kde se Bresta předtím venčila - nepřítomnej výraz, pěna u huby... nezasvěcenec by myslel že má vzteklinu

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:17
- Nahlásit

Ketrin
Hele v tomhle jsem teď hrozně nadšená,že tady žádný háravky nejsou. Co vím,tak ve vesnici je to samej pes,krom jedný ovčandy,co sem s ní jezdí na víkendy a ani nikde v okolí nikdo čuby nevenčí (teda tady nikdo nevenčí,až na ty dva vořechy,co nám lezou na zahradu a kluci je brzo zabijou,ale ti se venčí sami). Loni to se Samoušem bylo v Praze fakt peklo, tak měsíc a půl byl absolutně na zabití,takhle nikdy dřív nevyváděl jako loni. Snad ho nebudou zajímat srnky v říji

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 16:15
- Nahlásit

Ahoj všem
Dneska jsem konečně vyzkoušela hůlky původně určený na nordic walking víceúčelově. A sice jako odháněč divočáků Nechtěla jsem křičet, aby se Eda nelekla zbytečně, tak jsem s nima třískala o sebe a efekt byl 100% Prasátka se otočila a šla si jinou cestou... (No, ještě že jsem je měla, jinak bych musela hulákat...)

Nikyky
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:26
- Nahlásit

Ahoj všem, tak dneska slaví Eykoslav narozeiny, teda slavil už včera ale dneska je má ofiko :-D Pár fotek i s dortem najdete tady www.nikyky.rajce.net .
Jinak se máme fajn, dneska je tu krásně a konečně i ten sníh už taje. Jinak Eyko patří mezi ty nežravce kvůli háravkám, takže z něj mám radost

choco
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:07
- Nahlásit

Nikyky
Krásný dort, fakt Eykýsovi vše nej do dalších let A která na těch fotkách jsi ty?
Ještěže alespoň tu nežravost řešit nemusím a z háravek má akorát tak pěnu u pusy

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:46
- Nahlásit

Nikyky no to je krása-dort, Eyko a vůbec všecko nejvíc se mi líbí detail hlavy - 2042 - fakt moc pěkný. Tak všecko nejlepší a hodně zdravíčka.

Tady se změnou času jakoby nastal filmový střih a najednou jaro je úplně jinej vzduch, cesty a louky docela oschly, už to není všude to tekoucí bahno. Akorát Borgo je s tim háráním na zabití

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání