Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 22:55
- Nahlásit

Právě mi volal přítel, že ho nemůže dostat ani ven, že se neudrží na nohou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 22:58
- Nahlásit

Dines

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 23:05
- Nahlásit

Ketrin
já chci domů

choco
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 07:49
- Nahlásit

Dines
Tak to je na tom teda chudák pěkně blbě...tohle taky není žádná sranda, když už to má na plicích...držím vám palce

Ketrin
JJ,jedeme si pro ten límec...a nekoupat? Tak to budem trpět oba

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 07:52
- Nahlásit

Tak snad je mu už líp, psal přítel, že se ráno dokonce došel i sám napít (po skoro 2 dnech)

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 08:36
- Nahlásit

choco
Jka píše Helča, vystříhat,desinfikovat a udržovat v suchu a hlavně nedrbat!
Eda
Na mrtvý ocas nepomáhá nic,chce to prostě klid a neprostydnout a brzo se to spraví
Dines
Tak to je super,že je už líp

My byli cvičit v sobotu klasicky v Kolodějích a musím říct,že vzhledem k tomu,že už v devět bylo asi třicet stupňů,podával Samoušek nevídané výkony,první hodinu dokonce běhal a tempo psa nad hrobem nasadil až v poslední půl hodině. Všichni jsme čučeli jak blázen. Pro všechny aporty běžel, dohledával,dokonce i čtyři aportíky v jednom cviku zvládnul a nemusela jsem ho pobízet Ovšem mělo to souvislost i s vymýšlením blbostí,prostě měl nějak moc energie a je to fakt vychcánek. Dělali jsme dalekej marking,ale Jindra neodhazovala dummy před sebe,ale hodně do strany, takže od psa hodně hodně doprava. Pak jsme klasicky čekali až nám Jindra ukáže a psa poslali. A ten náš blboun se tvářil jakože si vůbec nic nepamatuje, doběhl až k Jindře a díval se,jestli to není náhodou nějakej chyták a neodhodila Jindra ještě něco tam,samozřejmě lepčejšího. No člověk by řekl,chudák pes,on je tupej. Jenže ve chvíli,kdy jsem na něj zařvala já a následně Jindra,tak se Samouš otočil a rovnou si to namířil k tomu odhozenému,pamatoval si to moc dobře a to i potom proběhnutí a zkontrolování Jindry. Jindra se tlemila a ječela na něj - co týranej, prdlajs týranej,vychcanej je ten pes Já budu už cvičit jen štěňata,ty se mě nesnažej vochcat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:04
- Nahlásit

Jindra se tlemila a ječela Já budu už cvičit jen štěňata,ty se mě nesnažej vochcat
tak to ještě nezná Korálka, už se těším na tábor

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:39
- Nahlásit

Mrška, pořád nežere, nepije - budu tu vodu do něj muset nějak dostat..... a jen leží a smutně kouká

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 10:53
- Nahlásit

Ahoj všem, koukám, že všichni pilně trénujete a cvičíte
Já byla minulý týden v Praze ve škole, dojížděla jsem každý den v 6 ráno směr Praha a večer v 6 zpět ČB, takže docela zápřah. Dneska jsem dospávala deficit a prochrápala jsem 11 hodin
Výsledek labradořího deficitu lítání a vybití energie je 2 rozkousaný fotoalba, dvě CD, jedny žabky a jedny lodičky na podpatku(jediný co jsem měla a byla schopná v nich chodit)
nojo, Sam mi to dal pěkně sežrat. O víkendu jsme byli plavat, tedˇ v těch vedrech ani na normální procházky chodit nemůžem, tak chodíme rovnou k vodě, i když rybník u nás už solidně kvete, takže ten odpadá.Včera mi poprvý zavčel na psa, přiběhl nějakej vořech a hned na Sama naskočil a ten se po něm ohnal. Připisuju to tomu vedru, že neměl náladu a nechtěl si hrát, protože jinak letí hned za každým. Myslíte, že to může být tím?

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:05
- Nahlásit

Bára a Sam
Myslím, že je to spíš tím, že dospívá a né s každym psem si musí sednout

OPI
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:58
- Nahlásit

ahojky tak já dnes taky hlásím mrtvého psa
přes víkend jsme byli na chajdě tak se vyřádil až až a hlavně ho ničí sluníčko,ale on skoro každé pondělí má prospané
Jinak na výstavu do Kunratic asi půjdem na kukandu,ale Carlosína tam brát nebudu,ale vemu dcerunku

choco
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:46
- Nahlásit

Bára a Sam
souhlas s Dines,já Andymu netoleruju žádný uvrknutí ani poohnání, když už něco takovýho zkusí, tak dostane na srozuměnnou,že teda takhle fakt ne

Dines
Ta voda je důležitá,to že nežere se ani nedivím,jestli je mu bídně. Ale tu vodu bych se do něj určitě snažila po troškách dostávat...

Já jsem u veta vyplajzla pětikilčo, Andy dostal límec a nějakou vodičku na potírání a je z toho chudák celej mimo a už se těším až mu to sundám,protože se na jeho trpitelský oči fakt nemůžu dívat. Co je divný je,že nám vodu vysloveně vet nezakázal,říkakl,že když už bude ve vodě,tak to mám usušit a potřít zas tou vodičkou a i ten kus boltce,.který mu na to přiléhá, ale vodu vynechám,když to půjde přežít. A taky že teda doufá,.že se mu to z toho límce nezačne zapařovat ještě víc.. Když už jsem u toho veta byla,tak jsem ho i zvážila a pořád se drží na svých 37 kilech, i když mi přijde,že vepředu už něco víc přibral.

Ještě mám fotečky z víkendu od Monči tady http://luckymonty.rajce.idnes.cz/Vycvikovy_vikend_ u_Romana_Pecara/#album

choco
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:48
- Nahlásit

jana33
Asi byl Samouš natěšený na cvičení Já se taky divila,že v tom vedru byl Andy ochotný něco dělat a to ještě v průběhu celého dne

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:58
- Nahlásit

choco
No nevím,spíš měl slabou chvilku a příště bude zas všechno v normálu

choco
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:11
- Nahlásit

Achjo dneska ráno má Andy další kus pod tím původním místem zaoařených chlupů a když jsem mu to prolejzala,tak tam má i menší stroupky a chlupy jdou po menším zatahnutí ven a není jich málo ... Za chvilku jdu volat vetovi...jestli to nemůže mít z tý vodičky co nám na to včera dal,protože mi nepřijde,že by to nějak extra vysychalo....nebo jestli se mnu to v tim vedru zapařuje ještě díky tomu límci víc....achjo,co nás to zas potkalo

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:20
- Nahlásit

choco
buď v klidu, u nás pro změnu Rozárka skoro nechodí na jednu nohu

Montik
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 09:54
- Nahlásit

choco
kdyby ses vyprdla na toho veta a omývala mu to tím hyper a pak bud betad nebo framykoinem, co sme ti radily, tak si na tom byla možná o něco líp a ještě by si ušetřila... Každopádně to vystříhej a musíš to vysušit!!!

choco
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:09
- Nahlásit

jana33
to je na tom chudinka tak blbě? To teď měla zase nějakou větší zátěž nebop se jí to táhne od toho Meziříčka?

Montik
Nj,asi jo,ale jinak bych límec asi ani nedostala....až pak mě napadlo včera,že jsem mohla říct Rochardovi o límec,že jeho manželka dělá sestřičku u veta někde v Břevnově...to mu to mám ještě dál vystříhat? už to má skoro u krku....a ono než to vystříhám,tak mu to soíš samo odpadne...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:10
- Nahlásit

choco
jana33

u nás se zase ráno špatně dýchalo, šli jsme vysokou trávou a Sam jakoby se dusil, chrchlal a dýchal ztěžka.
Teď jsem se v novinách dočetla, že by se psům neměla vůbec dávat cibule, že je může i zabít protože ničí psí čer. krvinky a vede ke slabosti a potížím s dýcháním..
Nepsala někde Dr. Sehnerová, že se má psům dávat česnek i cibule..?ne ve velkým množství, ale jo, že čistí organismus..já jí teda občas dám, tak jestli je to kec nebo pravda

Montik
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:14
- Nahlásit

choco

jo, vystříhat!!! bez řečí... jinak se mu to bude zapařovat ještě víc...S tím nic neuděláš....

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:24
- Nahlásit

choco
Vystříhat to musíš v každým případě! Jakmile má pes hotspot vystříhat se to musí,jinak se to nezahojí!

Ad Rozárka - netáhne se to a ani větší zátěž neměla,prostě se nám holčina zhoršuje. Může to být i počasím,mě taky dneska bolí klouby. Uvidíme,jak na tom bude večer. Asi nás ta resekce v brzké době nemine.

Bára a Sam
Cibule a česnek v přiměřeném množství psům prospívá. Sehnerka říkala,že aby cibule uškodila,musel by pes na posezení sežrat alespoň tři kila

choco
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:35
- Nahlásit

jana33
Montik
vystříhaný to na tom původním místě měl,ale te´d se mu to jednpou tolik zvětšilo a to jsem se ještě ostříhat neodhodlala a navíc mu odtamtud ty chlupy jdou sami....až přijdu z práce tak ho oškubu teda až do mrtě....mluvila jsem s vetkou, a ta taky,že to mám ostříhat nekompromisně všude,kde se mi to nebude libit a i kousek od těch míst a límec dávat jen když ho nebudu mít pod dohledem, a patlat to tou vodou tak třikrát denně,že to co nám vet dal je na tyhle věci dobrý.,..

jana33
Kolik vlastně Rozárce je? 3-4 roky? A ta resekce by jí pomohla?Co to vlastně obnáší?

Bára a Sam
Tak já teda cibuli dávám vždycky k polívkové zelenině,když dělám vývar a nebo do rýže a česnek mu tam taky semtam lupnu třeba ke špenátu...

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:40
- Nahlásit

choco
V březnu jí byli tři. Resekce je odstranění kloubní hlavice, měl by se jí tam vytvořit jakejsi pakloub a nemělo by jí to bolet. Trošku problém je,že dlouholeté zkušenosti jsou s tím u lehčích pejsků a je otázka,jestli to u takhle těžkého psa vydrží celej život. Protože jak se to udělá,není cesta zpátky. Proto jsme si říkali, že by bylo lepší,kdyby to ještě nějakou dobu vydrželo. No uvidíme, ona má takové výkyvy nahoru dolu,ale poslední dobou se opravdu horší. Ale třeba se zlepší až se přestěhujeme, budeme chodit na častější,ale kratší procházky a plavat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:55
- Nahlásit

jana33
chudák Rozárka
choco
ostříhat, oholit. Co vám dal vet, tu betadinu?

já byla ráno s B+B na očkování a v čekárně byl pán s 4-letým černým LR, šíleně vyhublým, kusy těla vyholené po kanylách atd. a říkal, že mu nějak selhala imunita a mimo jiné nemohl vůbec jíst, že ho krmili sondou rovnou do břicha... tisíc vyšetření až v Německu a kdesi cosi... prý je to genetická vada co se objeví asi u jednoho psa ze 100 000
chudák pejsek vypadal hrozně, ale i tak byl veselej a milej

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 10:58
- Nahlásit

Ketrin
No tak to zase zlatá dysplazie, chudák pes
S Rozárkou uvidíme, stejně toho moc dělat nemůžeme, výživu i péči má maximální,tak nic jinýho asi nevymyslíme.
Teď jsi m připomněla,že my musíme vzít na píchance taky celou smečku

choco
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:03
- Nahlásit

Ketrin
Tak to bych asi takový trápení se psem nepodstupovala....už to,co má Ozzy od Helči mi přijde dost šílený...taky něco s imunitou od štěněte, nemůže ho očkovat,odčerovvat,nesmí sežrat nic jiného než dietní granule a cpe ho furt nějakýma práškama a co tři měsíce jezdí na odběry krve....brrr

Betadina to není, tu máme doma,je to něco na dermatitidy nějaký phyto.....něco, mi to vypadlo z hlavy...

jana33
To je fakt mlaďoška...takže ještě počkáte,co bude,až budete přestěhovaný?

choco
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:06
- Nahlásit

jana33
S Rozárkou uvidíme, stejně toho moc dělat nemůžeme, výživu i péči má maximální,tak nic jinýho asi nevymyslíme. jj, je to teda smutný, že tak mladý zvíře nemůže chodit, ale taky bych ještě čekala než bych se do takovýho zákroku pustila...

OPI
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:09
- Nahlásit

ahojky, tak všem nemocným přejem brzké uzdravení a hlavně aby byoĺo zase líp.
Carlosovi dává to teplo taky zabrat, včera skoro celý den prospal a dnesje takovej jako neklidnej nebo co,jestli taky tím počasí nebo co, nevím..
ještě se musím poohlédnout zda tady někde v blízkosti není nějaký rybník...
ve čtvrtek asi pojedem na chajdu tak mu bude hned líp

koukala jsem na ten cvičák hafbo,ale to je pro nás pěkně z ruky,navíc v těhle vedrech a přes baranďák....atd... nevím, to asi nebude to pravé

OPI
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:15
- Nahlásit

a když je to tu samá blbá zpráva, tak kámoš musel nechat minulý týden utratit labradorku Roxanku bylo jí 12 let,ale taky chudák si prožila, měla dysplázku,pak musela být vykastrovaná páč měla problémi s dělohou,astma, a nakonec ještě rakovinu, poměrně celý život o práškách,ale i plno zkoušek spolu zvládli....atd... měla šťastný život, bohužel zdravíčko jí moc nepřálo a ted ještě ty vedra
ted už se má dobře v psím ráji

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 11:16
- Nahlásit

choco
Určitě bychom počkali až budeme přestěhovaný,ale hlavně jsme si říkali,že kdyby byla možnost,tak ideální by to bylo udělat na jaře,tak v dubnu,kdy ještě není horko,takže by se to mohlo relativně dobře hojit a pak začít hned chodit plavat,což by vyšlo třeba na ten květen a to už je voda teplá. V létě je to blbý na hojení a v zimě zase kvůli tomu plavání,což je nejlepší rehabka

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání