| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 09:55
- Nahlásit
OK
málem bych zapomněla - včera byla historická chvíle, kdy jsme cestou na koupačku potkali cizí lidi a Korálek poprvé v životě před někým stála, radostně zdravila a vrtěla a přitom na ně neskákala!! (ale abych se předčasně neradovala, taky může být nemocná, žejo )
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 09:56
- Nahlásit
toooo, bych řekla asi tak, že když Borgoušek měl první sexík a pak by ho měl nejraději s každým čtyřhoným co prošel kolem, tak náš cadlikouš, mě sem tam tak dobývá
ale teda spíš mě hlavně dost olizuje, jen doufám že to už jako takhle nebude pořád
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 09:59
- Nahlásit
a jak mám na něj reagovat??? když si dobývá mou pozornost?? mám jít a věnovat se mu nebo jelikož já jsem tady šéf tak já určím kdy se bude něco dít...atd...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:00
- Nahlásit
OPI
Já bych Nutradyl dávala bez přestávky. Hele ono jim ty horka nedělají na ty klouby dobře, nedávno Rozárka taky skoro nechodila,tak měla na týden Rimadyl, musím to zaťukat,ale teď se zase drží. Dávkujeme Rozárka 2 denně, Ferda 1 - dávky rozdělujeme na půl ráno a večer a oni ještě dostávají Artican nebo Artidual,ten dáváme večer.
Nekupuj to u Duchka,ale na www.komvet.cz ty ceny jsou jinde
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:01
- Nahlásit
no když nechceš aby tě olizoval atd., tak ho pošli na místo nebo mu dej jinej povel....
Borgoušek měl první sexík a pak by ho měl nejraději s každým
jo ta fenka na výstavě se mu fakt hooodně líbila a rozhodně neztrácel čas
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:04
- Nahlásit
Hokýý nestíhám číst, vy jste se teda rozjely!
OPI
Sam má teď tendenci mě taky furt olizovat, jde teda po uších, ale od tý doby co mi sjel drápama po rukách a já jsem jak po návštěvě SM salonu, už mu to taky nedovoluju
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:13 - Změnil/a: OPI
- Nahlásit
jana33
ceny jsou fááákt dost jiný
Sůůůpr kuji
Já mu ho dávám taky ráno a večer,rymadyl jsem zatím nenasadila,není to tak strašný,zatím.Ten rymadyl, už zabere po jedné tabletě nebo je lepší dávat ho pár dní??Dr myslím říkal aby mu ho dávala třebas 3 dny...
Jak jsem tu dávala odkaz na ten cvičák, s děsivýma cenama tak mi přišla tato odpověd
Dobrý den,
pro tuto věkovou kategorii nabízíme program Základ, který je od 5-ti měsíců věku psa, cena za kurz je 5100 Kč. Výcvikové lekce (60
minut) ovšem probíhají individuální formou, kdy majitel učí psa novým cvikům pod vedením instruktora, který se mu plně věnuje a pes i majitel tak mají dostatek prostoru k naučení se všeho potřebného bez vyrušování, stejně tak k dotazům a řešení mimo "areálových"
problémů. Seznamování s ostatními psy můžeme nabídnout jen okrajově a to formou výcviku s dalším psem (dle aktuálních možností, vystřídá se většinou ca 5 různých jedinců), po zvládnutí základního přivolání, tedy zhruba od 8. lekce. Platí se u nás pouze na permanentku, je to bohužel důsledek nespolehlivých klientů, kteří nám dluží do dnes nemalé částky. Pokud budete mít zájem, je možnost objednat se na nezávaznou konzultaci a to přímo ke mně, , pracuji hlavně s retrívry a malými plemeny, mám zkušenosti zhruba 10 let práce v různých prostředích.
Dominance u labradora je v posledních 5 letech poměrně častou záležitostí, takže není čeho se obávat. Jsem k dispozici každý den kromě neděle, od 14 do 20 hodin. Někdy možno se domluvit i na jiné hodině. V sobotu mám závody a v neděli jsem na výstavě v Brně, ale od pondělí je možno zavolat a dohodnout se. Hezký večer Kateřina Holubová
cena je děsná,ale láme mě ten individuál
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:00
- Nahlásit
božínku tady je vedrooooooo, to je hroznýýýý
OPI
A kolik je v tý ceně lekcí? Deset? Podle mě máte poslušnost zvládnutou sami dobře, tak mi přijde zbytečný platit za iundviduální hodiny, když se potřebujete dostat mezi psy....ale toť můj názor....
S těma nohama, tak přemýšlím co nasadit Andymu,až teď dobere ten Caniviton, je fakt,že mi prostě po větší zátěži na tu levou nohu pajdá....tak jestli mám zas přejít na něcop silnějšího nebop ještě chvíli mít ten Caniviton...nevímnevím, na záři se chci objednat zase k Musilovi na kontrolní rtg, abych vědělůa,jestli se mu tam něco nezhoršilo...
Jinak se snažím sehnat nějakou zvěř,jak se dá, abych mu ještě aspoń před těma vlohovkama ti kachnu a bažanta dala na aport,ale teda je to krize....kamarád mi slíbil, že snad holuba nebo králíka by nebyl problém a jeho známý,že cvičá už lovečáky přes dvacet let,tak by šel i ktomu vystřelit a třeba vzal i své psy s sebou, ale teda tu kachnu nevímnevím. Na interlovu mě odkázali na Hradec Králové, tak uvidíme,jestli ještě něco seženu....Asi by bylo docela blbý na ty vloíhy jet,aniž by si to ještě s tou kachnou zkusil,co? Jsou 17.8. ... a pak už nejsou veškerý žádný....Evču Píchpvpou něchci otravovat, určitě toho má až nad hlavu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:20
- Nahlásit
choco
Na kachny je teď blbá doba, loví se od 1.8. pokud vím, tak pak třeba seženeš...
Já včera čistila kanárovi klec (venku) a uchlácholena tím, že to vždycky zvládám aniž by mi uletěl apod., nechala jsem přihlížet smečku. Ale chybka se vloudila, opeřenec unikl a chtěl se procházet po trávníku na dvorku.... hádejte, kdo ze psů byl nejrychlejší.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:23
- Nahlásit
Ahoj všem co je vedro, já sedim v práci u větráku..
Ketrin
tipuju juniora Coru!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:24
- Nahlásit
choco
ještě mě napadá, teď je všude plno zkoušek - SZVP i jiných, tak buďto říct někomu kdo na ně jede, aby pak jednu kačenu vyžebral, nebo se jet podívat a vyžebrat sama. Hlavně na těch omsáckých zk. je myslím šance, tam jim ta zvěř není až tak vzácná. Na těch našich LZ v sobotu když Borgo skončil své disciplíny, oni s úplnou samozřejmostí - tak co s tou zvěří, vyhodíme to.... uplně krásná čerstvá zvěř, kterou měl v hubě jen Borgo, a oni se pobaveně divili jak jsem po tom skočila!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:25
- Nahlásit
Bára a Sam
tipuju juniora Coru
správně naštěstí má tu labradoří měkkou mordu, takže mi ho vydala nepoškozeného, jen oslintaného
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:31
- Nahlásit
Jinak u mě je nový to, že mám změněnou pevnou pracovní dobu, takže i Sam bude mít pravidelnej režim a to je určitě lepší.Včera jsme šli na dlouhou 3 hodinovou procházku a po cestě mi málem chudák leknul, než jsme došli k vodě. Tyhle dny jsou pro něj jakožto černocha peklo, přehřívá se už po 10 minutách venku
za to u vody se vyřádil, po chvilce přišla paní s fenkou flat coated retrívra, tak spolu blbli a bylo jim dobře. Mimochodem paní se zná s Baddym a její fena je stejnej flegmouš, stoupla si do vody a koukala na malý rybičky..to jsou všichni flaťáci takový? Paní byla trošku vedle ze Samovy hyperaktivity a říkala, že kdyby byl u nějakýho myslivce tak bude ve svým živlu, protože chvíli nedal pokoj, nosil nám klacky a trávu z vody, chytal žáby, plaval ke kameni na druhým konci rybníka jen tak..prostě pošuk
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:33
- Nahlásit
Ketrin
ho chňápla uplně do pusy?chudák fogl, takový dobrodružství..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:41
- Nahlásit
uplně do pusy
uplně celýho ho nosila v zavřený puse aby jí ho ostatní nesebrali
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 12:46
- Nahlásit
Ketrin
uplně celýho ho nosila v zavřený puse aby jí ho ostatní nesebrali
ty jo, ještě že ho nespolkla Corinka je pěkně akční, baví mě ty její ještě štěněcí historky.Nejsou nějaký aktuální fotky?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2008 18:35
- Nahlásit
Ketrin
Hmmm,tak to by mě nenapadlo jít škemrat na zkoušky,díky za tip, hned to prolustruju, kde se tady co koná...kéž by to vyšlo, jinak to bude pěkný nervák bez vyzkoušení....
Tyjo,ona ho šoupla celýho do pusy????Ta je hustáááááá!!!!!!! To snad není možný a ani pěříčko mu nezkřivila )))Ty její kousky bych fakt chtěla vidět na vlastní oči ))
Bára a Sam
Jj, maj to těžký černoši...máma mi volá každý den,jak chodí s Andym plavat....už se mi po něm stýská, ale je fakt,že jsem si dost od toho venčení odpočinula a v práci aspoˇ%n zůstávala dýl....v neděli si pro něj jedu, aby mi s mámou úplně nezvlčil a pak jedeme od 12.zase na další psí TENTOKRÁT HAFBO tábor,ale to bude spíš oddechovější,protože lovečína tam není jako základ...ale něco snad pocvičíme,je to úplně na stejném méstě jako ten lovečák Eli bohužel musíme nechat doma,protože už se ráčila začít hárat....jakm to ty feny dělají,že to dostanou,když je něco naplánovaný....
Jinak myslím,že fleti jsou jinak docela čísla....ře ty dva budou vyjímky potvrzující pravidlo....
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 07:26
- Nahlásit
choco
taky bych jela na nějaký psí tábor, určitě to může být fajn a určitě by to mě i Sama bavilo, jenže nemám tolik dovolený..vybírám si jí poslední týden v červenci a první týden v srpnu a to je všechno, zbytek padá na školu
v tom samým termínu jede přítel na dětský tábor jak jsem psala a bere Sama sebou, takže pro mě spíš než odpočinek to budou nervy, jestli mu děti nic nedělají, jestli má dost vody na pití, jestli si může v klidu odpočinout atd.. tyjo,mluvim jak hotová mamina
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2008 17:14
- Nahlásit
Ahoj holky, týden jsem tu nebyla... nemohla byste mi některá z vás udělat krátké resumé z týhle diskuze?
pokud budu stíhat, dám večer na youtube další LR videa
Ketrin
co sobotní zkoušky? úspěch jako vždy?
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 18:58
- Nahlásit
Ahoj všichni. Dlouho jsem tu nebyla, páč teď byly fofry.... A protože se blíží čas dovolené, chtěla bych s přítelem vyrazit někam pod stan.... od známých máme doporučováno Senec(SK) - Slnečná jazera.... ale je tu jedno "ale"... Enny bude mít za pár dní 4měsíce a zítra jdem na další včeličku (a snad už to bude leptospir. se vzeklinou).... a tak mě napadá, jestli má jet Ennča s námi (jedná se o cca 4 až 5 dní) nebo bude vhodnější ji nechat u přátel (bojím se,že to malá bude hůře snášet než camping). Na to Slovensko to máme cca 250km....ale nevím jestli nevadí, když nebude mít tu vzteklinu přeočkovanou...Celkem zvažujem jak strávit týden volna...a tak prosím, kdo máte jakou zkušenost s dovolenkováním se štěnětem, prosím, pisněte....
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2008 18:59
- Nahlásit
Není příliš malá na takový výlet? Myslíte,že bude vhodnější zvolit nějakou bližší oblast česka?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 07:01 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Jinak video jsem vám chtěla vložit, ale nějak nespolupracuje youtube
LucS
ahoj, můj názor je, že bych teď jela někam blíž, proč 4-5 dní být zrovna na Slovensku, kam cesta netrvá zrovna chvíli. v Čechách/na Moravě je taky plno fajn míst, kde by mohlo být i LR mimi ať si vám dovolená povede!
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 07:28
- Nahlásit
Hezký nový týden přeji!
holky trpim, asi mám zánět močáku a urolog. čaj nepomáhá..nevíte jestli jde něco koupit i lékárně?Doktorka má dovolenou a já musim bejt v práci..jestli ten blbej čaj nezabere, asi budu muset odpoledne na pohotovost
LucS
Já byla se Samem až v Černý hoře, když mu bylo 5 měsíců!
Jeli jsme autem kde měl teda dost místa, puštěnou klimatizaci a dost často jsme stavěli, aby se proběhl. Takhle s náma kempoval v Chorvatsku, každej den jinej kemp.. akorát kde jsem to asi přepískla byl Dubrovník, kde jsem ho nechala sejít ty jejich šílený schody a z toho vedra byl pak chudák zmoženej..labrador není žádná skleněná panenka, jestli máte podmínky na to často zastavit, proběhnout, dát pořádně napít atd., neviděla bych v tom problém (teda aspoň můj to zvládnul)
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:30
- Nahlásit
Bára a Sam
ahojky,já na to hrozně trpěla minulý rok, pořád se mi to vracelo...a pak zabírala jen antibiotika, ale doporučuju koupit Urinal a brusinky, jsou na to dobrý a mohlo by to pomoct....určitě víc než ten čaj, ten mi taky zrvona moc nepomohl...
LucS
Mám stejný názor jako Bára, když budete dělat zastávky,tak by to měla zvládnout...
Jinak jsem si včera přivezla hafana domů a ten je teda rozmáchanej s uvolněnou morálkou...vypadá to,že mu mámina péče na chalupě vyhovuje )))))))
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:46
- Nahlásit
choco
já jsem na to nikdy netrpěla, loni poprvý, zaléčila jsem to atb, ale od tý doby už 3krát. Může za to magor kočka, která si lehne vždycky doprostřed postele na peřinu a já s přítelem ležíme na krajích s holýma zádama. Kočce nevadí ani když jí někdo zalehne, je to totální povaleč, to musí být,aby jí něco zaujalo
koupim ten Urinal, asi to znám z reklamy..brusinky v jaký podobě?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 08:50
- Nahlásit
Bára a Sam
Ty brusinky jsou takový tabletky od Swissu...v lékárně ti poradí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:00
- Nahlásit
Ahoj holky,tak jak bylo o víkendu? Já jsem byla od středy doma,protože mi rvali osmičku,tak jsem sem jen nakukovala.
Ad brusinky - je jich od hodně firem,dobré jsou i kapky z lichořeřišnice
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 09:21 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
tak my byli v sobotu na prochajdě u rybníka za městem, jen krátká procházka, vytahání všech klád z vody, aportování, rozšlápnutí šnečí rodinky(Sam) a naštvání paničky, co se na jasnej povel nesmíš rozběhl za kokrem. Dostal až mě bolela ruka, dělal neviňátko a uraženýho a celou cestu zpátky šel u nohy a ani nezvedl hlavu.
Včera jsme byli u řeky, mě bylo trošku blbě z toho dusna, tak jsem dřepli na břeh a Sam si hrál ve vodě sám. Skákal proti proudu, nepozorovaně vytáhl mrtvýho kapra a vyválel se v něm, zakousl se do kamenu co trčel z vody až kvíknul, prohnal kachní rodinku a jednu ropuchu, pak musel povinně lítat na poli aby uschnul do auta a večer rozcupoval na kousíčky svůj polštář z Ikea ve tvaru myšky, kterej před tím asi půl hodiny oplodňoval.
takže u nás normálka, co vy?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 12:04
- Nahlásit
Bára a Sam
pěkně to s ním mlátí
Asi by potřeboval zaměstnat hlavičku trošku
jana33
Já jsem byla v sobotu u známého svézt se na jachtičce na Slapech a pak jsem včera jela s přítelem a hárající Eli pro Andyho na otočku a večer jsme pěkně skejsli v zácpě a jeli o hodinu a půl dýl než normálně....a čeká mě teď mravní uzmravňování černocha
Neznáte Z.Jílkovou? Má posuzovat v Ml.Boleslavi, tak co můžeme čekat...
|
LucS
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 12:43
- Nahlásit
Holky, díky za rady. Já přes týden vyřídím petpas a čip... a zvážíme místo dovolené... protože v Beskydech jsme skoro pořád...do Jeseníku se nám nechce...chcem "na jih"... a z Havířova to máme skoro stejně daleko na slovensko jako na jižní moravu...ikdyž jsme slyšeli, že je to slovensko čím dál tím dražší... ale zase ta čistá voda... No a cesta autem by neměla být snad problém...Enny často cestuje na zadních sedačkách..jen ji zakazuji koukat z okna u řidiče (máme třídveř.auto), protože už měla v oku "průvan". Naštěstí nic vážného. To, že bych měla být bez Ennči si nedokážu představit...jsem s ní téměř celé dny... Jo jinak máme tu vakcinu na vzteklinu a kupodivu se Enny na mě neurazila a spíše cestou na zpět se mnou chtěla "bojovat" o vodítko...
|