| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:01
- Nahlásit
Bára a Sam
Ale posimtebe, to fakt udělala všechno tak blbě? Teda po tý svý první směně mi přišla dokonalá
Co udělala při tý uzávěrce? A to ubytko po uzávěrce holt byla chyba, ale ještě nemá dost zkušeností a cit na "kam s tím" To přijde - jestli paní přišla uprostřed noci že chce jednolůžák, tak se jí ani moc nedivim
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:05
- Nahlásit
Dines
no vzhledem k tomu, že platby kartou zapsala hotově jak do deníku tak do počítače, nesedělo nic. Navíc ty účtenky z terminálu byly jen tak, takže jsem musela 2 hodiny dohledávat, kdo to asi platil
hele a tys jí učila jen počítač nebo i ty věci okolo, který jsou podle mě důležitější, jako že když si pani v půl 7 ráno na recepci čte, mohla by jí k tomu rozsvítit lustry a aspoň trošku se usmívat?
a vůbec, nemohly jsme si to říct za 3 hodky až dorazíš?slušný OT
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:12
- Nahlásit
Bára a Sam
To víš že mohli - tyhla provozní věci jí říkala převážně Šárka - ale to je to co tě prostě nenapadne dokud se to nestane
Já myslim že je chytrá a snaživá dost, a jestlis jí to řekla, tak už to příště neudělá, protože to bude vědět, a TO je důležitý
Já na svý začátky radši ani nevzpomínám (začátky= první půlrok )
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:13
- Nahlásit
Dines
a kdes vůbec těch 6 dní byla?Pojď si povídat, já pak po 3 chvátám domů
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:13
- Nahlásit
Bára a Sam
A nechceš jít na ICQ ať to tu nezaplácáváme?
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:17
- Nahlásit
Dines
já si nepamatuju číslo ani heslo, mám ho jen automatický doma v PC
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:21
- Nahlásit
Bára a Sam
Ty seš docela hustáááá To číslo budiž, ale to heslo?
No, byli sme od pátku do pondělí na chtě na Šumavě - dokonce sem se tam i trochu opálila sousedi nikde žádný (ty přijeli až v pondělí, takže docela pohodička - i na houbách sme byli, jen borůvky jsme nestihli
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:33
- Nahlásit
To se někdo má, takový leháro.. ale já si taky užiju, v pátek mý oblíbený Wohnoutíky a Kryštof, snad jen nebude lejt jako loni, to by mě fakt naštvalo. Už se nemůžu dočkat na dovču.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:35 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Bára a Sam
Se ti nedivím, všichni známý byli, jsou, nebo budou v Itálii, a já nic -tož snad aspoň ty lodě za 14 dní konečně vyjdou, a to chorvatsko třeba taky, jenže to je za moooooc dlouho
Teda ani nevim jestli mi vyjde dovča - sem to Karol hezky nadiktovala, ona mi to napsala - ale neříkala nic - se budu muset zeptat, jak to vychází
Jen doufám, že letos bude na vánoce zase zavřeni, a radši už teď se začnu bouřit, že Silvestra chci trávit doma (to sem sice trávila i loni, ale mít 24ku 30.12. a 24ku 1.1., to bylo dost vražedný na veškerý oslavy a pod.
Jáááá cííííí 31. a 1. volnoooo
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:40
- Nahlásit
Dines
si stěžuj, teď jsi měla 6 dní volno!
zase neznám nikoho, kdo by si diktoval chození do práce podle toho jak chce on, jako je to v naší recepci
máš v rozpisu modrý pruhy v srpnu i začátek září, takže zrejmě dovču máš
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:41
- Nahlásit
Dines
Jáááá cííííí 31. a 1. volnoooo
hele neštvi, já byla obsluhovat, to bylo daleko horší!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:43
- Nahlásit
Bára a Sam
jj, vím že to mam napsaný, jen by mě prostě zajímalo kolik dní dovči mi to schramstne
Jasný, že to máme v pohodě, ale skoro vždycky to vyjde k spokojenosti všech, nebo jen s malými ústupky a to je fajn
A o tom konci roku budu muset s Karol zavčasu promluvit - ale to by třeby mohli slíznout holky brigádnice
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:47
- Nahlásit
Dines
A o tom konci roku budu muset s Karol zavčasu promluvit - ale to by třeby mohli slíznout holky brigádnice
souhlas kolegyně, já letos 1.1 neviděla ani jednu pohádku, dorazila jsem domu ve 4 ráno uplně střízlivá, kopla jsem do sebe malou slivovici a šla jsem spát. Vzbudila jsem se ve 2 odpo když se vrátil ještě opilej Karel se Samem, ten vyblil korkovej špunt a šlo se spát znova. Tomu říkám start no novýho roku!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:54
- Nahlásit
Bára a Sam
ten vyblil korkovej špunt a šlo se spát znova
Sam, nebo Karel?
Achjoooo, čekam na výplatu jak na smilování boží a ono furt nic už týden mám v poněžence posledních 60Kč - vlastně od pondělka už jen asi 25,-
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 12:59
- Nahlásit
Holky vy pracujete spolu? To máte dobrý
My včera podepsali hypošku, hodili na katastr zástavní smlouvu,převedli naši část peněz prodávajícím a příští pátek by mělo být dokonáno Tak nám držte palce,ať to klapne a baráček je náš
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:00
- Nahlásit
jana33
Jj, pracujeme- už nějakej ten pátek - jo a omlouvám se za OT
Držim všechny palce který mam!!!
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:02
- Nahlásit
Dines
Sam, nebo Karel?
ten první, ten druhej k tomu taky neměl moc daleko..
čekam na výplatu
účetní to posílá tak, aby to tam 10 den v měsíci bylo, takže už by to tam mělo bejt, ne?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:04
- Nahlásit
Bára a Sam
Mělo ale není - už jsem to dneska kontrolovala asi pětkrát
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:06
- Nahlásit
Bára a Sam
Hele, razím ještě do města, tak doufej že se někde nezaseknu
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:07
- Nahlásit
jana33
taky držim palce!!pak budem dávat Sama do toho vašeho hotelu jako na psí tábor!
Dines
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:11
- Nahlásit
Bára a Sam
Hotel zatím nebude,nesehnali jsme takový baráček jaká byla představa. Ale samozřejmě jednoho pesana klidně pohlídáme Zatím bude stříhání psů a cvičák až se nám podaří sehnat vhodný pozemek a konzultace a nějaký poradenství a tak
A večer jdeme se Samem ke kardiologovi,tak potřebujeme držet tlapky
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 13:21
- Nahlásit
Bára a Sam
Neboooj, přijdu včas
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:24 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Bára a Sam
Kampak se chystáš na fesťáček?My jsme se letos museli vzdát skoro všech....stihneme leda Okoř...
jana33
Tak maďárci jsou pěkně živý mršky malý zrzavý, hned se na nás všechny seběhli a chtěli nám všechno ukousat,uždíbnout a zlikvidovat...a to jim je teprve 6 týdnů )) "Náš prcek" bylhrozně miloučkej a měl se ke mě jakobych byla jeho vlastní....to brácha hrozně rozčiloval,že ať se ke mě tak nelísá, že já mám přeci doma svýho )))No byla jsem z nich velá naměkko, ale pak jsem si řekla,že já si přece jen za ty tři čtyři roky počkám na dalšího labrouška, to je přeci jen mému srdci blíž....a na tohodle mrňítka se budu jezdit koukat a kamarádit Paní chovatelka mi taky slíbila,že rozhodí sítě co se týče kachen ))) a dá mi vědět a to se přeci vyplatí Evka a bratr sice chtějí mít pejska jen jako společníka, ale myslím, že je lovečina stejně nemine O to už se asi postarám
Nemáte tipy na nějaký dobrý knížky nebo i stránky,kde by se dočetli jak na štěndo....pro začátek....sice si s nima sednu a na co si jen vzpomenu jim řeknu,ale přeci jen,aby měli něco v ruce a věděli,co a jak....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:28
- Nahlásit
choco
Nojo každý štěně je prostě krásný Tak hlavně ať si už pěstují pevné nervy
Knížky stránky bohužel nemůžu sloužit,všechno co jsem měla jsem rozpůjčovala a je kdovíkde a z hlavy si nevzpomenu, jen vím,že Helča má něco na stránkách,tak tam jukni. A hlavně zkušenost je nepřenositelná a spíš to chce,aby se ptali oni až bude štěndo u nich,protože to si sny o neviném štěňátku a realita demoliční čety,to je o něčem jiném
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:29
- Nahlásit
choco
www.prestenice.cz
chtěla jsem moc na Sázavu, ale jsem vždycky v tý době pryč. Tohle je blízko, lístek zadarmo a ještě letos dobrý kapely, takže jsem spokojená
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 14:39
- Nahlásit
Bára a Sam
Joo Sázavafest jsem si minulý rok užila
jana33
Jj, jsou k sežrání....To máš pravdu, že pak budou muset stejně volat, co a proč a jak....ale nevím,jestli na tohle už jim budu schopná nějak radit...přeci jen jsem to měla s Andym takový co se týče výchovy jednodušší, v nějakým řádění mě moc nezaškolil ))
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 15:00
- Nahlásit
choco
To tě zaskočí až ten další
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 15:32
- Nahlásit
Ahoj tak jsme z veteriny zpatky... Enny jak někde něco zblajzla, tak z toho má nějakou bakterial. infekci... chudák tři včeličky dostala a zítra jdem na kontrolu....a samozřejmě má hladovku. No tak příští týden asi fakt nikam nepojedem... podle toho jak Enny bude, tak maximálně na chatu... Je to takový apatický chuďátko...vůbec ji nepoznávám...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 15:42
- Nahlásit
LucS
Tak si to užij,tipuju,že zítra už zase bude plná energie a na zabití. Oni mají obdivuhodné schopnosti Hlavně,že to není nic vážnějšího
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2008 15:45
- Nahlásit
LucS
Jak píše Janča, ono se jí určitě po těch injekcích brzy uleví a bude se zase ve své kůži, tak bych se té cesty na moryvu nebála
|