Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 13:56
- Nahlásit

Jezka mi Helco ani nepripominej, ty vis proc!!!!!!
No zatim je to domacky Fanca, ale stejne si myslim,ze to casem sklouzne do nejkratsiho moznyho, do Fany
Na vystavu budeme drzet palce, skoda, ze letos neni na Konopisti, to je prece jen lip dostupny. Ta Hluboka je pro nas dost zabita, smecku sebou tahat nechceme a zas aby byli celej den zavreny doma, to taky neni ideal.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 14:56
- Nahlásit

jana33 Na Konopišti bude na podzim, to už stíháš s Fančou do dorostu

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 15:50
- Nahlásit

Ketrin
No prý nebude. RK má ty Oslavany a i Jedlickovi rikali,ze podle nich nebude

Nikyky
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 22:20
- Nahlásit

Ve zpravodaji prý bylo, že bude někdy v září... Helčo, jedete jen na jeden den nebo na oba?? Nám už taky přišly vstupáky, jeden den 11 a pak 5 psů ve třídě Mno tak snad pojedeme...

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2009 22:50
- Nahlásit

Nikyky
Jo? Já to nikde nenašla a ani o tom teda nikdo nic neříkal. Tak kdyby to bylo, tak jen dobře. A vy jdete do mladejch? Teď si nějak neuvědomuju,jak jste starý

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 06:39
- Nahlásit

Nikyky My jedem oba dny - když už tam budem - vracíme se z Alp, no asi to nebyl nejlepší nápad takhle spojit, Borgo bude utahanej a hubenej jana33 to jsou asi nějaký fámy, aspoň nikde jsem neslyšela že by to odpískali, tak uvidíme. Máš tam odpověď.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 07:01
- Nahlásit

jana33
Ketrin
Letos má speciálku KCHLS,takže RK bude mít jen tu jednu klubovou v Oslavanech.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:06
- Nahlásit

Zuzana T
Loni ale také dělaly oba kluby 2 výstavy - KCHLS 2x Hluboká, RK CZ Konopiště + Brno...

jinak vám všem přeju pěkné volné dny!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:19
- Nahlásit

Ketrin
Jo,máš pravdu KCHLS udělalo KB + vítěz JČ a RK klubovku a speciálku.
Pěkné pálení čarodějnic!

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 09:24
- Nahlásit

No tak uvidíme, kazdopadne ani na strankach klubu nic neni.

choco
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 10:49
- Nahlásit

Ketrin
Jj,jedeme, bude tam hafo moc známých a když už budeme na chalupě,tak proč si neudělat hezký výlet Tak já si Tě tam vyhlídnu a kdyby bylo třeba, tak podržím Tak Borgouškovi vezměte energetické drinky a tyčinky A jinak si to samozřejmě moc užijte My jsme to nakonec odpískali, máme ještě před dvěma injekcema, takže by to stejně nešlo. Martin si to s Ellie pojede vynahradit do Norska v srpnu a my si dáme s Andym nějaký lázně

Nikyky
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:32
- Nahlásit

Jani, jdeme do otevřený...a jedem si zase pro védéčko, pořád je takovej nedodělanej, poloviční než ostatní psi... A hlavně na výstavy moc hubenej :-D , ale s tim už asi nic neudělám, to byla práce dostat ho aspoň do týhle podoby :-D

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2009 19:52
- Nahlásit

Nikyky
Třeba budeš překvapená, a i kdyby ne, tak přece nic neděje. Nojo teď jsem se koukala, že už jsou prďochovi taky dva roky. Nějak to letí

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2009 19:32
- Nahlásit

Halo,halo, kde jste kdo? Já už ležím třetí den s ukrutnou migrénou,ale dneska už je to lepší,tak to snad už přejde. Karel dneska zabezpečoval schody a branku kvůli Františce, tak doufáme,že to bude stačit. Ještě musíme zadělat nějaký dráty a snad to bude všechno, nějak už nejsme na štěndo zařízený Ale už se nemůžeme dočkat....

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 00:00
- Nahlásit

jana33
ahoj, už to máte za pár, že jo?
ale stejně si myslím, že se nepřipravíte 100% a malý torpédo si něco vymyslí...
mě se ve čtvrtek paní zubařka rozhodla vytrhnout osmičku, takže Brufen 400 byl až do včerejška můj kamarád. už se těším na pořádný pohyb. jezdili jsme na bruslích, procházkovali s hnědkou a dneska jeli Lužnici. bylo to fajn-ještě málo lidí a hodně vody

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2009 07:32
- Nahlásit

Eda
Tak to je jasný,že lecos objeví,ale tím snad ublíží už jen nám a našemu citovému a estetickému smýšlení,ale ne sama sobě

choco
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 12:04
- Nahlásit

jana33
Ahojky,teda koukala jsem na zbylá štěnda a ta jména jsou všechna pěkně trhlá, nejhorší je asi Fifina To teda zlatá Františka,které budete říkat Fany A je teda ze všech fakt nejhezčí. Ale co mě trochu zarazilo,že nemá ta jejich mamina udělaný lokty...
Teď budete mít kvásný starosti s mrnětem Koukej nás zásobit spoustou fotek

My jsme si volníko užili úplně skvěle na chalupě, psiska si užívala v rybníce a na zahradě A trošku jsme si i zaaportíkovali. Ä my si udělali i výlet do Třeboně,kde byli zrovna díky animafestu trhy se všema možnýma serepetičkama a dobrotama,kterým se nedá odolat Teď se tam chystáme znovu a zavítáme na Hlubokou. Tak doufám,že tam po čtvrteční poslední injekci a kontrole u Musila nepojedeme s chmurnou náladou. Na chalupě bude tentorktát i bráchův zrzavý nezmar, tak jsem zvědavá, jak ho Andy ustojí...nevím proč,ale je na něj úplně vysazanej a než aby ho měl na očích,raději se dekuje pryč a je naprdlej na všechny kolem...a to se Izzy před ním podřizuje jak může...ale s dobrou prostě nepochodí.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2009 12:09
- Nahlásit

choco
No nemá lokty, protože jí je šest a to se lokty jaksi ještě nedělali. Ale ani po Ringovi,ani po Jakobínce lokty špatný nebyli, Jakobíně dělal lokty až v sedmi a měla je čistý,tak by to snad mělo být v pořádku.
Fifina - to vymyslela Jedličků malá holka, tak se nediv Btw ono když pojedeš potřetí abecedu,budeš ráda, když vymyslíš aspoň něco
K Musilovi budeme držet palce, ať to dobře dopadne.
Jj holt i mezi psiskama fungují vzájemný sympatie a nesympatie

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 18:39
- Nahlásit

Tak jí máme doma Celou cestu byla vzhůru,ani jednou nezakníkala, jen jí bylo děsný hic. u Pyšel se dvakrát vyčůrala, vypila hafo vody,aby má následovně v autě poblila Usnula tak na deset minut za Prahou,pak už zas funěla,jak jí bylo hic. Doma se trochu očuchala se smečkou,sežrala pár granulek a usnula spánkem spravedlivých

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2009 19:51
- Nahlásit

jana33
krása! tak šup sem s fotkama, prosím!!!

choco
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 20:00
- Nahlásit

jana33
Gratulky ještě jednou k novému přírůstku a ať vám dělá holčička jen samou radost A už se taky moc těším na fotečky a na historky

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2009 20:56
- Nahlásit

Fotky zatím nejsou stáhlý,není čas Je to strašná piraňa, vzteklá, umanutá, tvrdohlavá, no prostě dáreček. Dvě noci jsem skoro nespala,protože neustále řádila jak černá ruk, načež dneska po dvou procházkách chrápe a chrápe. Což ale znamená,že v noci se mi zas bude snažit sežrat uši, prsty, nos, vyrvat náušnice a vůbec provádět jiné příjemné věci, takže se nevyspím ani dneska Achjo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 22:07
- Nahlásit

jana33
Tak kde jsou ty fotky Fanči??!
vyrvat náušnice je vidět žes dlouho neměla štěně, na náušnice, řetízky atd.zapomeň. Si vzpomínám jak jsme jednou na táboře na Novém Řadově šťourali klacíčkama v bobkách Brestiny pětiměsíční dcery, která někomu sežrala zlatej kroužek z ucha

ostatní pokud jana fotky nedodá, tak jako slabou náplast se můžete juknout k nám na jarní Alpy

choco
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 22:18
- Nahlásit

Ketrin
Já už fotečky viděla na FB od Karla Heč A k Tobě jdu kouknout taky,už jsem tam na ně číhala. Jinak škoda,že Borgo už v neděli nebyl ve svý kůži,taky by mě zajímalo ,co by dostal...ale myslím ,že to véčko určitě, jen jestli by se dostal i do pořadí....a byl tam zase ten Jim Beam?
A gratuluju k čistýmu Borgovi Škoda,že to taky tak nevyšlo u Corálky....znamená to,že se to u ní taky může projevit? Nebo jí ta nemoc nehrozí,ale může to dávat dál?

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 22:45
- Nahlásit

Jak na FB, on tam dával nějaký nový fotky? Já ani nevím,že už nějaký stáhnul.
Ad náušnice - když já to mám blbý, když si je vyndám,byť na pár dnů,tak mi uši zarostou. Jinak jsem ouplně vyřízená, ta malá piraňa je nezničitelná - asi jí budeme reklamovat,že nám k ní nedali vypínání Rozárka už jí přijala za svou a řádí tu jak černá ruka, Samoušek si drží odstup (kousla ho hned na úvod do pindíka) a Ferda je děsně naštvanej. A já chci spáááát!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 22:50
- Nahlásit

choco
Nene, nic jí nehrozí, ona sama je zdravá , jen přenašeč - čili až pro ní budu hledat ženicha, bude muset tohle vyšetření mít a bude muset být N/N - clear, pak se narodí 50% čistých a 50% přenašečů. A ve smlouvách s bud.majiteli si to pak ošetřím, pokud by někdo chtěl chovat. Není to žádnej problém, pokud člověk tu informaci má tak se podle ní zachová.
Ale na Coralky svatbu je ještě spousta času, vždyť víš jaký je pako
Podle info co mám je tu toho celkem dost a fakt by se chovná zvířata měla otestovat, aby se to nešířilo.
Jinak ta neděle mě samozřejmě mrzí, měla jsem pocit že by se Borgo p.rozhodčímu moh líbit. No ale člověk nemůže mít všecko,že - něco za něco, zas jsme si báječně užili hory Já tušila že to tak dopadne, fakt byl uplně vyšťavenej, jenže jsem se nechtěla vzdávat bez boje jo a Jim Beam byl V3.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 22:52
- Nahlásit

choco
Ad Corynka,jestli můžu za Helču - ona je zdravá a nikdy se to u ní neprojeví,ale kdyby měla ženicha taky přenašeče, štěnda by mohla být nemocná. Takže Helča bude muset vybírat čistého psa.
Btw Helčo,tobě to zprostředkovával veterinář? A věděl, o co jde? Já že bych časem nechala Fanču taky otestovat, abych byla v obraze (přece jen kdyby člověk věděl,že to pes má, tak by ho šetřil v zátěži)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 22:54
- Nahlásit

jana33 malá piraňa je nezničitelná já chci spáááát!

chachá, takže to u vás je uplně stejný jak když byla malá Corálie. Když náhodou někdy usnula tak se chodilo po špičkách.. Máš cos chtěla
mě uši taky zarůstají, musíš si je denně propíchnout a zas to vyndat.
A co je to FB?

Jdu spáááát - páč nemám žádný štěně

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 22:59
- Nahlásit

Ketrin
Mrcho!!!!! Já je půjdu pomalu nakrmit, pak se nechám sežrat a budu doufat,že do tří hodin do rána,na kdy mám nataženej budík,abych piraňu vyvenčila, aspoň na chvilku usnu. Od tří do čtyř budu opět čelit útokům bestie, pak si do šesti schrupnu, zase jí půjdu vyvenčit a pak jí zavřu někam do skříně a budu dělat,že o ní nevím. To bych mohla vlastně hned
FB - facebook

choco
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 23:16
- Nahlásit

Ketrin
Tak aspoň,že jí nic nehrozí FB je facebook, taková aplikace,kde najdeš info,co kdo,kde,s kým a jak o svých přítelích, který tam jsou přihlášený taky...koukáš na fotky, videa, můžeš hrát hry,vyplňovat podivné ,ale někdy zábavné testy atd atd....

jana33
Hihi, ale zase se nenudíte,ne? A my se teď taky nudit nebudeme Právě jsem se chtěla ptát,jak ji přijala smečka
Taky jdu zalehnout, takže Jani hezkou noc

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání