| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 19:00
- Nahlásit
Nikyky
Jj, taky mi ty dva roky nějak rychle utekly...ale ono to utíká všechno strašně rychle...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:10
- Nahlásit
Nikyky
Ježiš,kolik ti je?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:16
- Nahlásit
Mnoo, asi tady bude nejmladší
Andy se už hodinu snaží zdolat kus hovězího žebra...je už z toho ufuněný jak po maratonu, jsem zvědavá jestli ho zdolá nebo ne.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2009 20:21
- Nahlásit
jana33 když bys zprůměrovala Nikyky a můj věk, tak pořád ještě je to kvůli mně víc než je tobě nebo choco nebo Lindě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 10:53
- Nahlásit
Ketrin
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 11:29
- Nahlásit
Teď jsem se dívala na stránky Libošovskejch blat a už to tam mají poupravený, takže naše holčička,když se vše podaří, bude od G nebo H,podle toho,jestli dřív porodí Mášenka nebo Viky. Tak můžete vymýšlet jména
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 11:44
- Nahlásit
jana33
Škoda že nechcete pejska, pro pejska by se mi líbilo Hiram podle mého milovaného nedávno zemřelého kytaristy Hirama Bullocka
|
Nikyky
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 15:48
- Nahlásit
Jani, je mi 16, tak doufám, že mě teď nevyhodíte Ještě si se mnou tři roky bude užívat a pak už ode mě bude mít pokoj, protože rodiče se ho asi nevzdaj, je to jejich třetí dítě Mě dneska zase vytočil, odkráčel si sám na procházku a když sem za nim šla tak děla, že neslyší a pak když se votočil, tak se tvářil jako jéééé, co tady děláš??
S holčičkou už se vám to taky blíží, umim si představit jak se těšíte...
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 22:45
- Nahlásit
Zdravím,
touto cestou se snažím vypomoci známé - čekala 3-4 štěňátka a pro 3 už sehnala pániky, ale nakonec se narodili 4 kluci a 3 holčiny. Jsou to labradoři pískové barvy bez PP. Štěňátka jsou 1 týden stará. Pokud by někdo hledal štěňátko, ráda předám kontakt. zvonne@centrum.cz
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:17
- Nahlásit
Ketrin
když bys zprůměrovala Nikyky a můj věk, tak pořád ještě je to kvůli mně víc než je tobě nebo choco nebo Lindě
teď se přiznám, že jsem to úplně napoprvé nepochopila...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:18
- Nahlásit
Eda
prostě matematika
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:19
- Nahlásit
Ketrin
prostě matematika
no právě...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 09:35
- Nahlásit
jana33
Ginny to by byla moje holčička
|
Kluci
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:00
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jak se daří při dopoledni?
Nikčo, no jo vlastně, tebe čeká ještě škola. Tak to musíš Eykouše pořádně zkazit, než opustíš rodný dům .
Jani, už máš fotky odrbánka na rajčeti?
Helčo, matematika .
My jsme měli celkem klidnou ranní prochajdu, kluci byli hodní a poslušní a teď doufám doma chrápou.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 10:37
- Nahlásit
jana33
od G nebo HTak můžete vymýšlet jména
v souladu se současnou módou dvouslovných jmen bych jí dala Hezká Holka z Lib.blat
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:01
- Nahlásit
Ketrin
Hezká Holka z Lib.blat
to by bylo fajn, až by na ni Jana volala...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:48
- Nahlásit
Hnusná hyzda
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:52
- Nahlásit
jana33
ty jsi ošklivá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:55
- Nahlásit
hrbatá hydra
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 11:56
- Nahlásit
jana33
no, ta hydra je už bližší labradoří povaze, ale ta hrbatá...? to néé
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 12:02
- Nahlásit
Hravá Humoristka?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 12:04
- Nahlásit
Mě se docela líbí Happy nebo Honey, od G Grace. Ale ještě to nemám zkonzultovaný s páníčkem. Když nám se nejvíc líbí český jména,ale to mě fakt nic nenapadá.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 12:08
- Nahlásit
Pokud se budem bavit vážně, tak od H bych dala Hester a říkala bych jí Ester - to se mi líbí a až (pokud) budu mít éčkový vrh tak určitě bude.
Jinak známá má fletku a říká jí Heda - to taky jde, ne?
A od F se nabízí Ferdova Fanynka neboli Ferdofilka
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 12:24
- Nahlásit
Ketrin
jé, Heda, to je skoro jako Eda
jana33
ale jinak musím říct, že od H mě skoro nic nenapadá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 13:14
- Nahlásit
Ester je hezký,ale Hester? No to moc ne. Ale Ferdofilka je dobrý,to si nechám pro jagošku
Já jsem se právě pokusila vykartáčovat labradory,ale to je naprosto zbytečná práce, to jsou neskutečný tuny chlupů,co z nich jdou. Samouš je zase celej do šediva a samej lup, na Rozáře to naštěstí není vidět,ale je to to samý v bleděmodrým
|
Nikyky
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 15:21
- Nahlásit
Nejvíc se mi tady z těch jmen líbi Honey. Eyko zatim moc nechlupatí, to zas bude hrozný, zase bude hnědej
Ještě mě napadlo Halley. Nebo si pořiďte psa a mějte českýho Honzíka:-P
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2009 20:18
- Nahlásit
Nikyky
Protože u vás ještě neslezl sníh. U nás jo,tak se připravují na jaro
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 09:56
- Nahlásit
zdravím vás v novým týdnu, horké novinky z členské schůze RK CZ - (zatím mám jen z doslechu) - povinné rtg + zveřejnění výsledku DLK, a lze uchovnit i na WT (místo např.OVVR).
U nás se ještě nelíná. Sníh slezl, ale má ještě napadnout.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:01
- Nahlásit
Ketrin
To jsou v celku pozitivní zprávy.Jen neměly by oba kluby mít jednotné podmínky? Může to mít jeden klub tak a druhý onak?Vždyť mají mezi s sebou nějakou smlouvu o stejném postupu uchovnění!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2009 10:06
- Nahlásit
Zuzana T
chov.podmínky se můžou zpřísnit, nesmí se změkčit.
Pokud jsem to správně pochopila, tak kdo chce, může si klidně chovat na DLK 3/3, ale bude to zveřejněno.
No a s těmi WT - toť otázka - ona možná i ta nejnižší třída je o něco těžší než OVVR, že? ale připadá mi trochu problematické, že tam není jasně daný řád a vše je hodně v režii rozhodčích.
|