| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 10:08 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Děkujeme,snad všechno vyjde tak jak má
Edo to je jednoduchý, je to největší drak z vrhu a zatímco ostatní se rozkoukávali,tak ona nám už rvala boty Takže se to sešlo, Jedličkovi si ji chtěli nechat doma, podle nich je nej,tak nás na ní upozorňovali a ona se zjevně rozhodla,že jsme vhodný oběti
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:07
- Nahlásit
Nad Františkou už jsem slintala v mailech, tak jí ještě jednou přeju hodně zdraví a krásný dlouhý život ve Ferdově smečce. No a samozřejmě taky nějaký ty výstavní a zkouškový úspěchy ale hlavně ať páníkům pořádně předvede, že správná labradorka není žádná panenka co sedává v koutě
Koukala jsem ráno na rozpis kruhů v sobotu v Praze - já to teda nehlásila, takže mi to může být jedno, ale opravdu mi zůstává rozum stát nad tím, že jak u LR tak u GR jsou v kruhu nejdřív feny a pak psi chápete to?!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:18
- Nahlásit
Ketrin
Hele já myslím,že nás už nic nepřekvapí a cukrovou panenku fakt nečekáme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:19
- Nahlásit
Ketrin
To nebude tak určitě - nevím,co u LR,ale u GR měli být dva rozhodčí,pro nízký počet vystavujících je jen jeden.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:24
- Nahlásit
Zuzana T Myslíš, že to nebudou brát podle čísel?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
Nooo všechno je možné.V Budějkách šli u Antonoviče o CACIBA veteráni .
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:51
- Nahlásit
Zuzana T
Ty výstavy jsou čím dál vtipnější
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 11:56
- Nahlásit
Ketrin
Kdyby to nestálo tolik korunek,tak je to mnohdy k popukání.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 12:05
- Nahlásit
Zuzana T Jj než jet na tyhle rozhodčí (ČB), to jsem radši doma vyžehlila a se psy trajdala po lese
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 12:20
- Nahlásit
Ketrin
Jo musela jsem se zbláznit.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 12:37
- Nahlásit
Zuzana T
A tu Prahu jedete?
Já mám totiž pocit že původně u LR byl v propozicích někdo jiný - zcela nepřijatelný - najednou je tam Angličanka... tyhle změny mě štvou, ale stejně bych nemohla, jedeme do hor.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 12:50
- Nahlásit
Ketrin
Nejedu,také jsem se nehlásila na rozhodčí a oni nás spojili .No co jedem na V. Dářko na tři dny do karavanu k vodě - to bude lepší.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:04
- Nahlásit
Ketrin
Jsem si po dlouhé době otevřela stránky pana Z.- ježiši!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:18
- Nahlásit
Zuzana T ??
Já na něj už skoro zapomněla (poté co jsem paničce od Borgovýho synka důrazně vymluvila její úmysl u něj cvičit) - šmarjá tak to se jdu podívat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:34
- Nahlásit
Hm něco podobného se asi dalo čekat, spousta věcí je blábol, do jiných nevidím a v něčem má bohužel částečně pravdu, což říkám velmi nerada.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 13:41
- Nahlásit
Ketrin
Já jen doufám,že zkoušku/ky ,které si vyberu budu trávit jen s příjemnými lidmi a budu ušetřena zákulisních bojůvek.Nestojím o to,být někde propírána.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 14:42
- Nahlásit
Zuzana T To asi nikdo, ale může se to přihodit a člověk jen zírá.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 19:57
- Nahlásit
jana33
Ahojky Jani, je to krásná feňulka, i když to jméno....hihihi, však víš Doufám,že si ji budu moct někde poňuhňat dřív než z medvídka vyroste.
My jsme teď byli zase na Vysočině na WT výcviku, s Andym a Eli jsme cvičili ale jen jedno odpoledne a dopoledne. V sobotu to Andymu šlo moc dobře, dokonce se mi ho podařilo dotlačit přes řeku pro dummíka,aniž by viděl,že tam nějaký padnul (blind?) a je to k nevíře,ale Eli už ty aporty jdou taky mnohem líp...jen páníček musí zrychlit ve svých reakcích. Myslím, že by jí to mohlo jít a bavit V neděli sklidili taky malou pochvalu Na rozdíl od Andyho,který toho měl po pár přinesených aportech plný haksny a pomalu nehnul ani brvou. Ale i tak jsme si to zase užili ažaž Parta fajn lidí dělá svý
|
Nikyky
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 20:59
- Nahlásit
Jéé jani, to byla rychlovka!! Ale je nádherná!! tak tomu ďáblíkovi přejeme jen to nej nej do života!!!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 21:45
- Nahlásit
Nikyky
Rychlovka? My uz na ni cekame prakticky rok a pul
|
Nikyky
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:21
- Nahlásit
Já vim, ale pamatuju si jak jste čekali před chvílí čekali, až Mášenka začne hárat a teď už bude miminko!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 20:47
- Nahlásit
Nikyky
No jsem ráda,ze nebudeme cekat do podzimu na dalsi Masenky harani, to uz by me fakt kleplo a hlavne by zase nezabrezla,to je jasny
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 22:14
- Nahlásit
jana33
ne, právě naopak... ona už bude vědět, že nečekáte na její štěňátko a porodí jich kupu..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 22:15
- Nahlásit
Eda
To je jasný, my jsme to Jedličkům taky říkali - žádný obavy, jakmile po ní nebudeme chtít štěndo, bude hárat na minutu přesně a zabřezne jak víno. My jsme prostě takový problémový
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:04
- Nahlásit
jana33
Jak na ní budete volat? Františko?
Novinky od nás - šikula Jerryček který pravidelně co týden jezdí, dělá pokroky a Cora - hlasitý přinašeč - jediný "aport" s kterým vůbec nekraví je ježek
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 10:38
- Nahlásit
Přeji všem hezký den.
Tady jsou výsledky OVVr a fotogalerie k nahlédnutí. URL
Zároveň oznamuji, že se začínají naplňovat počty přihlášených psů na Středočeské derby (11 a 12.7.09) , takže kdo máte zájem, neváhejte.
Slavnostní zahájení bude na zámku ve Veltrusích a večer bude kapela a tombola
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 12:41
- Nahlásit
Ketrin
Ježek???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:10
- Nahlásit
choco jj už 2x jsem měla tu čest nejdřív ho hlásí a pak přinese doufám že aspoň od něj nechytla žádnou blechu.
Právě mi přišly vstupáky na Hlubokou a koukala jsem na rozpis kruhů - že já ji nedala do mezi. v mladých nás v sobotu bude 22, to už bude určitě dávno na řadě Borgo a budu tam lítat z kruhu do kruhu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:16
- Nahlásit
Ketrin
No jo, taky si už kamarádka stěžovala,že je jich tam je v mladých jak nas.... Nevím,komu tam budu držet palce dřív Kdybys potřebovala helpnout s rychlýma předávkama psů, tak stačí říct
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:23
- Nahlásit
choco Jé-vy tam budete? Tak to vemu tu misku. Palce nám držet nemusíš, ale kdybys mi eventuálně chvíli podržela v kruhu Corálii, to bys byla moc hodná ale třá dostane VD a budem rychle hotové
|