Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:40
- Nahlásit

Hani,tak to závidím. My teda chtíti jet,tak si musíme půjčit mikrobus nebo co
Ad účinek moře na kůži - můžu potvrdit,před let jsem hezky na ulici v Praze zkolabovala a v rámci pádu jsem si o beton úplně spálila rameno a ještě se mi tam dostal černej prach a nešlo to ven, tři týdny to mokvalo,fakt hnus. Přijeli jsme k moři, já se bála,jak to bude strašně pálit až vlezu do vody, ale vůbec a do dvou dnů jsem to měla zatáhlý a odjížděla jsem s ramenem komplet zahojeným. A ani jsem nevylínala

Eda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:13
- Nahlásit

já chci taky k moři!!! vezměte mě s sebou očkovaná jsem, odčervená taky
huuah, místo toho smrdím v práci nebo se učím ještě že je tu hnědka, to je moje zlatíčko

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:53
- Nahlásit

Ketrin
Jj, se smectou počítám a asi i poprosím veta o tabletky diatab na průjmíky. A taky asi vezmeme lopatičku na sbírání těch jejich produktů

Zuzana T
Taky mi už kamarádka říkala,že hafy sprchují jen večer a že to zvládali, tak snad budou i ti naši. Myslím, že u nás by taky psi nemuseli mít zákaz vstupu do vody, když ji máme pár kroků od karavanu Alespoń nic známá neříkala. A co mě potěšilo, že to tam je bez ježků

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:58
- Nahlásit

choco
No my jezdíme do Chorvatska na Pelješac a také do karavanu.Díky tomu,že je to foukavý revír a vyskytují se zde vě větší míře surfeři a kajtaři,tak není moc těch,co by vydrželi se slunečníkem,dekou a knížkou na pláži a tím pádem nemá komu vadit pes.

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:59
- Nahlásit

jana33
Hih, mě by ani nevadilo,kdybych vylínala Eloušovi by to mohlo pomoct na to její stále nezarostlý bříško po té kastraci a Andymu tam pěkně prohřejem kloubíky Jo, pro tu vaši smečku by byl mikrobus potřeba ))) Ale já počítám,že časem ho budeme potřebovat taky Ale aby nás tam pak taky pustili

Eda
Vždy´t ty jsi u moře pečená vařená

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:07
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to vy jezdíte až hooodně dolů koukám, my budeme na Istrii mezi přístavem Rovinj a Pulou.
Ještě přemýšlím,jestli Andyho rychle nenačipovat (ale tááák se mi to příčí ) , aby mi třeba Chorvati neřekli,že to nemá čitelný v uchu....je fakt ,že ta první dvojka se musí chvilku luštit...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:23
- Nahlásit

choco
Za těch osm let jsem poctive chodila ze začátku na Veterinární správu pro kulaté razítko,pak když byl petpas jen k veterináři a NIKDY nechtěli Chorvati a ani Bosňané nic vidět.Buď v klidu.

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:27
- Nahlásit

choco
a proč se ti to tak příčí??Vždyť vo nic nejde....

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:33
- Nahlásit

choco
už mě předběhla Monča. My se chystáme prcka nechat i čipovat. Nikdy nevíš,co se stane a když je pesan tetovanej i čipovanej, je daleko větší pravděpodobnost,že se k tobě vrátí. Ve spoustě útulků do uší vůbec nekoukaj,prostě ho přejedou čtečkou a když nenajdou,tak nazdar. A když zase někdo psa najde a jde s ní k vetovi a nechce psa udat, tak často neřekne,že ho našel,ale je šance,že vet zjistí,že jde o dospělého tetovaného psa a bude se vyptávat. Prostě tetovat,čipovat,známku na krk

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:44
- Nahlásit

jana33

ty jo, vzácná shoda...

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:24
- Nahlásit

Zuzana T
Jo? No na vet.správu se právě pro jistotu chystám taky, náhoda je blbec...

jana33
Montik
No nevím,prostě k tomu mám přirozený odpor, nelíbí se mi to no...a kolikrát slýchávám ,že ani ten čip nejsou schopní najít a největší jistota je právě ta známka...

Montik
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:43
- Nahlásit

choco
a když ti pes ztratí známku?? čip, pokud je správně aplikovanej, tak se neztratí, že.. nevim, no...já bych byla radši, kdyby se jen čipovalo, tetování mi pro psy přinde o dost horší...Ale my máme všechno a jsem v klidu... Ale je to věc názoru, nikdo tě nutit nebude...;0)

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:02
- Nahlásit

Montik
Jak vzácná shoda? My máme nějaký zásadní rozepře?

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 08:57
- Nahlásit

jana33
no to nééééééé,ale tak jsem myslela (blbost, vím ), že bys mohla proti čipování něco mít....

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 13:55
- Nahlásit

Tak tady jsou nějaké první fotky ze srazu,je tam párkrát i Fanynka
http://www.molly.estranky.cz/clanky/nase-zazitky/j arni-labradori-sraz--nesmer-2009
Btw říkali jsme,že za focení budeme vybírat poplatek

choco
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:27
- Nahlásit

jana33
Jj, už jsem koukala Ještěže tam nejsou moje kreace v bráně, které mi stejně byli prd platný A koukám, že tam je i Fany za Andyho zadkem

choco
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:30
- Nahlásit

Jo a ještě k tomu Chorvatsku...když bude napatlaný Strongholdem ,tak i přesto ho mám ještě napatlat Duowinem proti klíšťatům,co?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:34
- Nahlásit

No fotky pěkný, přemýšlím jak bych přivolávala psa pomocí bezruké pantomimy hned dneska to zkusím na jakou to bylo vzdálenost?
Jinak Fanynka je moc moc hezká

choco
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:41
- Nahlásit

Ketrin
no vzdálenost docela velká, na mě Andy koukal jako na blázna a to jsem tam dělala psí kusy a seděl a ani se nehnul Ale zase ho to šlechtí no, má odložení i když jsem mu zůstaň neříkala a jen ho posadila se sedni

choco
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:45
- Nahlásit

Jo Fany je moc hezoučká a pohodářka

Montik
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:09
- Nahlásit

choco
po paničce.... :-D

choco
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:14
- Nahlásit

Montik
Myslíš hezoučká a pohodářka po paničce? ))) To nedokážu posoudit .D

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:14
- Nahlásit

pohodářka jo?! tak to si jana asi vymejšlí, no koneckonců ty znáš ji i Coru, tak která je strašnější? i když Fanynka je ještě mimiňák, ta to teprve předvede zač je toho loket
no z odložení by to nešlo, to je jasný, já mu hvízdnu stop, to děláme často že pak odejdu a přivolávám ho z dálky, jenom teda ale píšťalkou a ne pantomimou... cha, jsem na to zvědavá, ten chudák nebude vědět která bije

choco
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:20
- Nahlásit

Ketrin
no my nemohli vydat ani hlásku,jinak bych taky použila píšťalku No byla to ale fakt prdel Já už pak místo urkou roztahovala i nohy a Andy jen koukal jak vejr

Nooo strašnějí bych netvrdila ani u jedný, ale Corálek mi přijde jako větší drak, ale to ještě může přijít i u Fany Ale vy si vymýšlíte obě !!! :P

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:27
- Nahlásit

vy si vymýšlíte obě !!! :P Že by???

http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/tezky-zivot-psa/375

http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/coralia-calenzana---cora/53

http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/coralia-calenzana---cora/55

http://www.calenzana.estranky.cz/fotoalbum/nezaraz ene/smecka/123

choco
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:46
- Nahlásit

Ketrin
Ehm

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:48
- Nahlásit

Hehe Fany pohodářka, to může říct jen ten, kdo jí nemá doma Corynka je určitě strašně hodná a vždycky byla,jen my máme doma pitbula už jsme si říkali, s čím to ty Jedličkovi kříží

No hele Hani,píšťalku,to by pak uměl přivolávat každej. A neboj,ty fotky s tvýma kreacema se určitě brzy objeví Jéé mě tak baví vymýšlet disciplíny pro ostatní,když se toho účastním jen jako rozhodčí

A hlásím,že jsem právě zvážila malou bestii, v pátek má 3 měsíce a hezkých 11 kilíček

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:52
- Nahlásit

jana33pohodářka, to může říct jen ten, kdo jí nemá doma no to máš marný, nikoho nepřesvědčíš, žluťák prostě vždycky bude vypadat jako princeznička cukrátko
Corynka je určitě strašně hodná jo, když spí
hezkých 11 kilíček dobrý

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:52
- Nahlásit

Btw ty jsi neviděla,co prováděla v neděli před odjezdem. Zjistila,že se vsouká pod chatičky,tak tam lovila myši, vždycky jen vykoukla,totál černá a ubahněná a letěla pod další chatičku. To bylo v době,kdy si s ní už ani Hubert nechtěl hrát

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:54
- Nahlásit

Ketrin
Těch 11 je tak akorát váha,ne? Já už jsem si tuhle říkala,že se děvče nějak do schodů pronese

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání