Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 09:57
- Nahlásit

nikdo jí nemá lád,nikdo si s ní nechce hlát
když ono to jejich hlaní s Borgem už je někdy fakt nebezpečný včera se tahali o nějakou blbost a honili šílenou rychlostí a v trysku do sebe schválně naráželi apod. a ona najednou vypískla a párkrát kulhla člověk jim tu zábavu přeje, ale zas odsuď pocuď

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:00
- Nahlásit

Eda
DIXI.
krátký, celkem výrazný
právě, to se mi taky líbí. Znám jednu fletku Dixinu.
a jezevec Dixi byl kluk?

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:05 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
a jezevec Dixi byl kluk?
ano

Dotaz mimo mísu:
Nechávaly jste si někdy posílat boty z USA? Nemůžu si u nás teď vybrat žádný kvalitní sandály (resp. můžu, ale ceny jsou nehorázný) a nevím, jestli je ten USA e-shop kvalitní...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:08
- Nahlásit

Ketrin
Uvidíme se asi až v Albeři.Nyní je surfařská sezóna amy jsme skoro každý víkend u vody.
Jinak Dixi - je maminka mé Lexynky/ Jmenuje se Dixilan /

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 10:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Eda
no moc bych na to nesázela.Dej pozor,aby jsi nedoplácela velkou sumu za zboží tady na celnici.Dcera posílala mému manželovi přes UPC oblečení za 200 doladů a my tu platili asi 4500,- Kč.Navíc chtěli blbci od manžela přesně vědět,co je v balíku a ten jim nemohl vysvětlit,že je to dárek,tudíž neví,co tam je.Děs.

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 12:42
- Nahlásit

Zuzana T
aha, děkuju za info. nevím, jak to chodí, jen mě štve všechno zboží v ČR nesmyslně předražený

choco
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 20:52
- Nahlásit

Eda
tak to mi nejde na rozum taky, ale s tím hald nic nenaděláme..

Holky já jsem tak pitomá....koupila jsem dneska Duowin jedno balení pro psy do 30 kg a jedno balení pro psy do 7,5 kg,že mu to dám na hrb ...no ale po napatlání jsem zjistila,že jsem mu tam nandala obě pipety pro psy do 30 kg...Kéž by to aspoń vydrželo déle....ale myslím ,že ne....To jsem ale kravizna....

choco
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 20:56
- Nahlásit

Ketrin
S tím hraním a narážením....to znám taky, Eli takhle strašně ráda bourá do psa při hraní taky, ale furt....U Andyho ji už musíme okřikovat, protože by mu ty přední úplně rozbourala, i na Andym jde vidět, že toho má plný kecky a jde se radši před tím dělem někam zašít.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2008 21:06
- Nahlásit

choco
...Kéž by to aspoń vydrželo déle to asi ne
a toho bourání se toho právě bojím, takže když se moc rozvášněj tak je mírním. A bez dozoru (= přes den když jsme v práci) spolu nejsou, buď je jeden se mnou a nebo jsou odděleni. Mrňavka je s čubama, ty ji trochu umravní Protože ten "agresor" je vždycky ona!

choco
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:46
- Nahlásit

Ketrin
Nj, za blbost se platí tak mě to spotování zase vyšlo dráž,ale vypadá to,že to s ním nějak nezamávalo....jako minule ten Promeris...

S tím bouráním fakt nechápu,co z toho má za zábavu....letět jako 'das a lupnout mu to přímo do předku...
Nj tak přeci jen Sali a Bresta jsou už straší a rozumné, zatímco Borgo a hlavně teda Corálek, když si hrát tak přeci pořádně )) ale že to odnáší nožky, to jim jaksi nevysvětlíš...

S tím lněným semínkem to taky vyzkouším, protože a´t ho češu jak dlouho chci,furt to zněj jde a lupy se mají jako v ráji. Akurát jsem byla teda fakt přesvědčená o tom, že na srst je dobrý ten vyvřený sliz, ale jestli to má i jiné blahodárné účinky těch semínek,tak proč to nedat obojí...že?

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 10:58
- Nahlásit

choco
Samouš je taky samej lup. Tak jsem ještě začala dávat pupalkovej olej. Je to fakt děs

choco
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 11:02
- Nahlásit

jana33
to za chvíli budu mít doma teda pěknou zásobárnu přípravků jen na jeho "kožich", který už teda jako kožich moc nevypadá. A všimla jsem si, že zrz jako zrz zůstala nejvíc na ocase a to co měl na hřbetě tak už zrzavý není ale je to lehce dohněda...no uvidíte v sobotu, bereme pejsany s sebou na kukandu do Kunratic...jo a hot spot už taky vypadá vyléčeně, dobíráme atb a zítra už jdeme jen skouknutí k vetovi...

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 11:24
- Nahlásit

choco
Ono teď to zrznutí může souviset s línáním. Samouš je spíš došediva,když hodně líná,je prostě matnej,ale vím,že někteří pesani jdou jakoby dohněda.
Tak to je super,že jste vykurýrovaný

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 11:38
- Nahlásit

jana33
choco
No vaši čokloni zrznou a ta moje starší se stále více kurdnatí.Jakmile je koupací sezóna,tak mám doma goldenpudla.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 11:50
- Nahlásit

choco
Určitě je to k línání, Sali je teď taky dohněda a těch lupů

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:52
- Nahlásit

Tak je pozitivní,že momentálně mám hnusný psy všichni

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:56
- Nahlásit

... ale jen někteří s nimi lezou do výstavního kruhu

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:59
- Nahlásit

Ketrin
Na blonďácích to tak není vidět

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:04
- Nahlásit

Jestlipak už jste psíky vybavili na léto
http://aukro.cz/item378117642_k9_optix_sluncni_bry le_pro_pejsky_100_uv_m.html

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:06
- Nahlásit

Ketrin

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:09
- Nahlásit

No nekup to za 199,- a z USA.
třeba budou mít i sandály pro Edu

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:19
- Nahlásit

Já bych chtěla hlavně vidět psa,kterej by si to nechal na čumáku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:22
- Nahlásit

psa,kterej by si to nechal na čumáku
No asi takoví ti co nosej kapsáče a mikiny s kapucou a sponku na ofině.

choco
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:24
- Nahlásit

wow, tak že bychom potkávali psi se slunečníma brejlema

jana33
Tak je pozitivní,že momentálně mám hnusný psy všichni jj, to potěší ))))))))))

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:46
- Nahlásit

choco
já mám psa krásnýho!!!!! HEČ!!!! A VOBáááááááá...

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:20 - Změnil/a: Bára a Sam
- Nahlásit

Tak my jsem se právě vrátili z procházky a já jsem urvaná jak kdybych běhala maraton.Potkali jsme černýho labradora Dársího, kterej s paničkou taky teprve vyrážel, takže jsme šli spolu do lesa. Ani ne po 5 minutách Dársí zmerčil srny a rozhodl se je běžet pozdravit. Sam nemohl zůstat pozadu, takže nabral sprint a letěl hlava nehlava za nim. Scéna jak z akčního filmu, byly slyšet výstřely zřejmě od myslivců, dusot srn a dusot labradorů, do toho Saméé, Dársííí..pánové se vrátili po deseti minutách s obrovskou kládou každej zahryznutou na jednom konci a dělali jako že nic. Ovšem vrchol teprve přišel. Vyšli jsme na cestu a v tu ránu další úprk, tentokrát za žlutou slečnou Inou, která jak na potvoru ráčí dneska mít 11. hárající den. To bylo točo. Saméé fuj, Dársíí nesmíš..Ina sedni!! Samozřejmě nic nezabíralo, Sam ještě sundanej obojek, takže já ho držela za ocas abych mu ho nandala, za krkem mi stál Dársí a panička ve snaze ho chytit se zamotala do vodítka od Iny a klekla si do kaluže.Ještě jsem neviděla psy takhle vyvádět na fenku, ovšem těch 5 minut než se to uklidnilo stálo za to. Ina evidentně chtěla jednoho z nich potěšit, tak se nakrucovala jak mohla, Dársí samou vášní přetrhl svůj stahovák a už na ní skákal. Pán od Iny ho chtěl sundat, jenže jak mu to nešlo, převrátil se a sednul si do tý samý louže co v ní předtím klečela paní od Dársího.Ochotnický divadlo hadr. Paní s kočárkem se mohla za břicho popadat. Po uklidnění situace jsme to vzali s Dársím radši jinou cestou, psi to ale asi neměli ještě vyříkaný, tak si dali zápas v tom nejhnusnějším bahně, co si umíte představit. Z toho vytahali plechovky od piva a Sam mi jí asi chtěl darovat, tak mi s ní přejel po zadku a nohách. Už rezignovaně jsem se rozloučila a radši jsme se oddělili. Ve finále mě ještě v lese vyštěkal malej Jess od Dines, kterýho hlídá její kámoška a zjevně jsem se mu od bláta nelíbila. Završil to soused, kterej se mě při společný jízdě výtahem domů zeptal, jestli jsem byla hrát někde v lese nějakou bojovou hru, že mám ve vlasech větve a na čele bláto.
P.S. Nudíte se? Kašlete na medvídka mývala a pořidte si labradora.

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:26
- Nahlásit

Bára a Sam
Děkuji, konečně se mi dneska zvedla nálada.....
(i když bych to opravdu nechtěla zažít na vlastní kůži)

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:46
- Nahlásit

jana33
Tak je pozitivní,že momentálně mám hnusný psy všichni
nechci bejt hnusná, ale já ne... hnědka líná, to je fakt, ale nijak dramatický to není
Bára a Sam
děkuji za pěkný počtení Nudíte se? Kašlete na medvídka mývala a pořidte si labradora.
ano ano, s tím nejde nic než souhlasit já jen přidávám dovětek...Nudíte se? Chcete si zauklízet? Trochu zazametat, zavytírat? Pořiďte si labradora

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:47
- Nahlásit

Eda
To přijde
Bára a Sam
Hezkýýý

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:10
- Nahlásit

Montik
jj, cizí neštěstí vždycky potěší..

Eda
Nudíte se? Chcete si zauklízet? Trochu zazametat, zavytírat? Pořiďte si labradora

máte tam chybu, slečno. Správně má být: hodně zazametat?Neustále zavytírat??

jsem urvaná jak ten pes, jdu si udělat čaj a pustit nějakou pohádku, dneska už no more action

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání