Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 09:53
- Nahlásit

Ketrin

Skoukla jsem fotky...tam muselo být fakt krááásně. A ta fotka s křížem a vedle padlým Borgem je srandovní A jak tam spolu sedíte u toho potoka je moc hezká ... Kolik jste toho tak denně naťapali? A jak jste to vyřešili s tím přechodem ten poslední den? Jak jsi tam psala, že jste šli přes tu kolmou soutěsku? Měla jsi Borga na postroji?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 11:51 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

choco Nee, byli jsme všichni 3 na volno ani jsem tam vůbec postroj s sebou neměla, to nebylo plánované, on si choť vždycky pro mě vymyslí nějaký zpestření, ono to uplně kolmý samozřejmě nebylo i když teda hodně moc strmý, ale hlavní problém byl v tom že tam bylo dost sněhu a to jaksi nevidíš co je pod ním takže je na místě opatrnost, zvlášť když dole pod tebou se valí potok z těch tajících sněhů seshora. Borgo tyhle terény miluje a užívá si to, ale já se o něj bojim a tak ho pořád prudim s pokyny jako čekej, pomalu, běž a tak
a naťapali jsme denně okolo 25 km - Borgo teda víc - s tim převýšením to holt nejde tolik do dálky ale spíš do výšky
jana33
veterinář s tim vůbec neměl co dělat a pochybuju že běžnej vet by o tom něco věděl, dělalo se to stěrem buněk v tlamě, čili si vzorek každej odebral doma sám. Ona to byla hromadná akce asi 15 psů. Ale můžeš si to zařídit i sama, posílá se to do www.laboklin.de
pošlou ti ty kartáčky na odběr vzorku, z netu si vytiskneš a vyplníš žádanku, vše pošleš a zaplatíš pak kartou. Pro nás všechen ten servis okolo zařídil obětavý pan Peniška a myslím že byla i nějaká sleva, že toho bylo víc.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 12:21
- Nahlásit

Ketrin
Sama s německou laboratoři? No to asi faaaakt těžko
Tak jsem včera na procházce ztratila dálkový ovládání na Ferdu. Ráno jsem ho hodinu hledala,ale nic. Na tý obr louce by to byla sakra klika.
Jinak piraňa dneska v noci spala tak čtyři hodiny dohromady, asi někde zkolabuju A zatímco jsem hodinu prohledávala louku,tak se za Karlovi přítomnosti doma třikrát počůrala, byť jinak za celej tejden udělala loužičku jen jednou. Prostě radosti

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 12:36
- Nahlásit

jana33
Ahoj,ovládání na Ferdu,co to je?

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 12:43
- Nahlásit

Zuzana T
Náš samostatnej lovec nosí ve zdějším zazvěřeném terénu elektriku,aby mohl běhat navolno.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 12:46
- Nahlásit

jana33 O piraně už mi nemusíš nic psát, já to mám ještě v živý paměti a fakt s tebou cítím. A i s tim počůráváním, to je přesně ono - nemá čas, žejo? Cora kdykoli jsem ji vzala ven a řekla čůrinky čůríííí, tak se vyčůrala, jenže klidně za 20-30 minut doma zas a to jsem fakt nezvládala na to myslet každou čtvrthodinu. Bojovaly jsme s tím do 5-6 měsíců. Vydržať!

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 12:50
- Nahlásit

Ketrin
Jj přesně nemá čas. I když teď je možný,že se taky naprdla,že jsem jí nevzala sebou.Tak fajn,já už psát nebudu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 12:59
- Nahlásit

já už psát nebudu jasně, najdi na Fanče ten vypínač a jdi se vyspat

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:03
- Nahlásit

Ketrin
Psssst,právě zavřela oči

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:06
- Nahlásit

jana33

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:08
- Nahlásit

Ketrin
Máš mail

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:12
- Nahlásit

jana33už jsem dávno odepsala - je vidět že jsi fakt unavená

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:15
- Nahlásit

Ketrin

Máš tam odpověď a já jdu využít situace,kdy bestie spí a jdu se zkusit naučit pár otázek

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 13:33
- Nahlásit

Ketrin
krásný fotky máte, radost pohledět! líbí se mi moc příroda, ale i jak B. sedí jako hruška na velký kupě sněhu, má u toho pěknej výraz

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:01
- Nahlásit

Edapěknej výraz značí: tak úúúž? můžu jít zas sáňkovat???

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2009 14:06
- Nahlásit

Ketrin
jojo, Eda se tváří vždycky taky jako za trest jsem ostuda, už jsem dlouho žádné fotky nedala do alba, musím se polepšit
jo, a pak taky fotka jak sedíte u potoka, tam B. vypadá tak unaveně, že i to loudění o jablko je "makačka"

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2009 14:27
- Nahlásit

Tak ráno se Františka projevila jako správnej závislák - byli jsme s Karlem na louce hledat ten ztracený ovladač a vzali jí sebou, a protože je to tam pro ní hotová džungle,tak jí Karel vzal do náručí, tak že jí ponese. Jenže šel samozřejmě jiným směrem než já a to byl teda řev jako kdyby jí trhal nožičky tak Karel pravil,že jsem si za týden vypěstovala dalšího závisláka,já jí podezírám,že měla obavu,aby neztratila z dohledu zdroj piškotů
Jinak Samoušek má dneska šesté narozeniny, hrozně to letí

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2009 14:31
- Nahlásit

jana33
tak to vše nejlepčí, že vinčujeme..

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2009 14:31
- Nahlásit

Montik
Vyřídím

choco
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2009 15:15
- Nahlásit

jana33
Taky posíláme pac a pusu Samouškovi a přejeme jen to nej

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2009 15:39
- Nahlásit

choco
Děkujeme. Pro Samouška bude největší dárek,když ho uchráníme před malou piraňou

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:04
- Nahlásit

Teď jsem se pobavila. Chtěla jsem vzít psiska na procházku a na polňačce na louku nás předjelo auto,zastavilo a v něm myslivci. A prej, paní, vy jdete ty psy venčit na louku a do lesa? Buďte tak hodná a nechoďte tam teď,my jdeme střílet srnce,tak abychom vám ty pejsky nepoplašili A prej jsou myslivci zlý))))

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:09 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
jejda, ti jsou milí hlavně jestli sami myslivci mají žluté vestičky, aby se navzájem viděli
pardon za ten sarkasmus, ale na poslední chvíli honím učení, tak jsem "milá"...

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:12
- Nahlásit

Eda
Ty sednou na posed a budou číhat Ale tady jsou myslivci fakt v pohodě, jiný,co sem jezdí,my vždycky z auta mávaj Učení mi nepřipomínej,já ty státnice nechci vidět

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:14 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33
aha, tak to máte dobrý, máte na ně štěstí
já tu narážím na .... co mi chtějí střílet psa apod.
samostatnou kapitolou jsou "stráže lesa", to je taky pošušňáníčko
já ty státnice nechci vidět
a kdy jdeš?

choco
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 21:14
- Nahlásit

jana33
to máš fakt kliku na zelený mužíčky Vybrali jste si fakt supr místečko

A co malý přírůstek?

Já teď dohodnotila diplomku jednoho studentíka a marně vymýšlím dvě otázky...fakt nevím, na co se ho zeptat...kurník

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 21:20
- Nahlásit

Státnice budou 9.6. blee
No zatím máme na myslivce štěstí,tady i jinde a místní hospodář je nějakej papaláš,kterej do lesa nepáchne,takže z toho taky nemáme strach. Tak snad se to nezmění
Bestie tyranizuje nás i celou smečku, kouše,rve, štěká, dřív nebo pozdeji dostane od nějakýho dospěláka na prdel Nejspíš od Ferdy, vždycky si sedne do bezpečný vzdálenosti a začne ho provokovat, štěkat a řičet

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 06:52
- Nahlásit

jana33
a jsou někde na kouknutí její fotky?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:33
- Nahlásit

Edajana33Státnice budou holky držte se
mně úplně stačí blížící se maturita nejmladšího, prožívám to mnohem víc než kdysi svou vlastní
Jani s těmi myslivci to máte fajn, to je štěstí.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:22
- Nahlásit

Eda
Asi ne. Řeknu Karlovi,ať něco nafotí a šoupnu si to na rajče.

Ad myslivci - doufám,že to vydrží. Hlavně až zjistí,že tu chceme mít cvičák

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání