Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:32
- Nahlásit

Kluci
Jak jiný starosti? Chápu jiný starosti jako jiný starosti? Do Litoměřic chci Karla určitě dostat,tak to se pak domluvíme a půjdeme ti držet palce. Mášenka se nám moc líbí a hlavně se Karel zamiloval do její maminy, Jakobínky,tak uvidíme,po kom naše holka bude. Hele o trimování prstama mi nemluv,na praxi jsem takhle vyškubávala jednoho knírače komplet dohola Ferďas si kupodivu i přes stříhání nechal svojí hustou drsnou srst,takže to jde fakt dobře. Btw o psech mi ani nemluv,minulý týden jsem pouštěla psy na zahradu a vběhl k nám nějakej vořech,to víš,byla bitka, Ferda se na něj hned vrhl a tak to musel i Samouš,aby náhodou Ferďasovi spratkovi někdo neublížil, myslela jsem,že je zabiju a až do druhýho dne se s nima nebavila ani klika u dvěří. Háravky si teď užívám,že u žádný nemáme, páč mám ještě v živý paměti,co loni na jaře vyváděl Samouš,to byl nějak echt na zabití.Tady zatím nic nehárá a ono i kdyby,tak na procházky tady moc lidí se psama nechodí,resp. skoro žádný kromě pár víkenďáků,takže naštěstí jsme v klidu. Bavit se budeme až budeme mít háravku doma
Jo a Ferďas včera dostal kouzelný obojek

Kluci
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:42
- Nahlásit

No jo, ty jiný starosti chápeš dobře , akorát já se z toho doteď nevzpamatovala, jako plánovaný to nebylo....
To by bylo fajn, kdyby ty Litoměřice vyšly No, nevím nevím, těch palců by asi bylo zapotřebí hodně, nic si neslibuju, ale přihlásila jsem Prahu a Ltm, co kdyby to náááhodou vyšlo a dodělali jsme šampíka :. Ale počítám s tím, že nevyjde, takže to bude jen "výlet" a šílená nuda pro vydráka. Ale zas to máme kousek, nikam daleko se nepotáhnu (třá Brno, Budějky nebo tak), to pak má člověk zabitej celej den. Ještě by mě možná přesvědčil ňákej teriérskej rozhodčí ze severských zemí, ale takhle....
No a škubání prstama do hola, to jsme ještě neměli, tak že bychom nechali tu malou sviňuchu potrápit od zlý tety?

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 11:48
- Nahlásit

Kluci
Tak stejně gratuluju Já myslím,že Karla na Lt přesvědčím,tradičně jsme jezdili do Prahy,ale to letos asi oželíme a Litoměřice jsou opravdu kousek. A kdo vám rozhodcuje? Vydrýsek je krásnej, pro nás je to megašampion tak nebo tak
No oni se knírači rvou dohola,vždycky ta první štěněčí srst,aby jim pak mohla narůst ta dobrá tvrdá a když nemají kvalitní srst a měkne jim,tak klidně i v průbehu života. Ale je to děs teda a psi pak vypadaj jak dementi

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 12:52
- Nahlásit

Ahoj všem
Uff, chvíli tu nejsem a vy si tu debatíte o 106
Mám na Vás dotaz nepsí...
Nevíte o někom, kdo by chtěl poněkud starší digitál. foťák Sony? Je úplně funkční, akorát koupila jsem menší jen do kapsy a tenhle je navíc. Je to Sony DSC W5 více např. tady: http://www.sony.cz/product/dsc-w-series/dsc-w5

Nikyky
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:04
- Nahlásit

Jéé ahoj Simčo, tak už to konečně schválili... To je hrozná nuda tady ve škole a zase tu strašíme do 4...jinak E. má taky jaro, už z něj nemůžu, nechce žrát, tak z něj zase bude chrt.
Včera mě zase naštval, vzala sem ven sousedovic labinu-utíkačku a šla s nima na louku, v pohodě běhali a pak najednou Baruna uviděla přes půl louky psa, tak okamžitě za nim a Eykon s ní a ten pes taky proti nim... Baruna už se asi nenapraví a když jí vynadám, tak si z toho nic nedělá, takže sem seřvala jenom Eyka...To sem ale hrozná panička, co

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 13:18
- Nahlásit

jé ahoj Kluci dobrej nick a gratuluju taky to nejsou starosti ale radosti

hele přeposílejte všude a nabízejte toho Kašpara, ale někomu fakt (v)hodnýmu!! nebo si pro něj snad budu muset jet ten jeho popis mě uplně dostal

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:06 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
nebo si pro něj snad budu muset jet
taky mám dost silý cuky... akorát bych musela jít bydlet jinam, protože mi už doma vysvětlili, že JEDEN pes stačí...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 14:10
- Nahlásit

Edabych musela jít bydlet jinam, Taky tak... jenže kam, s 5 psy?? do azyláku by mě asi nevzali

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:10
- Nahlásit

Jo ten Kašpar je kouzelnej,podle popisu stoprocentní labrador jak má být

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 17:46
- Nahlásit

Ketrin
jenže kam, s 5 psy
no to né, ty jsi na tom líp! přece jen se pesanům věnuješ víc než já! ty tím žiješ... já se bojím, že dva už by byl problém, no
btw, ty LR kalendáře vyšuměly do ztracena, paní se už na můj mail s objednávkou nevyjádřila...

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 10:46
- Nahlásit

Všechno nejlepší Borgouškovi k včerejším narozeninám Rozárka měla čtyři roky v pondělí
Se dneska stále nemůžu vynadívat na vytrimovanýho Ferdu, je nějakej o půlku hubenější

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 11:15
- Nahlásit

jana33 Dík, Rozárce taky gratulujeme a přejeme bezbolestný běhání, máš email.

choco
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:11
- Nahlásit

jana33
Ketrin
Tak to se přidávám k přání oběma oslavencům Všecičko nej

Kluci
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:21
- Nahlásit

Ahoj holky
my také gratulujeme Borgouškovi i Rozárce k narozkám

Já chci taký vidět Ferdůůůů!!!

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:30
- Nahlásit

Eda
hele,za kolik by byl ten foťák???Možná bych ho brala pro ségru.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 12:55
- Nahlásit

Kluci
Vypadá jak hladkosrstej
Zkusím říct Karlovi,ať ho vyblejskne a hodí mi ho na rajče. Ale vyfotit Ferdu,to je skoro nesplnitelnej úkol

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:07
- Nahlásit

Ketrin
cha chá! všechno nej Borgovi a Tobě nadále pevné nervy
Lucie od Arta
já ti nevím, tak za 2tis. ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:12
- Nahlásit

Edacha chá! co to? Borgoušek je hodňoušek. ale ta mrňavá čubka černá, ta mě teď točí

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:21
- Nahlásit

Ketrin
Tss,tak si vzpomeň,jak jsi zuřila,když byl rok Borgoušovi. Ale dobře ti tak,nevěřila jsi na psí pubertu,Borgoušek byl jen takovej malej předkrm,teprve teď si to užiješ naplno

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:38 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jana33
Stejně na ni nevěřím, resp. na to že by měla až takový dopady - ta puberta - to je neschopnou paničkou.
Ale doufám, že nám zachováš přízeň a budeš sem přispívat i za takových... zhruba.... ééééh... 16 měsíců

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 13:59 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin
Jenže já jsem díky Ferdovi připravena naprosto na všechno a o svých schopnostech paničky nemám iluze

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:06
- Nahlásit

Eda
tyjo,já se jí zeptám,jetsli ho chce...Ty jsi odněkud od Prahy,Berounsko nebo tak,ne?
teda jestli neva,že jím nebude fotit hnědky a blonďáky,ale kokry

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:14
- Nahlásit

jana33díky Ferdovi připravena naprosto na všechno
to jsi ve výhodě Chyba, že já si jako první psy místo Sali a Bresty nepořídila jezevčíka a teriéra a už vůbec nechápu jak to že Bresta na své potomky nepřenáší tu svou samovycvičitelnost?!

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:24
- Nahlásit

Ketrin
To jsi si měla s Brestou vyříkat dřív, teď už je pozdě

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 14:48
- Nahlásit

Eda
tak nic, díky

Nikyky
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 15:27
- Nahlásit

Oslavencům taky přejeme všechno nej, nás to taky čeká zachvíli

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 16:00
- Nahlásit

Nikyky
A proč to říkáš s tak vyvalenejma očima?

Nikyky
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 16:07
- Nahlásit

Mno protože ty dva roky děsně rychle utekli, taový malý miminko to bylo, úplně si vzpomínám jak jsme si ho přivezli, jak jsme si s nim poprvý doma hrál a jak to věděl úplně každej, že bdeme mít štěňátko
Prostě to byl takovej vysněnej pejsek, čekala sem na něj strašně dlouho a naši to pořád odkládali, takže sem venčila psy celý vesnici a když už jsme si Eyka zamluvila, tak sem každj den domů přiběhla a ptala se jestli už volal chovatel, jestli se štěnda narodili. Všechno si to pamatuju jako by to bylo včera a oni už to jsou 2 roky

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 16:18
- Nahlásit

Teprve dva roky. Uvidíš,jak na to budeš vzpomínat za deset let až vedle tebe bude ležet starej psí dědula

Nikyky
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2009 16:22
- Nahlásit

Achjo, je mi smutno, když si představim, že za pár let chci jít studovat a E. asi bude muset zůstat doma Radši to zatim ani neřešim, jak to bude vypadat...

<< 1 ... 504 . 505 . 506 . 507 . 508 . 509 . 510 . 511 . 512 . 513 . 514 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání