| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:43
- Nahlásit
Tak dneska má piraňa dva měsíce Ráno mě hned na přivítanou vytrhla půlku vlasů,je prostě hrooozně sympatická
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 12:53
- Nahlásit
jana33
Takové zlatíčko k zulíbání,viď? To máš z toho,že ji krmíš masem, je z toho celá krvelačná
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 15:34
- Nahlásit
choco
Taky mě to napadlo,když mě poté,co zblajzla k obědu hovězí hrubomleté,kousla do nosu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 18:35
- Nahlásit
jana33
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 21:33 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
dneska jsem už dost použitá a na tvojí hádanku si netroufnu
ale počkej zítra, to se vyspím a budu čilá a hlava mě bude poslouchat a provedu přesnou identifikaci v tuhle chvíli jsem si jistá jen tím, že to jsou tví psi a Cora mezi nima není...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 05:56
- Nahlásit
Eda Cora mezi nima není.. dobrý postřeh (a ani Sali!)
Dobrá, ale zakazuje se listovat tímto fórem v čase dozadu, protože tam je někde nápověda, ne-li přímo řešení
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 11:50
- Nahlásit
Hlásím,že jsme dneska ráno byli na konících a vzali malou sebou. Ale nějak o socializaci pochybuju,páč ona se tváří,že žádný koně nevidí,i když jí zvedneme k jejich držce. Jediný,co jí vadí je, že chodí rychlejc než ona Ale překvapila, když jsme jí na pět minut zmizeli z dohledu, tak prej kňučela,to jsme ani nečekali,že projeví trochu toho citu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 13:50
- Nahlásit
Ketrin
já nevííím, kdo to je! nebudu raději ani hádat, abyste se mi nesmály...
jana33
nedělej z ní bezcitnou bestii, dyť je to nevinný štěňátko a třeba vás má i trochu ráda
musím se pochlubit, mám "profi" fotku ze soboty
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 08:16 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Eda neboj, je to lehké ale vyhrát už nemůžeš, už to uhádl jiný účastník, tak ti napovím
to je krásnej ženich!!! má krásnou hlavu
Viď Já se uplně tetelím radostí. Když si pomyslím, že možná budu mít podobnýho pejska.
Profi fotka je pěkně akční.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 08:50
- Nahlásit
Ketrin
Kuk od goldíků .
Ty se chystáš na nového psíka?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 09:20
- Nahlásit
Ketrin
no, jsem z toho jelen, ani tvoje super nápověda mi nepomohla
ale stejně jsem opravdicky nehádala, když jsi neuvedla jaký budou ceny...
fotka je pěkně akční
no ano, vždyť ten potok byl taky akční
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:37
- Nahlásit
Zuzana Tahoj - Ty se chystáš na nového psíka?
to tedy ani omylem, mám doma plno. Eda tak tedy shora dolů - jak prosté, milý Watsone - 1. Borgův otec Heron, 2. Heronův syn Borgo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:52
- Nahlásit
Edo krásná fotka, jak někam na plakát nebo do kalendáře
Tak další bezesná noc, princezna prostě v noci spát nebude, chce kousat, trhat a blbnout, prostě na zabití. Jenže zatímco ona ted padla za vlast, já se musím ponořit do státnicovejch otázek
Mimochodem včera dostala k jídlu poprvé zelené neprané držťky a to byl fofr
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:11
- Nahlásit
jana33
jak tošlo dovnitř nebo ven??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:17
- Nahlásit
zelené neprané držťky a to byl fofrdovnitř nebo ven??
jana33 Klid, nějakých 8-10 let a ona se zklidní
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 11:36
- Nahlásit
Montik
dovnitř,zdá se,že žaludek má typicky labradoří
Ketrin
Teď jsi mě uklidnila, ale u Sama už jsou to jen dva, čtyři roky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 12:47
- Nahlásit
Ketrin
Borgův otec Heron, 2. Heronův syn Borgo
uff, tak náhodou jsem si to myslela, ale nechtěla jsem být veřejně za blbku, kdybych se sekla
nějakých 8-10 let
a to si říkáš kamarádka? nesmíš říkat pravdu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 14:52
- Nahlásit
Tak asi budeme mít megavodomila. Nejen že se koupe v misce s vodou,ale když jdu na záchod,zaleze do sprchy a čeká,jestli jí přijdu osprchovat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 14:21
- Nahlásit
Holky, poslední dítě mi odmaturovalo fuj to jsem si oddychla, s prvním a druhým jsem to tak neprožívala, asi stárnu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 14:30
- Nahlásit
Ketrin
Posílám velikou gratulaci!!! Jste šikovní Tak teď přijímačky na VŠ a zkoušky a státnice.... nebo ne? už konec nervů?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 15:36
- Nahlásit
Ketrin
Taky moc moc gratuluju
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 21:38
- Nahlásit
Mimo téma
Nechcete někdo pro sebe nebo někoho jiného úplně novou web kameru a sluchátka? Já to nevyužiju, kameru mám v ntb. Brácha to nevěděl a chtěl mi udělat radost
Je to TRUST WB-5400 a sluchátka Trust HS-2200
Jen se ptám, zbytečně by mi to leželo nevyužité doma.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 14:34
- Nahlásit
Eda přiznám se, že jsem chvíli přemýšlela, že bych pomocí Tvé webkamery a sluchátek z práce šmírovala psy, co doma o samotě dělají popř. je na dálku napomínala a peskovala
Taky mimo téma - vím, že už jste tu jednou probíraly internet.obchod s plavkama - poraďte!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 15:36 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
¨Plavky nevlastním, neporadím Ale napadá mě Litex,já si odtamtud objednávám tepláky apod.
Jéééžiš, ještěže nebydlíme už v bytě, Samoušek se zbláznil a během her s piraňou vrčí, mručí a vřeští tak,že by nás určitě sousedi zažalovali
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 17:06
- Nahlásit
Ketrin
ad plavky, zkus Litex určitě doma jsem se poměřila a pak objednala a vše bylo ok
teď jsme přišly zvenku a jen co jsem dosedla ke kafi, spustila se obrovská průtrž mračen. vysmívala jsem se jí, že jsem pěkně v suchu fajn pocit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 19:41
- Nahlásit
S Litexama ale můžeš počítat tak maximálně jednu sezonu. Taky se teď poohlížím po plavkách, v těch starých už nemůžu vylízt ani na verandu
Jani, už se na piraňku moc těším. Asi se Ti holčička ztratí na celý víkend
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 20:25
- Nahlásit
choco
tak mrňavku vyfoť, ať vím, jak vypadá... zatím jsem jí neviděla...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 21:38 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
Faaaajn,takv pátek večer jí dostaneš na povel a vrátíš nám jí při odjezdu.
Edo určitě odtamtud bude hafo fotek. Zrovna dneska jsem říkala Karlovi,že si musí piraňu vzít o víkendu na procházku a udělat jí nějaký hezký fotky. Ted se snažil fotit,když tu řádili s Rozárou a jsou z toho dvě bílý šmouhy
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 07:31
- Nahlásit
jana33
jsou z toho dvě bílý šmouhy
tak to musí být veletorpédo, když i bílí psi se rozmazají neřeknu hnědej a černej, to nevyjde většina fotek, ale digitál to skousne...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 19:27
- Nahlásit
Eda
Je to veletorpédo a co je nejhorší,tak se to stále zhoršuje už abych měla po státnicích a víc času, začneme trochu cvičit a umravňovat
|