Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:40
- Nahlásit

jana33
a kde si děláš kurza, smím li se zeptat?? taky si ho chci od podzimu udělat-od svopapau....

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:05
- Nahlásit

Montik
Tak to budeme spolužačky už jsi přihlášená?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:06
- Nahlásit

na jak dlouho to máte ten kurz stříhání u Svopapu? - já tam dělala ten canisterapeutický, už je to dýl, trvalo to 3 měs. a bylo to docela časově náročný a i ne zrovna levný, ale byla jsem celkem spokojená.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:11
- Nahlásit

Ketrin
Taky je to na tři měsíce,začíná se na začátku října a končí 3. ledna. Jsou to asi tři víkendy teorie a pak 54 hodin praxe. Finančně náročný to je,ale myslím si,že je to fakt jediný kvalitní kurz. Jinak jsem všude viděla jen takový úvod na jeden den nebo pak zhruba 10 lekcí,ale to jsou prapodivné agentruy,které dělají všemožné rekvalifikace a mimo jiné i stříhání psů a o kvalitě dost pochybuju

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:28
- Nahlásit

jana33
54 hodin praxe
a kde vezmete (zarostlý) modely, na kterých se to budete učit?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:32
- Nahlásit

Ketrin
Jak jsem to pochopila a co mi psala ta paní,tak ty lektorky na praxi mají vlastní salony,takže to bude probíhat tam. To je další věc u těch jiných rádoby kurzů,už vidím,jak někde sháním tři,čtyři psy na výuku.

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:37
- Nahlásit

jana33
ahoj, ještě ne,a le chystám se na to v nejbližších dnech... Jsem na to dost zvědavá...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:39
- Nahlásit

Montik
Hele pokud se hlásíš takhle předem,tak stačí když zatím pošleš zálohu 4 tisíce a zbytek až při uzávěrce,která je tuším v září. Jen nezapomeň na to zdravotní potvrzení,sice nevím,jaký má význam,ale chtějí ho

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:42
- Nahlásit

jana33
jé, vážně?? jenom 4 tisíce?? Ty jo, to jsem nějak přehlídla... Jo, k doktorovi se chystám, na tom to momentálně vázne..Nějak nemám čááás.... (ach ti čoklíni... )

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:46
- Nahlásit

Montik
Oni to tam nepíšou,já jsem psala mailíka a dotazovala se na to Prý když je to takhle s větším předstihem,tak to jde i tímhle způsobem.
Hele ale že máš taky plemeno vhodně ke kadeřnické úpravě,viď

choco
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:11
- Nahlásit

Montik
Tak Tobě se zastesklo po ČZU,jo? Že ses nepochlubila )) Já zas uvažuju o canisterapoeutickým,ale myslela jsem,že bych šla na ten od helppes....Tak to Montík bude pokusnej králíček ))) Já Ti šoupnu i rovnou na stříhání Bibinu ) ale musíš na ní být hodná jako je ta, ke který chodíme ))))

choco
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:12
- Nahlásit

Eda
Taky už jsem pak k závěru školy si říkala, že už mi nějak hlava nebere tolik, co brala před tím )) Tak a´t je úspěšná i ta poslední zk

choco
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:16 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Montik
Andy ještě po incidentu žádnýho nezakousl, ale je fakt, že když nějakýho vidíme, tak spíš čeká a kouká nejistě,co bude....takže dělám opičky, že tenhle nás určitě nezakousne...fakt doufám,že se nic nebude opakovat na tom lovečáku

Takže s boudičkou jsi spokojená? Že bych to taky objednala....je fakt,že mě by stačila nějaká ta 90 cm....ale asi to vezmu...Martin mi teď půjčuje tu svoji bednu...ale Andy je v tom natlačený jak sardinka, taky jsem to měřila a má to jen 76 cm na délku,což mu teda fakt nestačí a to říkal,že to má hned druhou největší....tak teda nemá...ale asi bude lepší ji vzít,abych ho měla kam zavřít a netrnout,jestli mi ho někdo nesežral ...

choco
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:18
- Nahlásit

Montik
Nechce s emi psát mailík....tak snad holky ještzě odpustí Ot To je fajn ,že Luckymu krky jeli Klidně mu zkombinuj s těma krkama i křidýlka a nějaký hřbet nebo mu dej i celou kostru Já dneska dala odvážně Andymu k snídani téměř syrový srdíčka,žaludky a játra, jen byli ke konci vaření nudlí na pidi chvilku vhozeny do vody a podávalo se na stůl

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:40
- Nahlásit

jana33
no jeden né - ovčák, ale pak mám malýho kníra a toho teda jako beru jako pokusnej materiál... Se má na co těšit, hajzlik....
Tak to já tam taky písnu a domluvím se, díky za typa...
choco
no, já už na tenhle kurz chtěla jít teď na jaře, ale nějak mi to nevyšlo... Docela ráda bych se tomu věnovala....Uvidíme..Hele, ten domek je luxusní, ti ho vyfotim a zítra hodim na net, páč je krásnej... Ještě aby v tom uměl být Lucky zavřenej kdekoliv a budu happy (ale to bude na delší lokte, asi....
(jinak ty krůtí krky jsou úžasný... Já jim dala jen tyhle, páč to nechci zatím moc přehánět, nesjou na to zas ještě zvyklí..Ale Monty mi ty syrový kosti asi žrát nebude-teda krky...) Včera jsem mu je musela uvařit )

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:43
- Nahlásit

Montik
Tak já mám k labrošům taky ještě teriéřího spratečka,doteď jsem ho barbarsky brala strojkem,tak až budu vyškolený,přejdu na trimování. Ten bude naprdlej

choco
určitě to děláš dobře, klid,srandičky. Já bohužel s RR klukama taky nemám moc dobrý zkušenosti,co znám,tak se v dospělosti pere většina

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:52
- Nahlásit

jana33

Já Monťase nechávám stříhat (páč na trimování má blbou srts), ale zatím jen v rukou profesionálky..Co s ním pak udělám já-bue zajímavý....

choco
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:29
- Nahlásit

Montik
tak to je dobře,že je krásnej, snad ho ještě budou mít, a když ne,tak hold se kouknu po podobným Te´d na to stejně nemám, až příští měsíc...

jana33
jsou pěkně nevypočitatelní...kor teda ten co po Andym zničehonic skočil...

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:41
- Nahlásit

choco
měli by tu adresu máš, viď..Mně překvapilo toliko dárků..(teda pokud to byly dárky a nespetli se a nehodili mi tam něco pro někoho jinýho....
hani, prosím, Martin nejni v práci????????? Nutně se s ním potřebuju domluvit a on mi neodepisuje na mejla..

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:44
- Nahlásit

choco
Ale Aengusek je zlatíčko, snad mu to vydrží.. taky je zrovna nemusím....

schafa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:46
- Nahlásit

Montik

jsem v praci ) jsem ti odpovidal v zapeti .. tak ti to dam jeste sem - jasne ze te v nedeli odvezu az dom ;)

choco
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:48
- Nahlásit

Montik
no Anegusek to už ale taky párkrát zkusil, ale nebylo to nic hroznýho, tak doufám,že nepůjde ve šlépějích ostatních... A hlavně teda, že si ho Andy nespojí s tím , že vypadá jako Bass...V práci je,už jsem mu psala,a´t ti odepíše

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:49
- Nahlásit

schafa
mi nic nepřišlo Sem si právě myslela,že se někde flákáš.. Tak to joo, to je super..... Už sem právě přemejšlela, jak jinak to udělat a nic mě nenapadlo.... tak jo, tam už si nás Walda vyzvedne, uf, spadl mi šutrák ze srdce....:lolíky ti....

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:50
- Nahlásit

choco
děkuji děkuji...On to zkoušel?? Já ho viděla jen jednou a ne na Andyho.... Ale Ivčo ho hned zpacifikovala...Tak snad bude v poho...

schafa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:20
- Nahlásit

Montik

mi nic nepřišlo

to jsou ty emaly na centrumu
ja si totiz pri te prilezitosti v nedeli skocim v praglu na trenink
na baracek jsem taky zvedavej, jelikoz nebudu mit bednu, tak mi roman drzi kotec ja taky uvazuju o tom ze poridim takovou tu rozkladaci ohradku ...

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:23
- Nahlásit

schafa
hele, nafotim to a uvidíš...Jediný problém je, že i složený je to dost veliký, ale mně do auta se to vejde....každopádně kdybych to měla složit a někam odnést, tak nevim nevim... Včera jsem si tam lehla s Luckym a bylo nám dobře, milý bobře....

schafa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:28 - Změnil/a: schafa
- Nahlásit

Montik

tak ji vemem sebou, to zvladnes a muzete tam spat spolu, alespon budu mit pripadne ve stanu volno

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:29
- Nahlásit

My máme jednoho kamaráda RR, je přerostlej,vypadá jak doga,ale je to zlatíčko. Ale zase se bojí,takže taky ne ideál.
Já právě mám s nima zkušenosti nic moc, jedinej pes,kterej mě kdy kousel byl RR a jedinej pes,kterej pokousal Samouše byl taky RR a to dost fest. A bavila jsem se o tom s jednou paní,ta už má asi čtvrtýho a říkala,že zatím co každej byl jako štěně kouzelnej,ale prostě v dospívání se to zlomilo a pak už k cizím psům nemohl. Takže si to společné venčení zatím užívá,dokud může

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:50 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

hezký odpoledne všem, já jsem smutná. Opět asi erupce na slunci nebo vysokej tlak nebo že by druhá vlna psí puberty?Začalo to včera večer při posledním venčení, stojíme před barákem a na druhým konci ulice se potácel chlap. Sam zastavil, zavrtěl ocasem doprava a doleva a vyřítil se za nim. Na jméno nereagoval, doběhl k němu a začal vrtět ocasem. Opilec ho pohladil a šel dál, Sam mu vesele ťapkal u nohy. Když mě došli,pes si mě ani nevšiml a pokračoval dál s chlapem.Až na zavolání přišel. Dnes na procházce to samý, lidi s vlčákem jsme prošli v poho na volno u nohy, ovšem rozběhl se za školačkama co šly lesem a šel dál s nima. Holky začaly pištět tak jsem přilítla a dostal sekec, ovšem vzápětí to udělal znova na důchodkyni. Prostě někoho zahlídne a běží za nim. Co mám dělat aby pochopil že to kurňa nesmí?
Asi jsem to měla napsat do tématu níž: Už jste chtěli někdy svýho psa zabít?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:12
- Nahlásit

Bára a Sam
Tohle občas má tendence dělat Rozárka,s každým se chce kamarádit,ale už teda poslechne. Primárně je to o přivolání,nechala bych mu stopovačku a prostě si ho přitáhla. A být tebou,tak na ulicích apod. ho prostě vodím na vodítku,aby ti ještě nevlítl pod auto

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání