| Autor |
Zpráva |
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:01
- Nahlásit
jana33
To je. Domnívám se, že tak rozhodli neznajíce další souvislosti.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:24
- Nahlásit
Marie Šustová
To asi ano,ale kdo by měl znát víc souvislosti a všechno okolo než vedení klubu?
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:41
- Nahlásit
jana33
Chyběla prezidentka, víceprezidentka a hlavní poradce chovu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:44
- Nahlásit
Marie Šustová
proč mi to připomíná náš parlament
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 11:46
- Nahlásit
jana33
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 12:57
- Nahlásit
Viděli - y jste ve zprávách toho ztraceného vodícího psa Jaga? Kříženec LRxGR, krásnej... 12 let a pořád pracuje, hlavně aby byl v pořádku a našli ho
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 16:06
- Nahlásit
Helčo mě nějak není jasný,jak může pracovat pes s epilepsií Ale jinak samozřejmě je to děs a snad se brzo najde. Stejně je to zvláštní,že se zaběhl,takovej dědoušek
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:02
- Nahlásit
jana33 Oni říkali,( v těh zprávách) že ta epi se u něj objevila teprve nedávno, že začal brát prášky a ještě to asi nebylo vychytaný a možná i proto se ztratil - moh být zmatený apod.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:06
- Nahlásit
zrovna teď bylo na Primě že ho našli a už je doma!!!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2009 23:11
- Nahlásit
Ketrin
ahoj , viděla jsem, že ses vedle u Renaty ptala na EIC syndrom. Nic o tom nevím, ale našla jsem aspoň tohle (příšerně přeložený automatem)...
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u =http://labradornet.com/eic.html&ei=SW_BSc_zPImHsA bCnIW5DQ&sa=X&oi=translate&resnum=3&ct=result&prev =/search%3Fq%3Dsyndrom%2BEIC%2Blabrador%26hl%3Dcs% 26lr%3D%26sa%3DG
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 06:32
- Nahlásit
maixnerova
Super! u některých termínů jsem si nebyla jistá nebo mi to připadalo neobratný (např.neuromuscular = neuromuskulární), ale zřejmě to jde. Pomůže mi to, díky.
Ovšem něco je fakt vtipný - třá přenašeč = dopravce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 10:33
- Nahlásit
Tak jak je po víkendu? My byli v pátek a včera zase na konících a nemůžu se hýbat, mý starý zatuhlý tělo se odmítá na takových podnicích podílet
Jinak Ferda dělá pokroky,když míjíme stádo srnek z dálky,tj. těch 200m,tak na ně sice toužebně čučí,ale neudělá k nim ani krok. Což ovšem nic nemění na tom,že až mu zase vyskočej před čumcem,bude slepej a hluchej,jen hlasitej za čtyři
Helčo,moc hezky jsi to přeložila
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:15 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
jana33
Jsem to nepřeložila - to by bylo o dost delší - jen stručně shrnula
Jinak já se po pátečním spiningu cítila asi stejně jako ty po koníkách - teda tělesně, jinak mi to dělá moc dobře.
Další novinky od nás - Bresta hárá a Borgo už nemá mrtvý ocas
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:17
- Nahlásit
Bresta hárá a Borgo už nemá mrtvý ocas
krááásný
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:18
- Nahlásit
jana33
co jsem to zas napsala a než to stačím opravit, ty už reaguješ
samozřejmě ty 2 aktuality spolu nesouvisejí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:34
- Nahlásit
Ketrin
Náhodou to se ti moc povedlo,krásná kombinace. Prostě máte doma veselo
My se zrovna dostali do nejhorší fáze línání,teda už línají daleko míň,ale Sam vypadá jak plesnivej,celej do šeda a milion lupů. Fakt děs. Ještěže na blondýně to není vidět. Já chci zase svýho lesklýho černýho pejska
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:06
- Nahlásit
Ahojky,
tak nám psiska teprve línat pomalu začínají.
Já jsem byla o víkendu zkusit výcvik s WT, abychom se už po tom nicnedělání probudili a začli na sobě zase krapet pracovat. Bylo to moc fajn a myslím, že mám z toho potrápenou hlavičku já i pes Kulhání nás dále provází,ale už to není takový, že by kulhal permanentně 24 hodin denně.
To se budu muset k Helči zase podívat, uvažuju,že bych to vyšetření nechala Andymu udělat...
A fotky ,jak jezdíš Jani jsem viděla Počkej,až si na to tělíčko zvykne a budete vyjíždět an vyjížďky, to je teprve paráda
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:13
- Nahlásit
fotky ,jak jezdíš Jani jsem viděla
a jak to že já ne??
choco a co ty injekce, už je máte za sebou?
ještě ti napíšu mailík
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:44
- Nahlásit
Ketrin
Nene, teprve máme po třetí, ještě nás čeká 4 - 7 dávek...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:51
- Nahlásit
Ketrin
Ahoj,četla jsem ten článek- zajímavé.Myslíš,že je to u nás rozšířený jev,máš zkušenost?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:16
- Nahlásit
Zuzana TMyslíš,že je to u nás rozšířený jev,máš zkušenost?
Osobní ne, ale víš co je různých podivných "bezdůvodných" ,
úmrtí mladých psů, a většinou se to odmávne s tím že šlo o skrytou srdeční vadu apod. Pár potvrzených přenašečů a jejich potomků u nás je a v chovu působí, takže logicky toho musí být víc a nevíme o tom. Některá jména se tam opakují dost často. Já do toho vyšetření jdu - chci vědět na čem jsem a nemá cenu strkat hlavu do písku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:39
- Nahlásit
Ketrin
Rozumné.A co my goldíci,nás se to také týká?Ne že bychom neměli svých problému dost.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:41
- Nahlásit
Ketrin
Já nevěděla,že je Karel podle zveřejnil.
choco
Už jsem ti to psala,hlavně se rozhodni,co chceš s Andym dělat a s kým cvičit. Myslím,že tím,že během roku vystřídáte tři čtyři cvičitele a přístupy,děláš v hlavě maglajz sobě i Andymu a ten si to pak řeší po svém. Je to teda jen můj názor
Jinak je dobře,že už tak nekulhá,uvidíš,jak zvládne Velikonoce
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2009 13:50
- Nahlásit
Zuzana T myslím že vy jste z toho venku, aspoň nic o GR se tam nepraví. Však koukni na ty články v angl., co na ně odkazuju. Zmiňují i nějaké CHBR a CCR, ale hlavně to bude labrouší specialita
|
choco
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:29
- Nahlásit
jana33
Jani, ale zase až tak jiný věci to nejsou. Spíš je teď na mě, abych si utřídila v hlavě tu spoustu rad a různých cviků a mohla to dál praktivovat sama. Prostě se vrátím o něco zpět a budu s ním víc pracovat na té jeho "samostatnosti". Tímhle víkendem se mi tak trochu poskládala skládačka, kterou jsme načali v Kolodějích,ale s lovečákama zase přeskočili...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 16:15
- Nahlásit
Ahojky,
omlouvám se že se vám sem motám, ale určitě budete mít přehled.
Kamarádka mě poprosila, že shání štěně labradora. Má to být pes jedno jaká barva, s PP ale může být i bez a pokud možno odněkud ze severních Čech nejlépe libereckého kraje.
Nevíte o někom kdo by měl štěníky zrovna teď? Chtějí co nejdříve. Jestli o někom víte hodte to prosím sem. Díky.
Nebo třeba štěně z útulku
Moc díky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 16:48
- Nahlásit
Fajka
A co toho Kašpara? no jo, štěně to není, ale zas už se ví co je zač, tj.není to zajíc v pytli...
já vím, chcete štěně... no ale zkusila jsem to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 16:56 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
A co Brita? Asi 9 mesicni mila fenka skoroblabladora? Kdyztak je v tomhle utulku - z LBC asi 45 minut autem.
Aha, ted ctu pozorneji, ze pes.. tak nic, no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:12
- Nahlásit
Ketrin
A co toho Kašpara
nějaký info k němu by nebylo?
Předám kámošce všecko co mě předhodíte
Fifi
Aha, ted ctu pozorneji, ze pes..
jj to je podmínka...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2009 17:14
- Nahlásit
Fajkanějaký info k němu by nebylo?
přímo tady na diskuzi - labrador Kašpar hledá... atd.- pošoupla jsem ho pro Tebe Já bych ho brala hned!
|