Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:21
- Nahlásit

Ahoj choco, jak přesně řešili angličani to pískání - prostě fackou? Já už mám slušnou sbírku různých metod, na tu mojí bláznivou holku ale nefunguje žádná. Rita Kökény mi dokonce řekla, že ona si vůbec neuvědomuje , že kňučí, že to je u ní prostě doprovodný jev každého vzrušení a ať se přestanu pokoušet něco s tím udělat, zvlášť v jejím věku.

choco
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:34
- Nahlásit

Petra Bailie
Jj, prostě přišli k psovi a dali mu přes mu čumák s důrazným NE, třeba třikrát za sebou...ale taky tam třeba řekli Lenče od Dannyho,že ho to už nejspíš úpa neodnaučí, že si má pořídit novýho psa Andy taky jak byl v rauši a ještě v té řadě,kde pro to chodili jiní psi a on nemohl,tak taky semtam pokníkával,ale dostal po vzoru trénera pohlavek s NE a pak už mi stačilo na něj houknout a přestal...ale pokud už má pes svůj věk,tak bych to taky nehrotila.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:53
- Nahlásit

Petra Bailie
choco
sice nejsem odborník na kňučení (ač s Corou možná budu), ale myslím si, že existují dva druhy - takové normální sem tam kňournutí, písknutí apod. z nedočkavosti, což někdy udělá asi každý... a tam ta facka asi fungovat může, a pak takové to nepříčetné zpívání a štěkání apod., a to si myslím že je prostě dané nebo vrozené a že nepomůže nic. Viz to co píše Petra. Na výstavě v kruhu byl vedle nás pes po Ts.Snowstorm a ten to dělal celou dobu a dost nahlas. Šel mi pěkně na nervy

choco
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 10:57
- Nahlásit

Ketrin
A myslíš,že když to třeba od mala člověk podchytí a bude se mu snažit vysvětlit,že takhle fakt ne,tak i pořes to to ten pes v sobě má?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:00
- Nahlásit

choconejsem odborník na kňučení - nevím Doteď jsem ten problém neměla - u Cory se mi zdá že to s věkem trochu ustupuje, ale uvidíme, dalšího psa si ovšem kvůli tomu pořizovat nebudu

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:19
- Nahlásit

Díky, tak to asi líp, že jsme tam nebyly, čubina by jen zbytečně dostala po čumáku. Bailie je všeobecně ukecaná, kňučí i když třeba okusuje kost. Walk-up je úplně nejhorší, to už přestává vůbec vnímat. Ale třeba na honu na Konopiště je potichu, až mě to samotnou překvapuje.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:33
- Nahlásit

Petro,ale Bailinka taková vždycky nebyla,ne? Aspoň si to tak ze cvičáku nevybavuju
choco
Teda to bych taky brala,takový státnice. My máme půl hodiny na obhajobu bakalářky, k tomu ještě dostaneme dvě otázky na její téma a pak si vylosujeme otázku ze tří oborů,ze kterých státnice děláme. Blee

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 14:17
- Nahlásit

Ale ano, jen se to s věkem zhoršuje, jak dokáže stále lépe předvídat situace. Třeba když vidí při tréninku člověka, co mizí někde v křoví, hned ví, že bude dohledávka a že ten člověk šel schovat aport. Má to zmakané do detailu, oblafnout ji je docela problém. Většina ostatních psů tohle až tak nesleduje, ale ona je celou dobu napnutá jak struna, nic jí neujde. Navíc je ralativně dominantní a nepochybně trpí utkvělou představou, že všechny aporty na světě patří jí a žádný cizí pes je nemá co nosit. Možná, že na tom Konopišti je těch bažantů tolik, že došla k závěru, že bude přeci jen lepší, když jí s tím ti druzí psi pomůžou.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 14:30
- Nahlásit

Tak Rozára dominantní není,ale pocit,že všechny aporty jsou její je jí vlastní. A hlavně - všichni ostatní to dělaj blbě a ona tu umí líííííííp

Nikyky
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2009 21:40
- Nahlásit

Borgoušku a Helčo!! Gratulujem k výstavnim úspěchům, super rozjezd sezony

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 08:12
- Nahlásit

Nikyky
A Coryně jako nepogratulujete? Teda,že se nestydíš

Nikyky
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 21:57
- Nahlásit

Když ja sem slyšela jenom o Borgovi, o Coře zatim ne! Tak dodatečně gratuluju

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 08:50
- Nahlásit

Ahoj. Díky za gratulace. Mám aktualizováno, zatím bez fotek.
Nikyky já zas gratuluji k vítězství karlovarských v ELH - přála jsem jim to, i když Slavia mi taky nevadí, ale já vždycky fandím outsiderům a né favoritům

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:26
- Nahlásit

Ketrin
gratuluji k úspěšnému tažení,myslím ,že od Noska tě to těší ,ne.Nevíš,jestli měl i goldeny?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 10:43
- Nahlásit

Zuzana T Díky. Jasně že těší, posuzoval dobře - vím, zní to ode mě blbě když jsem vyhráli co se dalo, ale fakt byl dobrý. Kéž by v tomto duchu posuzoval každý. Měl všechny retrívry + předtím různé slídiče, španěly...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:15
- Nahlásit

Ketrin
Já ho měla také ráda,jeden čas měl mouchy,tak snad se zase našel a bude posuzovat tak dobře,jako dřív.Mě se také líbí,že mluví k divákům a navíc,opravdu rozumí anatomii a standardům.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:34
- Nahlásit

Zuzana T Já u něj vystavovala poprvé - znám ho spíš jako rozh. z výkonu a taky nemůžu říct proti ani slovo. Mám k němu jiné výhrady, ale to sem nepatří.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:44
- Nahlásit

Ketrin
,vím.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:56
- Nahlásit

Zuzana T
??? Myslím že nevíš, je to poměrně čerstvé... a nic osobního z mé strany, nejde o mě ani mé psy... prostě se jako chovatel nezachoval správně. A neni to vůbec k smíchu

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:06
- Nahlásit

My včera byli na velikonočním výletu, psiska lítali,plavali, bylo fakt nádherně a Ferda konečně ukázal trochu zdravýho rozumu, když ve své myšilovské vášni narazil na hada,tak začal nadskakovat jak koza a sežrat se ho nepokusil

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:12
- Nahlásit

Ketrin
Já nechci nic zlehčovat,promiň,vycházím jen z tvého názoru na určitý chov LR v ČR.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:16
- Nahlásit

Zuzana T
Nic se neděje, mě se to osobně netýká, ale je to věc kterou znám zblízka, ne jen něco co povídala "jedna paní" .

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:19
- Nahlásit

Ketrin
Hele oni tam byli nějací "tralaláci"?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:20
- Nahlásit

Ketrin
Já už se snažím neposuzovat rozhodčí podle chovatelské činnosti,ale podle toho co umí v kruhu.Ty se tím jak vidno také řídíš.Jsou ale i jedinci,co mi vadí v obou odvětvích,na ty nechodím vůbec.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:24
- Nahlásit

Zuzana T Souhlas se vším co píšeš -nic není jen černé nebo bílé.
jana33 Byli - dva, pes a fena. Ilona má na stránkách fotku feny.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 13:44 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

Ketrin
jé,nakukuju na diskuzi k sousedům - a zdravím sousedku z ležení v MB, stáli jsme vedle Vás (dva kokříci), tak už zas mám k jednomu nicku obličej, občas k Vám nakouknu, protože se mi moc líbí Borgo...Koukám, že ještě že jsme nečekali na soutěž, by mě řidič už asi opravdu zabil za čekání...

choco
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:27
- Nahlásit

Ketrin
Tak to se přidávám k obrovitánský gratulaci Už se těším na fotky

My jsme si tři dny užívali na Vysočině v lesním penzionu a Dannyho parťáky a bylo to žůžo

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:18
- Nahlásit

Ketrin
Tak už jsem si na netu našla i fotku psa. Btw s tím D naprosto souhlasím, i když se teď nadšenci tralaláků zblázní
choco
Nám to bohužel na poslední chvíli kikslo

choco
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 18:38
- Nahlásit

jana33
My jsme se to dozvěděli v sobotu při příjezdu , že vám to nevyjde dorazit...škoda,škoda, bylo tam fakt krásně A Andy konečně ťukťuk za celý víkend nezakulhal A jak si užíval když jsme pak vyrazili na krátký couračky společně se psama

Nikyky
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 18:40
- Nahlásit

Helčo, děkujem! Ve čtvrtek vyřídim-máme rozloučení s plechovkou :-D
Byl to užasnej zažitek a ještě teď mám v uších všechno co se zpívalo, a pak všichni na tom ledě, no prostě bomba. Ve foťáku mám i Energeťáckou fotku s Eykem...
Jinak zprávy z hor, už to skoro není sníh huráááá, takže je Eyko pro změnu pořád naloženej v ptoce :-D

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání