| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 07:15 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Dobré ráno,tak jsem měla obrovskou kliku.V pondělí dostal můj PC ránu od blesku a naštěstí se poškodily jen nějaké startovací soubory a ne data.Můj kamarád šikula vyměnil disk a data se mu podařilo zachránit - uf ,už dlouho jsem nearchivovala.
Takže jsem dala na svůj web alespoň jednu fotku do úvodu - moje čubina je ta větší .
www.zboticskychmeandru.com
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:03
- Nahlásit
Zuzana T
Ránu od blesku???? Jak je to možný
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:11
- Nahlásit
Zuzana T
A holčička vypadá krááásně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:16
- Nahlásit
Zuzana T
Moc hezká
jana33
Ránu od blesku???? Jak je to možný docela snadno
od tý doby co nám od blesku shořelo půl baráku, se bouřek docela bojím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:19
- Nahlásit
Ketrin
Cože?
No já vím,že se říká,že teoreticky by se při bouřce mělo všechno vytáhnout ze zástrček,ale v tý zástavbě paneláků mě to nějak nenapadlo.
My se zrovna o tom bavili na našem budoucím domečku se sousedem,on je vyučením elektrikář a dělá revizního technika a má v oboru právě i hromosvody a ten nám říkal,že než hromosvod je leší a nejlepší plechová střecha
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:23
- Nahlásit
než hromosvod je leší a nejlepší plechová střecha
tak to nevím, ale určitě je taky dobrý mít okolo nějaký velký stromy. nicméně nám tehdy nepomohly ani stromy ani hromosvod, údajně to možná byl kulovej
se při bouřce mělo všechno vytáhnout ze zástrček
jo, to děláme.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:09
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj, tak jsem koukala na tvé stránky, jsou moc pěkné.-).
A jak se máš, kdy se přijedeš podívat na cvičák? Tenhle víkend bude na cvičáku i Radka , máme mnoho novinek, tak někdy přijď popovídáme.-), jsme tam od 9.00 - 15.00
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:14
- Nahlásit
Zuzana T
A gratuluju k přírustku!!!!!! Ať se tobě i jí daří.-) .-)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:37
- Nahlásit
Fík
Ahoooj,moc díky za příníčko,věřím,že bude čubina OK,vkládám v ní naděje.
Na cvičák bych se ráda vypravila,ale teď červnu to asi nebude.Jednak prchám z práce za malou a jednak se ve škole v červnu finišuje a mám dost práce.O víkendech jezdíme na surfové závody,takže jsem také zaneprázdněná.Ráda bych k vám na cvíčo vyrazila 1.čtrnáct dní v červenci - to jsem ve škole,ale končíme dřív,tak kolem 12.00 hod.Každopádně pozdravuj babinec na cvičáku,moc se těším na pokec.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:54
- Nahlásit
Hoj marodi, tak co je novýho, nějaké pozitivní zprávy? U Dines už je to lepší, pesan už vykrchlává a co ostatní?
choco
Andy je vyholený jak kuře
jé chudák, pamatuju tu fotku v tričku když byl taky vyholenej a ty smutný očiska..
jsem docela naštvaná, mám dneska jedinej celej volnej den tak jsem Samovi slibovala dlouhou procházku a koupačku a tady je černý nebe a asi bude lejt celej den.ach jo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 09:58
- Nahlásit
Bára a Sam
Ježiš,tady je krásně,tak to třeba bude jen bouřka. Nehledě na to,že labradorům jak známo déšť nevadí,naopak
Rozárka už je lepší,ale vzhledem k tomu,že do ní cpeme 2x denně Rimadyl,tak to není důvod k moc velkým oslavám
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:12
- Nahlásit
Bára a Sam
Tak to mi tady ani nepiš,naši se chystají na chalupu a to by je teda nakrklo To je dobře,že už vychrchlává a už ví nějaký ty výsledky z těch stěrů?
U nás se to snad už nerozlízá, ta antbiotika to snasd zachrańují,ale krvavý to ještě místy má....zdá se mi to vždycky horší po tom,co mu sundám límec....ale nevím,co jinýho použít,abych měla jistotu,že si do toho nedrápne...
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:15 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
jana33
Ježiš,tady je krásně
to nevypadá na bouřku ale na pořádnej a vytrvalej déšť kterej právě začal a skončí zítra ráno v 8 až půjdu do práce..
tak já si jdu udělat kafe a desinfikovat byt, už mě ty černý chuchvalce chlupů nebaví překračovat
choco
prý nakonec na tom stěru nebyli protože byl lepší..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:30
- Nahlásit
Bára a Sam
Hele paní, kde to bydlíte? Mě tu nepršíííí
all
Na stěru jsme nakonec nebyli, pesan už je OK (teda jako psychicky - blbne, hraje si, a jašle jen občas) takže snad už jen dobereme antibiotika a ještě dneska musím zjistit jak dlouho ještě bude dostávat injekce - něco se v chůděti zlomilo, a teď když vidí veta a injekci, tak ho chytá amok, je hysterickej a docela dost drsně agresivní
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:34
- Nahlásit
Dines
na Máji jo, teď jsem byla s plastem..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:37
- Nahlásit
Bára a Sam
U IGY ne
Jo, a jinak jsme včera dávali chrchel (co Denny vykašlal) na rozbor - že by to mělo býtto samý co by setřeli z těch plic tak snad už dneska budou výsledky ....?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:40
- Nahlásit
Dines
A nemohli byste si injekce vyfasovat a dávat mu je sami?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:41
- Nahlásit
Dines
Tak to je fajn,že mu takhle pookřálo No u nás je to taky v ordinaci hrůza, je tááákhle malinkej a když tam mám někoho s sebou,tak se za něj schovává a nebo leze pod umyvadlo do rohu. Zajímavý je,že ale u Musila,. když jsme tam chodili s nohama jsem ho násilím tahat nemusela.
Bára a Sam
Vy taky línáte? Andy se rozlínal zase děsběs, já už jsem měla za to,že to už ty dva-tři měsíce na začátku roku jako bylo dostatečně dlouho na to,aby se vylínal,ale teď asi na něj přišla další vlna...to přece nejní možný už totok
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:42
- Nahlásit
choco
Buď v klidu,taky máme druhou vlnu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:45
- Nahlásit
jana33
nevím - osobně mám hlavně strach, že se doma bude chovat stejně, a že ho nezvládnem ani podržet, natož mu jako amatéři píchnout tu injekci
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:46
- Nahlásit
jana33
jo? Asi ho vystěhuju někam na čerstvý vduch a udělám z něj venkovního psa )))))))))))
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:48
- Nahlásit
Zuzana T
O prázdninách máme volno a necičíme.-), ale máme tábor prvních 14dní, kdyby jsi se chtěla přijet podívat /u Jílového u Prahy/ víc na stránkách psů pro život
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:51
- Nahlásit
Dines
No tak to musíš vědět sama. Já to takhle praktikuju,když museli pesani dostávat více injekcí a zvládli jsme to v pohodě,základ je psovi injekci neukazovat,drbat, hladit,pak rychle píchnout a pokračovat v drbání,jakože se nic nestalo
choco
Hele to my vyhrožujeme smečce furt,že až se přestěhujeme,uděláme z nich bouďáky
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:01
- Nahlásit
choco
to říkám taky, že půjde bydlet na chodbu.Jako uplně na panelákovou společnou chodbu.Věděla jsem, že si pořizuju línavý plemeno, ale předčilo to všehna moje očekávání. Vysaju a do hodiny jsou všude chlupy. Kudy prošel, kde si lehnul. druhej den je to tu jak v lese kde jsou mechový polštáře, jenže my je máme z černejch pihlavejch chlupů.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:01
- Nahlásit
jana33
No, zamyslím se nad tím - ale asi se nebudu schopná hodit natolik do pohody, abych věřila, že mě nepokouše, když tu injekci náhodou zmerčí
Už jsem dost nahlodaná z těch jeho reakci na veterině, a fakt tam je úplně v tranzu - mimo realit, nevnímá, jen útočí
Takže asi ani doma bych si nelajzla pokošet se ho bodnout bez fixáku, a zase když mu ho nandam, tak už to asi bude čekat
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:06
- Nahlásit
Bára a Sam
Musíš si umět vybrat plemeno
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 11:31
- Nahlásit
To je fajn že je marodům líp
Hotspot je asi hit těchto dnů včera jsme cvičili ve 4 psech a z toho 2 měli hotspot - oba GR.
Jeden ale to měl docela pěkně zaschlý a ani si to nedrbe ani to neholili. Panička maže Prurivetem - takže to je další tip, ale údajně snad v tom jsou kortikoidy, takže to uvažte.
Borgo taky z veteriny posledně nebyl nadšen - v čekárně ještě dělal machra, ale v ordinaci si sedl ke zdi a dělal že tam vůbec není přitom jsme šli jen na očkování
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:21
- Nahlásit
Ketrin
Ajo prurivet,tak ne phyto něco ještě jsem se teď někde dočetla,že je na to dobrý i heřmánek nebo řepík....tak to asi semtam natřu ještě tímhle...už aby to zaschlo úplně celý...
Borgo taky z veteriny posledně nebyl nadšen - v čekárně ještě dělal machra, ale v ordinaci si sedl ke zdi a dělal že tam vůbec není přitom jsme šli jen na očkování Tak to je přesný ))))))jsou to ale hrdinové ))))) Ale ,že by až takhle ze strachu vyjížděl to ne, jen se prostě schovává a a je připrvane vždy z ordinace ,co nejrychleji uniknout
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:22
- Nahlásit
Bára a Sam
Nj,línavý plemeno,ale mohli by si kurník ujasnit,kdy to ze sebe shodí a pak dát dalšího půl roku pokoj ))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:01
- Nahlásit
Purivet je opravdu s kortikoidy,pěkný svinstvo,mělo by se dávat až když nic jiného nezabere. Bohužel s ním máme bohaté zkušenosti v souvislosti se Samovýma ekzémama na tlapkách
|