| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 20:35
- Nahlásit
začneme trochu cvičit a umravňovat to můžeš, ale efekt se dostaví, jak jsem ti už říkala, za těch 6-8 let
S Borgem jsme si včera pocvičili v sestavě, kde mimo jiných psů a fen byly i dvě háravky a celkem to jakžtakž šlo, i když některé jeho reakce na povel byly taaaak pomaléééé....
a to počasí že?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 21:25
- Nahlásit
jana33
a jsou nějaké fotky na facebooku? konečně jsem podlehla a jsem členem... nebo snad
Ketrin
co máš proti počasí? typicky labradoří déšť, přeháňky, zima... pche
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:57
- Nahlásit
Eda
Bohužel si je tam dával Karel, já je taky viděla až tam,ale jsou to fakt šmouhy. Počkej do příštího víkendu,to určitě nějaký povedený budou
Ketrin
Já chci cvičit a umravňovat,že by se jako trochu unavila a pak třeba hodinu v kuse spala néé, že by poslouchala
Tak hlásím,že srdíčko dneska přišlo akorát nevím - prosím tě v jaký formě dostáváš toho kapra,sumečka? A co je na tom napsáno?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 21:52
- Nahlásit
jana33 v jaký formě dostáváš normálně kilový pytlíky, jako třá losos. Jsou to takový kousky velikosti zhruba 1 cm3. nechávám to přejít varem. A napsáno je na tom myslím jenom ryby.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:01
- Nahlásit
Ketrin
Tak to je v pořádku. Mě právě zmátlo,že tentokrát i minule to dodali přesně v týhle podobě,ale na netu to mají ve stejným balení jak piliny a nápis kapr,sumeček A proč to převařuješ? Já to dávám syrový
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:28
- Nahlásit
ve stejným balení jak piliny a nápis kapr,sumeček jo, ? to jsem si ani nevšimla... no já taky už neobjednávám po netu - nějak mi to nejde a nechce mě to přihlásit - ale telefonem.
a převařuju to, protožes mi to kdysi poradila - přece sladkovodní se mají povařit ale už si nepamatuju proč, i když jsme to tu vícekrát probíraly - že v syrových je něco co brání vstřebávání čehosi jiného důležitého taky o tom píše Sehnerka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 22:38
- Nahlásit
Já taky neobjednávám po netu,ale na tohle jsem se právě koukala,že je to označený jen jako ryby. Jj o tom vím,ale nějak vycházím z toho,že když je ze 70kg masa 5kg sladkovodních ryb,tak se nic neděje. To si Samouš nachytá u vody těch ryb víc
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 17:10
- Nahlásit
Teda tady je fakt úplně mrtvo,kde jste kdo? Dneska k nám večer přijede pan veterinář píchnout pirani pigáro,tak jsem zvědavá,co ona na to
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:08
- Nahlásit
Ketrin
super Tvoje fotka "že bych uletěl"
jen jsem nakoukla, nestíhám...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 07:12
- Nahlásit
Ahoj, Eda fotka nepovedená, to víš - pomalý foťák
jana33 úplně mrtvo já mám nějakej zánět bo co v lokti nebo rameni, je to naprd a jak mě to bolí a jsem z toho taková nešikovná, tak jsem si ještě včera novým keramickým nožem ukrojila kus nehtu s kusem prstu znáte to - když se daří... v sobotu je klubovka RK CZ, kam samozřejmě tím pádem nejedu, což mě mrzí, dost jsem se těšila protože se tam Cora měla (poprvé) vidět s tatíkem Hugem, achjo.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 07:26
- Nahlásit
Ketrin
ano, když se daří, tak se daří... tak ať to máš rychle v pořádku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 10:55
- Nahlásit
Ketrin
Tys měla jet do Oslavan? To jsem netušila.
Tak hlásím,že pan veterinář je velice sympatický, milý a vůbec Fanyna dostala pigáro na zahradě,tak si toho ani nevšimla a dospěláci byli naštvaný,páč chtěli taky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:40
- Nahlásit
jana33
K vám jezdí vet až domů,jo? To je teda protekce. Nás vzal Martin s sebou včera k vodě a úplně miluju, jak Andy vždycky ožije a užívá si to A s Eli se předhání,kdo pro toho dummíka půjde dřív Jen ho pak zase musím krapet krotit, aby to s tou svou radostí tolik nepřeháněl :/
Ketrin
To je teda smolík A nepomohl by Ti je tam někdo vystavit?
A jen k tomu masu z těch sladkovodních ryb...tak je to proto, že ty mají v sobě parazity, který pouhé zamražení
nezničí, pokud se nemejlím, že áno
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:44
- Nahlásit
choco
Nee,to přemrazení na parazity stačí, jde tam o nějaký enzym,který brání vstřebávání, tuším biotinu (stejně jako bílek). Proto vycházím z toho,že když se to nedává furt,tak to nevadí,stejně jako když dospělákům dávám občas celé vajíčko.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 11:46
- Nahlásit
Ad vet - má ordinaci nějak dvacet kiláků od nás,ale zkontaktoval nás s ním Karlův strýc, tak protekčně přijel. Ale na očkování a podobný prkotiny říkal,že klidně přijede,když nám nevadí,že jezdí až večer. Na větší ošetření se logicky musí do ordinace. Ale je fakt fešnej a sympatickej,asi budeme očkovat,když Karel nebude doma
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 12:58
- Nahlásit
jana33 pošlu Karlovi odkaz na tuto diskuzi
choco vystavení bych asi zvládla, ale nechce se mi řídit, resp.pochybuju že bych těch 2x200 km byla schopná aniž bych si ještě přitížila, je to fakt dost nepříjemný. No utěšovat se můžu tím, že bysme stejně nepřivezli žádnou trofej, konkurence je veliká a psi oba vylínaní. Ale s tim Hugem je mi to líto, jsou daleko a běžně se na výst. nepotkáme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 13:07
- Nahlásit
Ketrin
¨Tss,to by ti bylo podobný
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2009 22:34
- Nahlásit
Jani, tak jsem našla opravdu , že se to týkalo parazitů a pasala jsi o tom dokonce ty
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5200_0.html#7
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 07:42
- Nahlásit
Ahoj, našla jsem na mimiaukci aukci o labradora
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=3400485
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:43
- Nahlásit
choco
Ale tam je to psaný syeový jako ve smyslu nepřemražený není syrový jako syrový a je to ledvinovec psí a thiamináza bo co
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 13:17 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
ankaras aukci o labradora
koukla jsem se a jen tiše žasnu co je všecko možné
Holky, dnes mám dooost blbý den, ale tady jsem se královsky pobavila
http://www.outdoorforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=81 65
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:29
- Nahlásit
Ketrin
jako, dneska mám vážně den na h... Ale tohle mě dostalo..děkuju...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2009 22:14 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
ankaras
to snad není možný, LR na aukci fuj, je mi zle z toho
jdu se učit, naštvaný mi to snad půjde líp...
Ketrin
kam to chodíš na fóra? to je super dotaz...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2009 23:30
- Nahlásit
Eda kam to chodíš no konzultovala jsem tam nějaké plány... uznej že na tom vláknu jsou samé odborné vysoce fundované rady
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 20:17
- Nahlásit
Tak nás trošku popošoupnu,aby nás snad nesmazali nebo jsme neupadli v zapomenutí
Fotky ze srazu zatím nejsou,ale slibuju,že jak budu nějaký odkaz mít, hned ho sem šoupnu
Teď jsme se byli projít a snesli se na nás celý hejna much a jinejch hmyzáků,fakt hnus, a to jsem byla nastříkaná offem
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 21:05
- Nahlásit
Jj, taky čekám napnutá, kdy se fotky objeví Mám takový pocit, že právě ty spreje ty hmyzáky snad ještě přitahují , my jsme nedávno koupili takový udělátko proti otravným komárům ,co se dá připnout na opasek,myslím, že od biokillu a je to na baterky, ale ještě jsem to nezkoušela,jestli to bude funkční.
My jsme byli včera s partou labradoří u Zuzky od jessky na grilovačce a vraceli jsme se uřehtaní jak koně a přežraní jak vepříci. A začínáme se te´d pomalu připravovat na týden v Chorvatsku i s čokloidama. Jo myslíte,že jde,aby místo mřéže byla v autě síť, oddělující psy ležící v kufru? A nebo je pro sichr máme připoutat i do postrojů? Budeme si je nejspíš půjčovat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 21:13
- Nahlásit
choco
A kdy vyrážíte? A máte namatláno entý a oný na srdeční červy a podobný brebery? Já mám z těhle věcí děsnej vítr, stačí mi to tady. Btw nebude už tam na psy moc vedro? My jsme si říkali,že jestli někdy s psiskama pojedeme,tak max v květnu nebo říjnu, zvlášť Samoušek by se tam upekl.
Síť by měla stačit (jestli teda myslíš kvůli policajtům),ale jinak pro praxi to moc bezpečný není, kdyby byl nějakej průšvih,tak to prolítnou jak nic. Ad ty postroje - k čemu byste je v tom kufru připoutali?
Jinak (Helča ví) se nám tady na louce rozkládá liška, myslivecký hospodář slíbil,že přijede včera, samozřejmě že se tu ani neukázal a já musím 3/4 louky mít psiska svolaný u nohy, protože jinak je furt upískávám,páč nastražej nosíky a směr je jasnej
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 01:19
- Nahlásit
jana33
No vidíš, na ty srdeční červy bych si nevzpomněla, tak to koupíme ten Stronghold, příští týden stejně musím k vetovi pro potvrzení,že je ok a pro pigáro. Vyrážíme za 14 dní. Máme ubytko hned u mooře a co jsem omrkávala fotky ,tak se budou mít i kde ukrýt pod stromama ,tak to snad pro ně tak nesnesitelný nebude. Já už právě v září mám v práci hoňku s dotacema a nemůžu už nikam a te´d se nám naskytla od známých možnost jet k nim. Jinak v kufru máme na podlaze po stranách dva kovové úchyty,ke kterým by to eventuelně šlo připnout...to bychom mseli ještě vykoumat.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 08:02
- Nahlásit
Ahoj holky. choco nezapomeňte přibalit Smectu nebo něco podobného, pokud psi budou ochutnávat moře (jako že asi jo), Bresta z toho měla jednodenní veeeelmi řídký případ a co vím tak asi každej pes u moře, než si zvykne
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2009 08:56
- Nahlásit
Zdar v Labíkově!
choco
Já jezdím s Cathy a od loňska i s Lexy k moři letos už osmý rok a v pohodě.My jsme tedy v lokalitě,kde může pes do vody kdykoli.Řidší stolici mají 1 den a pak je to ok.Sladkou vodou je nesprchuji,jen večer vymyjeme meziprstí tlapek,protože uschlá sůl rozedírá jemnou kůži a ono je to pak pání a vylyzují si to.Nemusela jsem použít ani oční kapky a to se Cathy potápí.Všechny neduhy na kůži se ve slané vodě vyléčí,ale zase po pobytu u moři vylínávají.
|