| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:13
- Nahlásit
Montik
pchááá, to bych se na to podívala Nám se z těch momentálních ošklivých káčátek, ale zase vylíhne krásný labraťátko )))))))
Bára a Sam
Tak to se Ti teda povedlo, taky se tady směju a představuju tu šou )))))))) To jsou ale miláčci vi´d? Asi bych s sebou nosila placatku, tohle bych bez pořádnýho panáka jentak nerozdejchala a psa asi zabila
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:15
- Nahlásit
Bára a Sam
Nudíte se? Chcete si zauklízet? Trochu zazametat, zavytírat? Pořiďte si labradora Teda zlatej Andy ))))) vyjímka potvrzující pravidlo )))
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:16
- Nahlásit
choco
no vidíš, žádnej čaj, ale panáka si dám!díky za tip
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:49
- Nahlásit
Bára a Sam
taková běžná vychajda
my včera chtěli jet na rákosí, jenže se tam nesmí kvůli čerstvě vylíhlým malým kačenám. Takže jako náhradní program psi slídili a dohledávali v pěkně vysoký ostrý trávě prorostlý kopřivama, člověk to měl skoro k ramenům, jsem celá popálená a poškrábaná ale bylo to
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:53
- Nahlásit
Ketrin
Zdravím při pátku
Tak doufám,že zítra nebude lejt a sejdeme se v Kunraticích.
My měli včera moc hezkej zážitek s jorkšírákama. Byla jsem venku se smečkou a proti nám najednou paní a dva yorky na flexinách. Tak jsem si psiska stáhla k sobě a posadila je,aby mohli projít,ale paní měla pidižvíky furt na dlouhejch flexách,vůbec si je nepřitáhla,tak se jí ptám,jestli se bojí nebo ne a paní mi říká - já myslela,že se bojíte vy nás a prej jen je pusťte,starší se nebojí a mladší se musí otrkat Takhle kdyby to bylo vždycky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:11 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
jana33
Tady už leje a je i docela zima
já myslela,že se bojíte vy nás
to je dobrý já kromě Chiquity neznám normálního jorka ( ale zas tak moc jich neznám)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:20
- Nahlásit
Ketrin
No já jich moc normálních taky neznám. Ale chodí u nás paní a má dvě čivavy a ty jsou taky suprový. Sice uřvaný,ale v pohodě. Paní měla dřív dobrmanku,tak se k nim chová,jak k velikým psům a čivavy jsou normální
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:29
- Nahlásit
Bára a Sam
Jůůů, si potkala mladýho, jo?
Teda nevim jakto, ale Káťa je z Jesse totálně nadšená, jak je hodnej, poslouchá na slovo, jak je šikovnej - tak přemýšlím kterýhožeto psa jí dal brácha na hlídání, protože tenhle popis mi na něj teda vůůůbec nesedí
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 13:51
- Nahlásit
Ahoj, jsou někde nějaké info ke Kunraticím? díky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:11
- Nahlásit
Eda
Přímo tady na diskusi - téma Oblastní výstava Praha nebo tak nějak - tam pak jsou odkazy na propozice, seznam přihlášených psů atd.atd. nic z toho mi nejde otevřít ale Tobě to jistě pude
|
choco
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:14
- Nahlásit
A je to teda někde u toho zámku,jo? koukala jsem na mapu a pod tím zámkem je nějaká zelená plocha,tak to by mohlo být a ono,a snad se tam už někde zorientujeme
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:37
- Nahlásit
Abych pravdu řekla tak zámku jsem si tam nějak nevšimla,
to ale nic neznamená
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 19:28 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
video z dnešní procházky...
http://www.youtube.com/watch?v=QMBXQQNC_7k
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 19:39
- Nahlásit
Eda
Hezký, a Eda neskáče?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 20:32
- Nahlásit
Dines
ne e!
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 21:36
- Nahlásit
ahojky,
tak já se jdu dnes pochlubit,jak jsem měla dneska mooooc hodného psíčka a to zcela vážně i ráno aportoval sice chudinka Laurinka byla svalena na zem když ten hromotluk se hnal pro aportík,ale naštěstí se nic nestalo.
Akorát škoda že jsem ho nevzala na výstavu, na jeho drškování na psi by to bylo velmi poučné jenže jsem neměla ani páru o tom jak to tam bude vypadat..
choco
jak přítel koupil takovou tu gumovou slepici nebo co to je tak jsem to pak koupila taky a sklidilo to véééélký úspěch
jediné co mě zarazilo, když jsem viděla jak vaše tak ostatní labany, tak nevím zda si nemám myslet že mám doma tlusťocha
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 21:21 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Musím se s váma podělit o aktuální fotku od sestry, tč. v Japonsku
Prý jen dokumentuje "globální oblíbenost" LR !
V sobotu jsem Kunratice nezvládla, je mi to líto, ale nešlo to Užily jste si to? Povídejte!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 06:55
- Nahlásit
Eda tč. v Japonsku
teda vy jste ale světoběžnická rodina škoda žes nedorazila. Já jsem si to užila, počasí vyšlo, měla jsem na výstavě po jednom zástupci ze všech 3 vrhů - Alice v otevřené tř.V2, Borgo v pracovce V1 Vítěz třídy, Cora v dorostu VN1. Viděli jsme se s choco,OPI,jana33 a Jana s přítelem mi dělali společnost až do konce a ještě mi pomohli s celým tím cirkusem (ohrádka atd.) do auta-sama bych musela jít dvakrát. Ještě jednou díky. Jinak Borgo říkal že výstavy jsou pěkná otrava a ještě že teď už nemáme žádnou další hlášenou
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 08:20
- Nahlásit
dobré ranko, tak se jdu pochlubit že to vypadá že se mi konečně podařilo carlose rozaportovat aportuje teda hračky,páč to berem jako hru,ale to neváááá,já mám takovou radost
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 08:55
- Nahlásit
Ketrin
Neděkuj,my si to někdy vybereme
OPI
Tak to je super. Je úplně jedno,že aportuje hračky,v tomhle věku je opravdu hlavní ho rozaportovat,aby ho to začalo bavit a přecházet na "opravdové" aporty až časem. Gratuluju
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 09:03
- Nahlásit
OPI
Jéé tak aspoň něco rád nosí my máme na hračky, balonky apodoné věcičky spíš povel podej mi to
Ten dlouhán latexovej se u nás taky rychle ujal, ono všechno co je pískací a takhle mačkakcí zbožňujou a tlusťocha určitě nemáš, spíš já bych potřebovala,aby Andymu dorostlo ještě k té hlavě tělíčko krapet
Já mám z toho svýho prďly taky radost v pátek , v sobotu i v neděli jsme aportili,ale Andy to nosil tak jako ještě nikdy, rychle vzorně uprostřed a přímo těsně ke mě....zírala jsem a jásala jak blázen. Když jsem s ním zkoušela dva apúortypřed a za sebou,tak mělů teda tendence hned vyrazit za tím prvním, ale pak to pochopil Dokonce na něj fakt platí,že při hledání prostě musí vědět,že něco najde a to pak hledá a nenapadne ho stát u mě jako tele. Teď mu teda dávám na týden od aportů padla, protože se chystáme na lovecký týdenní výcvik, ale mooooc mě potěšil o víkendu, prdelka. Příště už nás snad někdo i vyfotí, teda jeho při tom aportění
Ketrin
Tak Janča nakonec taky dorazila? To je škoda,že jsme se minuli...
Doufám , že budou na stránkách výstavy pak nějaký fotečky i s vámi
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 09:06
- Nahlásit
OPI
A ještě k tomu aportování.....Eli od přítele na to ztratila totálně chuť....před tím to bylo sice takový,že pro to běžela vzala,ale cestou k MArtinovi s tím kravila a místo aby mu to donesla tak před ním uskakovala, ale teď pro to ani neběží....začali jsme u ní taky pak s činkou a stejně jako u ANdyho s vezmi,drží a pus´t...ale vypadá to,že jí to spíš odrazuje...je schopná držet ji docela dlouho, když jí to dá a púoodejde a pak zavolá,tak taky přijde,ale že by ji vzala z ruky nebo ze země,když pro to třeba jdou,tak to ne..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 09:11
- Nahlásit
choco
No vidíš,jakej je Andy šikula. Když pesana učíš hledat,tak prostě musí vždycky něco najít,to je jasný,aby měl nějakou motivaci. Tak taky gratuluju
Ad Eli,tak jí rozhecujte,rozehrajte. Vykašlala bych se na nějakou vzornou předávku apod a brala bych to všechno jako hru. Teprve až jí to zase začne bavit,tak bych jí nenásilně a zase hravě vedla k předávání apod.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:00
- Nahlásit
choco
tak jí rozhecujte,rozehrajte přesně jak říká jana - je ještě mladá a asi tam bylo moc drilu a málo hry a akce - takže ji pěkně rozblbněte, naučte ji že když něco přinese tak bude velká sranda a zábava..... atd.
Janča nakonec taky dorazila? To je škoda,že jsme se minuli...
eeeh tak já doteď myslela, že Jana s Karlem dorazili akorát jak jste odcházeli a že jste se ještě viděli - ale to byl teda zas někdo další, to jsem celá já roztržitec roztržitej
jinak choco i OPI gratuluju k šikulkům.
jana33
my si to někdy vybereme
jako že vám třá budu na táboře nosit vodu?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:05
- Nahlásit
Ketrin
jako že vám třá budu na táboře nosit vodu?
Jakože nás budeš nosit k vodě Nebo hlídat Ferdu
Minuli jsme se s Lídou,Hanku jsme neviděli
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:10
- Nahlásit
nás budeš nosit k vodě
to není vyvážené aspoň nevím nic o tom že by mě Karel k tomu autu nesl na zádech Nebo hlídat Ferdu
vyměním Ferdu za Korálii, to vyjde nastejno
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:11
- Nahlásit
já jsem se taky vykašlala na nějaké vzorné předávání nebo drž a pust,hlavní je že když ho vyšlu tak radostně letí pro aportík
páč toho sem se teda před tím nedočkala, je teda fakt že zatím teda doma,uvidíme jak venku,ale věřím tomu že ono to taky půjde
i v poslušnosti na něm pozoruji velké pokroky,vidím to tak že přes léto si ještě máknem,to na něj budu mít i více času,abych se víc věnovala cvičení a pak v září zase odstartujem Koloděje
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:13
- Nahlásit
OPI
paráda jste světlým příkladem toho že to jde v každým věku i když je to pak už složitější
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:19 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit
Ketrin
jj jde to a složitější to je doooost a hlavně to fakt dýl trvá,ale výsledek za to stojí
Ještě abych se dočkala toho že se odhodlá plavat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 10:22
- Nahlásit
Ketrin
vyměním Ferdu za Korálii, to vyjde nastejno
uvidíme,co budeš říkat po táboře,ty naivko
Ovšem definitivně jsme v Kunraticích zjistili,že jsme zmagořili. Nejvíc unesený jsme byli ze rvavého border a ještě rvavější jag teriérky A já doma vyprávěla Ferdovi,jakou krásnou holčičku pro něj jsme viděli
|