| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:24
- Nahlásit
jana33
zkusila bych je chvíli nedávat,jestli ten zrz přeliv z Andyho půjde dolů, přeci jen to obsahuje hafo betakarotenu,asle zase jsem nenašla nic,co by obsahovalo tolik ostatních minerálů a vit....našla jsem nějaký příprvaky na srst a minerální doplňky od Phytovetu a nebo CD vet,ale nevím,jestli by to stačilo..
Své obočí mu teda neobětuju
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:33
- Nahlásit
choco
a nebudu a nebudu a nebudu.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:37
- Nahlásit
choco
Podívej se na holisticshop, najdi si kontakty a zavolej tam. Mají tam několik druhů řas a korálů a paní mi kdysi psala,že některý ten typ zrznutí nezpůsobuje. Ale protože nám nezpůsobuje zrznutí nic,tak si to nepamatuju. Což mi připomíná,že Samoušek teď dostává vysoké dávky betakarotenu (výtažek z borůvek a betakaroten,má to dobrý vliv na oči) a zatím musím zaťukat,že je stále černý jako bota.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:49
- Nahlásit
jana33
jéé dík, ty jsi vševěd normálka
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:51
- Nahlásit
Montik
a ty si mě nepřej ) Ti to vrátím jen počkej zající
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:52
- Nahlásit
choco
Vševěd ani ne,kdysi jsem s nima konzultovala psí jídelníček
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:06
- Nahlásit
jana33
to Ti tam poradili s celým jídelníčkem? To koukám
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 10:28
- Nahlásit
choco
No úplně s celým ne,já jsem spíš napsala náš jídelníček včetně doplňků a jestli je napadá ještě něco,co přidávat nebo i třeba nějaká zelenina apod.,kterou nedáváme a oni by s ní měli dobrou zkušenost
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:02
- Nahlásit
jana33
Hele Jani dáváš lněné semínko? a jak ho drtíš? si říkám že na to koupím mlýnek jako na pepř. nebo je to blbost?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:11
- Nahlásit
Ketrin
Lněný semínko občas dávám (přiznám se,že nijak pravidelně),ale já ho nedrtím,prostě ho tak čtvrt hodiny nechám povařit,ono to udělá takovou slizovitou kaši a pak to šoupnu do ledničky a přidávám postupně.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 11:11
- Nahlásit
Ketrin
lněný seminko se musí vyvařit, ne? A používá se pak jen ten sliz z toho...aspoň tak jsme to dělali u koní...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 12:44
- Nahlásit
ahaa, tak uvaříme sliz a uvidíme bylo mi to doporučeno na línání, z Borga bude brzy naháč
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 13:05
- Nahlásit
Ketrin
My dáváme všechno povařené,sliz neodebíráme Ale určitě mu začni přidávat biotin
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 14:09
- Nahlásit
Ketrin
nebo pivovarské kvasnice jsou na srst taky... a B. je hubenej, takže tím nic nezkazíš
jinak přemýšlím nad sobotou, uvidím, jak na tom budu s učením a časem
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:02
- Nahlásit
jana33
všechno povařené,sliz neodebíráme
počkej počkej to mě nemůžeš takhle mást, už to přestávám chápat takže semínko povařím a všechno i se slizem přidávám - a kolik té hmoty teda asi? Lžíci na hlavu?
a biotin jsem mu koupila.
Eda
B. je hubenej
Už není!
přemýšlím nad sobotou Přijeď, půjčím ti Korálka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 08:05
- Nahlásit
jo a pozóóór-novinka: Bresta bude bábou - její dcera Anička bude mít zhruba za měsíc štěňátka. Jestli se vám chce, tak vymýšlejte a raďte jména na D, protože vrh bude zapsaný na mě.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:01
- Nahlásit
Ketrin
Lněné semínko - dáváme všechno,povařím tak 10 minut,ono to zeslizovatí a když to zchladne tak je to tuhá hmota. Přidávám přesně jak píšeš tak lžíci na hlavu. Taky začnem dávat,protože línání je strašný a Samoušovi už se dělaj lupy. To je výhoda žlutejch psů,není to na nich vidět.
A jak má být v sobotu? My se chystáme dorazit,teda pokud nebude v kuse pršet.
A kdo je taťka,vím,žes mi to psala,ale já jsem hlava děravá
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:02 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit
Ketrin
nechtěla jsem opisovat kalendář, tak tady jsou co se líbí mě
kluci holky
Denny Dora
Dino Dorotka
Džíno Delia
Damián Deyna
Dargo Dally
Dark (to je ofic. i Sam) Dea
Dary Drabie
Dobiáš
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Zdravím!
Hlásím,že má malá Španělka včera absolvovala " plavení" spolu s Evičky Píchové holkama a Cathy.Byly jsme u Toušeňských rybníků.Malá hned skočila za ostatními z vyššího břehu do vody - pak nemohla vylézt.Plave,ale vžycky ji to překvapí,že nedošáhne nohama na zem ,tak pak metelí ke břehu a chvilku to trvá,než se zase osmělí.Zkoušely jsme jí házet malou činku,tak ve vodě zatím nic,ale na suchu ji vezme a jednou mi ji i donesla.Evička jí chválila,že je šikovná nebojsa.Mám radost.Akorát Cathy je na zabití,neposlouchá a pořád děsně na malou žárlí.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:20
- Nahlásit
Ketrin
teda ty máš rozrůstající rodinku Borgo tátou, Bresta babičkou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:26
- Nahlásit
Zuzana T
Kdepak jsou ty rybníky?
Tak to je fajn,že je to taková šikulka A Cathy je holt nešťastná, ono jí to přejde. Tak jí dej nějaký privilegia,ať se cítí důležitě
Ketrin
Co takhle Důra?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:33
- Nahlásit
jana33
Cathy má ty nejvýsostnější privilegia,jinak by to sní nešlo vůbec - malou zatím útrpně toleruje,ale tváří se zhnuseně.Nejvíce žárlí na pánečka - bedlivě sleduje,jestli pohladí dřív jí a nebo malou.Já vím,že to časem poleví,ale u Bonny to trvaly jen 4 dny.Ale zase je fakt,že Bonna neprudila,jako malá.
Rybníky jsou u Lázní Toušeň asi 5 km od Jiren,co Eva bydlí.Super terény.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:36
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to mi vůbec nic neříká,mrknu na mapu.
Bonča už měla respekt,ne jak malá dračice
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:44
- Nahlásit
Zuzana T
to je ale šikulka, už jsem na ní zvědavá. Nejdete se podívat do Kunratic? neprudila,jako malá to mi připomíná včerejšek, až mi černé prudičky bylo líto - večer obcházela a dotírala, kdo si s ní bude hrát, a žluťáci se váleli a dělali že jsou úúúplně mrtví, že nemohou otevřít ani jedno oko, jak jsou unavení.... tak jsem jí dala jíst a zavřela jsem ji ať je konečně taky chvíli v klidu. A oni okamžitě ožili, bafli petku a šli se honit a řádili, až se všechno třáslo a kácelo k zemi
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:46
- Nahlásit
Ketrin
nad nějakýma trefnýma jménama taky popřemýšlím
Lázně Toušeň máme po cestě,když jezdím k přítulovi Budeme se tam taky muset kouknouit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:51
- Nahlásit
Ketrin
ať je konečně taky chvíli v klidu. A oni okamžitě ožili, bafli petku a šli se honit a řádili, až se všechno třáslo a kácelo k zemi
Chudinka Corinka,nikdo jí nemá lád,nikdo si s ní nechce hlát
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:52
- Nahlásit
jana33
kdo je taťka
Tapeatom Born a Star
Bára a Sam
Díky chci dávat normální jména, ne "Dream about...", "Diamond Star..." apod.
mně se líbí Deborah a Dixi
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:53
- Nahlásit
Ketrin
Ty přece dáváš jen zeměpisné a přírodní útvary
Ale Dixi je hezké
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:53
- Nahlásit
Ketrin
A oni okamžitě ožili, bafli petku a šli se honit a řádili
ti jsou ale na Korálka škaredí tohle ale znám taky... dneska ráno se ploužila z lesa, byly jsme běhat a jen co za rohem ucítila svého "oblíbence", nasadila mety nejrychlejší, aby už už byla u něj a dostala z ledvinky frolíka
půjčím ti Korálka
tak to je pro mne motivace, jdu se učit, abych ani chviličku nepromarnila a v sobotu mohla dorazit!
jinak jméno na D: DIXI (byl to náš jezevec, ale jméno je to univerzální pro holky i kluky )
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:56
- Nahlásit
Jéé, dobrý, tak až teď zpětně koukám, že jste řešily jméno DIXI. To by bylo fajn, kdyby "šlo dál". My ho před těma 20 lety vymysleli podle šampónu a v tý době jsem jinýho pesana s tímhle jménem neznala. Je krátký, celkem výrazný a těch přezdívek, co se na něj dá vymyslet...
|